Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő töltődnek (69 db)

Mennyi időt töltitek a telefonotokat? Mennyi ideig bírja az akkumulátor?

Igaz hogy a mostani telefonokat már nem kell kisütni?

Legjobb válasz: itt úgyis össze vissza ir mindenki,valamelyik nap meg itt volt feháborodva valaki,h itt irták neki hogy nem kell kisütni,és nem jó az akksija ,és h akkor miért irták neki ezt h nem kell tölteni. egyszerübb ha ahol veszed a telót megmondják.

itt úgyis össze vissza ir mindenki, valamelyik nap meg itt volt feháborodva valaki, h itt irták neki hogy nem kell kisütni, és nem jó az akksija , és h akkor miért irták neki ezt h nem kell tölteni. egyszerübb ha ahol veszed a telót megmondják.
szia! Nekem 5230asom van és kisütöttem, ezt mindennap megkérdezi itt vki.feltöltöm és birja 5-6 napig.
Nokia e71 3-4 órát töltöm. Ha nem csinálok semmit csak ott van a polcon akkor kb. 7-8 napot., de ha csinálom a dolgaim. :D SMS, telefonálás, Wifi, Zene hallgatás akkor 3 nap átlagba.
Elõzõ. Én nem sütöttem ki az aksit, mivel nem kell 2010 van. =) Fejlõdik a teknológia. xD
Én egy hónapja vettem a telómat és még az üzletbe mondták hogy ki kell sütni az aksit!!! Egy éjszakát töltöm de bírja a két hetet ugy hogy mindennap fényképezek zenét hallgatunk a kisfiammal!!!
Szerintem ez egyénfüggõ.
Idõt nem tudok, de a következõ elmondható: - leghamarabb a nyers növényi élelmiszer ürülki - ezután a fõtt növényi élelmiszer - tovább tart a megemésztése a tejtermékeknek és a tojásnak - legnehezebben a hús emésztõdik meg
A testkontrol módszer szerint: - a nyers gyümölcs fél órát tölt a gyomrodban - a nyers zöldség két órát - ha egyféle (fehérje szénhidrát keményítõ)kaját eszel valamilyen nyers zöldséggel, akkor hat óra alatt ürül ki - ha pedig kevered az élelmiszereket, akkor nyolc órát lesz a gyomrodban
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket, jobban utánanézek a testkontrollnak!

New York város lakosai átlagosan mennyi időt töltenek tömegközlekedéssel?

egyik kerületbe a másik kerületbe hány perc átutazni? pl. brooklyni prospect parktól manhattani central parkig?

Legjobb válasz: Javaslom, használd a new yorki tömegközlekedési vállalat útvonaltervezõjét. csodákra képes. http://new.mta.info/ (tripplanner opció) Az hogy ki mennyit tömegközlekedik, attól is függ hol lakik és hol dolgozik. az express metróknak köszönhetõen(ezek csak kevés állomáson állnak meg), nagyon hamar elérhetõ a város bármely pontja.

Javaslom, használd a new yorki tömegközlekedési vállalat útvonaltervezõjét. csodákra képes. http://new.mta.info/ (tripplanner opció) Az hogy ki mennyit tömegközlekedik, attól is függ hol lakik és hol dolgozik. az express metróknak köszönhetõen(ezek csak kevés állomáson állnak meg), nagyon hamar elérhetõ a város bármely pontja.
1 nap? egy heten? egy honapban? egy evben? nem mindegy
A link szerint napi kb. fel orat, egy iranyban. Persze ez csak altalanossag. Mert van aki 1 orat, van aki 15 percet. NY tomegkozlekedese eleg jo. Ismerek sokat LAben akik reggel 1 orat es delutan 1 orat ulnek a kocsiban a forgalomban. Sot, a legtobb ceg engedelyezi h akik messze laknak azok ne 9re jarjanak hanem pl. 7re vagy 8ra, elobb is vegeznek igy valamennyire elkerulik a csucsot.
Én Bronxból Manhattanbe 45 perc alatt érek le, délután ugyanennyit megyek hazafelé. És napközben is ugrálok ide oda metróval, busszal. Elég sokat...
A kérdező hozzászólása: nekem brooklynból manhattanbe kb 40 perc volt beérni a bryant parkig.


