Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő távozik a (30 db)

Canesten hüvelytabletta mennyi ideig távozik a hüvelyből?

Szerdán(tegnap el?tt)tettem fel az utolsót a háromból,és még ma is folyik ki a tabletta maradéka. Legalábbis én gondolom hogy az. Ez meddig normális?

Legjobb válasz: nem hinném h a tabletta hanem annak a htása vagyis tisztulsz

nem hinném h a tabletta hanem annak a htása vagyis tisztulsz

Szülés elött mennyi időben távozik a nyákdugó? Másoknak is véres-nyákos? Magzatvízvizsgálat volt ma. Csütörtökre vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Nekem nem távozott el a nyákdugóm, de olvastam már olyat, akinek 2 héttel elõtte kicsusszant... Nálam rögtön ment a magzatvíz, mintha bepisiltem volna... Nincs erre általános szabály. Mindenkinél egyénileg indul be a szülés. Nekem pl. még fájásaim sem voltak és a méhszájam sem nyílt... így lettem császáros anyuka. :) De nem baj. Utólag már mindegy, a lényeg úgy is ott fog szuszogni a karodban. sok szerencsét!!!!!

Nekem nem távozott el a nyákdugóm, de olvastam már olyat, akinek 2 héttel elõtte kicsusszant... Nálam rögtön ment a magzatvíz, mintha bepisiltem volna... Nincs erre általános szabály. Mindenkinél egyénileg indul be a szülés. Nekem pl. még fájásaim sem voltak és a méhszájam sem nyílt... így lettem császáros anyuka. :) De nem baj. Utólag már mindegy, a lényeg úgy is ott fog szuszogni a karodban. sok szerencsét!!!!!
Szia!Nekem 2 nappal a szülés elõtt távozott.Az enyém színtelen volt, nyúlós-nyákos.Nekem a szülés napján csináltak magzatvíz vizsgálatot és valószínû attól kissé véres nyák jött, bár akkor már nekem szivárgott a magzatvíz is!Kiírás elõtt egy nappal szültem..
Nekem reggel fél 7kor ment el a nyákdugó, de hófehér volt.Este 7re meglett a lányom.
Nekem múlt szerdán és csütörtökön ment el. És még mindig egyben vagyok! Olyan fehéres átlátszós nyálkás cucc volt. Egy kicsit akkor volt csak véres-barnás, miután a dokim megvizsgált.
Nekem sem ment el a nyákdugó, vagy csak nem vettem észre?
Nekem reggel 9 körül ment el és éjjel 2-kor kezdõdtek a fájások! Ilyen nyúlós, barnás valami volt! :)
nekem negyed 3kor ment el a dugó és 15:50 re kint volt a lányom

Ha a magzatvíz egy kis része távozik, akkor kb mennyi idő, míg a fájások is megjelennek?

38+4 vagyok, reggel ahogy kikeltem az ágyból, nagyobb mennyiség? vizes-szer? folyásom volt (de nem tiszta víz volt, a színe kissé sárgás, mint a szokásos folyásom, csak nem olyan krémszer?). Azóta semmi. Csak kisebb nyomást érzek a hasam alján, semmi komoly.

Legjobb válasz: Szerintem magzatvíz volt, így irány a kórház.Nekem rá 1 órára jöttek icipici mensihez hasonlító görcsök!

Szerintem magzatvíz volt, így irány a kórház.Nekem rá 1 órára jöttek icipici mensihez hasonlító görcsök!
A kérdező hozzászólása: Most kezdõdött valami...olyan, mintha rohannom kellene WCre, de nem jön semmi...ez már az?
Szia! Kórház! Nekem is ilyen volt a színe és állaga. Nekem beöntés után 20 perccel kezdõdtek görcsök, nem is aprócskák... Könnyû szülést!

A töltőgáz az mennyi ideig van a szervezetben? Mármint kimutatható hajból vérből stb? Vagy ez igaz hogy 5 perc alatt távozik a szervezetből?

ha igen akkor körübelül mennyi ideig? mert az egyik haverom tölt?gázt szívott és ebben a hónapban lesz neki vérvétele valamint allergia vizsgálata.

