Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő szükséges egy (24 db)

Heti hány napot érdemes konditerembe járnom ahhoz hogy látványosan izmosodjak is? Nagyjából mennyi időt szükséges egy edzéshez?

Milyen edzésterveket illetve étrendeket javasoltok?

Legjobb válasz: 3-4edzés/hét 1 max másfél óra/edzés

3-4edzés/hét 1 max másfél óra/edzés
kezdõként csak átmozgatás kell minden izomcsoport 1 alapmozgással 1 hónap múlva jöhet + 1 gyakorlat minden izomcsoportra, szétszedve az egész testes edzés 3 részre (tetszõleges osztasz be 1 nagy izomcsoportot 1 kisebbel). késõbb növelheted az edzések számát 4-re. haladó edzésterv pedig a split, 5-6 edzés per hét, 1 izomcsoport 1 nap. ha most elõrõl kezdeném az edzést, így nézne ki az elsõ hónap teljes test edzésem: guggolás vállszéles terpeszben kitörés kézisúlyzóval húzódzkodás döntött törzsû evezés (elõször pici súllyal) hyperhajlítás vállból nyomás kézisúlyzókkal tolódzkodás fekvenyomás negatív padon kézisólyzókkal (késõbb ferde padon is) csavart karhajlítás kézisúlyzóval álló vádli összetett hasprés
Kezdj 3 napos teljes testes átmozgatóval pár hónapig, majd válthatsz osztott edzésre.http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az összes választ !
Edzést már leírták, amúgy tömegnövelõ étrend. Olvasd el a Sárga Kapszulát.

Szerintetek mennyi idő szükséges egy emelt szintű kémia érettségire való felkészülésre?

Legjobb válasz: Ha nagyon a nulláról kezded, akkor fél év. Ha tényleg meg akarod csinálni, akkor 2 hónap is bõven elég. Nekem az írásbelim nagyon béna lett (50%), akkor észbe kaptam, és 3 nap kõkemény tanulás után 98%-os lett a szóbelim.

Ha nagyon a nulláról kezded, akkor fél év. Ha tényleg meg akarod csinálni, akkor 2 hónap is bõven elég. Nekem az írásbelim nagyon béna lett (50%), akkor észbe kaptam, és 3 nap kõkemény tanulás után 98%-os lett a szóbelim.
A kérdező hozzászólása: Mi??? Kajak elég fél év az emelt szintûhöz? Én nem a nulláról kezdem, 10.-es vagyok, de járok különtanárhoz is. És a kísérleteket hogy tudnám gyakorolni?
egyénfüggõ. van akinek nagyon nem megy egy rész (mondjuk a sav-bázis reakciók, vagy úgy általában a számítások) és azzal el kell töltenie sok idõt (néhány hónapot akár) hogy jól begyakorolja. De az elmélet nem sok (alig több mint a középnél) az szerintem is megtanulható 1-2 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez azért biztató :)
Szia! Én is járok magántanárhoz. Nekem azt mondta hogy minimum 1 év kell ha 90 % felettit akarok mivel számomra az orvosi a cél. A számolások igen kemények sokat kell gyakorolni. Elméletbõl pedig mindent tudni kell. Milyen könyvbõl tanulsz?
A kérdező hozzászólása: Villányi és mellékesen a mozaikból. Nekem nem orvosi a cél, de láttam hogy kemények a számítások :/
A kérdező hozzászólása: Esetleg valakinek van jobb könyve? Úgy hallottam a Villányi elég jó, de ha valaki tud jobbat az írja meg :)
Én is ezekbõl tanulok. A Villányi néha elég érthetetlennek tûnik, de szerencsére a tanár sokat segít :)

Mennyi idö szükséges egy pénzbehajtáshoz?

Legjobb válasz: attól függ miröl van szó? engem a bkv üldözött,mire fizettem nem tudom pontosan de 5 év telt el kb.

attól függ miröl van szó? engem a bkv üldözött, mire fizettem nem tudom pontosan de 5 év telt el kb.
A kérdező hozzászólása: nekem tartoznak és már nagyon unnom mert ezért albérletben kell laknom egy kis gyerekel


Minimum mennyi idő szükséges egy Bc-dolgozat megírásához?

Legjobb válasz: Hallottam már, hogy valkinek két hét alatt ment... de nem erre kell játszani.

Hallottam már, hogy valkinek két hét alatt ment... de nem erre kell játszani.
A kérdező hozzászólása: Másfél hónap alatt össze lehet hozni? Kezd sürgetni az idõ, többet nem fogok tudni ráfordítani.
Ülj neki minél elõbb, rajtad múlik.
Ha még mindig nincs témavezetõd, akkor nehezen. De ha van is, sok függ azon, hogy õ mit enged meg.

