Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő szokik hozzá (11 db)

Én tegnap vettem egy hullámos papagájt s kb mennyi idő mire hozzá szokik új környezetéhez? Vagy Mennyi idő mire kézhez lehet szokni s a picur név neki jó nem? Elöre is kösszi a válaszokat ;)

Legjobb válasz: Madártól függ kb- olyan 1-2 hét addig lehet ne riogazsd kézhez szoktatáshoz türelem kell de ha egyedül van akkor jobbab elöbb kézre meny

Madártól függ kb- olyan 1-2 hét addig lehet ne riogazsd kézhez szoktatáshoz türelem kell de ha egyedül van akkor jobbab elöbb kézre meny
Jó név neki. Ez madártól is függ de általában 1-2 hét alatt meg szokja a helyet. A szelidség már más téma. Álltalában 1 hónap mire a kezedre ül de olyan 2-3 mikor már nem repül és tõled és simagadhatot is. De ez is madártól függ. Nekem egyszer volt 3 is ami alapból szelídebb volt mint a többe és nekik elég 3 hét a kézhez de amúgy meg olyan max 2 hónap.
1-2 hétig ne nagyon zavard ne vidd egyik szobábol a msáikba .. lehetõleg legyen egy helyen .. ha 1 vagy 2 hét után ugy látod , hogy megszokta akkor kezd el a kézhez szoktatást ... egy kis eleséggel a kezedben ..... sok sikert
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat persze hogy egy helyen van :) de ha látom már h kékesedik neki a csörén lévõ böréteg akkor az azt jeleni hogy valószinüleg hím lessz?:) énis kb ugy gondoltam h 1-2hét mire megszokja csak én most tartok elsõnek papagáj voltak elöte madaraim sõt most is van egy gyémánt pintyem:) persze nem egymás mellet vannak hanem egy polc válassza el õket csak mikor megvettem a papagájt egy picikét megijedt hogy más madár hangját halja de gondolom majd idõvel megszokja a picurom hogy más madár is van egy szobába:)
Ha kék akor igen hím lesz :) ha bõrszinû vagy barnás akkor tojó :) Egyébként tényleg meg fogja szokni :) nekem hullámos papagájom is volt már mondjuk õt sajnos nem sikerült megszeliditenem .. gondolom kevés türelmem volt igy inkább nem zavartam :) de elõtte volt egy nimfa papagáj tojóm õt a szülei ütötték meg a tollat lecsipkedték a fejérõl tiszta vér volt szegáényke de ps volt igy hát ugyis nyáriszünet volt és befogatdam behoztam egy kalitkába csináltam neki egy kis fészket és fõtt tojással etettem amig megnõtt .. angyon nagyon hozzám volt nõve imádtam és õ is engem csak egyszer télen kivittük a garázsba a többi madár mellé egy kicsit "beszélgetni" a kalitkáját felakasztottuk a többi kalitka mellé és nagyon jól elvolt.. aztán pár napra rá köszvényes lett(lebénult a lába de ez ár másik madaramnál is elõfodult csak az meg végig bent volt) és elpusztult annyira sajnáltam ..:( és egyébként tényleg sok sikert hozzá ha megszelidül biztos igazi jóbarát lesz belõle nagyon ragaszkodóak :) mint egy ember megsértõdnek utána megbékülnek a helyzettel és folytatódik az élet :)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek el picurom alig egy hónapja van meg s sokat változott ki szoktam engedni röptetni s nagyon élvezi, vissza repül a saját helyére meg a kalitka tetején szokott lenni repül egy két kört s pihizik s utána megint repül:) de azon lepõdtem meg hogy be volt hajtva a kalitka ajtaja s mikor egyik nap haza értem már kint repdesett szerencsére mindig van itthon valaki aki figyelj rá gyorsan megtanulta, ráadás estére magától vissza megy a helyére de napközben sokat bohóckodik :) örülök neki nagyon hogy hamar megszokta a helyét. :)

Mennyi idő alatt szokja meg a kiscica új környezetét? Ha 2 hónaposan kerül hozzám az ideális? Meddig fogja hiányolni a testvérét és az anyját?