Legjobb válasz: ha maradna benne, azt már csak a boncoláskor mutatják ki, de mivel túlélte, nincs nyoma.

ha maradna benne, azt már csak a boncoláskor mutatják ki, de mivel túlélte, nincs nyoma.

Ha távozik a nyákdugó mennyi idõ a szülésig?

2 napja egy átlátszó zselés ízé jött ki. A méhszájam már nyitva van kívül belül az orvos szerint. Szúró érzések jönnek a medencecsontomba és deréktájba. Ha most szülnék baja lenne a babának? 35. hét! Elsõ baba nagyon meg vagyok ijedve, hogy pici lesz. Rég voltam ultrahangon 28. héten és csak 15-én kell mennem a következõre. Akkor volt a becsült súly 1500 gramm. Már nehezemre esik az ülés is, mert fájdalmaim vannak tõle és nagyon feszül a hasam pedig 3x3 magnéziumot szedek.

Legjobb válasz: akár hetek lehetnek. Sok nõnek elöbb távozik. soknak meg egyáltalán nem. Valószinüleg smemi baja nem lenne már, nagyon már koraszülött sem lenne. Vlaószinüleg 2-3 kg között lenne, de nyugi ez már nem is igazán kora szülés. Én azért nem várnám meg a helydben a 15-ét. Beszéálj egy nõgyógyászzal hogy vizsgáljon meg. Remélem sokat pihenjsz mert a nyitott méhszájjal nem ajánlatos sokat fent lenni.

akár hetek lehetnek. Sok nõnek elöbb távozik. soknak meg egyáltalán nem. Valószinüleg smemi baja nem lenne már, nagyon már koraszülött sem lenne. Vlaószinüleg 2-3 kg között lenne, de nyugi ez már nem is igazán kora szülés. Én azért nem várnám meg a helydben a 15-ét. Beszéálj egy nõgyógyászzal hogy vizsgáljon meg. Remélem sokat pihenjsz mert a nyitott méhszájjal nem ajánlatos sokat fent lenni.
Én is azt javasolnám, amit az elsõ válaszoló, jelentkezz be a dokinál. 35. hét már valóban közel van az ideálishoz (betöltött 37. hét), de azért szükség lehet némi elõvigyázatosságra (pl. tüdõérlelés). Nem hiszem, hogy a baba mérete lenne probléma, inkább az, hogy a tüdeje még nem fejlõdött ki rendesen. Úgyhogy én mindenképp elmennék dokihoz. Bár amennyire én tudom (bár én még csak a 37. héten vagyok elsõ babával), a nyákdugó távozása után akár pár órával, akár sok-sok nappal indulhat a szülés. Édesanyámnak fél nappal utána indult, barátnõmnek egy héttel utána.

Mennyi idő alatt távozik pár korty alkohol a szervezetből?

Legjobb válasz: Az sok mindentõl függ: - Konkrétan mennyi? - Mennyire tömény? - Testtömeg - Életkor - Gének

Az sok mindentõl függ: - Konkrétan mennyi? - Mennyire tömény? - Testtömeg - Életkor - Gének
A kérdező hozzászólása: 28%-os es par korty

Mennyi ideig tart, míg a lelökődött nyálkahártya a hüvelyen át távozik?

Legjobb válasz: Kinek mennyi ideig. Van, akinek 3 nap, van akinek 7 nap, stb.

Kinek mennyi ideig. Van, akinek 3 nap, van akinek 7 nap, stb.

A dohányzásról való leszokás után mennyi idővel kezd javulni a tüdő kapacitása, mennyi idő alatt távoznak a szervezetből a káros anyagok, stb?