Egy másfél éve tartó kapcsolatban mennyi időt szükséges kettesben tölteni?

A párommal alváson kívül nem sokat találkozunk.Tegnap egész délután együtt voltunk,de ilyen hetek óta nem volt.Huszonévesek vagyunk,együtt élünk.Napi egy gyorsmenet.

Legjobb válasz: Minden párfüggõ: mennyi idejük van, mennyi igényük van egymásra. Ha nektek ez így megfelel, hát oké, mi pl. még 5 év után is kerítünk rá lehetõséget, hogy minden nap legyenek közös óráink, amikor csak egymásra figyelünk. Próbáljatok azért egy kicsit többet együtt lenni, mert el fogtok távolodni egymástól. S a gyorsmenetek helyett is, arra is szánjatok idõt, amikor kizártok mindent, s csak ti vagytok.

Minden párfüggõ: mennyi idejük van, mennyi igényük van egymásra. Ha nektek ez így megfelel, hát oké, mi pl. még 5 év után is kerítünk rá lehetõséget, hogy minden nap legyenek közös óráink, amikor csak egymásra figyelünk. Próbáljatok azért egy kicsit többet együtt lenni, mert el fogtok távolodni egymástól. S a gyorsmenetek helyett is, arra is szánjatok idõt, amikor kizártok mindent, s csak ti vagytok.

Mennyi idő szükséges az ovis beszoktatáshoz egy 3 és fél éves fiúnak? Konkrétan kb. hány nap?

Arra az időre szabit kell kérnem előre, de pontosan meg kell adnom hány nap lenne ez. Én 3 hétre gondoltam, de nem ismerem, hogy zajlik ez. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Attól függ, az óvoda mit kér, bent lehetsz-e, vagy a sokkterápiát választják. Ha beengednek, akkor a kisfiad természetébõl próbálj kiindulni, mennyire anyás, mennyire, meddig viseli el a hiányodat. A 3 hét reálisnak tûnik. Azonban fel kell készülni, az elején sokat fog betegeskedni.

Attól függ, az óvoda mit kér, bent lehetsz-e, vagy a sokkterápiát választják. Ha beengednek, akkor a kisfiad természetébõl próbálj kiindulni, mennyire anyás, mennyire, meddig viseli el a hiányodat. A 3 hét reálisnak tûnik. Azonban fel kell készülni, az elején sokat fog betegeskedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor 3 hetet kérek.

Mennyi ido szukseges ahoz, hogy egy parkapcsolatban a ket fel osszeszokjon a szex teren?

Legjobb válasz: Valtozo, ez sokmindentol fugg. pl hogy ki mennyire erett, figg eletkori sajatossagoktol. Lelkiektol. ha egyik felkeszult masik nem...vagy ha egyik sem felkeszult...vagy ha mar mind a ketto... na jol meg asszontam:D ha konkretabban kerdeznel, talan jobban tudnank mondani vmit

Valtozo, ez sokmindentol fugg. pl hogy ki mennyire erett, figg eletkori sajatossagoktol. Lelkiektol. ha egyik felkeszult masik nem...vagy ha egyik sem felkeszult...vagy ha mar mind a ketto... na jol meg asszontam:D ha konkretabban kerdeznel, talan jobban tudnank mondani vmit
na jó de azért ne arra alapozzon már szegény, hogy azért nem dobta a barátja, mert jó velea szex, hanem azért mert SZERETI. Az összeszokás meg olyan dolog, hogy idõvel mindenképpen létre jön
en ugyvagyok vele, h ha szeret es szeretem...akkor a szex teren sem lehet semmi baj, hiszen az is ahogy sokminden mas, megertesen alapul:) nefelj, nem kell aggodjal
szerintem ne görcsölj azon hogy esetleg tapasztalatlan vagy, gondolj bele hogy õ benne is hasonló érzések vannak. õ se tökéletes, te se vagy az. ha azt mondja hogy jó akkor meg hidd el neki. a pasik talán megmondják ha nem jó, és még vele vagy nem. ha nem lenne jó a szex akkor meg dobott volna már, de nem teszi mert tényleg jó veled a szex.
A kérdező hozzászólása: ha't en a baratommal veszitettem el a szuzessegem , es szoktam gorcsolni mert ugy erzem neki nem jo velem azert mert nem vagyok tapasztalt...o meg mindig azt mondja , hogy igenis nagyon jo velem es meglatom , hogy hamarosan osszeszokunk...
A kérdező hozzászólása: szeretjuk egymast !:)
Vonzalomtól függ. Nem csak a lényébe kell szerelmes lenni (mellesleg ez a legfontosabb), hanem a testébe is. Ha vonzódsz hozzá akkor nincs kérdés.
kb fél év 1 év, ha összeszokást kérdezel, de van aki egybõl összhangban van.

