Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időd lehet képet (19 db)

Rossmannban mennyiért és mennyi idő alatt lehet előhivatni képeket?

Pendrive-on is be lehet vinni a képeket vagy csak CD-n? Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: szia,én már hivattam elõ képeket,lehet bevinni pendrive-on is,egyébként kb. 100 db képet kb. 2000ért hívnak elõ!! szerintem nagyon megéri! a DM-be sokkal drágább!!

szia, én már hivattam elõ képeket, lehet bevinni pendrive-on is, egyébként kb. 100 db képet kb. 2000ért hívnak elõ!! szerintem nagyon megéri! a DM-be sokkal drágább!!
A kérdező hozzászólása: És még aznap megvannak a képek? Én csak 7-et szeretnék
hát azért nem egészen az nap, hét elején beviszed hétvégére kész, de sztem attól is függ mennyien hivatnak elõ!

Ilyen edzéssel el lehet érni ilyen hasat mint a képen van? Ha igen akkor mennyi idő alatt és miből mennyit kell csinálni? Bocs tudom sok ilyen kérdés van. [KÉP]

http://kockahaserettsegi.freeblog.hu/files/2011/04/2011-03-1.. ----ilyen has lenne a cél Napi 150 Hasprés, valamikor 150 lábemelés. Ezeket váltogatom, variálom. Tudom diéta is kell azzal nincs baj de ennyi edzés hasra elég?

Legjobb válasz: Rövidítve, azzal az edzéssel olyan hasat semi esetre sem érhetsz el sajnos.

Rövidítve, azzal az edzéssel olyan hasat semi esetre sem érhetsz el sajnos.
A kérdező hozzászólása: Ilyenhez már keményebb edzés kell? Gondolom konditerembe kellene ahhoz menni. De még 1-2 hónapig nem tudok menni érettségi miatt.
A kérdező hozzászólása: vagy ha itthon is el lehetne érni akkor kb mit és mennyit kellene csinálni?

Mennyi idõ alatt lehet ilyen felsõtestet elérni, és hogyan leggyorsabban? (kép)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Tudnunk kellene, hogy most hogyan nezel ki. Hany kilo vagy, hany cm stb. Esetleg nem tudnal feltolteni egy kepet a felso testedrol?(arc nelkul)

Tudnunk kellene, hogy most hogyan nezel ki. Hany kilo vagy, hany cm stb. Esetleg nem tudnal feltolteni egy kepet a felso testedrol?(arc nelkul)
Ha van pénz+motiváció+hozzáértés akkor fél év alatt bárki eléri ezt a szintet.
A kérdező hozzászólása: ment privátban.
Attól függ honnan indulsz, hány éves vagy, mit kajálsz, jól kajálsz, jól edzel, jól pihensz. És attól is, hogy mennyi felesleg van rajtad. Egyébként nem egy nagy forma, viszonylag hamar elérhetõ. Némi izom, leszálkásítva.


Kepfeltoltes.hu-rol hogy lehet kepet levenni, illetve mennyi ido mulva kerul le?

Legjobb válasz: Ez hogy kapcsolódik ide? Ezt a kepfeltoltes.hu üzemeltetõitõl kéne megkérdezned.

Ez hogy kapcsolódik ide? Ezt a kepfeltoltes.hu üzemeltetõitõl kéne megkérdezned.
A kérdező hozzászólása: ... mind1 :D

Ilyen hajat hogyan tudok csinálni? Tudnátok linkelni képet hogy mivel lehet? Sokáig tar megcsinálni? Nektek volt már ilyen a hajatok? Milyen volt? Mennyi ideig maradt meg a hajatokba?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130405/424760_35112192497729..

Legjobb válasz: szerintem hajcsavaróval.Attól függ mivel fixálod,habot,lakkot használsz e hozzá.Vagy esetleg hajsütõvel is lehet.

