Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő távozik a fogamzásgátló (2 db)

Mennyi idő alatt távozik a fogamzásgátló hatása a szervezetből? Lindinette 20-at szedtem... De már nem szedem babát szeretnék.

Legjobb válasz: Legalább 3 hónapot várjatok és máshogy védekezetek.....Ennyi legalább kell a tisztuláshoz.Aztán mindent bele!Én már lassan 1 éve nem szedem de még mindig nem jött össze a baba :-( Szorítok Nektek!

Legalább 3 hónapot várjatok és máshogy védekezetek.....Ennyi legalább kell a tisztuláshoz.Aztán mindent bele!Én már lassan 1 éve nem szedem de még mindig nem jött össze a baba :-( Szorítok Nektek!
Szia! A 3 honapot várjátok meg mert fontos hiába mondják hogy ahogy abba hagyod egyböl ki ürül ez nem igaz!! Nekem most járt le a 3 honap és bizony éreztem hogy most ürült ki belölem!! Mi majd most állunk neki a baby projektnek:DD!
én voltam orvosnál és a doki mondta akármikor felesleges várni. mivel ez a gyógyszerek a peteérést szüntetik meg, így ha abba hagyod és kiürült már a gyógyszer lesz peteérésed, ha nem akkor majd úgy is csak késöbb esel teherbe. talán annyi oka lehet hogy nem nö a méhedbe az a hártya még eléggé és nem tud a megtermékenyített pete megtapadni. maga a petének semmi baja ami elöször érik, így már most probálkozhattok, max kevesebb az esély, de baj semmi nem lehet. én egy hónapja hagytam abba és sokat olvastam a teherbe esésröl és éreztem hogy volt peteérésem, minden jel megvolt rá. az már csak egy kérdés hogy lesz-e neki hol megtapadnia, vagy egyáltalán megtermékenyült-e. nagyon sok ember az elsö hónapba teherbe esik már. annyit hallottam hogy ilyenkor az elsö hónapban nagyobb az esély a két pete érésére ami azt jelenti hogy ikrek. most már az orvosok azt mondják nem kell a gyógyszer alatt fogant baby-t elvetetni semmi baja nem lesz. (vagy is ha lesz nem a gyógyszertöl) világszerte esnek a nök az elsö hónapban teherben és semmi gondjuk nincsen. ha tényleg várni kéne akkor miért mondja minden orvos hogy hajrá már az elsö hónapban is.
Az utolsó válaszolónak van igaza! Én 7 évig szedtem szünet nélkül tablettát, és az orvosom azt tanácsolta, hogy nem kell várni, mert ha összejön a baba, akkor kiürült a tabi. Neki lett igaza, nem vártunk és elsõre összejött.

Egy évig szedtem a milligest fogamzásgátlót. Egy hónapja nem szedem, szeretnék babát. Mennyi idő alatt távozik a szervezetemből a gyógyszer?

Kis hormontartalmú gyógyszerr?l van szó.

Legjobb válasz: Akkor türelmesen várok:-) Nagyon köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Akkor türelmesen várok:-) Nagyon köszönöm!
elvileg ha nem szeded rögtön terhes maraghatsz de van akinek több honap vagy évek változo én abbahagytam és a következö nem jöt meg. ha stresszelsz rajta pszihésen nem fog menni nagyon sokan lombik bébi után maradnak terheset mert megszünik a mérhetetlen vágy a gyerek után ne gondoj rá és hamar terhes leszel.
Szia. Én is úgy terveztem, hogy egy hónap szünetet tartok, de végül is csak két hét lett belõle. Sok helyen olvastam, hogy ezek a mai fogamzásgátlók nagyon hamar kiürülnek a szervezetbõl, néhány nap alatt. Nekem már az elsõ hónapban sikerült teherbe esnem. Sok sikert kívánok neked is! 6 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!