Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időbe mire (2866 db)

Kaáliba melyik orvost ajánlanátok? Melyikhez lehet a leghamarabb bejutni? Mennyi idő mire kapunk első időpontot, és onnan mennyi idő a lombik? És a fagyasztott embriók beültetésére is sokat kell várni?

Sajgó, Szmatola vagy Kovács doktor?

Legjobb válasz: Krizsa dr-t, igaz õt nem emlytetted, bár hozzá a leghosszabb a várakozási idõ. Szerintem a fagyasztott beültire nem kell sokat várni. Nekem tavalyelõtt volt lombikom, nem tudom most mennyit kell várni.

Krizsa dr-t, igaz õt nem emlytetted, bár hozzá a leghosszabb a várakozási idõ. Szerintem a fagyasztott beültire nem kell sokat várni. Nekem tavalyelõtt volt lombikom, nem tudom most mennyit kell várni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de Krizsa doktort direkt nem írtam oda, mert arról hallottam, hogy oda nagyon nehéz bejutni.
Pedig megéri várni rá, nekem megérte:)
én a bernardhoz járok.nincs összehasonlitási alapom de õ elég fura monoton szalagmunkát csinál.viszont nálla volt idõpont leghamarabb.
Bernard Artúrt egyáltalán nem ajánlom nagyon bunkó és lekezelõ
Szia! Én is Krizsa Ferencnél voltam, és tényleg megéri várni rá. Elsõre sikerült a lombikom 2 évvel ezelõtt, ma beszéltük meg vele a kistesó projektet (karácsony elõtti héten kértem idõpontot a mai konzultációra), és márciusban ülteti be a fagyasztott babáimat. :) Sok sikert!

A sminktetoválás mennyire fáj? Mennyi idõ, mire begyógyul? Mennyi ideig tart?

Van olyan,ami örökké tart?

Legjobb válasz: Kb fél évente újra kell csináltatni (bõrtõl is függ, hogy mikor kezd ugye fakulni) Fájni fáj de nem vészes, kb mintha fogorvosnál érzéstelenítõt kapsz. A gyógyulás szintén bõrtõl függ, de kb 1 hét alatt teljesen, de amúgy már a 3. nap szép. Nekem már 3 éve van cicaszemem és szájkontúrom tetoválva, nagyon jó, és ha menni kell valahova 5 perc a smink :) 24/L

Kb fél évente újra kell csináltatni (bõrtõl is függ, hogy mikor kezd ugye fakulni) Fájni fáj de nem vészes, kb mintha fogorvosnál érzéstelenítõt kapsz. A gyógyulás szintén bõrtõl függ, de kb 1 hét alatt teljesen, de amúgy már a 3. nap szép. Nekem már 3 éve van cicaszemem és szájkontúrom tetoválva, nagyon jó, és ha menni kell valahova 5 perc a smink :) 24/L
A kérdező hozzászólása: A veboldalukon azt irták, örökké tart. Akkor hazudtak?
"Örökké tart" csak elkezd halványulni, értsd úgy hogy a fekete kicsit szürkés lesz, tanácsos megújítani évente/fél évente, bõrtípustól függ
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És a seb nagyon csúnya? 1-tõl 10-ig mennyire fáj? Te mennyiért csináltattad a cicaszemed? az alsó pillák tövére nem vállalnak vobalat? Szóval nem cicaszem, hanem alulra.
Ugye ez vicc, hogy örökké tart? Nekem barna volt, két éve csináltattam. Már egy éve narancssárga, tudom, hogy újra kéne húzatni, de nem akarom, az eredeti szemöldökömet akarom vissza nagyon-nagyon! Arra vártam, hogy kopjon ki, nekem azt mondták pár év... Ezek szerint soha nem fog kikopni TELJESEN, narancssárga szemöldökkel kell leélnem az életemet????

Nyaron mikor lehet kivinni elosszor egy ujszulott kisbabat? Mennyi idore? Mit kell raadni? Aztan kesobb mennyi idosen mennyi idokre lehet kivinni es milyen ruhaban?

Legjobb válasz: Tavaly júliusi a kisfiam már 4 naposan kint aludt az erkélyen. Egy hetesen már voltunk kicsit sétálni, 2 hetesen pedig a védõnõnél is., mert menni kellett.