Legjobb válasz: A 8 hetes kor már megfelelõ az elválasztáshoz. A cicák könnyen alkalmazkodnak, vérmérséklettõl függõen akár már néhány nap alatt beilleszkednek az új környezetbe. Ha "anyás" a kicsike, akkor lehet hogy a gazdihoz fog erõsen ragaszkodni a mama helyett, lefekvéskor hozzádbújik és szopizni próbálja a ruhát, ágynemût. Sok cica errõl felnõttkorára sem szokik le, de szerintem tök aranyos!

A 8 hetes kor már megfelelõ az elválasztáshoz. A cicák könnyen alkalmazkodnak, vérmérséklettõl függõen akár már néhány nap alatt beilleszkednek az új környezetbe. Ha "anyás" a kicsike, akkor lehet hogy a gazdihoz fog erõsen ragaszkodni a mama helyett, lefekvéskor hozzádbújik és szopizni próbálja a ruhát, ágynemût. Sok cica errõl felnõttkorára sem szokik le, de szerintem tök aranyos!
Cicafüggõ. Az enyém 6 hetes volt, s 20 perc után elfogadta az új otthonát, s dorombolt. Nem az anyukáját és a testvéreit kereste, nem akart szopni. Persze azóta is felugrik az ágyra hozzám, s nem szeret egyedül lenni, csak a gazdival:)
a 2 hónapos ideális.csak vigyázz az 1.napokban, nehogy megszökjön, utána már le se tudod "vakarni" magadról.az én cicám is szopizik néha 1 takarót, és olyan cuki!:) /Õt 4 hetesen akarták agyon csapni, úgy "loptam" el:(/
Szerintem a nyolc hetes cicával már semmi baj nem lesz, az enyém hat hetes volt, és simán ment minden! Nem vettem észre rajta, hogy hiányolná a testvéreit meg az anyukáját, de elsõ hetekben sokat kell vele foglalkozni: játszani, simogatni stb. Ilyenkor szokik hozzád. :)
én két hete kaptam egy cicàt 8 hetest!!! elsö nap probalt a lakàsban elbujni, sajnos nem tudott hovà...igy kénytelen volt elfogadni.mostmàr annyira megszokott 2 hét alatt, hogy mindig simogatni kell, ha abbahagyom, azonnal nyàvog.nem alszik csak az àgyamon(làbamnàl)és reggel ha felkelk azonnal bujik hozzam, és az orràt nyomja az arcomhoz, meg az ujjaimat nyaldossa. ha elég szertetet, törödést kap, hamar megszokja a helyét

Mennyi idő alatt szokik hozzá a szervezetem az 1200 kcal-hoz?

Drasztikusan csökkentettem a kalóriamennyiségemet, mert lesz majd a későbbiekben egy műtétem. Nálam nem célravezető a fokozatos kcal-csökkentés.. Eddig 2500-3000 kcal-t ettem, tiszta szemetet, pl pizzát, hamburgert, hasonlókat. Most 1100-1200 kcal-t eszem és egészséges ételeket. Viszont 1 órája ettem, és már éhes vagyok... Eddig folyton zabáltam.. Mennyi idő alatt szokok hozzá ehhez a kevés kajához? Elég szénhidrátot eszem, az agyam mégis mintha ki lenne kapcsolva..

Legjobb válasz: Szerintem azért vagy megint éhes mert túl sok szénhidrátot ettél, hiába az 'egészségesebb fajtából'. Az is egyénfüggõ, hogy nálad mennyi idõbe telik, nekem kb. 1 hét volt. :)

