Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időbe hozzászokni (5 db)

Mennyi idő szükséges kontaklencséhez hozzászokni?

kedden kaptam kontaktlencsét, 2 óra alatt sikerült betenni és kivenni mindkét szememből. itthon próbálkoztam de egyszerűen nem bírtam betenni. csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Legjobb válasz: Én kivenni alig tudtam 1. nap estéjén :D már vörös volt a szemem, de aztán csak sikerült, ma vagyok 3. napon, már olyan max 5-10 perc alatt megy.

Én kivenni alig tudtam 1. nap estéjén :D már vörös volt a szemem, de aztán csak sikerült, ma vagyok 3. napon, már olyan max 5-10 perc alatt megy.
Betanítottak? :)
Huh, az durva. Nekem csak egy hete van, de már 2-3 perc alatt berakom mindkettõt, kivenni pedig még gyorsabban sikerül. Elsõ napokon sem volt több 10 percnél a mûvelet. Betanításon hogy ment?
A kérdező hozzászólása: hát a tanítás annyi volt, hogy megmutatta melyik ujjammal kell lefogni, de mást nem:(
Pff, az hatalmas hanyagság volt. Normális optikában el se engednek, amíg nem tudod berakni, kiszedni. Nekem 2x kellett berakni, és kiszedni, akkor adták oda a lencsét. Barátnõmet még 2x visszahívták, mert nem sikerült neki.
A kérdező hozzászólása: hát nekem egyszer sikerült 2óráig tartott. magán szemészeten voltam, úgy hogy a tanító a felénél ott hagyott
Pff, ráadásul magánban. Én Ofotértnél voltam, ott normálisan betanítottak, sõt mondták, bármi gond van, menjek be nyugodtan, mindent intéznek.
A kérdező hozzászólása: sikerült:) nem is olyan sok idõ alatt:)
Nekem ráment egy nyaram, míg eljutottam arra a szintre, hogy 5 perc alatt ki vagy be tudjam tenni. A barátnõm viszont egy hét alatt profi lett. Nem vagyunk egyformák.

Mennyi idő alatt lehet hozzászokni az "agybadugós" füleshez?

Most tegnap vettem ilyet először, és még elég fura.. rossz bedugni, ha bent van, már nem rossz, csak olyan mintha bedugult volna a fülem, szóval elég szokatlan xD mennyi ideig lesz még ilyen fura érzés?

Legjobb válasz: 1-2 hét alatt szerintem bõven meg lehet szokni, és sokkal jobb mint a hagyományos, mert jobban szûri a a zajokat, szerintem kényelmesebb is.

1-2 hét alatt szerintem bõven meg lehet szokni, és sokkal jobb mint a hagyományos, mert jobban szûri a a zajokat, szerintem kényelmesebb is.
mintha saját magam kérdését olvasnám:DD.. én is tegnap vettem agybadugós fülest, és engem is idegesít, de már tegnap óta azon hallgatok zenét, és kezdem megszokni:D és szintén így voltam az ujjas papuccsal meg a szemüvegemmel is anno :D:D:D kajak mintha magamat olvasnám:D:DD
Lehet kapni normálisabb (és szerintem sokkal jobb) régi fajta fülbedugót. Keress olyat. Engem kifejezetten irritál az a fajta, amelyikhez, Te épp hozzá akarsz szokni.
19:02-es vagyok . hát igen, a bõrfotel sámli hatás nekem is megvolt:D és még egy kicsit meg is van:D de majd hozzászoksz:D
A kérdező hozzászólása: az komoly :DD hát én is igyekszem azon hallgatni zenét, de itthon azért mégiscsak csábítóbb a kényelmes fejhallgatóm :D mintha egy bõrfotelbe ülnék egy sámli után, olyan érzés ez, az agybadugós után :DDD
A kérdező hozzászólása: hát látom akkor ez elég változó :D remélem hozzászokok :D
Elõször nekem is mindig kiesett, meg idegesített, de kb mire a boltból hazaértem busszal addigra megszoktam ez max 1 óra volt és már fel sem tûnik, ha berakom...
Emlékszek nekem is szörnyû volt pár napig. Azóta már imádom.:D
Én 2nap alatt hozzászoktam anno
A kérdező hozzászólása: jólvan :D igazából reménykedek, mert pl az elsõ szemüvegemet megkaptam, 1 hétig ki nem állhattam, letéptem volna a fejemrõl legszívesebben, de megszoktam :D ugyanez a lábujjközös papuccsal xDD szóval csak megszokom ezt is :D mert amúgy tetszik hogy nem kell olyan hangosan üvöltenie, hogy halljam normálisan a zenét :D
A kérdező hozzászólása: remélem :)

Mennyi idő alatt lehet hozzászokni ahhoz, hogy az alattam levő minden este bulit tart?