Tavaly júliusi a kisfiam már 4 naposan kint aludt az erkélyen. Egy hetesen már voltunk kicsit sétálni, 2 hetesen pedig a védõnõnél is., mert menni kellett.
Szerintem bármikor kiviheted. Na nem közösségbe meg bevásárlóközpontba, de udvarra, játszótérre igen. Az a szabály, hogy picikre egy réteggel több ruha kell, mimt amennyit te vennél. Ha te még a bõrt is levakarnád magadról, rá adj egy bodyt. Legyen nálad mindig egy kistakaró, ha hideg keze lába, takard be. Bár, amilyen meleg van, szwrintem nem fog kelleni.
Tavaly júliusban, igen nagy kánikulában született a fiam. 2 hetesen kezdtük el kivinni a levegõre: bodyban, sapiban és egy pelus volt ráterítve: árnyékba, szélcsendes helyre. Elõször 5 perc, majd 10 és így tovább. 1 hét múlva már 30-40 percet sétáltunk este fél 8-8 felé, amikor már nem volt olyan meleg a városban. Nincs erkélyünk, így csak ez volt az egyedlen mód a levegõztetésre. Este, amikor sétáltunk, body volt csak rajta és árnykos helyen toltuk.
2-es válaszoló vagyok: a leírtakhoz az is hozzátartozik, hogy bár nem volt semmi gondom a császárral, azért idõ volt, mire normálisan tudtam sétálni és estére jól el is fáradtam......segítség nélkül.
1 hetes volt amikor elõször kivittem, április végén született, tehát májusban vittem ki, az elõtt 2 napig ki vittem negyed majd fél órára aludni a teraszra, hogy szokja
Bármikor ki lehet vinni. (Igazából a téli babát is, csak a ködös, párás idõt kell kerülni, és jól fel kell öltöztetni.) Az enyém júliusi baba, és 1 hetesen már kivittem kendõben. Nagyon meleg volt, nem is adtam rá semmit, csak a kendõ volt rajta plusz egy vékony sapka.


1. Mennyibe kerül egy "sima" válás? 2. Bárhol be lehet adni a váló keresetet, vagy az állandó lakóhelyhez kötött? 3. Hogyan zajlik a válás? (mennyi idő, mire hivatalosan is elváltak lesznek? )

4. Muszáj-e mindkét félnek eljönni, vagy az is elég, ha csak az egyik fél indítja el és van jelen?(A vagyonon megtudnak egyezni.)

Legjobb válasz: 1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el,és mindenben egyetértetek,ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van,hogy kinél legyen,ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó,ingatlan vagyon,közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk,így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba,és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés,hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl,mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....

1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el, és mindenben egyetértetek, ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van, hogy kinél legyen, ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó, ingatlan vagyon, közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk, így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba, és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés, hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl, mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....
Jajjhj de szomorú, hogy el akarsz válni :...( nem tudok sokban segíteni de azt tudom, hogy az én szüleimnek irtó hosszú ideig tartott.1év kb. de ha mindenben megegyeztek, akkor csak egy tárgyalás kell, és utána kimondjak a válást. nem baj, ha megkérdezem, hogy van e gyereketek? vagy inkább úgy kérdezem, hogy nekik. mert nem írtad, hogy rólad van szó.
1. Ügyvéd nélkül 12.000 forint. 2. Az utolsó KÖZÖS lakhelyhez tartozó bíróságra kell beadni. 3. Változó. Közös megegyezéssel az elsõ tárgyaláson elválasztanak, ha nincs gyerek. Min. 2-3 hónap. A tárgyaláson lehet kérni, hogy nem szeretnél a fellebezés jogával élni, így kéred az azonnali hatályt. Így már aznap elvált vagy hivatalosan. 4. A tárgyalás során van alperes és felperes. Ha a felperes nem vesz részt a tárgyaláson, akkor a bíróság visszavonásnak tekinti. A bíró ilyenkor feltételezi, hogy a felperes meggondolta magát. Röviden ennyi.
Ez függ a testsúlyodtól is, illetve, hogy mit és mennyit ettél elõtte, utána.
Itt ki tudod számolni a véralkohol szintedet: http://www.globalrph.com/bac.cgi
Az ital mennyiségéböl és százalékából ki kell számolnod hogy hány ml tiszta alkohol van benned. A májad minden 10kg testsúlyonként 1ml alkoholt bont le óránként. Tehát pl 80kg vagy, akkor 8ml/óra.. Vörösbor kb 7% azaz 1000ml esetén az 70ml tiszta alkesz. 70/8-al az 8, 75 <- ennyi órának kell eltelnie.
ha dögbor akkor 3évnek XD

