Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időd lehet képet kérni (2 db)

Mennyi időd terhesen lehet képet kérni? Mikor látszik a pici

Legjobb válasz: Szia! Én már 8 hetesen is kértem, bár akkor még csak babszemet láttam, de nem érdekelt...:9 3 hetente jártam 4 d-re. a 20. hét körül látszódott a legjobban. Dia

Szia! Én már 8 hetesen is kértem, bár akkor még csak babszemet láttam, de nem érdekelt...:9 3 hetente jártam 4 d-re. a 20. hét körül látszódott a legjobban. Dia
Attól függ, hogy mire gondoltál, 4D-re? Mert a 4D-n a legjobb képek a 24-30. héten készülnek, amikor már fejlett a baba, de még elfér rendesen, de sima képet nekem a 10. heti UH-on adott a nõgyógyi, persze az fekete-fehér, de jól látszott a baba.
Ha sima uh-s képet akarsz, nem 4D-set, azt a 12. héten már nagyon klasszat kaphatsz! Nekünk is meg van örökítve a kis manó, az az elsõ fotója!:-))
Én már 4+2-nél is kaptam, igaz még csak a petezsák látszik, de nekem ez a legszebb kép a világon :-)
Én a 12 heti ultrahnagon keptam elõször és nagy élmény volt, ugy ugrált a kislányom, itt még csak 5 centi volt. Azóta már kaptam a 4D-en is, és az még nagyobb élmény. 26 hetes
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.mégcsak sima fekete fehér képre gondoltam.és ahüüvelyi meg a hasi ultrahang egyforme képet mutat?

Mennyi idő után lehet képet, illetve személyes találkozást kérni egy lánytól?

Kb. másfél hónapja levelezünk egy lánnyal, korábban kicsit ritkábban tudtunk beszélni, mivel vizsgaidőszaka volt, mostanában sűrűbben jönnek-mennek a levelek. Tudom, hogy nagyon félénk és gátlásos lány, nehezen kommunikál, de az utóbbi levelei már viszonylag hosszabbak. És úgy veszem észre, az érdeklődés kölcsönös lehet, ő is kérdezget engem magamról. Nem akarom őt megijeszteni, illetve nem szeretném, hogy nyomulásnak fogja fel a dolgot, de azért majd szeretnék képet kérni tőle, és ha úgy adódik, akkor idővel randit (vagy "csak" egy baráti találkozót) is. Szóval szerintetek várjak még a képkéréssel, vagy lassan elkezdhetek közeledni a lányhoz? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Egyszerûen csak írd meg, hogy te már nagyon kíváncsi vagy rá, és mit szólna egy képcseréhez? Ha ilyen jól elvagytok, nem fog fent akadni, max azt mondja, hogy nem.