Egy nap mennyi időt szükséges a levegőn tölteni?

Kisfiam nem bírja elviselni a babakocsit,mert még nem ülhet, fekve meg nem lát semmit és ordít, ezért csak teraszra tudok vele kimenni, általában30-40 percet. Alig várom, hogy felüljön!!!!!! :) Ha vmibe bele tud kapaszkodni már felhúzza magát, de ülni nem tud. 4,5 hós

Legjobb válasz: Amennyit csak lehet. A friss levegõ jót tesz neki (legalábbis nemárt). Egy tipp: Akkor vidd el sétálni amikor alvásidõ van, lehetõleg egy parkba, vagy valami csendesebb helyre. Közben szépen elalszik és így sokat lehetsz vele levegõn.

Amennyit csak lehet. A friss levegõ jót tesz neki (legalábbis nemárt). Egy tipp: Akkor vidd el sétálni amikor alvásidõ van, lehetõleg egy parkba, vagy valami csendesebb helyre. Közben szépen elalszik és így sokat lehetsz vele levegõn.
Az én kislányom is 4, 5 hós, az utóbbi 1-2 héten picit többet alszik napközben, de amúgy õ is csak 2x fél órát aludt. Most mondjuk 3x felet. És õ sincs el a babakocsiban, ordít. Én már bele se teszem, kendõzünk, az nagyon bejött. Általában el is alszik benne és utána már vagy le tudom rakni, vagy sétálgatunk. Te nem vagy még kikészülve attól , hogy csak napi 30-40 percet vagy kint?
2 és fél évesem kisfiam is alszik délután, furcsa, hogy a Te babád nem alszik... Akár a babakocsiban is alhatna. Ha szeret hason feküdni, aludni, séta közben is alhat. Ha jó idõ van, akár órákat is kint lehettek, vagy egy fél napot is.
Az nagyon kevés a 30-40 perc. Az is fura, hogy 4, 5 hósan nem alszik napközben (legalábbis nekem, mert a 4 évesem is alszik még napközben, nem hogy a kicsi). nem lehet, hogy pont azért, mert keveset van levegõn? 4, 5 hósan meg szerintem már nem annyira kicsi, nyilván nem szabad ültetni, de egy vastagabb pléddel ha megtámasztod a hátát az nem árt, és ki is lát.
Majdnem 2-hó babámal délután 3-orát sétálunk délelöt kiteszem az erkélyre hogy halagyak a házi munkával is végig alszik jobban mind a kiságyba
Mi kb 2 órát szoktunk, 2, 5 hónapos.Mostmár szereti, az elején õ is utálta, de ez nem kedv kérdése, szüksége van a levegõre.
az enyém is végig ordított, ha felébredt. Addig tudtunk sétálni, amíg aludt. Nehezítette a dolgot a kétéves tesója, aki egész nap kint lett volna.
elõzõ. csak még annyit, hogy hogy a nem alvásnak is köze van a levegõ "hiányához". mikor látod, hogy fáradt menjetek pár kört a ház körül, lehet elalszik a friss levegõn :)
30 perc 4, 5 hósnak szerintem nagyon kevés. mi mikor ennyi idõs volt a babám 3-4 órát sétáltunk. picit megemelheted a babakocsit, éppen, hogy kilásson vagy tedd bele a hordozót és abba ültesd be, esetlen kenguru. vagy ha ennyire nem megy, fogj egy nagy pokrócot, vidd le a házatokhoz közeli kis füves placcra, terítsd le és fektesd rá... :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem alszik napközben......
4, 5 hónaposan már nyugodtan megemelheted egy picit a babakocsi ülését. Nem teljesen ülõbe, hanem félig ülõbe. Az én fiam is ezt csinálta ennyi idõsen, aztán megoldódott minden, mikor kicsit megemeltem az ülést. Próbáld ki és sétáljatok jó nagyokat. Az alvásra nagy szüksége van napközben is, fõleg ilyen pici korban.
Beszélgess vele. Abból tudod csak leszûrni igazám.
Atyaúristenem..

Egy hete szedem a Neotigason nevû gyógyszert, de a bõröm csúnyább, mint volt. Mennyi idõ szükséges a javuláshoz?

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Tudom régi a kérdés. Lett javulás a gyógyszertõl? Nekem mióta szedem folyamatosan vérzik az orrom.

Tudom régi a kérdés. Lett javulás a gyógyszertõl? Nekem mióta szedem folyamatosan vérzik az orrom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!