szerintem hajcsavaróval.Attól függ mivel fixálod, habot, lakkot használsz e hozzá.Vagy esetleg hajsütõvel is lehet.
Nekem ha vizesen felcsavarom a fejem fölé ilyen lesz :D de gondolom egyénfüggõ :) Esetleg megpróbálhatod nagy hajcsavarókkal vagy vastag hajsütõvassal :)
Lapvassal göndörítve is ilyen lesz, ez elég hosszú haj, valószínû, hogy nem marad meg benne sokáig, mert a súlya kihúzza. Keress rá a youtube-on, én is ott szoktam. Angolul pl. így (de ha tudsz más nyelven, akkor persze ahogy neked tetszik) "how curl hair with straightener"
A kérdező hozzászólása: köszönöm
2015 végére? Szerintem nem
Különben meg már írtam, hogy lehet tíz év edzéssel sem, sõt lehet sohse fogod ezt elérni!
Belevágsz két hét múlva meg abbahagyod! Ez a hozzáállás katasztrofális, még el sem kezdtél edzeni, de már az izgat, hogy mi lesz egy-két év múlva. Ne ezzel foglalkozz, hanem azzal hogy be van e már tárazva a hûtõbe, fagyasztóba a csirkemell, a túró. Megvetted e már a vitamint, a tömegnövelõt. Kezdesz e már áttérni a tömegnövelõ étrendre. Kigondoltad e már, hogy milyen teljes testes edzéstervet fogsz követni. Stb...
ez valami pankrátor ha jól tippelek na mármost nem hiszem hogy õk ne kokszolnának igazából nekem nem tetszik a teste, nem jók az arányok, kevesebb izommal is el lehet érni hasonló, talán még egy kicsit jobb látványt is a csuklyája nekem pl elég elnagyolt, a has izma meg kb semmilyen de ne hidd hogy a testépíté egyszerû dolog, én erre fél év alatt jöttem rá, hihetetlen mennyi melóm volt abban a minimális fejlõdésben, amit rajtam kívül, nem nagyon vett észre senki, de én alapból úgy kezdtem neki a dolognak hogy mostantól mindíg ezt fogom csinálni hobbi szinten, úgyhogy a fejlõdés(méretben) nem volt elsõdleges szempont
Na az érdekeljen mikorra éred el, csináld, és minden nap elérsz valahová ami jobb mint a mai formád!
A kérdező hozzászólása: Aki szerint nem lehet elérni.. az mit tippel? Kb. mikorra lehet ezt hozni? Így is úgy is belevágok, nem azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok.
Menj el a piacra és nézd meg hogy néz ki 18 kg csirkemell. Ha minden jol megy es a genetika is rendbe van akkor ennyit találhatsz magadon jövõ év végére.
**miért is ne lehetne
Van olyan, aki soha a büdös életben nem éri ezt el naturálba!
Hogyne.... A nulláról egy 80-90 kilós 12 testzsírszázalék körüli fizikumot miért is egy-két év alatt felépíteni? Na most hagyd abba az álmodozást. Ennek a felét sem fogod elérni 1-2 év alatt, jó étrenddel, és genetikával se, és ez így van jól. Ha egy év alatt mindenki kigyúrhatná magát, akkor rengeteg akaratgyenge ember mászkálna komoly fizikummal. Egy jó testért szenvedni kell, és ebben ez a legjobb. Küzdeni férfias, embert próbáló, és szexi. Ne akard a könnyebb utat sose.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); én azok közé tartozom a ki szeret mozogni és hobby szinten rengeteget!és szeretem a testépitést talán ez lesz a legmegfelelõbb válasz a kérdésedre de talán nem!17 évesen kezdtem de mindig focizta és mai napig is amatõr ligában aktivan valljuk meg a sok foci edzés nem tesz jót az izom fejlõdésnek!de úgy kezdõdött ez a dolog hogy 2 évig köredzésék voltak 60 kg-ról indultam próbálgattam oda figyelni mindenre akkor még sok ismereti hiányom volt a testépitésbe vettem egy multigépet egykezes súlyzókat azt valahogy elértünk a 75-kgra de jött a lappangás idõ 2-3 év amikor bele lustultam alig edzettem stb oly két éve újra kezdtem komolyabban és alakulnak a dolgok 83 kg vagyok és 173 cm magas!na már most jön a lényeg amit kiprobáltam az egy 3 hónapig szettem tömegnõvelõ készitményt akkor újan a piacra kerülõ biotech usa-tõl igy let meg a 75 kg!:D de azon kivûl csak ettem mindig mondhatni kis túlzással megfelelõen, edzés után pl puffrizs és tojás fehérje 10 db!:D:D és jó lehet kicsit közel állok a mezomof alkathoz ami ebbõl a szempontból nem rossz!de a táplálkozásom se szuper profi és kiegészitõket se szedek csak multi vitamint 173 cm magas vagyok 83 kg 42 bicepsz 115 mell 80 derék 58 comb!nem én vagyok a kõvetendõ példa csak szemléltetni akartam hogy olyan 70%odafigyelt kajálás és kemény edzés szuper tuti étrendkiegészitõk nélkül is lehet elérni valamilyen fizikumot!de egy 100% étrend kemény munka megfelelõ kiegészitõvel pár év alatt egy frek zane FÉLE alkatot lehetne hozni persze nem olyan szárazon azt hiszem vagy szeretném azt hinni!!!de azt ne várd hogy naturba úgy fogsz kinézni mint dwayne johnson!csak azért irtam ezt le mert mindenhol azt olvasni hogy 45 karú fizikum kb enyhe túlzással csak kosszal érhetõ el, ebbe nem hiszek!!csinálni kell szeretni kel és a szuper photosop kinézet szerintem csak másodlagos legyen megjelenésed erõd és egészséged!!!