Szerintem azért vagy megint éhes mert túl sok szénhidrátot ettél, hiába az 'egészségesebb fajtából'. Az is egyénfüggõ, hogy nálad mennyi idõbe telik, nekem kb. 1 hét volt. :)
1200 kevés. Jobb lenne 1500 + mozgás. Az 1500-on belül emelhetnéd a zsír arányát, lassítja az emésztést, kveésbé éhezel meg. Egyszerûbb a paleo vagy Atkins, nem kell se éhezni, se kalóriát számlágatni.
A kérdező hozzászólása: Persze, majd atkinsezni fogok.. 20 éve lejárt lemez, ráadásul baromi kövéren halt meg. Ilyen idióták ne válaszoljanak.
A kérdező hozzászólása: Mozgok is, napi 1 óra szobabicikli..
A kérdező hozzászólása: Ja és második, ezen kívül a sok zsír bevitele epeköveket okozhat. Én napi 50 g zsírt ettem régen, epeköveim lettek. A módszereidrõl ennyit, bebuktak.
Kedves Kérdezõ, lehet, hogy én idióta vagyok - neked viszont nem mûködik az 1200 kalóriás diéta, ha éhezel. Ehhez nem is fogsz hozzászokni és a harmadik napon rendelsz egy családi pizzát dupla sajttal. Az Atkins -szal gyorsan lehet fogyni az elsõ idõben, de ha félsz a ketózistól, vagy nem vagy annyira fegyelmezett, hogy betartsd, akkor ne csináld. Akármit csinálsz, a gyors szénhidrátokat (keményítõ + cukor) ki kell teljesen iktatnod, mert nyilvánvaló nálad az inzulinrezisztencia. A keményítõ helyett egyél zöldséget, ennyi a nagy titok. (Csak az azért magyarázgatok, mert mûtéted lesz, egyébként azt csinálsz, amit akarsz.)


Mennyi idő alatt szokik hozzá a szervezet, ahhoz hogy mindig joghurtot eszek? 3 hét?

2 hete ezt a szart eszem és fogytam is t?le 1,5 kg!

Legjobb válasz: De csak joghurtot eszel, vagy eszel normálisan de mellé midnen nap egy-két joghurtot? Nem mindegy. Mert ha CSAK joghurtot eszel az egy idõ után nagyon ártalmas, hiszen rengeteg tápanyaghoz nem jut a szervezeted! Mint álltalában az egyoldalú diéták, hosszútávon ez is káros, felborul a szervezeted egyensúlya... Az ilyen kúrákat eghuzamban félévente szabad kb. két hétig csinálni! De ha rendesen táplálkozol és mellé sok joghurt az egyáltaán nem ártalmas, sõt egészséges, hiszen a joghurtban olyan dolgok vannak, amik segítik a bélfóra természetes mûködését. Én nagyon szeretem, gyakran eszek joghurtot. A natúr a legegészségesebb, de azért a gyümölcsös se vészes. Én például úgy is szoktam fogyasztani, hogy natúrba belekeverek valamilyen gyümölcsöt, cukor hozzáadása nélkül és úgy nagyon finom, és 98% hogy egészséges is! :P Bajod tuti nem lesz tõle! Még a kefírt tudom ajánlani, fõként a kaukázisit!

