Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időm kb. hátra a szülésig, (1 db)

Mennyi időm lehet kb. hátra a szülésig, ha c:2110?

Jóslófájások és hátfájás már mindennapos, végtagok elvizesedve. 36 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha gyakoriak a jóslófájások,akkor 1 héten belül meglesz a baba.Legalábbis nekem ezt mondták.De ahány irodalom annyi vélemény.A méhszájad húzódik össze. A vizesedés nem jelent semmit meg a hátfájás sem.

Ha gyakoriak a jóslófájások, akkor 1 héten belül meglesz a baba.Legalábbis nekem ezt mondták.De ahány irodalom annyi vélemény.A méhszájad húzódik össze. A vizesedés nem jelent semmit meg a hátfájás sem.
Szia ! Én is 36 hetes terhes vagyok nekem is sürün vannak fájásaim 20 percenként , és ma voltam a dokimnál azt mondta , hogy figyeljek oda , hogy honnan érzem a fájás indulását, és a vizesedésre is ügyeljek. Nekem a derekamból indulnak ki a fájások és van olyan is , hogy úgy érzem mintha wc-nem kéne , vagy mintha mielõtt megjönne a mensim és nagyon görcsöl lent a pocakom. Erre azt mondta a dokim , hogy most már bármikor beindulhat a szülés , igaz nekem nincs nyitva a méhszájam mert nincs , nekem össze van varva a méhem . Ha nagyon vízesedsz akkor pihenj sokat , és mindenfélekép beszélj a dokiddal! Sok sikert és könnyû szülést kívánok neked !
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltam a dokimnál, szerinte is elõbb várható a baba mint 4 hét, de kíváncsi vagyok/voltam a tapasztalatokra...Nekem is menstruációszerû görcseim vannak.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szült valaki mostanában Cseh Erika Dr Nőnél?

Minden érdekelne róla,a szülésről...

3

Szülés óta még nem jött meg. A méhszájam pár napja fent volt és kemény volt. Most lent van és kemény. Mitől lehet?

Márciusba szültem

5

Szülés után miért ájul el az ember?

Oké, nem mindenki. De én pl soha életemben nem ájultam még el,viszont mikor szülés után zuhanyoznom kellett, ketten kaptak el. Ennyire kimerülünk,vagy vérveszteség..?

11

Vajúdás alatti rosszulétet hányingert mivel lehet csillapítani? Mitől van hányinger? Ha kap valaki epidurális érzéstelenítőt akkor nem lesz rosszul?

12

Volt-e szülés alatt tér-idő kapu élményed?

Hogy a szülés legeslegvégén az idő és térkapu megnyílik. Sötét van, és mint egy csuzdában lecsúszol, ahogy kicsúszik a gyerek belőled. Ilyenkor a valóságot nem látod és beszélni sem tudsz. Ezt egy ismerősöm mesélte. De olvastam bábás könyvben amit most reklámoznak. A kérdésem, hogy megéltétek ezt ti is, ill. hogy mennyire gyakori, hogy ezt megélik a kismamák és hogy csak azért nem beszéltek róla, nehogy bolondnak nézzenek? 36 éves gyermektelen nő

12

Mennyi idő lehet még a szülésig?

38 hetes vagyok vannak jóslóim valamikor elég sűrűn a hátam szinte folyamatosan fáj a hasam is sürűn keményedik és 1ujjnyira vagyok nyitva

3

Más is fél (t) attól, hogy nem veszi észre, hogy folyik a magzatvize? Én nagyon aggódom emiatt.

Van vizesebb folyásom, sokszor nézegetem, hogy nem-e magzatvíz.
37 hkm

8

Már közeledhet a szülés? 40 hetes kismama

Tegnaptól észre vettem, hogy kevesebbet mozog a babám mint eddig, és sokat bugyog a pocakom. Hasmenéssel fekszem, hasmenéssel ébredek :( Valamit érzek is folyni, de nem hiszem hogy magzatvíz, inkább hüvelyi folyásnak néz ki... Más is volt így ezzel?

9

Szülés után 8 héttel ragacsos, barnás-pirosas folyás mi lehet? Meg fog jönni?

Volt valakinek ilyen?
Császáros voltam.

2

Mit jelent az alábbi 2 mondat?

Nyílvarrat: harántban
Vezérpont: kiskutacs

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!