Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő teljesen kibújik a fogacska (5 db)

Mennyi idő még teljesen kibújik a fogacska?

Ma reggelre látható a kis teteje, babám 4 hós.

Legjobb válasz: Változó. mire teljesen kibújik akár 1-2hónap is eltelhet., Viszont nem egyedül nõnek általában, az elsõ elõbújt hamarosan jön a következõ! Az én kicsimnek 1 éves korára 12foga volt! most 19hós és 16 van. Van akinek azonban csak 7-8hónaposan jön az elsõ.

Változó. mire teljesen kibújik akár 1-2hónap is eltelhet., Viszont nem egyedül nõnek általában, az elsõ elõbújt hamarosan jön a következõ! Az én kicsimnek 1 éves korára 12foga volt! most 19hós és 16 van. Van akinek azonban csak 7-8hónaposan jön az elsõ.
Babámnak 8 hónaposan koccant az elsõ alsó bal metszõje. Ma egy hete múlt 9 hónapos és már kinn van az alsó két, és felsõ két metszõk. Bár a felsõk nem teljesen persze, de az alsó egészében. Szóval ezek, amik vékonyabbak max egy hónap alatt kibújnak, a hátsó õrlõ nehezebb, mert vastagabb. Az jön nehezebben. (De gondolom ez is változó.)
Nekünk is egy hete nõtt ki(3 és fél hós) azóta már nõtt egy picit. Alul kettõ:)

Anyukák! Kisfiam 4, 5 hós nagy meglepetésemre áttört az első kis fogacska, illetve az első kettő, de épp még csak a fehér hegye látszik. Van tapasztalat? Innentől már megkönnyebbül kicsit? Általában innen mennyi idő még kibújik teljesen?

Legjobb válasz: Én azt vettem észre, hogy addig kínozza, amíg át nem szakad az ínye, illetve talán még 1-2 napig, utána csak az zavarja, hogy ott van és egész nap azt babrálja a nyelvével :) Innen kb 3-4 hét, mire teljesen kinõ.

Én azt vettem észre, hogy addig kínozza, amíg át nem szakad az ínye, illetve talán még 1-2 napig, utána csak az zavarja, hogy ott van és egész nap azt babrálja a nyelvével :) Innen kb 3-4 hét, mire teljesen kinõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Ha már érzem a pici fogacska tetejét a babám ínyén, akkor szerintetek még mennyi idő, amíg teljesen kibújik?

Els? fogacska. :) 9 hós

Legjobb válasz: Ha már azt érzed hogy szúr mint egy tû, akkor már szerintem kibújt. De ha csak látni lehet egy kis fehér pöttyöt akkor pár nap és kibújik.

Ha már azt érzed hogy szúr mint egy tû, akkor már szerintem kibújt. De ha csak látni lehet egy kis fehér pöttyöt akkor pár nap és kibújik.
Elõzõ vagyok. Mig teljesen kibújik, az kicsit lassabb, az én babámnak 3 hete törte át az elsõ fog, és már kinnt van az egész teteje, de csak kb 1 mm még az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Harapdálja az ujjamat és tényleg úgy szúr, mint egy tû. :D


10hós babámnak most bújt ki a foga allul. Mennyi idő míg teljesen kibújik? és azt az egy fogacskát, hogy ápoljam?

Legjobb válasz: nagyon változó. A kisfiamnak 8 hónaposan bújt ki az eslõ kettõ alul, de még ma sincs kint teljesen. viszont a felsõ kettõ elöl 3 és egy hete bújtak ki, és már szinte teljesen kint vannak. Én a nenedent ujjra húzható fogkefét és a hozzá használatos fogkrémet használom (dm-ben megvehetõ).

nagyon változó. A kisfiamnak 8 hónaposan bújt ki az eslõ kettõ alul, de még ma sincs kint teljesen. viszont a felsõ kettõ elöl 3 és egy hete bújtak ki, és már szinte teljesen kint vannak. Én a nenedent ujjra húzható fogkefét és a hozzá használatos fogkrémet használom (dm-ben megvehetõ).

Ha már a fogínye meg van duzzadva, az ínye szinte átlátszó színű ahol kibújna a fogacska is pöttybe már teljesen latszik az inye alatt a foga mennyi idő lehet még kibújik?

Legjobb válasz: nekem onnantól kezdve mikor rajta volt a kis pötty 2 nap volt mikor már éreztem a picike kis fogát.

nekem onnantól kezdve mikor rajta volt a kis pötty 2 nap volt mikor már éreztem a picike kis fogát.
A kérdező hozzászólása: Akkor innentõl figyelgetem neki hátha egyszercsak kibújik :) Igazából nem ugy lâtom a pöttyöt hanem az ínye alatt a fogat látom annyira átlátszó az ínye


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!