Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő tisztul (63 db)

A Milligest fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel tisztul ki a szervezetem? Már 3 hónapja nem szedem.

Legjobb válasz: attól függ mennyi ideig szedted, meg hogy magas vagy alacsony hormontartalmú volt-e az biztos hogy több idõ kell hogy teljesen kiürüljön a szervezetbõl (pl ha több évig szedted) de ha csak kevesebb szerinem akkor kell minimum 5-6 hónap én is vártam bizonyos idõt és csak utána próbálkoztunk babócával aki elsõre sikerült:)

attól függ mennyi ideig szedted, meg hogy magas vagy alacsony hormontartalmú volt-e az biztos hogy több idõ kell hogy teljesen kiürüljön a szervezetbõl (pl ha több évig szedted) de ha csak kevesebb szerinem akkor kell minimum 5-6 hónap én is vártam bizonyos idõt és csak utána próbálkoztunk babócával aki elsõre sikerült:)

Ellés után mennyi idö mulva foghatom meg a kiscicákat? A dobozba szeretnék tiszta rongyot tenni mert ami benne van az véres meg maszatos

Legjobb válasz: Ha a mamacica már nyugodt, simízd együtt együtt a kiscicákkal, hogy bízzon a kezed "szagában".készítsd oda a tiszta ruhát,amekkorára ráfér a család, és próbáld átemelni a cicát legalább egy kiscicával együtt. aztán gyorsan a többi picit, villámgyorsan kitakarítani a helyüket és tiszta ronggyal együtt vissszatenni õket. megint simizd szorgalmasan, hogy megnyugodjon a cicamama.

Ha a mamacica már nyugodt, simízd együtt együtt a kiscicákkal, hogy bízzon a kezed "szagában".készítsd oda a tiszta ruhát, amekkorára ráfér a család, és próbáld átemelni a cicát legalább egy kiscicával együtt. aztán gyorsan a többi picit, villámgyorsan kitakarítani a helyüket és tiszta ronggyal együtt vissszatenni õket. megint simizd szorgalmasan, hogy megnyugodjon a cicamama.
igen, úgy ahogy az elsõ mondja, ilyenkor nagyon agresszív a mamacica ha úgy érzi el akarják venni a kölykeit :-) óvatosan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, csak attol félek hogy utána nem fogja etetni öket ha megfogom a piciket.nagyon szoros a szeretet és bizalom köztem az anyamacskával, az én ágyamba akart elleni:)
Ha bízik benned az anyamacska, akkor nem lehet baj, mert ismeri a szagod. Mindenképpen olyankor csináld, amikor ott van és látja.
én három cica fialásán vagyok túl (hosszú évek alatt)de csakis bennem bíztak az anyacicák.volt, hogy amikor a burokból kihámozta a kiscicát már nem volt ereje elrágni a köldökzsinórt és én vágtam el kisollóval.a kis mázas cicát odatettem a cicijéhez szopni, szóval én rögtön megfogtam õket. ne félj nem lesz semmi baj, õ tudja, hogy rád számíthat. a lényeg, hogy a fizikai és a lelki kontaktus is meglegyen. Simogasd õket és beszélj is közben hozzájuk, így tündéri, kezes, barátságos kiscicákat tudsz majd elajándékozni. nem mindegy, hogy fújó karmológép, vagy egy doromboló szõrmók. Elsõ fialásuk után mindegyik cicámat ivartalanítottam, de örök élmény marad mindig, ahogy egy cicaalom fejlõdik. Bocs, de elfogult vagyok cicügyben:) üdv-cicás-
Nálunk a munkahelyemen születtek kis cicák és a cicamama akit mi etettünk simán hagyta hogy megfogjuk az újszülött babáit, szerintem nem lesz gond.Azért , ha lehet nem kell õket állandóan fogdosni hagy tudjon a mama nyugodtan gondoskodni róluk, ha sokat zavarod elköltözteti a családját.

Ha valakinek bevérzik a szeme az erőlködéstől de ugy hogy szinte tiszta vér a szeme akkor az mire mullik el? Mennyi idő után tünik el?

mit tudok csinàlni hogy gyorsabban eltünjőn? és ha nem csinàlok semit mire tünik el kb????

Legjobb válasz: Kell idõ mire felszívódik.Vegyél rutascorbint gyógyszertárba,az kicsit gyorsítja a dolgot.Nekem is volt ilyen,de nem emlékszem,hogy mennyi ideig.