Szerintem finom a joghurt, fõleg a Cserpes. Nagyon egészséges. DE NEM szabad csak azon élni. Még 2 hétig sem.
2 hete csak joghurtot eszel és csak 1, 5 kg-ot fogytál?
a 91kcal az sajnos cukros szar :S ajánlom a natúrt + gyümölcs+ édesítõ -> bele a turmixba és az frankó a cukormentes yoghurtok általában 50-60kcal között mozognak 100 g-ba ezt a módszert most nem firtatnám :)
De csak joghurtot eszel, vagy eszel normálisan de mellé midnen nap egy-két joghurtot? Nem mindegy. Mert ha CSAK joghurtot eszel az egy idõ után nagyon ártalmas, hiszen rengeteg tápanyaghoz nem jut a szervezeted! Mint álltalában az egyoldalú diéták, hosszútávon ez is káros, felborul a szervezeted egyensúlya... Az ilyen kúrákat eghuzamban félévente szabad kb. két hétig csinálni! De ha rendesen táplálkozol és mellé sok joghurt az egyáltaán nem ártalmas, sõt egészséges, hiszen a joghurtban olyan dolgok vannak, amik segítik a bélfóra természetes mûködését. Én nagyon szeretem, gyakran eszek joghurtot. A natúr a legegészségesebb, de azért a gyümölcsös se vészes. Én például úgy is szoktam fogyasztani, hogy natúrba belekeverek valamilyen gyümölcsöt, cukor hozzáadása nélkül és úgy nagyon finom, és 98% hogy egészséges is! :P Bajod tuti nem lesz tõle! Még a kefírt tudom ajánlani, fõként a kaukázisit!
Legalább cukros szart eszed?
Nem egészséges, ha csak 2 joghurtot eszel egy nap. Szerintem igy minimum dupláját fogod visszahizni egy idõ után. Egyébként nem szabad, hogy a diéta borzalmas, "szar" legyen. Élvezni kell az ételeket, ízeket. Persze azért nem mindegy, hogy mit eszel és mikor. A mozgás is fontos. Én igy fogytam 20 kilót 4-5 hónap alatt. és nem szenvedtem, nagyon élvezem. Észre sem veszem, hogy fogyózom.
A kérdező hozzászólása: csak joghurtot eszek. és különbözõeket. gyümölcsjoghurtokat eszek.
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: nem. kalóriatartalma 91kcal!
nem lehet csak joghurton elni! teljesen tonkre teszed a szervezetedet! mas tapanyagokra is szukseged van, inkabb sportolj!!!
Én keveset eszem, kb napi 200-300 kcalt, de azt abból, amit épp megkívánok. Erre az "étrendre" kb 2 hét volt átállni, hogy ne legyek éhes. 2 hónap alatt fogytam 15 kg-ot és mindenhonnan 4-5 cm-t, a közérzetem legalább ugyanolyan jó, de talán még jobb is, mióta nem egész nap zabálok. Sztem max 1 hónap, mire megszokod, hogy csak joghurt van, és nem is kívánsz majd mást. Van az aldiban láttam 0, 1%-os joghurtot, nagyon finom. Viszont csak óvatosan, hosszú távon tényleg veszélyes! Amint úgy érzed, hogy kell a szervezetednek, egyél valami mást is, többet ér, mint hogy kórházban köss ki, és ha jobban vagy és még mindig akarod, pár nap múlva folytathatod.. De tényleg jobb az életmódváltás annak, akinek van elég türelme és akarata.

Kaptam egy nõstény tengerimalacot 3 napja mennyi idõ után szokik hozzám, és az új környezetéhez? Kiveszem gyakran simogatni is és salátát azt tényleg nem lehet neki adni? Almot milyen gyakran kell cserélni egyedül van 50X31 es ketrecbe?

Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Hmm... a ketrec méretét elírtad, ugye? Mondd, hogy legalább 70x40-es... Salátát ne adj neki, de a legjobb, ha itt utánaolvasol: www.gemon.ro És ha teheted, vegyél neki egy azonos nemû társat!

Hmm... a ketrec méretét elírtad, ugye? Mondd, hogy legalább 70x40-es... Salátát ne adj neki, de a legjobb, ha itt utánaolvasol: http://www.gemon.ro És ha teheted, vegyél neki egy azonos nemû társat!
50X31 ez tuti elírás, ez még hörcsög kecónak is nagyon-nagyon kicsi. A tengerimalacnak minimum 100X50-es+emelet vagy nagyobb ketrec kell. Tengerimalacot tilos egyedül tartani, ez az aranyszabály, a legfontosabb. Keresd fel a fajmentést, és fogadj örökbe egy társat neki. A salátát tényleg kerüld el, legjobban ezen tapadnak meg a méreganyagok (permetszerek), könnyen halálhoz vezethet egyetlen rossz saláta levél is. Az alom csere függ, a kecó méretétõl (a tiéd nem nevezhetõ kecónak, de csak elírtad), a malacok számától, az alom fajtájától (forgács, pellet) stb. A fent leírt oldal nagyon jó, érdemes elõlrõl-hátulról megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket, válaszokat!hamarosan jön mellé még 1 nõstény. Igen a méretett elírtam/mértem!!

Fitymaplasztika után mennyi idő még a makk hozzá szokik hogy szabadon van?

Tegnap volt műtétem és a járás nagyon kellemetlen, elvielg majd hozzászokik az ember. de ez mennyi idő szokott lenni?

