Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő teszteljek, (5 db)

Ha házilag barkácsolok akváriumot, mennyi ideig teszteljem, hogy nem szivárog-e az illesztéseknél, nem esik-e szét?

Mennyi id? után telepíthetek bele biztonságosan halakat?

Legjobb válasz: 1-2 napig tedd be az egészet egy lavorba tegyél az akváriumba vizet ha 1-2-3 nap után nem esik szét és nem szivárog akkor tehetsz bele halat. ilyenkor a próbaidõre célserõ tenni az aljára kavicsot ha nem leszz semmi gond vegyél halakat de az elsõ pár héten csak 1-2 hal legyen benne biztos ami biztos alapon. ha sikeresen kibírta akkor vehetsz nele akármennyit.:remélem tudtam segíteni

1-2 napig tedd be az egészet egy lavorba tegyél az akváriumba vizet ha 1-2-3 nap után nem esik szét és nem szivárog akkor tehetsz bele halat. ilyenkor a próbaidõre célserõ tenni az aljára kavicsot ha nem leszz semmi gond vegyél halakat de az elsõ pár héten csak 1-2 hal legyen benne biztos ami biztos alapon. ha sikeresen kibírta akkor vehetsz nele akármennyit.:remélem tudtam segíteni
töltsd teljesen tele rakd bele a tartozékokat is és várj 4 napot%!

Január 9. én volt peteérésem és a párommal akkor együtt voltunk.23. án nem kellene megjönnie. Ha késik a mensim mennyi idõ után teszteljek? és mekkora lehet a terhesség esélye?

eddig semmi jel hogy meg akarna jönni.. has szurka van és fáj a mellem de az utóbbi 2 hónapja tart kb...

Legjobb válasz: A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.

A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.
Nem védekeztetek? Akkor nyilván jó esély van a terhességre. A tesztet 26-27-e tájékán csináld, reggeli vizeletbõl. Elõbb nincs értelme. Ha pozitív, akkor február 6 körül mehetsz dokihoz, akkor már fogja tudni igazolni a terhességed. Ha negatív, és továbbra se jön meg, pár nap múlva próbálj még egy tesztet, de másik fajtát. Elõfordulhat, fõleg ha védekeztetek, hogy a teszt negatív. ebben az esetben okozhatja a késést hormon zavar, nem megfelelõ fogamzásgátló gyógyszer, hirtelen étrend változás, fogyás vagy hízás, stressz, fáradtság vagy a szexuális élet felborulása. Ha mindkét teszt negatív, és kimarad egy vérzés, ne foglalkozz vele. Két kimaradt vérzés esetén én már mindenképp orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem védekeztünk mert szeretnénk a babyt :)
Akkor csináld meg a teszted 26-án, és majd írd meg mi volt, szorítunk :)
A kérdező hozzászólása: hát meg jött ma :( pedig annyira szerettük volna a babát.....
Ne keseredj el, és ne stresszelj, majd jönni fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)

Ma reggel csináltam tesztet. Nagyon halványan ott volt a 2. csík is. Hány nap múlva teszteljek? Mennyi idő múlva látszik erősebben a csík?

Legjobb válasz: Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki,és latszott az erõsõdés.

Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki, és latszott az erõsõdés.
Szia! Szerintem várj egy hetet, akkor bombabiztos lesz a csík. Az elsõ válaszolónak annyit, hogy 3 hónap után MÁR nem látszik a csík, mert a HCG megy ki folyamatosan a szervezetbõl és egy idõ után már nem termelõdik annyi, hogy meglátszódjon a teszten.
ezt most nekem írtad?7:02-es vagyok
Utólsónak ez hûlyeség én 6 hónaposan csináltam heccbõl egy tesztet hogy a barátnõm apját megijesszük és +volt!
És amit elolvastál értelmezted is már bocs????Ha nem zavar én azt írtam hogy pozítiv volt a teszt amikor már 6 hónapos terhes voltam!!!!Most amit betettél linket sztem engem igazol!!!!Vagy most mi bajod van????Az elõttem szólónak írtam hogy nem megy ki 3 hónaposan a hcg a szervezetbõl!!!
Igen
Szerintem nem hülyeség, csak egy kicsit utána kéne nézni, mielõtt hülyeségnek nevezel valamit! http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..
van, mikor meg sem erõsödik, annyira ne bízd a tesztre a dolgokat szerintem:-) Én nagyon örültem a halvány kis csíkjaimnak, aztán szaladtam az orvoshoz. tényleg sikerült a baba. Aztán férjemmel mondtuk, hogy kellene egy olyan teszt, amin szépen látszanak a csíkok, eltesszük emlékbe, vagy legalább a fényképet róla. már több mint 3 hónapos terhes voltam, mikor csináltam tesztet újra, még akkor is csak halvány csíkom volt!
:) egy két nap múlva próbáld meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!:)
Õ azt kérdezte, hogy mikor lesz neki 2 vastag csíkja, mert el szeretné tenni. 3 hónaposan már annyira kimegy a HCG, hogy megint csak halvány csíkja lesz. Én erre értettem, nem hogy nem lesz csík.

Mennyi idő után teszteljek, és milyen teszttel?

18-án esedékes a mensim, de ha nem jön meg mikor teszteljek, és milyen tesztet ajánlotok!? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A menstruáció elmaradása után 2-3 nappal már tesztelhetsz, nekem is kimutatta. A gyógyszertárban és a DM-ben is kapsz nagyon jó teszteket. Szorítok!

A menstruáció elmaradása után 2-3 nappal már tesztelhetsz, nekem is kimutatta. A gyógyszertárban és a DM-ben is kapsz nagyon jó teszteket. Szorítok!
Ha biztosra akarsz menni, akkor 18-a után 1 héttel tesztelj! Akkor már bármelyik kimutatja! Ha addig nem bírsz várni, akkor 19-én tesztelj reggel, ClearBlue, Qupido, Acon, - ezek érzékenyek nagyon, de dícsérik a Gabrielt is! Én mindig olcsóbbakkal próbálkoztam, Lilly (rossmann), Gravi-HCG (patika), Hcg-line (patika), és ugyanúgy kimutatták a babát! Sok sikert! :-)
A mensi után 1-2 nappal már simán tesztelhetsz. De vannak nagy érzékeny tesztek (Gabriel), amik már a mensi elõtt 2-3 nappal is ki tudják mutatni, ha babás vagy. De inkább várd meg, hogy meg fog-e jönni.
nyugodtan testelhetsz már ma is.ha valóban babás vagy még a leggagyibb is kétcsikos lesz.hidd el.nálam 3*bevált.sok sikert .
Én akár már aznap 18.-án tesztelnék, egy GABRIEL nevûvel. sok sikert!

A Corax be sure mennyi idő után mutat biztos eredményt? Késéstől számítva hányadik napon teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem a corax teszt nagyon jó és már megpróbálhatod a mensi elmaradásának elsõ napján.Ha tuti eredményt akarsz,akkor viszont érdemes várni 5-6 napot a kimaradástól számítva.Drukkolok!

Szerintem a corax teszt nagyon jó és már megpróbálhatod a mensi elmaradásának elsõ napján.Ha tuti eredményt akarsz, akkor viszont érdemes várni 5-6 napot a kimaradástól számítva.Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!