Mennyi időt töltök majd a laborban, ha az eredményt nem várom meg?

Hello.

Legjobb válasz: Akármikorra mész, kb fél órát kell várni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ha a végére mentem akkor is, ha idõ elõtt ott voltam, akkor is.

Akármikorra mész, kb fél órát kell várni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ha a végére mentem akkor is, ha idõ elõtt ott voltam, akkor is.
Kb két perc míg pisilsz, és ugyanennyi míg leveszik a vért. Csak az a kérdés, mennyien lesznek elõtted:D
Inkább késõn menj, legalább aludhatsz.
Majd ott úgyis elmondják. Igazából ez helyenként változik. Nálunk még egy épületen belül is máshogy van. Pl ha a laborban csináltatom akkor öntögetni kell üvegecskébe ha pedig felmegyek a háziorvoshoz akkor tõle kapok elõre egy kémcsövet amit vérvétel napján kell visszavinnem. Szóval nyugi, nem kell ezeket magadtól tudnod, majd úgyis elmondják.
A kérdező hozzászólása: Rendben. És a pohárra, amibe pisilek, majd rá lesz irva a nevem? Vagy hogy is van ez? Hol lesz a pohár? Nagyon régen voltam, és most meg elköltöztünk onnan, azt sem tudom itt mi hogyvan. :-(
Én azt vettem észre hogyha nagyon korán megyek ott a sok korán kelõ vénasszony/papa..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor hányra legyek ott, hogy ne kelljen túl sokat várnom?
sokan mennek már a nyitás elõtt, egyrészrõl, hogy hamar túl legyenek rajta, másrészrõl meg vannak olyan emberek, kismamák, akik terheléses vércukor mérésre mennek, õket veszik általában elõre. de tanácsos minél elõbb ott lenni, ha viszed a reggeli pisidet üvegbe akkor azt már ott nem kell csak átöntöd a kis kémcsõbe amit kapsz és már csak a vérvétel marad, ami egy-két perc. utána érdemes kicsit leülni kint, hogy ne járj úgy mint én, aki nekiindultam egyedül egybõl és kiértem az sztk elé és összeestem.:D
Ha hatra mész még akkor is lesznek elõtted. Én általában olyan fél órát szoktam lenni. A leletet amúgy sem tudod megvárni mert azt nem azonnal csinálják hanem miután mindenki elment, ami pedig több óra.
A kérdező hozzászólása: Itt a kórházban azt mondták ismerõsömék, hogy már fél 7-tõl ott vannak. Ha fél 7 elõtt ott leszek, lehetnek elõttem?
A kérdező hozzászólása: Voltam ma reggel a laborban. 12-en voltak elõttem, és ahogy odaadták a kémcsövet, meg a poharat, már a nevemet szólították. Fél órát sem töltöttem ott. :) Kicsit fáj még a vérvétel helye.

Akik a topplista elején szerepelnek azok naponta mennyi időt töltenek itt?

Legjobb válasz: Szerintem nincs normális életük, napi 6 óra+ simán meg lehet nekik.

Szerintem nincs normális életük, napi 6 óra+ simán meg lehet nekik.
és akik még a toplista szót sem tudják leírni helyesen mennyire figyelmetlenek?? (csak mert ott van oldalt helyesen)
Én amikor a top 20ban benne voltam, napi 2+3 òra volt. De akkoriban sokat ubatkoztam. Most nincs ennyi szabadidôm... Most kb 300. körül lehetek.Aki az elsõk közt van àllandòan annak semmi dolga egész nap.
Nem feltétlenül. Én voltam elsõ, egy laza féléven át és nem kellett sokat itt lenni. Volt olyan, hogy 4 napig fel se néztem.
Én sem voltam itt anno sokat, csak sok zöld kezet kaptam így felkerültem az elsõkbe.

Párkapcsolatban élők! Mennyi időt töltök együtt? Kort is írjatok, légyszíves.

Köszönöm szépen a válaszokat.