Legjobb válasz: Ne ordibáljatok már a szerencsétlen kérdezõvel...

Ne ordibáljatok már a szerencsétlen kérdezõvel...
Néhány hét alatt meg fogod szokni és nem lesz kellemetlen!
Plasztikázásnál kevésbé marad szabadon a makk. Körül metélésnél , igen . Most mirõl beszélünk ?
Ha a makk annak alsó pereméig fedetlen, az a TELJES KÖRÜLMETÉLÉS, te! Az tökmindegy, hogy egy kis bõr alapból fellóg-e a makkra, mert az lényegtelen! Nem vagy tisztában a fogalmakkal, az pedig amirõl írsz, az NEM FITYMAPLASZTIKA! Rosszul írtad ki a kérdést! Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Jelenleg a Makkom aljánál van bõr és a varratok. szoval nem teljes körülmetélés

Egy ékszer teknősnek kb. mennyi idő kell még hozzá szokik a környezetéhez?

Egy hete vettem már nem él annyira de a kimászóra nem mászik ki az ujjamtól nem fél mikor a víz alatt van a teki de mikor 2 lábra áll és ki dugja nagy nyújtózások árán a fejét és oda megyek akkor elbújik a szűrő és fűtő alá is ásott a kavicsba lukat és oda bújik. Am ez normális?

Legjobb válasz: normális.amíg ilyen picik addig nagyon bújósak.Nem akarsz majd mellé venni még egy tekit?Lehet úgy jobban felbátorodna.Õk is szeretnek többen lenni,nekem három van együtt,szeretnek egymáson feküdni pl,meg 2 közülük egy párt alkot mondhatni.:) Vegyél majd neki uv lámpaégõt,azt nagyon szeretik a tekik,felmennek ilyenkor a kimászóra sütkérezni, esetleg nyáron ki is teheted õt a napra akváriummal együtt,ha megoldható.mi az erkélyre szoktuk nyáron kitenni.Kicsit hamarabb algásodik a vize olyankor,de akkor többször kell kimosni. Nagyon fontos a napsütés nekik ez a lényeg!!

normális.amíg ilyen picik addig nagyon bújósak.Nem akarsz majd mellé venni még egy tekit?Lehet úgy jobban felbátorodna.Õk is szeretnek többen lenni, nekem három van együtt, szeretnek egymáson feküdni pl, meg 2 közülük egy párt alkot mondhatni.:) Vegyél majd neki uv lámpaégõt, azt nagyon szeretik a tekik, felmennek ilyenkor a kimászóra sütkérezni, esetleg nyáron ki is teheted õt a napra akváriummal együtt, ha megoldható.mi az erkélyre szoktuk nyáron kitenni.Kicsit hamarabb algásodik a vize olyankor, de akkor többször kell kimosni. Nagyon fontos a napsütés nekik ez a lényeg!!
A kérdező hozzászólása: Halogénizzós lámpám van az jó?Kicsit melegít.
hát nem árt, de én inkább az uv-t ajánlom, ha nincs napsütés, az pótolja.D vitamin termelésben is nagy szerepe van. http://diszhaldiszkont.shp.hu/hpc/elemkepek/diszhaldiszkont/.. SUN GLO nekem ilyen hosszúkás van , normál menetes, kb 2000 -2500ft-volt az állatkereskedésben, nem olcsó, de nekünk bevált, elég sokáig kitart.Lehet neten olcsóbb nem tudom.Én a gyengébbet vettem 15W-osat, mert az eladónéni panelba ezt ajánlotta, de szerintem lehet az eggyel nagyobbat is.Csak figyelni kell ne hogy túl közel legyen a tekihez, ne hogy elérje, ne legyen túl meleg stb.
de ha nyáron meg tudod oldani, hogy kiteszed õt a napra az nagyon jó, mert azért az igazi napsütést mindennél jobban szeretik.
Amúgy izgága a teki?Mekkora, még pici?Mivel eteted, ha nem baj, hogy megkérdezem?
A kérdező hozzászólása: 4-5cm-es 1 hete van meg ezért mérsékelten izgága még fél kicsit Etetés:2naponta fehér hal táp vagy saláta és alma vagy élõ hal de szeretnék neki adni csirke májat meg csirkehúst is.