Kell idõ mire felszívódik.Vegyél rutascorbint gyógyszertárba, az kicsit gyorsítja a dolgot.Nekem is volt ilyen, de nem emlékszem, hogy mennyi ideig.
nem ártana szemésszel megnézetned ha semmit nem teszel (és nem érte nagyobb károsodás) akkor hetekbe is telhet ... ha mást nem a Visine cseppet megpróbálhatnád, nyugtató és kárt nem okoz
A kérdező hozzászólása: Nekem a doki a C-vitamint ajànlota! azt ma elis kezdem! szerintetek akkor kb mennyi idõ még elmulik?
Egykét napig lesz ilyen halloweenes, de az ünnepre elmúlik. Szóval pár nap alatt felszívódik.
A kérdező hozzászólása: Bisztos hogy elmulik pàr nap alaatt mert tegnap ota inkàbb egy picit mèg inkàbb szétfojt! :/
Hétszentség.

13-30 éves koromig rendszeres marihuána fogyasztó voltam. Most fél éve tiszta vagyok. Mennyi idő mire a teszt nem mutatja ki? Szóval mennyi időre van szüksége a szervezetnek hogy teljesen kitisztuljon.

Azt hiszi a párom hogy még mindíg csinállom pedig tényleg tiszta vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.

Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.
Hajból ki lehet mutatni több mint egy hónapig . Vizeletbõl ha jól tudom 3-4 napig . A második kérdésedre nem tudok értelmes választ adni azon kívül , hogy bizonyítsd be neki , hogy tiszta vagy .
THC vervetellel 4-8 ora THC mellektermek vervetellel 2-3 het Vizelet 3 honap
Azért ezekben a pár hónapokban 17 év után nem lennék annyira biztos, mindenestre fél év valóban elég kell hogy legyen, ha tutira akarsz menni sportolj sokat, szedj C-vitamint, fogyassz zöld teát és sok déli gyümölcsöt még egy fél évig.

Mennyi idö alatt tisztul ki a tüdöböl a kátrány? Mennyi idö kell ahhoz hogy ne lehessen látni a dohányzás nyomát, mondjuk akkor ha elötte rendszeresen kb 3 évig dohányzott valaki?

Legjobb válasz: A felvételen nem az látszik, hogy a páciens nappal 30, éjjel 10 Mahorkát szív, hanem az, hogy szöveti elváltozások vannak. Ennek oka lehet az is, hogy szénbányában dolgozik, olyan helyen él, ahol a levegõ tele van más, tödõtt károsító anyaggal. A tüdõszûrésen pedig mindenkitõl meg szokták kérdezni, hogy dohányzik-e, nem csak attól, akinek a felvételén látnak valamit.

A felvételen nem az látszik, hogy a páciens nappal 30, éjjel 10 Mahorkát szív, hanem az, hogy szöveti elváltozások vannak. Ennek oka lehet az is, hogy szénbányában dolgozik, olyan helyen él, ahol a levegõ tele van más, tödõtt károsító anyaggal. A tüdõszûrésen pedig mindenkitõl meg szokták kérdezni, hogy dohányzik-e, nem csak attól, akinek a felvételén látnak valamit.
Már hogy a rögönyön? Úgy harminc év talán elegendõ.
20 év dohányzás sem látszik röntgenen. Nekem legalábbis nem látszott és nem is látszik.
Azt elfelejtettem, hogy: az orvos miért kérdezi például, hogy cigizik-e valaki? Csak elküldené rtg-re és látszódna...nem?
Mitõl félsz jobban? A megdögléstõl, vagy attól hogy kiderül, költesz is rá?
amikortól lejár a felfüggesztett onnantól tiszta az erkölcsid.
2012. évi C. törvény A törvényi mentesítés 100. § (1) E törvény erejénél fogva áll be a mentesítés d) felfüggesztett szabadságvesztés esetén a próbaidõ leteltének napján,

Mennyi idő után kap az ember " tiszta " erkölcsi bizonyítványt?

Legjobb válasz: Alapból tiszta mindenkié. Ha valamit elkövettél akkor a bûnesetnek van egy elévülési ideje, majd azután. Szóval más egy lopás ahol pénzbünti volt és vmi komolyabb ügy. Ha leültetnek pl 3 évre akkor utánna kezdõdik ha jól tudom a konkrét ügyednek a tisztulása, szóval akár hosszú évek is lehetnek. De jogi fórumokon utánnajárhatsz a pontos infóknak. Mit követtél el?