Németországba hogyan küldhetek levelet? Mit írjak rá? Esetleg egy példát kérhetek, miket, hol helyezzek el a levelen? Mennyi idő mire odaér? (Illetve onnan is mennyire lehet számítani? ! )

El?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Lehet,hogy már nem esedékes ,de... :) Nekem egy ruha+napszemüveg egy hónap alatt ért ide Magyarországra. Bal felsõ sarok a Te adataid Jobb "alsó" : Név Utca Irányító szám,helység Deutschland Példa: Claus Grün Katze Str. 86 49090 Osnabrück Deutschland

Lehet, hogy már nem esedékes , de... :) Nekem egy ruha+napszemüveg egy hónap alatt ért ide Magyarországra. Bal felsõ sarok a Te adataid Jobb "alsó" : Név Utca Irányító szám, helység Deutschland Példa: Claus Grün Katze Str. 86 49090 Osnabrück Deutschland
Az ir.szám elé még az ország betûjelét is oda kell írni
Claus Grün Katze Str. 86 D -49090 Osnabrück BRD

Naponta mennyi felülést csináljak? 1 szériába mennyi ismétlés? és mennyi idő min. Hogy látható legyen az eredmény?

Legjobb válasz: Heti 2-3 hasedzés elég. Hasprés és lábemelés a a legjobb szerintem mindegyikbõl 3x30-40 ismétléssel. DE nem csak ettõl fog jó hasad lenni, mert ha zsír van rajta, akkor nem fog látszódni. Azt pedig kardio edzésekkel és diétával tudod leadni. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=319

Heti 2-3 hasedzés elég. Hasprés és lábemelés a a legjobb szerintem mindegyikbõl 3x30-40 ismétléssel. DE nem csak ettõl fog jó hasad lenni, mert ha zsír van rajta, akkor nem fog látszódni. Azt pedig kardio edzésekkel és diétával tudod leadni. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=319
bocsi de mi az a kardio?
Kardio edzés, ami lehet aerob vagy anaerob tartományban: kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsõzõgép, stb. Ezek a mozgásformák.

Hetente 5 maszturbálás az sok? és mennyi lenne az átlagos idő mennyi idő mire keveriket a lompost?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem sok! Én naponta csináltam legalább egyszer. Nyugodtan csinálhatsz ennyit, a világon semmi bajod nem lesz tõle. Az idõtartamot pedig te szabályozod magadnak!

Egyáltalán nem sok! Én naponta csináltam legalább egyszer. Nyugodtan csinálhatsz ennyit, a világon semmi bajod nem lesz tõle. Az idõtartamot pedig te szabályozod magadnak!
A kérdező hozzászólása: miután elmész folytatod tovább vagy abbahagyod?
Nem sok, csináld annyiszor ahányszor jól esik, csak a csuklód be ne dagadjon:-)
Most volt vizsgaidõszakom. A barátnõmmel 2 külön városban tanulunk, így egy hétig NO SZEX! Így egy nap nem volt ritka az sem, hogy 3-4 alkalommal legyúrtam magam. Ezzel oldottam a stresszt, más elszív 3 doboz cigit, vagy szétveri a falat ököllel, mindenki másképp oldja a feszkót. Semmi bajod nem lesz tõle!
Elvileg nem káros. Legalábbis eddig senki nem halt bele :) Az már més kérdés, hogy ha naponta többször nyomod, akor már a végén fáj :D
# 5! De! Már valaki belehalt. Talán egy brazil(?) srác volt az aki egy éjszaka 40x önkielégített és belehalt.
az a szar ami a facebookon terjedt és az anyja vette észre az egy kamu xD

Ha a bank ráteszi a kezét egy ingatlanra (jelzáloghitel), nem fizetés miatt, mennyi idő mire ki kell költözni?

