Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő tudnék megtanulni flash oldalakat készíteni (1 db)

Mennyi idő alatt tudnék megtanulni flash oldalakat készíteni?

Legjobb válasz: relatív. 1 hét, egy hónap, 3 év. ha van elõképzettséged, hamarabb, he nincs, késõbb. ha intenzíven tanulsz hamarabb, ha nem, késõbb. ha megelékszel a gagyival hamarabb, ha komolyan bele akarsz folyni, késõbb. ha van segítséged hamarabb, egyedül késõbb. nagyon sok mindentõl függ

relatív. 1 hét, egy hónap, 3 év. ha van elõképzettséged, hamarabb, he nincs, késõbb. ha intenzíven tanulsz hamarabb, ha nem, késõbb. ha megelékszel a gagyival hamarabb, ha komolyan bele akarsz folyni, késõbb. ha van segítséged hamarabb, egyedül késõbb. nagyon sok mindentõl függ
A kérdező hozzászólása: természetesen nem gagyit:) és inkább egyedül
Ha az ActionScripttel melyebben meg akarsz ismerkedni es ha nincs tapasztalatod programozas teren akkor mindenkeppen honapokban merheto a dolog.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Chat készítés php-ban?

Szeretnék chatat készíteni az osztálynak php-ban, a login megcan, de a chatra ötletem sincs! Javascriptwl

3

Hogyan készítsek ehez hasonló oldalt?

http://gifbox.hu/

egy ilyet akarok csak nem tudom hogy...
nem szeretnék blogspotot meg ilyeneket használni mert szerintem az inkább történetes és naplós blogoknak jó.
Már próbáltam a wordpresst de nem tudtam eligazodni.

Nem szeretnék fizetni érte mivel még nincs jövedelmem (13 éves).A legjobb lenne ha valaki rendesen eligazítana vagy csinálna egyet nekem.Az utóbbiért esetleg kérhetne valami kis apróságot is.

9

Blogspotra hogy lehet ezeket a sablonokat feltenni?

http://www.blogskins.com/
Találtam ezt az oldalt, de nem tudom, hogy lehet blogspot-on alkalmazni. Aki ért hozzá tudna segíteni? Köszönöm.

9

Hogyan tudok facebookon oldalt létrehozni? Vagy azt lehet hogy regisztrálok, de ne olyan legyen mint egy adatlap hanem mint egy oldal, hogy lehessen Like-olni meg ilyenek.

1

Hogy töltsek fel valamit a honlapomra hogy az letölthető legyen?

Milyen tag-ot kell leírni?

1

Könnyen és gyorsan megtanulni weboldalszerkesztést hol lehet és mennyiért valamint Photoshop használatát?

Egy saját weboldalt szeretnénk csinálni párommal (vállalkozáshoz), amihez profi munka kéne. Én szeretném csinálni. Régen csináltam nem html alapú oldalakat, illetve tanultam egy rövid ideig html alapú oldal szerkesztést, de annak már több éve. Photoshoppot is szeretném tökéletesen megtanulni. Hol lehetséges? Mit ajánlotok? Oktató cd-ket, vagy inkább tanfolyamokat? Van ilyen OKJ-s tanfolyam? Ha van akkor ingyenes még akkor, ha már felsőoktatásban tanulok?

6

Windows 7 op. Rendszeren hogy lehet weblapot készíteni?

2

Valaki tud segíteni? Dreamweaver, Spry Menu Bar probléma

Készítettem egy egyszerű statikus weblapot Dreamweaver CS4-el. na most ha kipróbálom hogy néz ki a böngészőben akkor jó. de ha feltöltöm a tárhelyre szétesik, csak a linkek látszanak kéken és össze vissza vannak az oldalon. ez miért van?

1

Hogy lehet indexbe/hatványba írni itt GyK hozzászólásokban?

Láttam itt 1-2 embert aki írt matekfeladatokban indexeket... hogyan lehetséges?

5

Weboldal több nyelven?

Egy weboldalt készítek Artisteer-el. A Weboldal szövege megvan több nyelven és azt szeretném beállítani hogy legyen nyelv választási lehetőség, az én álltalam lefordított tartalomból. Nem szeretnék fordítót mert azok általában sokat tévednek. Hogy lehetne ezt megvalósítani? Nagyon bonyolult ez? (Nagyon kezdő vagyok)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!