Alapból tiszta mindenkié. Ha valamit elkövettél akkor a bûnesetnek van egy elévülési ideje, majd azután. Szóval más egy lopás ahol pénzbünti volt és vmi komolyabb ügy. Ha leültetnek pl 3 évre akkor utánna kezdõdik ha jól tudom a konkrét ügyednek a tisztulása, szóval akár hosszú évek is lehetnek. De jogi fórumokon utánnajárhatsz a pontos infóknak. Mit követtél el?
A kérdező hozzászólása: Én 4 évet ültem de 5 kelet volna de 1 év kedvezményt kaptam 2010 ben szabadultam akkor kb mennyi idõ az elévülés? ha esetleg nem tudod pontossan akkor letszíves adjá meg olyan linkeket ahol utánna tudok nézni köszönöm
http://www.jogiforum.hu/forum/21/9835 itt keresgélj, ha nincs olyan ügy, vagy hasonló, akk kérdezz. Jogászok vagy jogi hallgatók megírják neked.
Am majd írd már meg ha megtudtad hogy hogyan is van. Én úgy sejtem, hogy ha 5 év, és 2010, akkor 2015 ben lesz tiszta.

Fiúk! Nektek mennyi idő után jelenik meg a fehér cucc a fitymátok alatt ha nem tartjátok tisztán napi szinten?

Ha már olyan, zavar titeket, különösebben nem foglalkoztok vele vagy izgatónak tartjátok?

Legjobb válasz: Nem tudom, mert napi szinten tisztán tartom...

Nem tudom, mert napi szinten tisztán tartom...
[email protected] meg!!!! Fürödjél!!!!!!
Igénytelen b.zi!!
Legalább 3 napi nemfürdés kellett hozzá, amit ritkán tudtam teljesíteni, mert valahogy minden nap fürödtem.
A kérdező hozzászólása: mivel a lányoknak nincs fitymájuk te IQ lény még jó h fiúknak szól :D:D:D
Mivel fiúkhoz szól a kérés, gondolom meleg is vagy! Szóval miért is nem beteges ?:DDD
A kérdező hozzászólása: olvastad mi a kérdés? lesz.rom h szted beteg dolog-e vagy nem.
Az, hogy ez az igénytelenség jele, az a fehér cucc a mosdatlanság miatt jelenik meg. Mi a beteg ebben, semmi, látom alapjáraton sötét vagy! Miért, te egy sz.ros seg.et kinyalnál?
A kérdező hozzászólása: mert mi beteg ebben?
"izgatónak tartjátok?" Ok! Válaszolok! Nem tartom izgatónak!! A belem kihányom, ha rágondolok, meg arra hogy milyen aberált beteg emberek vannak!
Érted kipróbálom! Ha már olyan lenne zavarna, tehát mosom, különösen foglalkozok vele, ennyit a próbáról, jól felizgattál...
Fogalmam sincs, mert naponta tisztán tartom.
Sosem találtam még ilyesmit ott... Tudod a fehér embernél már van vezetékes víz...
Nefürgyééé le!
A kérdező hozzászólása: nekem elég volt csak arra a részre nem koncentrálni annyira. fürdés nélkül egy napot sem bírnék ki.

3 éves kislányom beleivott a virág locsoló üvegbe, amibe akkor tiszta viz volt, de 3 nappal elötte, balkon láda tápoldat. Elötte már öntöztem 2-szer tiszta vizzel a virágokat, Nagyon aggódom, lehet baja? Mennyi idő mire jelentkezik a mérgezés?

A ment?s azt mondta figyeljem nem-e hány,vagy hasmenése lesz,szerintetek?itattam vele 1dl tejet ,ásványvizet,most eszik.

Legjobb válasz: A mentõs elmondott mindent. Figyeld a kicsi lányt, és ha tünetmentes, akkor nincs baj. (Ha eszik, az jó jel.) Szerintem minden rendben lesz, hiszen nem tömény tápoldatot ivott, csak elenyészõ mennyiséget.

A mentõs elmondott mindent. Figyeld a kicsi lányt, és ha tünetmentes, akkor nincs baj. (Ha eszik, az jó jel.) Szerintem minden rendben lesz, hiszen nem tömény tápoldatot ivott, csak elenyészõ mennyiséget.
Szerintem sem lesz gond, amennyiben mégis, vidd a tápoldato üveget is az ügyeletre. De nem fog kelleni.
egyszer mosogatólevet ivott a fiam..... semmi baja nem lett. nagyon durva. nem is értem, hogy bírják meginni, ha valami mellékízt éreznek.... ha nem hány, nem fájlalja a hasát, akkor szerintem ne aggódj. Engem is nagyon bántott a dolog:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, eddig semmi tünet:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!