Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő tisztul ki (39 db)

A Milligest fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel tisztul ki a szervezetem? Már 3 hónapja nem szedem.

Legjobb válasz: attól függ mennyi ideig szedted, meg hogy magas vagy alacsony hormontartalmú volt-e az biztos hogy több idõ kell hogy teljesen kiürüljön a szervezetbõl (pl ha több évig szedted) de ha csak kevesebb szerinem akkor kell minimum 5-6 hónap én is vártam bizonyos idõt és csak utána próbálkoztunk babócával aki elsõre sikerült:)

attól függ mennyi ideig szedted, meg hogy magas vagy alacsony hormontartalmú volt-e az biztos hogy több idõ kell hogy teljesen kiürüljön a szervezetbõl (pl ha több évig szedted) de ha csak kevesebb szerinem akkor kell minimum 5-6 hónap én is vártam bizonyos idõt és csak utána próbálkoztunk babócával aki elsõre sikerült:)

13-30 éves koromig rendszeres marihuána fogyasztó voltam. Most fél éve tiszta vagyok. Mennyi idő mire a teszt nem mutatja ki? Szóval mennyi időre van szüksége a szervezetnek hogy teljesen kitisztuljon.

Azt hiszi a párom hogy még mindíg csinállom pedig tényleg tiszta vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.

Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.
Hajból ki lehet mutatni több mint egy hónapig . Vizeletbõl ha jól tudom 3-4 napig . A második kérdésedre nem tudok értelmes választ adni azon kívül , hogy bizonyítsd be neki , hogy tiszta vagy .
THC vervetellel 4-8 ora THC mellektermek vervetellel 2-3 het Vizelet 3 honap
Azért ezekben a pár hónapokban 17 év után nem lennék annyira biztos, mindenestre fél év valóban elég kell hogy legyen, ha tutira akarsz menni sportolj sokat, szedj C-vitamint, fogyassz zöld teát és sok déli gyümölcsöt még egy fél évig.

Mennyi idö alatt tisztul ki a tüdöböl a kátrány? Mennyi idö kell ahhoz hogy ne lehessen látni a dohányzás nyomát, mondjuk akkor ha elötte rendszeresen kb 3 évig dohányzott valaki?

Legjobb válasz: A felvételen nem az látszik, hogy a páciens nappal 30, éjjel 10 Mahorkát szív, hanem az, hogy szöveti elváltozások vannak. Ennek oka lehet az is, hogy szénbányában dolgozik, olyan helyen él, ahol a levegõ tele van más, tödõtt károsító anyaggal. A tüdõszûrésen pedig mindenkitõl meg szokták kérdezni, hogy dohányzik-e, nem csak attól, akinek a felvételén látnak valamit.

A felvételen nem az látszik, hogy a páciens nappal 30, éjjel 10 Mahorkát szív, hanem az, hogy szöveti elváltozások vannak. Ennek oka lehet az is, hogy szénbányában dolgozik, olyan helyen él, ahol a levegõ tele van más, tödõtt károsító anyaggal. A tüdõszûrésen pedig mindenkitõl meg szokták kérdezni, hogy dohányzik-e, nem csak attól, akinek a felvételén látnak valamit.
Már hogy a rögönyön? Úgy harminc év talán elegendõ.
20 év dohányzás sem látszik röntgenen. Nekem legalábbis nem látszott és nem is látszik.
Azt elfelejtettem, hogy: az orvos miért kérdezi például, hogy cigizik-e valaki? Csak elküldené rtg-re és látszódna...nem?
Mitõl félsz jobban? A megdögléstõl, vagy attól hogy kiderül, költesz is rá?

Mennyi idő alatt tisztul ki a sperma, ha belém élveztek?

Azért kérdezem, hogy egy hónap után, ha másik fiúval fekszem le, akkor már semmi nincs bel?le bennem, ha rendszeresen tisztálkodom? Mert az új barátom eléggé finnyás az ilyesmire, nem szereti a fiúkat, és annak sem örül, hogy egy hónapja még lefeküdtem az exemmel és akkor még tablettát szedtem. Õ a teljesen kitisztult lányokat szereti. Én megértem, mert én sem örülnék ennek fordított helyzetben, bár az ? szempontjából kicsit könnyebb tisztálkodni ilyen téren.