Legjobb válasz: Ennek én is a neten néztem anno utána. Már 8 óra után is ürül, de évekbe telik még teljesen kiürül a szervezetbõl, viszont sajnos nem múlik el nyomtalanul a dohányzás hatása. A tüdõ sokat erõsödik, fõleg ha terheled, valamelyest kidolgozza magát. Én három éve nem dohányzom, de sokkal elõbb kifulladok mint mások. Sok év volt elõtte a bagós év. :(

Ennek én is a neten néztem anno utána. Már 8 óra után is ürül, de évekbe telik még teljesen kiürül a szervezetbõl, viszont sajnos nem múlik el nyomtalanul a dohányzás hatása. A tüdõ sokat erõsödik, fõleg ha terheled, valamelyest kidolgozza magát. Én három éve nem dohányzom, de sokkal elõbb kifulladok mint mások. Sok év volt elõtte a bagós év. :(
ha a mereganyagok tavozasat akarod gyorsitani, menj el szaunazni! allitolag hasznal. es ha sportolsz az is sokat segit, erositi a tudodet (is). en usztan es dohanyoztam parhuzamosan 4 evig, kb semmi valtozast nem ereztem a tudokapacitassal kapcsolatban mint a nemdohanyzo korszakomban.
72 óra
ezt nem értem? nem élvezel be v , miért kérdezed? N
A kérdező hozzászólása: Anál szex közben elõváladék kerül csak az ánuszba. Az mennyi idõ után jön ki?
Nem hinném, hogy annyit észreveszel.

Esetleges vetélés esetén mennyi idö, mire halványabb lesz a teszt? Vagy esetleg nem jelez terhességet? és mi látszik amikor távozik a magzat? Hogy néz ki? 7. terhességi hét

Legjobb válasz: En ennyi idõsen vetéltem el, de nem volt vérzés és fájdalom. Egyszerûen felszívódott, vagy nem is fejlõdött, nem tudni. Egyik héten még látták nyomát, a következõn már nem. De a standard leírás szerint erõs vérzéssel és hasi görcsökkel jár. A teszt azonban még hetekig pozitív maradhat, a hormon lassan ürül.

En ennyi idõsen vetéltem el, de nem volt vérzés és fájdalom. Egyszerûen felszívódott, vagy nem is fejlõdött, nem tudni. Egyik héten még látták nyomát, a következõn már nem. De a standard leírás szerint erõs vérzéssel és hasi görcsökkel jár. A teszt azonban még hetekig pozitív maradhat, a hormon lassan ürül.
nekem felszívodott a babám. a teszt még egy ideig pozitív volt vetélés után, de 3-4nappal a vérzés kezdete után már halvány volt, viszont pár hét múlva még mindig halványan látszódott a 2. csík is. most újra várandós vagyok :) 14 hkm
A kérdező hozzászólása: vérzek 1 hete, az orvos hétfön fogad. görcseim nincsenek, de vérzek , majdnem mint egy gyengébb mensikor. félek hogy elment a babám
2. vagyok. én 6 hetes múltam, mikor elkezdtem vérezni. semmi görcs, csak enyhe vérzés. de akkor már az uh-on nem láttak semmit. ismerek olyat, aki iszonyúan vérzett és megmaradt a babája! tehát nem biztos, hogy elvetéltél! én mondjuk azonnal mentem a kórházba, nem vártam 1 percet se!!! szerintem menj be a kórházba, ott mindig fogadnak, fõleg ha egy kismama vérzik! rögtön uh-ra küldtek és egy doki is megvizsgált.
A kérdező hozzászólása: voltam már, persze. ki kell várni annyit mondtak
és mit mondtak? csináltak uh-ot? mit láttak?
A kérdező hozzászólása: látszott "valami" de még nagyon korai volt, a vérteszt igazolta a terhességet. hétfön megyek uh-ra addigra meglesz avéreredmény, amiben a hormonszinteket ellenörzik. a mellfájásom tegnap ota megszünt, nem tudom ez jelent e valamit
nekem ilyenkor csak 4 mm-es felritkulást láttak. azt mondták, biztos korai még a terhesség, de tudtam, hogy nem az, hiszen ilyenkor már szívhangnak kéne lennie. nekem akkor azt mondta a doki, hogy szedjek magne b6-ot és szigorú ágynyugalom. bár én tudtam, hogy elment a baba, azért betartottam. a mellfeszülés nekem is elmúlt, sõt a doki is erre kérdezett rá rögtön, mikor mentem hozzá. azért drukkolok, hogy nálad minden rendben legyen!!!! én 4 hónapra rá újra teherbe estem, s most már 14 hetes vagyok! fel a fejjel!
Kedves Kérdezõ! Voltál orvosnál? Mondott valamit? Minden rendben veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!