Egyszerûen csak írd meg, hogy te már nagyon kíváncsi vagy rá, és mit szólna egy képcseréhez? Ha ilyen jól elvagytok, nem fog fent akadni, max azt mondja, hogy nem.
Az elsõ levélváltásnál.
Nagyon sok lanynak nem jon be az ilyen 'tutyi-mutyi nem tudom mit csinaljak, felek' stilus. Sztem. mondd meg neki h szeretnel vele talalkozni meg beszelgetni + mondd meg neki h te kuldesz neki kepet de o is kuldjon (hozzateheted h lecci aze h ne tunjon tul nyomulosnak. habar ahogy az irasod stilusat nezem, te eggyaltalan nem tunsz nyomulosnak. es tobb onbizalmat. azt birjak a lanyok. (legalabbis van jopar aki szereti azt). egyebkent, h nem tudsz beszelgetni, humorizalni es nem nezel ki jol (vagy okesan) akko azon csiszolj egy kicsit. sok sikert! meg batorsagot.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem csak elég rossz tapasztalataim vannak, illetve egy szintnél sose tudok tovább jutni. Máig nem értem, miért távolodik el tõlem mindenki, akivel találkoztunk. Unalmas vagyok, vagy elrontok valamit, nem tudom. Volt olyan is, akit titokban szerettem, de nem mondtam el neki, pedig talán én is bejöttem neki. De vele is ugyanoda jutottunk, mint mindenki mással, egyszerûen eltávolodtunk, és félek, hogy bennem van a hiba, hogy én rontok el mindent.
Felejtsd el a rossz tapasztalataid, mindenkinek voltak..vannak és lesznek is még bõven negatív élményei a másik nemmel..szóval ez ne hátráltasson és ne vegye el a kedved! Csupán eddig nem a megfelelõ lányokkal hozott össze a sors..gondolj arra, hogy ez még mindig jobb mintha érdekbõl veled lettek volna aztán csúnyán becsapnak/megcsalnak/elhagynak..... A lánytól szerintem nyugodtan kérj képet és/vagy randit...nem is kell ezt így direktbe..elég ha elhívod valami programra..sétálni akármi és beszélgettek aztán majd alakul.
A kérdező hozzászólása: Proctor: Sajnos voltak rossz tapasztalataim. Volt olyan, akitõl kértem képet, de mondta, hogy inkább nem, mert szeretne "boldog tudatlanságban" élni, és olyannak elképzelni, amilyennek akar, meg hogy nem akar még baráti találkozót sem, mert mi van az õ érzéseivel és döntéseivel stb. Pedig tök jól megértettük egymást, és bizakodtam. Egyébként meg minden ilyen ügyem hasonlóképpen végzõdik: ha találkozunk is, a végén csak eltávolodunk egymástól, ahelyett, hogy közelebb kerülnénk, és olyankor azt érzem, hogy biztosan én rontottam el valamit, vagy kevés voltam.
Nekem volt, hogy képcserét kezdeményeztek és elutasítottam, de ettõl tovább beszélgettem. Azért ez nem egy olyan dolog, ami miatt nem ír egy lány többet :)
Õszintén: te vagy ennyire félõs, vagy a lány? Vizsgaidõszaka volt, tehát már felnõtt, nem tízenpár évesek vagytok. Nem fog az üveghegyen túlra menekülni attól, ha elmondod kíváncsi vagy rá.
A kérdező hozzászólása: És az nem lehet, hogy emiatt pl. úgy megrémül, hogy nem is áll majd velem szóba? Mármint hogy számára korán lesz, vagy nyomulásnak veszi, ilyesmi, és lelép. Tudom, hogy túlagyalom a dolgokat, de eddig még nem nagyon jött össze semmi, valahol mindig kisiklottak a dolgok, és most nem szeretném, ha ebbõl se lenne semmi.
A kérdező hozzászólása: Cassie: Hát nem tudom, nem vennék-e nyomulásnak a lányok, ha (kérdezés nélkül) én küldenék képet magamról. Ilyen esetben meg fõleg rizikósnak tartom, ez a lány tényleg elég gátlásos, és félek, hogy ez így sok lenne neki. Ezért gondoltam arra, hogy inkább én kérnék tõle képet, és cserébe felajánlanám, hogy én is küldök. A kép és a bizalom kapcsolatáról meg annyit, hogy aki hazudni akar, az így is tud, és nincs semmi biztosíték, hogy õ vagy én önmagunkról küldünk képet a másiknak.
Húha, szerintem már épp itt az ideje! De, mit szólsz hozzá, ha elõször te küldenél képet magadról? Olyan világot élünk, hogy nem lehet megbízni az emberekben, ezért szerintem a lány örülne, ha te küldenél képet elõször. A képcsere után pedig kis idõ múlva akár randit is kérhetsz. :)
Másfél hónapja levelezel vele és még azt sem tudod, h ki lehet õ igazán? :D Ember, ennyi erõvel egy érett, 14 éves kamasz is irkálhat neked azt, amit te nem szégyellsz bevenni. :D És arra gondoltál már, h mi van, ha ez csak egy unatkozó fiú? Szerintem ha eddig kibírtátok, ez után már ne is kérj tõle semmit. Elqrtad, ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!