A rend?rséget nem akarom ráhívni, nem ismerem, de nem akarok konfliktust. Mennyi id? alatt lehet hozzászokni az éjszakai dübörg? zenéhez+ordibáláshoz? Kicsit unom már, hogy állandóan felébredek a zajra...

Legjobb válasz: Szerintem sem normális, hogy neked lesz elcseszve az életviteled, csak mert az alattad lévõ zenét hallgat. Nekem is ilyen az alsó szomszédom, de õ nem ért a szép szóból, de a csúnyából, lehet neked normálisabb

Lehet rájuk hatni, úgy ahogy a hatos írta! Az elsõ ajtótnyitóval kezded, aztán osztod a pofonokat! Hidd el, senki sem fog ugatni amikor már kettõnek vérzik az orra.
Szerintem sem normális, hogy neked lesz elcseszve az életviteled, csak mert az alattad lévõ zenét hallgat. Nekem is ilyen az alsó szomszédom, de õ nem ért a szép szóból, de a csúnyából, lehet neked normálisabb
A kérdező hozzászólása: Egy 20-22 éves fiúkból álló csapatra nem igazán lehet hatni... Fõleg ha nem gyengén ittasak. :S
Mást nem zavar a bulizás? Azért egy többlakásos házban nem csak felfelé megy a zaj.Közösen meg könnyebb akár szólni elõször, és ha nem mûködik, akkor rend õreit kihívni.
Miért kéne megszoknod??? Szólni kell neki, hogy mi az ábra.
egyszer felmentem a felsõ szomszédunkhoz amikor már többedszeri kérésre, rendõri beavatkozáskor sem hagyta abba. én is fiatal vagyok de a vizsgáimra kellett tanulnom, és kiborult a bili: felmentem, és amikor ajtót nyitott a nyakánál fogva [email protected] a lakásába. nem zajong azóta
Nem kell megszokni... Rendõrség / lemész hozzá és megkéred, hogy halkabban.
Van egy mindenkire érvényes jogszabály : a CSENDRENDELET! Este 10 óra után senki nem zajonghat, nem zavarhatja pihenésében az embertársait!... Nyugodtan kihívhatod a rendõröket! Fõleg az a felháborító, hogy nem csak alkalmilag bulizik (szülinap, névnap, szilveszter, stb.) hanem minden nap?!... Ne aggódj, nem fogja megtudni, hogy ki hívta ki a rendõröket...
Szerintem lány a kérdezõ, azért úgy nem olyan könnyû ez a verekedés dolog:)
A kérdező hozzászólása: Igen 21 L vagyok. Igaz, elvileg tudok verekedni (thai-box, krav maga), de nem szeretek pofonokat osztogatni, bármikor alulmaradhatok, fõleg több emberrel szemben...


Mennyi idő múlva fogok hozzászokni, hogy kerékpárral járok dolgozni? Eléggé dimbes-dombos az út és 25 perc oda. Vissza is ennyi, de nehezebb, mert több az emelkedő. Tavaly is jártam kb.2, 5 hónapot, de nem sikerült beleedződnöm rendesen.

Járok edz?terembe is folyamatosan. Tavaly abbahagytam 1 hónapra, mert nem ment egyszerre a bicajozás és az edzés. Úgy látom, gyenge vagyok. Mikor fogok er?södni? Most 1 hónapja járok bicajjal dolgozni, edzeni meg még mindig heti 3-szor járok.

Legjobb válasz: Én teniszre szoktam biciklivel járni,ugyanez van, hogy úgy érzem mintha nem edzõdnék de valójában mindig egyre gyorsabban érek oda és emiatt mindig ugyanúgy elfáradok. Ezért gondolom, hogy te is edzõdsz csak nem veszed észre. Szerezz be egy kilométerórát és látni fogod, hogy edzõdsz.