Mennyi idő alatt szokik hozzá a szervezetem napi 5 km futáshoz?

Minden nap futnék. Most nem vagyok valami jó kondiban, rég futottam már, akkor is csak 2 kilométereket max.

Legjobb válasz: Szia! Ez sok dologtól függhet! :) Nem sok az az 5km de kezdetnek nagyon jó, és nem mindegy hogy hogyan futod le. Tudnom kéne olyat hogy van-e túlsúlyod, vagy szoktál e mozogni és többet tudnék mondani. Lényeg hogy szépen fokozatosan kell csinálni és nem lesz gond, ja és nem árt beszerezni egy pulzusmérõt!

Szia! Ez sok dologtól függhet! :) Nem sok az az 5km de kezdetnek nagyon jó, és nem mindegy hogy hogyan futod le. Tudnom kéne olyat hogy van-e túlsúlyod, vagy szoktál e mozogni és többet tudnék mondani. Lényeg hogy szépen fokozatosan kell csinálni és nem lesz gond, ja és nem árt beszerezni egy pulzusmérõt!
Minek ehez pulzus mérõ?? Szerintem 2-3 hét alatt meglehet szokni. Elõször igen nehéz.
Bocsi elõzõ vagyok, de most tényleg érdekel minek is a pulzus mérõ?
Elõzõ hozzászólónak írom: :-) A pulzusmérõ olyan mint egy fordulatszámmérõ az autóban, csak itt a szived dolgozik a motor helyett. Én kerékpározok, ha akarok egy jót tekerni azt 2 féle képpen tudom elrontani: 1.túl alacsony pulzusszámmal edzek és nem fogom megterhelni a szervezetem, nem fáradok el és nem is erõsödöm. 2.túl magas pulzusszámmal edzek és hamar elfáradok és túl terhelem magam. Vagyis elég fontos a pulzusmérõ szerintem, még futáshoz is.

Van itt olyan lány akinek eredetileg sötétbarna a haja és befestette szőkére? Mennyi ideig tartott míg rászántad magad, megbántad, mit szóltak a közeli hozzátartozóid hozzá?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok, illetve voltam. Nagyon sötét volt a hajam, de azért lettem szõke, mert változtatni akartam, bár nem az én ötletem volt, hogy szõke legyek. Elõször csak szõke melírcsíkok voltak a hajamban, de aztán 1 éven belül teljesen szõke lettem. Nem bántam meg egyáltalán. Elég hamar megszokták az ismerõseim. 5 évig voltam szõke, de most már újra barna a hajam 1 éve, és rájöttem, hogy sokkal jobb, mint a szõke volt:)