Legjobb válasz: very sokat.

very sokat.
Mi mar 7 eve vagyunk egyutt es eleg kevrs idot toltunk el kozosen, en sokkal tobbez szeretnek . A paromnak a munka , foci es pihenes mellet nem sok ideje jut ram. Mondjuk szex az van szinte minden nap, meg utana sem bujik ossze velem, mondvan o nem szereti az ilyen erzelgos dolgokat. Ez van.25/N
már egyre kevesebbet.. szinte semmit 21
Nyáron állandóan együtt vagyunk, a többi idõszakban heti 120 órátvagyunk együtt. 42N/51F
Heti 120 óránál több nem jön össze, a közös szabadságokat leszámítva.
Még nem élünk együtt, és heti két alkalommal találkozunk, egyszer kb. 6 óránk van, a másik pedig egész nap. Nyáron máshogy van, akkor nem vagyunk az egyetemi órarendhez kötve, de akkor sem vagyunk együtt minden nap. 23/L és 27/F.
Viszonylag ritkán találkozunk, heti 1-2 alkalommal, de akkor általában egész nap és inkább hétvégén. A párom tûzoltó és emellett még két állása van , így elég nehéz, de igyekszünk összehozni a találkozót , amikor lehet. 3 és fél hónapja vagyunk együtt. Csak egy megjegyzés, hogy az elõzõ párommal 7 évig voltam együtt és voltak hónapok amikor szó szerint éjjel -nappal együtt voltunk és rossz hatással volt a kapcsolatra, a végén már a másik puszta jelenléte is idegesített. Szóval úgy is lehet tartalmas egy kapcsolat, hogy nem vagytok együtt sülve-fõve. 27/N

Dolgozó párok! Ti mennyi időt töltök együtt, ami csak kettőtökről szól? Hogy oldjátok meg a közös programokat munka mellett?

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Meló fél5-ig van mindkettõnknek,utána másnap reggelig együtt vagyunk. Jó,kell fõzni,takaritani is,de az fél óra max,közösen csináljuk.De a többit együtt vagyunk. Hétvégén meg egész nap.

Meló fél5-ig van mindkettõnknek, utána másnap reggelig együtt vagyunk. Jó, kell fõzni, takaritani is, de az fél óra max, közösen csináljuk.De a többit együtt vagyunk. Hétvégén meg egész nap.
(Na itt látszanak az arányok, hogy miféle emberek írogatnak itt :) ) Nekem csak olyan volt, hogy suli és részmunkaidõ volt mindkettõnknek és õõõ... simán. Pár naponta találkoztunk délután, együtt aludtunk majd irány a suli. Bár sok programunk nem volt, inkább elvoltunk a szobában....

Ezt már utálom, de nagyon! Az egész napomban, ha összeadnánk, hogy mennyi időt töltök szemüveg tisztogatással, szerintem kitelne egy óra! Mit tegyek?

Nagyon rühellem! Még az lenne a kérdésem, hogy kontaklencsét évente kell venni? Mennyi egy?

Legjobb válasz: van sprém, kendõm, de nem használ :'( :(

A kérdező hozzászólása: van sprém, kendõm, de nem használ :'( :(
A kérdező hozzászólása: illetve egy pár, sorry XD. egydarabbal nem mennék sokra :)
Na igen, és még azt mondják a kontaktlencsével sok baj van. De azt csak reggel beteszed, este kiveszed, kb mindez 2 perc. Míg a szemüveg jóval több bajjal jár... áh én is utáltam. Most lencsém van, sokkal jobb minden téren. Van sokféle, napi, havi, kéthetes. Az enyém 5600 ft/3 hónap. Simán megéri.
A kérdező hozzászólása: És a felhelyezése hogyan zajlik? mikor benne van a szemedben, nem érzed?
Nekem 7500/3 hónap volt. Attól is függ milyen kell. Nem érzed. Eleinte kicsit rossz lesz betenni, meg kivenni, meg biztos furcsa is lesz de nagyon hamar megszokod és fel sem fog tûnni. Ja meg kell hozzá folyadék is, nem akarok hülyeséget mondani, de 2-3000 Ft körül van. Amiket én vettem mindig volt hozzá lencsetartó és nekem elég volt mindig vagy 3 hónapig a folyadék.
Nekem 6000ft/3 hónap, a folyadék meg kb 3.500 és ez is elég 3 hónapig. Eleinte macerás volt betenni, sok idõ elment vele. Kivenni sokkal könnyebb. Ma már egy pillanat az egész, az tart csak "sokáig" amíg megmosom a kezem. Nekem is mindig koszos volt a szemüvegem és nagyon hamar össze is karcolódott. Ilyenkor csillog rajta a fény. Úgy tisztítottam a szemüvegem hogy langyos vízzel és mosogatószerrel, papírtörlõvel meg felitattam róla a vizet h ne legyen maszatos.