Legjobb válasz: Az ex DNS-ébõl?:D Úr isten, mi ez itt NCIS? 1 hónap után valószínûleg már eltûnt minden, és tiszta vagy...mért k*rvázna le téged akárki is? Vannak itt erre a címre sokkal "impozánsabb" emberek. :DD

Az ex DNS-ébõl?:D Úr isten, mi ez itt NCIS? 1 hónap után valószínûleg már eltûnt minden, és tiszta vagy...mért k*rvázna le téged akárki is? Vannak itt erre a címre sokkal "impozánsabb" emberek. :DD
Én ugyan pasi vagyok és nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Egyet viszont tudok tanácsolni.Létezik valamiféle hüvelytisztító kütyü.Az egész egy mûanyag palackból és egy vékony csõbõl áll.Valami pezsgõtablettához hasonló bizbaszt kell feloldani vízben és azzal ki tudod mosni. Ez szerintem elég higiénikus.Bõvebb infókat majd kérj egy csajtól, vagy a nõgyógyásztól. :)
Hát kedvesem ritka tanulatlan földmûvelõvel hozott össze a sors!! Az ilyen embernek nõ nem való nehogy szaporodjon!
"K*rva lehet hogy nem vagy" akkor hogy nevezik az ilyet? lájkolja a fasztot
K*rva lehet hogy nem vagy, de hogy korai ez még neked és semmit nem értesz az egészhez, az biztos. Ennyi eszed van. És nyugodtan lepontozhatsz, ez az igazság. Inkább tanuld meg hogyan mûködik a tested, olvass el a szexrõl és minden egyéb másról mindent, amit tudni kell.
csak az a ciki hogy ha teherbe esel akkor variálhatsz melyiktõl is vajon, elég gáz
Mármint úgy teljesen hogy nem lehet fogamzásra alkalmazni ....
ha domesztosszal tisztítod akkor 10perc alatt tiszta lesz.
A sperma 48 órán belül semmisül , teljesen , tehát nem kell félni , a többi meg tisztálkodás stb alapján kijöttt biztos , ha rendszeresen megvolt ...
1 hónap után hogyne. Ha õ is beléd élvez, összekeveredik a Dezoxiribonukleinsavuk és ez komplikációhoz vezethet.. Fõleg ugye minden nap fürödsz, egyrészt amúgy semmibõl se tudna rájönni, kettõ ha jól tudom max pár napig bírják aztán meghalnak. Amugy ettõl nem hiszem hogy k*rva vagy.
Tényleg ekkora idióták a mai fiatalok?Azóta már menstruáltál is nem?Csinálj hüvely öblítést, egyszer nem fogsz belehalni, nem borul fel a ph.
Ritka nagy állatok bírnak ide írni az tuti. a spermium 50 órát életképes ha jól emléxem. 3-4 nap után minden szépen kitisztult már belõled. A barátod ne nyafizzon, h lefeküdtél mással, akkor még õ nem volt, ezért semmi köze hozzá. Másik... Egy hónap után meg szerintem teljesen rendben van, h lefekszenek. A te-ti döntésetek. Vesse rátok az elsõ követ, aki még soha sem vétkezett... ennyi

Ki szeretném próbálni a popó sexet. Előtte beöntést szeretnék csinálni magamnak. A beöntéstől mennyi ideig, körülbelül hány órán keresztül mard tiszta a bélrendszer alsó szakasza?

Legjobb válasz: Felesleges beöntést csinálni, mert a végbél alsó szakasza egészséges embernél általában tiszta! Csak ne közvetlenül nagy WC után állj neki, hanem legyen legalább egy-két óra szünet! A tíz aranyszabály: http://habeascorpus.hu/irasok/forditas/analis.szex.tiz.arany..