Szerintetek mennyi idõ alatt lehet ilyen alakról ilyenné átalakulni? (Képekkel! )

Kezdõ alak legyen mondjuk ez: <[link] elsõ kép, nekem mondjuk a pocim sokkal kisebb, de derék alatt egyezik

Legjobb válasz:
Hát megmondom neked õszintén. Elméletileg SIMÁN elérhetõ. A gyakorlati kivitelezés problémásabb. [link] Olvasd el és dolgozd fel.:) Lányként 2g/ttkg-ról indítsd a szénhidrátot. Fehérjébõl amit ehetsz: Sovány húsok, hal, tojás, sovány sajt, sovány túró, esetleg protein tápkieg. Szénhidrát: zabpehely, rizs, tk kenyér, tk tészta, krumpli Plusz az zsírbevitelhez olajos magokat, de ne túl sokat. Emellett figyelned kell, hogy kevesebb kcal-t egyél, mint amit felhasználsz. Mozgás pedig legyen heti 3-4 x kocogás, vagy gyorsséta, vagy bicikli, alkalmanként 40-60 perc. De minden nap csinálhatod. Emellett erõsítésre is szükséged van. Ehhez most járhatsz mondjuk konditerembe, vagy otthon elvégezhetõ saját testsúlyos gyakorlatokat is csinálhatsz. Jó alap hozzá a Fegyencedzés. Emellett a kaját inkább olivaolajban vagy kókuszzsírban süsd meg. Zöldséget is egyél természetesen, gyümölcsöt meg csak keveset. Ja és szerezz be egy multivitamint..:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát megmondom neked õszintén. Elméletileg SIMÁN elérhetõ. A gyakorlati kivitelezés problémásabb. [link] Olvasd el és dolgozd fel.:) Lányként 2g/ttkg-ról indítsd a szénhidrátot. Fehérjébõl amit ehetsz: Sovány húsok, hal, tojás, sovány sajt, sovány túró, esetleg protein tápkieg. Szénhidrát: zabpehely, rizs, tk kenyér, tk tészta, krumpli Plusz az zsírbevitelhez olajos magokat, de ne túl sokat. Emellett figyelned kell, hogy kevesebb kcal-t egyél, mint amit felhasználsz. Mozgás pedig legyen heti 3-4 x kocogás, vagy gyorsséta, vagy bicikli, alkalmanként 40-60 perc. De minden nap csinálhatod. Emellett erõsítésre is szükséged van. Ehhez most járhatsz mondjuk konditerembe, vagy otthon elvégezhetõ saját testsúlyos gyakorlatokat is csinálhatsz. Jó alap hozzá a Fegyencedzés. Emellett a kaját inkább olivaolajban vagy kókuszzsírban süsd meg. Zöldséget is egyél természetesen, gyümölcsöt meg csak keveset. Ja és szerezz be egy multivitamint..:)
Háááááát a melledet hogy tervezed megnöveszteni? :) Viccen kívül, júliusra simán, fogadd meg amit az elsõ tanácsolt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsokat :) BUÉK nektek! :)

Szerintetek mennyi idõs lehet ez a kisbaba? (kép)

Bocs a rossz minõségért, videóból vágott kép.

Legjobb válasz: 2, max. 3 hónaposnak tippelném.

