Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő teljesen kibújik a (12 db)

Mennyi idő még teljesen kibújik a fogacska?

Ma reggelre látható a kis teteje, babám 4 hós.

Legjobb válasz: Változó. mire teljesen kibújik akár 1-2hónap is eltelhet., Viszont nem egyedül nõnek általában, az elsõ elõbújt hamarosan jön a következõ! Az én kicsimnek 1 éves korára 12foga volt! most 19hós és 16 van. Van akinek azonban csak 7-8hónaposan jön az elsõ.

Változó. mire teljesen kibújik akár 1-2hónap is eltelhet., Viszont nem egyedül nõnek általában, az elsõ elõbújt hamarosan jön a következõ! Az én kicsimnek 1 éves korára 12foga volt! most 19hós és 16 van. Van akinek azonban csak 7-8hónaposan jön az elsõ.
Babámnak 8 hónaposan koccant az elsõ alsó bal metszõje. Ma egy hete múlt 9 hónapos és már kinn van az alsó két, és felsõ két metszõk. Bár a felsõk nem teljesen persze, de az alsó egészében. Szóval ezek, amik vékonyabbak max egy hónap alatt kibújnak, a hátsó õrlõ nehezebb, mert vastagabb. Az jön nehezebben. (De gondolom ez is változó.)
Nekünk is egy hete nõtt ki(3 és fél hós) azóta már nõtt egy picit. Alul kettõ:)
Nálunk 2-3 hónap kellett, mire az áttöréstõl eljutottak a teljes nagyságig.
igen, nálunk is kb 2 hónap, de az már nem fájt neki, csak amíg ki nem bújt

Anyukák! Kisfiam 4, 5 hós nagy meglepetésemre áttört az első kis fogacska, illetve az első kettő, de épp még csak a fehér hegye látszik. Van tapasztalat? Innentől már megkönnyebbül kicsit? Általában innen mennyi idő még kibújik teljesen?

Legjobb válasz: Én azt vettem észre, hogy addig kínozza, amíg át nem szakad az ínye, illetve talán még 1-2 napig, utána csak az zavarja, hogy ott van és egész nap azt babrálja a nyelvével :) Innen kb 3-4 hét, mire teljesen kinõ.

Én azt vettem észre, hogy addig kínozza, amíg át nem szakad az ínye, illetve talán még 1-2 napig, utána csak az zavarja, hogy ott van és egész nap azt babrálja a nyelvével :) Innen kb 3-4 hét, mire teljesen kinõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)


Hány nap mire teljesen kibújik a foga? Már látszik a hegye, de mennyi idő mire teljesen kinő?

Úgy értem hogy 1-2 nap és teljesen kibújik vagy több?

Legjobb válasz: 9,5 hós kislányomnak a két alsó foga egy hónap alatt nõtt ki teljesen. Most bújt ki a harmadik fogacska felül és várjuk a negyediket :)

9, 5 hós kislányomnak a két alsó foga egy hónap alatt nõtt ki teljesen. Most bújt ki a harmadik fogacska felül és várjuk a negyediket :)

Mennyi idő még teljesen kíbújik a baba foga?

8 hónapos a kisfiam és három napja kezdett kibújni az els? foga.épp hogy a hegye látszik ki. nektek mennyi id?be telett,hogy teljesen kibújt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 4 hónapos a fiam, a második foga bújt ki mára. Az elsõ kb. másfél hete jött ki. Azt mondják, hogy majdnem 1-2 hónap, mire teljesen kinõnek.

Szia! Nekem 4 hónapos a fiam, a második foga bújt ki mára. Az elsõ kb. másfél hete jött ki. Azt mondják, hogy majdnem 1-2 hónap, mire teljesen kinõnek.
A kérdező hozzászólása: akkor karácsonyra már remélhetõleg kint lesz :) köszönöm a választ.

Ha már érzem a pici fogacska tetejét a babám ínyén, akkor szerintetek még mennyi idő, amíg teljesen kibújik?

Els? fogacska. :) 9 hós

Legjobb válasz: Ha már azt érzed hogy szúr mint egy tû, akkor már szerintem kibújt. De ha csak látni lehet egy kis fehér pöttyöt akkor pár nap és kibújik.

Ha már azt érzed hogy szúr mint egy tû, akkor már szerintem kibújt. De ha csak látni lehet egy kis fehér pöttyöt akkor pár nap és kibújik.
Elõzõ vagyok. Mig teljesen kibújik, az kicsit lassabb, az én babámnak 3 hete törte át az elsõ fog, és már kinnt van az egész teteje, de csak kb 1 mm még az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Harapdálja az ujjamat és tényleg úgy szúr, mint egy tû. :D

10hós babámnak most bújt ki a foga allul. Mennyi idő míg teljesen kibújik? és azt az egy fogacskát, hogy ápoljam?

Legjobb válasz: nagyon változó. A kisfiamnak 8 hónaposan bújt ki az eslõ kettõ alul, de még ma sincs kint teljesen. viszont a felsõ kettõ elöl 3 és egy hete bújtak ki, és már szinte teljesen kint vannak. Én a nenedent ujjra húzható fogkefét és a hozzá használatos fogkrémet használom (dm-ben megvehetõ).

nagyon változó. A kisfiamnak 8 hónaposan bújt ki az eslõ kettõ alul, de még ma sincs kint teljesen. viszont a felsõ kettõ elöl 3 és egy hete bújtak ki, és már szinte teljesen kint vannak. Én a nenedent ujjra húzható fogkefét és a hozzá használatos fogkrémet használom (dm-ben megvehetõ).

Amikor feltöri a csibe a tojáshéjat, onnantól mennyi idő kb. míg teljesen kibújik?

Legjobb válasz: Nekem galambom van, de elég hosszú ideig tartott. Fél óra kb. A lényeg, hogy egyedül csinálja!!

Nekem galambom van, de elég hosszú ideig tartott. Fél óra kb. A lényeg, hogy egyedül csinálja!!
néhány óra, picit segíthetsz neki, de ha hirtelen kibontod elvérezhet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha már áttört a fog, mennyi idő míg teljesen kibújik?

Legjobb válasz: Akár hetek is. De az már annyira nem fáj nekik -állítólag. Ha szenved ilyenkor is, az azt jelzi, h új fogacska készülõdik kifelé.

Akár hetek is. De az már annyira nem fáj nekik -állítólag. Ha szenved ilyenkor is, az azt jelzi, h új fogacska készülõdik kifelé.
Nálunk körülbelül 3-5 hét volt, változó.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Az egyik alsó tört át, és jön a mellette lévõ is :) Olyan fura, mert nagyon édes volt kis fogatlannak :D
Szerintem is minimum 3 hét.
Nekünk már 2 hónapja kibújt, de még mindig nem nõtt meg teljesen :)
A kérdező hozzászólása: Elõbújt még egy foga :) Kíváncsi leszek, hogy neki mennyi idõ alatt bújik ki majd teljesen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!