Felesleges beöntést csinálni, mert a végbél alsó szakasza egészséges embernél általában tiszta! Csak ne közvetlenül nagy WC után állj neki, hanem legyen legalább egy-két óra szünet! A tíz aranyszabály: http://habeascorpus.hu/irasok/forditas/analis.szex.tiz.arany..
szerintem fölösleges ezt tenned...mi is csináljuk barátommal de eddig nem volt semmi különös attól h nem csinálok beöntést:)
teljesen felesleges a beöntés, de mindenképpen használjatok óvszert, és ha mód van rá , sikosítót is.
szia, attõl függ milyne beöntést alkalmazol, és hogy mennyit és mit eszel. ha zöldségeket, nme nehéz dolgokat, akkor könnyû tisztítani és sokáig tiszta is mrad. általában pár óra biztosan. 3-4 legalább
A behatolás elõtt kettõ-másfél órával javaslom, mert ennyi inkubációs idõ kell a beöntéssel föloldott széklet visszasûrítéséhez. Anális szex elõtt a gastrocolituis reflex miatt nem javaslom a közvetlen étkezést. (Rata B. Daniel)

Mennyi idő alatt tisztul ki az alkohol a szervezetemből, hogy ismét szoptathassak?

7hós a babám most, júliusban lesz a hugom esküv?je és ez alkalommal muszály lesz koccintanom - amit így majdnem másfél év elteltével igencsak várok... Van lefejt tejem aznap estére, csak azt nem tudom, utána mikor kaphat legközelebb cicit.

Legjobb válasz: Minimum 4 óra, míg kiürül, persze attól is függ, mennyit iszol. Ez kb egy pohár pezsgõ, vagy egy rövidital, vagy egy üveg sör. Én a helyedben nem reckíroznék, haggy ki két etetést a biztonság kedvéért, és akkor biztos nem lesz baj, és Te is jól érezheted magad a lagzin. Jó szórakozást Neked!

Minimum 4 óra, míg kiürül, persze attól is függ, mennyit iszol. Ez kb egy pohár pezsgõ, vagy egy rövidital, vagy egy üveg sör. Én a helyedben nem reckíroznék, haggy ki két etetést a biztonság kedvéért, és akkor biztos nem lesz baj, és Te is jól érezheted magad a lagzin. Jó szórakozást Neked!

3 évig dohányoztam, április 1-e óta nem gyújtottam rá. Mennyi idő alatt tisztul ki teljesen a nikotin a szervezetből?

Legjobb válasz: Sok - valóban tudományos - elõadás, tanítás, vélemény szerint a sejtek 7 évenként kicserélõdnek, tehát annyi idõn belül biztosan, de elfogadom egy korábbi kedves hozzászóló azon ismeretét is, hogy van olyan károsodás, amely sosem ürül ki. A lényeg azonban az, hogy leszoktál, sok sikert a végleges leszokáshoz!!

Sok - valóban tudományos - elõadás, tanítás, vélemény szerint a sejtek 7 évenként kicserélõdnek, tehát annyi idõn belül biztosan, de elfogadom egy korábbi kedves hozzászóló azon ismeretét is, hogy van olyan károsodás, amely sosem ürül ki. A lényeg azonban az, hogy leszoktál, sok sikert a végleges leszokáshoz!!
A nikotin pár hónap alatt, de a kátrány és további 4000 összetevõ vagy lassan vagy egyáltalán nem. Annak örülj, hogy nem lettél tõle beteg! Remélem a múlt hibáinak nem lesz következménye késõbb! További sok sikert a végleges leszokáshoz!
Én ugy tudom 1 év dohányzás 10 év alatt tistul ki.Akkor szerintem nálad olyan 30-35 év lehet.
A kérdező hozzászólása: huh...ez biztos?:) azért köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
úr isten bocsi h csak most válaszolok de EKKORA sületlenségeket!!!! a nikotin 2-3 NAP alatt kiürül a szervezetbõl. a kátrány na az viszont szinte soha!

A dohányzás abbahagyását követően mennyi idő alatt tisztul ki a tüdő, ha kitisztul egyáltalán?

Sajnos 15 évig dohányoztam!