Én is ilyen vagyok, illetve voltam. Nagyon sötét volt a hajam, de azért lettem szõke, mert változtatni akartam, bár nem az én ötletem volt, hogy szõke legyek. Elõször csak szõke melírcsíkok voltak a hajamban, de aztán 1 éven belül teljesen szõke lettem. Nem bántam meg egyáltalán. Elég hamar megszokták az ismerõseim. 5 évig voltam szõke, de most már újra barna a hajam 1 éve, és rájöttem, hogy sokkal jobb, mint a szõke volt:)
ha barna hajad van, valószínû, hogy a bõrszínedhez nem illik majd a szûke szín
Nekem eredetileg világos hamvasbarna a hajam, tehát mindenki barnán ismert meg. Kék a szemem világos szemöldök és fehér bõr. Én sokáig szõkén el sem tudtam képzelni magamat. Aztán fokozatosan szõkültem, sima hamvasszõke hajfestékkel. A középszõke áll a legjobban, de a természetes szõke is jól áll, sõt akik így ismertek meg, azt hitték, hoy természetesen is ilyen vagyok. A nagyon világos szõkét azért nem szeretem, mert nagyon gyorsan van lenövés.( Ha fehér a bõröd világos a szemed(kék, zöld, mogyoróbarna) és a szemöldököd szõkésbarna, vagy világosbarna, jól állhat a világosabb haj. Én nem bántam meg, sõt, fújjogtak, amikor beszíneztem sötétre.
Nekem sötétbarna hajam volt, de nem szép, mindig utáltam. A szõke nagyon tetszik, bár sokáig tartott, amíg elértem a kívánt színt, mert a szöszke elõtt feketére volt festve a hajam. Nem bántam meg, nem ment tönkre (pedig vasalom is, naponta):)
Én úgy lettem újra barna, hogy elõször visszafestettük, persze nem az eredetire, hanem csak világosabb barnára. Nyár volt és sajnos nagyon hamar kivilágosodott, utána kb. még 2x volt befestve, utána meg már elegem lett és hagytam lenõni, de ahogy nõtt le, úgy tûnt mintha be lenne melírozva:) . Viszont nekem ugyanakkora a hajam mint mikor szõke volt, 1 cm se lett belõle levágva. Pedig azóta teljesen visszanyertem az eredeti sötét barna hajamat!
Második vagyok. Azoktól kérdezném, akik már visszabranultak, hogy festéssel vagy lenövesztéssel sikerült? Illetve még az is érdekelne, hogy mikor ment tönkre a hajuk? Mert nekem míg szõke voltam tök egészséges volt, de amikor befestette a fodrászom (fél év alatt kb 3-szor)nekem akkor ment tönkre, most a szép hosszú hajamat siratom, ugyanis a fülemig vissza kellett vágatni. :(
Maradj az eredetinel, legfeljebb egy kis vilagos tincset meliroztass.Az enyem is tonkrement:(
Nekem majdnem derékig érõ eredeti barna hajam volt, a szõke festék ugy tönkretette, hogy nyakig vissza kellett vágni, azóta is bánom, NE CSINÁLD!!!!!!és 3 éve növesztem vissza a hajam, hogy ugyan olyan szép legyen mint volt!!!!!!
Én elõször csak szõke csíkokat melíroztattam, aztán egyszer a fodrászom rábeszélt, hogy fessük be az egészet szõkére. Az akkori pasim mikor hazamentem dobott egy hátast, de igazából úgy voltam vele, hogy ha nagyon nem jön be, akkor visszabarnulok. Na, utána kb 4 évig szõke voltam, ami nagyon imádtam, de mostanra kicsit ezt is meguntam. A férjem egyébként szõkén ismert meg, és nagyon ellenezte hogy visszabarnuljak... Kb fél éve szenvedek a barnulással: rettenetesen elkezdett törni a hajam ráadásul mindig ledobja a hajam a barna festéket, úgyhogy kénytelen vagyok lenöveszteni. Tulajdonképpen nem bántam meg a 4 évnyi szõkeséget, de a "visszacsinálása" szörnyû procedúra. :(
tavaly nyáriszünetben átfestettem az igen sötét barna hajamat szõkére, ill hát azt akartam, de a végén fehér lett a hajam, szó szerint fehér...(tudjaktok milyenre gonoldok:D) azóta már ezerszer megbántam, 9 doboz festék volt a hajamon, mire végre szõke/fehér lettem. teljesen tönkretette a hajamat, de hát muszaj volt kiprobálnom...igy utolag már nagyon sajnálom, mert már 1 év telt el, de még mindig nem teljesen egészséges a hajam. levágatni meg nincs szivem, mert nagyon lassan nõ, sokat veszõdtem vele, mig megnõtt a vállamig :S hidd el, jobban jársz, ha nem festeted be. én rendesen boldog voltam, mikor belenéztem a tükörbe és ujra barna voltam :) )

Mennyi idő alatt szokik hozzá a gyomor a kisebb adagokhoz?

Legjobb válasz: 2-3 nap szerintem.Nekem legalábbis annyi szokott. Hamar megszokja az ember a kis adoagokat, elsõ nap nehezebb aztán jön a többi magától.

2-3 nap szerintem.Nekem legalábbis annyi szokott. Hamar megszokja az ember a kis adoagokat, elsõ nap nehezebb aztán jön a többi magától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!