Mennyi időt töltenek a nagyszülők az unokáikkal? Miben segítenek?

Hány km-re laknak, van-e autójuk, nyugdíjasok-e, hogy lehessen viszonyítani!

Legjobb válasz: Külföldi férjem van, idekint élünk, így elérhetõ közelségben csak anyósomék vannak (akiket egyébként imádunk), õk rengeteget segítenek, nyugdíjasok, ráérnek. Itt laknak városon belül (nem velünk), úgyhogy napi kapcsolatban vagyunk. Van autójuk, de ha nem lenne, akkor is jönnének. A szüleim Magyarországon élnek, kb. 6 hetente jönnek látogatni 1 hétre, olyankor viszont mindenben segítenek, persze fõleg az unokázást bízom rájuk.

Külföldi férjem van, idekint élünk, így elérhetõ közelségben csak anyósomék vannak (akiket egyébként imádunk), õk rengeteget segítenek, nyugdíjasok, ráérnek. Itt laknak városon belül (nem velünk), úgyhogy napi kapcsolatban vagyunk. Van autójuk, de ha nem lenne, akkor is jönnének. A szüleim Magyarországon élnek, kb. 6 hetente jönnek látogatni 1 hétre, olyankor viszont mindenben segítenek, persze fõleg az unokázást bízom rájuk.
Együtt lakunk, úgyhogy ha a anyum dolgozik, akkor õk sütnek-fõznek-takarítanak.Hétvégén mi is besegítünk :)
mikor én kicsi voltam a mamám(apukám anyja, anyukámét nem is ismertem, mert meghalt) néha vigyázott rám, vagy elhozott az oviból, de anyunak mindig kellett neki pénzt adni ezért
Egy faluban lakunk és még dolgoznak, van autójuk, és kb.hetente két hetente, jönnek ill.mi megyünk.Segíteni egyenlõre nem tudnak.A másik nagyszülõkkel együtt lakunk õk is dolgoznak.Õk már többet tudnak már most segíteni nekünk.Pl.Itthon hagyjuk nekik a kicsit míg mi pár óra alatt bevásárolunk, vagy ha már ki idegelt a gyerek akkor én egy kicsit elvonulok, õk meg unokáznak munka után
A másik utcában laknak, nincs autójuk, nyugdíjasok, semennyit nem töltenek az unokákkal és semmiben nem segítenek...
Ez a válasz 65%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. Most miért lettem lepontozva? :) Ez az igazság. Nem kíváncsiak ránk... :(
Szerintem lényegtelen a km, az autó, a "foglalkozás". Mindenkinek más-más. Ha nincs autó, attól még a "fiatalok" tudják hozni vinni a nagyszülõket. Nem? :) Minek viszonyítani? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! 2.:Ezt minek írtad? Kiváncsi vagyok, kb mik a reális elvárások, bár tudom, hogy ez nem "behajtható".:)
A kérdező hozzászólása: 10:09: Akkor inkább bébiszitter volt :D. Telefonon, e-mailben, stb. milyen gyakran illene érdeklõdni? Megkérdezik, meggyógyult-e, ha mûtötték, hogy tetszik az iskola, mikor 1.-be megy, ilyeneket?( Azt hiszem, nálunk gyakorlatilag nincsenek nagyszülõk.:( .)Várok még további válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!