Én teniszre szoktam biciklivel járni, ugyanez van, hogy úgy érzem mintha nem edzõdnék de valójában mindig egyre gyorsabban érek oda és emiatt mindig ugyanúgy elfáradok. Ezért gondolom, hogy te is edzõdsz csak nem veszed észre. Szerezz be egy kilométerórát és látni fogod, hogy edzõdsz.
A kérdező hozzászólása: Igazából azt a részt nem bírom, amikor a völgyön keresztül megyek, mert ugye mindkét irányból van emelkedõ. Hazafelé rosszabb, mert amúgy is emelkedik idefelé az út. Ezt nem bírom megszokni, az emelkedõket. Elõbb-utóbb menni fog?
Most ezt tényleg nem azért írom, mert "keménygyerek" lennék, de szerintem azt a 25 percet ki kéne akkor bírnod ha mindenhova bicajjal jársz meg hosszab túrákat is csinálsz. Én majdnem 100kg-val napi 1-1.5órát tekerek és nem megerõltetõ.
A kérdező hozzászólása: Mindenhova bicajjal járok, szoktunk hosszabb túrákat is csinálni. Ezek mellett még edzõterembe is járok.
Szerintem 1 hónap alatt hozzá kéne szoknod. Én télen kb 2-3 hónapot kihagytam nem bicajoztam egyáltalán + híztam vagy 10kg-t voltam vagy 120 kg. Mikor kimentem bicajozni 1 órát nem bírtam letekerni meg kellet álni inni. Majd utána kb 2-3 bicajozás után ismét ment az 1 óra simán. Szerintem ha idõd engedi ne csak munkába járj bicajjal, hanem a hétköznapokban is bicajozz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem teleszkópos, de vastag gumis. Six Team a márkája.
Szoktál nyújtani? Én ezt a kettõt szoktam, tapasztalataim szerint csodákat tesz: "Vádli [...] Szintén jó megoldás, ha az út szélén a padkára állunk úgy, hogy fél talpunk legyen csak rajta, a sarkunk lógjon le. Engedjük le a jobb sarkat, amennyire csak tudjuk. Másik oldal is! Combfeszítõ izmok A comb elülsõ részén elhelyezkedõ izmok nyújtásához álljunk a bal lábra (meg lehet kapaszkodni), jobb lábat jobb kézzel megfogva húzzuk a fenekünk irányába. A két térd maradjon egymás mellett! Másik oldal is!" Egyébként milyen típusú a biciklid? Ha valami vastag gumis, teleszpókos biciklid van, akkor nem csoda, hogy fárasztó hajtani.
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre, hogy a sebességet is visszavettem, mert nehezebbnek tûnik a magasabb fokozat és nem bírom annyira, mint elõször.
A kérdező hozzászólása: Semmi baja a bicajnak, normálisan be van állítva minden. Ha utálnék bicajozni, szerinted ráülnék? Igaz, hogy drága a bérlet, amit senki nem fizet nekem, de ha utálnék bicajozni, inkább megvenném...
én imádok biciklizni ezért sosem jelentett gondot sehová sem mennem vele... de rengetegszer látom munkatársaimat, hogy napról napsra szenvednek a biciklivel járás miatt mert utálják... szerintem akinek nem esik jól, annak nem is fog...
A kerékpár rendesen karban van tartva? A guminyomás rendben van? Az ülés elég magasra van állítva? Érdemes ezeknek utánanézned, mert gyakori probléma kezdõ bringásoknál és borzasztó fárasztóvá tudja tenni a tekerést.
A kérdező hozzászólása: Most szereztem be egyet, de nem tudom felszerelni...
2, 5 hónap alatt szerintem már simán hozzá kéne szoknod, úgyhogy lehet, hogy valami nem egészen kerek. Arra nem válaszoltál, hogy szoktál-e nyújtani. Én azt tapasztaltam, hogy ha nem nyújtok néha, akkor pár hét után egyre lassabban tudok csak menni. Te is írtál ilyen tüneteket. Az, hogy kisebb fokozatba kapcsolsz, önmagában nem jelent semmit. Az optimális fordulatszáma a lábadnak olyan 70-120 teljes fordulat percenként. Lehet, hogy kezdetben túl erõs fokozaton másztad az emelkedõt, és most jobban érzed, hogy mi az ideális áttétel. Egyébként ezt sebességmérõ nélkül is meg tudod számolni, ha van pl. karórád, ahol az egy percet figyeled.

Mennyi időbe telik hozzászokni a bromocriptin-hez?

Legjobb válasz: Szia! Én nem szoktam hozzá.Mindig rosszul voltam,de szedtem.Kitartás!!!

Szia! Én nem szoktam hozzá.Mindig rosszul voltam, de szedtem.Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Szédülsz is tõle? Mert nekem ez a fõ problémám!!! Igaz, 2 napja szedem..
Már nem szedem, én tejelapasztásra szedtem.Szédülés, hányinger, kábaság.Olyan voltam, mint aki másnapos.
Szia! Én több mint fél évvig szedtem.Az elején nagyon rosszul voltam. Így én mindig lefekvés elõtt vettem be. Így nekem elmaradtak a tünetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!