Legjobb válasz: Hát 40 nap alatt tisztulna akkor nem jelentene gondot a dohányzás:D. Tüdõnek van egy természetes öntisztulása de nem tudja sok kátrányt hip-hop kitakarítani. Természetesen attól is függ hogy milyen dohányosról van szó, ha napi 2-3 doboz is megvan akkor bizony nagyon-nagyon hosszú idõ mire minden egészségügyi kockázat elmúlik.

Hát 40 nap alatt tisztulna akkor nem jelentene gondot a dohányzás:D. Tüdõnek van egy természetes öntisztulása de nem tudja sok kátrányt hip-hop kitakarítani. Természetesen attól is függ hogy milyen dohányosról van szó, ha napi 2-3 doboz is megvan akkor bizony nagyon-nagyon hosszú idõ mire minden egészségügyi kockázat elmúlik.
Hivatalos álláspont szerint 15 év körül. A legnagyobb tisztulások végbemennek olyan 5-6 hónap alatt, a hogy teljesen kitisztuljon arra szerintem csak akkor lenne esély ha felköltöznél az alpikba vagy szanatóriumba egy évig. De mindenesetre gratulálok neked! Csak így tovább! Én 1 hónapja nem szívom, és nekem már most sokat javult. ( 8év napi 1 doboz után) Minden jót!
Mi 30?? Azt mondják hogy kb.40nap, de én egy majdnem egy éve nem szivom, de még mindig jön föl bennem a slájm.Persze már lényegesen kevesebb, de szerintem még mindig van a tüdõmön belõle.
Legalább 30 mire annyira kitisztul amennyire csak tud.
Én 30 éve hagytam abba a dohányzást, és még mindig krákogok reggelente, úgy mint a dohányosok. Köpni is tudok ugyanúgy. Szerintem soha nem fog nyomtalanul eltûnni.l0 évig szivtam, de akkoriban cudarul.
Na én aztán tudok gépelni Alpokat szántam alpik helyett , elnézést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Személyesen is bejelentheted a Fogyasztóvédelemnél, és nem jelzik a bolt felé, hogy te jelentetted be! Vagy : http://internetdetektiv.hu/cimke/nevtelen-bejelentes
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!! az elsõnek már írtam is, a második inkább adócsalásos, de azért köszi szépen

A fű mennyi idő alatt tisztul ki teljesen a szervezetből?

Legjobb válasz: Azt hiszem,1 hónap alatt,de egyszerû vérvételkor nem derül ki,ha ezért kérdezted.

Azt hiszem, 1 hónap alatt, de egyszerû vérvételkor nem derül ki, ha ezért kérdezted.
Vizeletbõl ki tudják mutatni még egy hónap múlva, ha keresik.
Mivel a THC zsíroldékony ezért, elég hosszú idõ, osztom az elõttem szólók véleményét, de lehet, hogy akár több hónap is. Valahol azt hallottam (egyetem berkeiben - úgyhogy lehet igaz is, vagy csak elrettentés), hogy gerincvelõ biopsziával, a gerincfolyadékból legalább 20 évig, de akár életed végéig ki lehet speckó módszerekkel mutatni. Nyugi, ilyet ezen okból soha sem fognak rajtad végezni, elég drága, nagyon fájdalmas, nem veszélytelen, ha valakin ilyet kell csinálni, akkor annak nagyon komoly baja van és nem az ilyesmi kimutatásával törõdnek.
Ez igaz, hogy a gerincfolyadékban sokáig megmarad, nem tudom, hogy 2O évig-e, de pár évig, az biztos...
Most ne szívj el egyet sem. Ugyanis, ha elszívod, akkor egy idõ után úgy leszel vele, hogy de jó lenne elszívni még egyet, úgysem árthat ilyen kevés... folytassam?
A kérdező hozzászólása: azért érdekel, hogy ha most elszívok egyet, és mondjuk jövöre gyereket akarok, mennyi idõ alatt tisztul ki biztosan, hogy a gyereknek ne legyen baja belõle.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem ez volt a kérdés.és nem szokok rá.tudom.
Ha most elszívsz egyet, és egy év múlva gyereket fogansz, attól neki tutira nem lesz semmi baja. :D A feldolgozott élelmiszerekben lévõ tartósítószerek, és állományjavítók sokkal károsabbak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!