Jelzáloghitelt vettünk fel a házra és nem tudjuk fizetni,a végrehajtó már felszólított minket hogy fizessük ki az elmaradást 450.000 Ft.-ot! Sajnos esélyünk sincs rá hogy kifizessük,szerintetek,mennyi ideig lakhatunk még benne?! Hogyan m?ködik ez a ,,kilakoltatás"?

Legjobb válasz: A végrehajtó mit mond?Mennyi idõt kaptatok?A bank mit mond?Nálunk amikor a bank felmondta a szerzõdést,onnan 15 napon belül el is adták,és ki kellett költözni.

A végrehajtó mit mond?Mennyi idõt kaptatok?A bank mit mond?Nálunk amikor a bank felmondta a szerzõdést, onnan 15 napon belül el is adták, és ki kellett költözni.
nekunk 300ezer volt a tartozasunk. a bank es a ceg aki megvette a hazunkat oszejatszott. mar nem lehet kilakoltatni senkit

Mennyi ido mire megcsinaljak magyarorszagon az utlevelet? Es mennyibe kerul az ara kb?

koszi

Legjobb válasz: Eloszor idopontot kell kerned, es arra visszamenned. Valtozo, hogy mikorra hivnak vissza. De ha gyorsitottat kersz, es nincs nagyon elojegyzesuk, lehet hogy azonnal keszitenek fenykepet rolad, es par nap mulva ki is kuldik a cimedre. Ha nem gyorsitottat kersz akkor az idopontra visszamesz, es kb. 1 het mulva megvan. Az okmanyirodaba kell menned csinaltatni. Az arat sajnos nem tudom, lehet hogy az okmanyiroda lapjan rajt van, nezd meg. 5 vagy 10 evre kerheted, fugg az ar, hogy mennyi idore kered, es hogy gyorsitottat, vagy simat kersz.

Eloszor idopontot kell kerned, es arra visszamenned. Valtozo, hogy mikorra hivnak vissza. De ha gyorsitottat kersz, es nincs nagyon elojegyzesuk, lehet hogy azonnal keszitenek fenykepet rolad, es par nap mulva ki is kuldik a cimedre. Ha nem gyorsitottat kersz akkor az idopontra visszamesz, es kb. 1 het mulva megvan. Az okmanyirodaba kell menned csinaltatni. Az arat sajnos nem tudom, lehet hogy az okmanyiroda lapjan rajt van, nezd meg. 5 vagy 10 evre kerheted, fugg az ar, hogy mennyi idore kered, es hogy gyorsitottat, vagy simat kersz.
Nem szükséges az idõpont, bemész az okmányirodába, és ahhoz, az irodához mész, ahol az útlevelet csinálják.Kérsz sorszámot, majd behívnak, ki kell tölteni valami papírt, lefényképeznek és kész. Adnak egy csekket, amit be kell fizetni, és vissza kell vinni nekik. Aztán értesítenek, ha készen van, vagy be kell menni érte, vagy ajánlottan kiküldik! Kérhetsz gyorsítottat is, csak drágább, mint a sima. a sima is készen van 2-3 nap alatt! 5 évre: 7500 Ft 10 évre:14 000 Ft
Nekem most jött meg január 06.-án és csak 1 hetet kellet várnom.A gyerekeknek 5 évre 1500 ft-felnõtteknek 5 évre 6000ft.Nálunk így volt.
2. válaszoló vagyok: Bocs, elnéztem, csak a nyártól változik majd az ára, akkor viszont már chippes útleveleket fognak csinálni.
Nekem 3 nap volt gyorsítottan, úgy hogy érte mentem.A központi okmány irodában csináltattam
2009 augusztus 24 : Sürgõsen útlevélre volt szükségem.HÉTFÕN elmentem az okmányirodába 13ó-kor.Elintéztünk mindent kb. fél óra alatt. Az ügyintézõ azzal kábitott, hogy kb.2 hét múlva postázzák, vagy sürgõsségi üi.-sel 3munkanap (dupla költség ). Gondoltam-Én nem adok+7500-at, Jó lesz a "normál" üi.! CSÜTÖRTÖK reggel a postás Kétszer cssengetett:Ajánlott küldeményt hozott! Mivolt az ? Hát az Új útlevelem ! Igy került 7500 ft-ba 2 és fél nap alatt.Na most ugyan ezért akár 15000 ft elkérni nem lett volna arcátlanság?(Egyébként Borsod megyében) A sürgõsségi üi. nagy lehúzás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!