2, max. 3 hónaposnak tippelném.
pont ezt mondtam volna, hogy pár napos, max egy hetes a bébi
Nekem is hosszunak es nagynak tunik a kepen, bar a pelenkazo hosszahoz kepest saccolhattam volna jobban is. :-) En a 6-8 hetet irtam. Sok boldogsagot!!! Off: amikor az elso fiam 1 hetesen mar igy emelgette meg forgatta a fejet, akkor en is meglepodtem, pedig tok normalis dolog, csak nem tudtam. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Egyébként õ már azóta ötéves nagylány. :)
Elsõ vagyok. Az enyém is emelgette a fejét pár naposan.. de így nehéz "pontosan" megmondani egy baba korát. Saccolni lehet. :) szóval pontosabb lett volna 4 napostól 3 hónaposig tippelni :) Mindenesetre gyönyörû, erõs baba!!! Gratulálok hozzá.
Fiam születése után már ezt csinálta
A kérdező hozzászólása: No, hát pont ezért kérdeztem. :) Szerintem sem extra dolog, mindhárom babám ugyanezt csinálta, épp ezért furcsálltam, hogy más furcsállja. :)
Én azt mondtam volna, 1, max 2 hetes, nagyon kis újszülött formájú még. A fejemelés tényleg nem olyan kirívó dolog egyébként:)
A fiam is meg tudta ezt csinálni amikor megszületett, nem extra különlegesség ez...
A kérdező hozzászólása: A kép csalóka, itt csak 49 cm. :) Azért érdekel, ki mennyinek véli, mert voltak, akik nem hitték el a videó alapján, hogy annyi, amennyi (a fejemelés miatt). A kisbaba itt 6 napos. :)
6-8 het. Miert lenyeges? Es mennyi idos valojaban?
Én 3 hónaposnak gondolnám, de lehet, hogy csak 2, akkor viszont jó hosszú gyerek... :)
1-2 hónapos
Mint ahogy az elõzõ válaszoló is írta, 2 de max 3 hónapos
3gyermekem van, és az elsõszülöttem volt ilyen kis erõs baba, õ is születe napja utáni napon már felemelte a fejét, és átfordította. Hason is emelgette a fejét. A másik két kicsim viszont nem voltak ilyen kis erõbajnokok. :) Õk csak kb 4-5hetesen tartották így a fejüket. 6-8hetesen ennél már jobban fel tudták emelni a fejüket.

Mennyi idõ alatt lehet ilyen hasam? (kép)

Egy hete kezdtem el hasizom erõsítõ gyakorlatokat csinálni, napi 2x 150 különbözõ felülésekkel. Nagyon nem vagyok tájékozott ebben a sport témában, szóval nem igazán tudom hogy mit kell csinálni. Egy két helyen utána néztem a táplálkozásnak, hogy mit egyek, mit ne, azt próbálom betartani, de nem igazán megy. Tudom hogy ehhez nagy akarat erõ kell, és igyekszem is, mert jó látni hogy látszik némi fejlõdés a testemen. 163 cm vagyok és 50-51 kg. A felsõ két kocka (vagy hogy mondják) már látszik, de még mindig van rajta egy kis zsír réteg és nem elég feltûnõ. :| Milyen gyakorlatokat csináljak, kizárólag hasra ami jó, és viszonylag rövid idõ alatt lehet ilyen?

Legjobb válasz: az lemaradt hogy lány vagyok :)

A kérdező hozzászólása: az lemaradt hogy lány vagyok :)
Kizárólag hasra edzhetsz, ahogy akarsz, attól a zsír nem fog lemenni, és nem lesz kockás. Ahhoz szálkásító diéta kell, és aerob edzés. Minden nap edzeni egy területre nem érdemes, valamint csak egy dologra edzeni nem érdemes, ezt vedd figyelembe.
Jobb kép nincs a célodról? Ezen semmit sem látni, hála a fényviszonyoknak.
Nincs helyi fogyás.

Mennyi idő alatt lehet elkészíteni egy ilyen autocad rajzot? (kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/131031/kju_www.kepfeltoltes.hu_.png

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni de qrva sok!!!!

Nem akarlak elkeseríteni de qrva sok!!!!
A kérdező hozzászólása: De kb hány óra?
A kérdező hozzászólása: mert én ezt kb 2 óra alatt csináltam
Az jó. Az autoCAD-et nem ismerem, de monjuk FreeCAD-del örülnék, ha utánad tudnám csinálni ennyi idõ alatt.
A kérdező hozzászólása: megcsinálom egész gyorsan de nem a legtökéletesebb az biztos! Van még mit tanulnom!
nekem percek kérdése...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!