Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő szívódik fel (53 db)

3 héttel ezelőtt estem át egy fitymafék műtéten, már teljesen szép meg minden, de ilyen felszívódó varratot használtak és még mindig van benne egy kicsi. Mennyi idő után szívódik fel?

mert van olyan rész ami kiáll és szúr néha, tiszta olyan mintha valami drótkerítés lenne….aztán már nem bánnám ha kiperegne szépen, el?re is köszöntem a válaszokat.

Legjobb válasz: Hû ez egy elég komplikált helyzet.. orvosod mit mondott mennyi idõ alatt szívódik fel? csak említette vagy ilyenek.. ha nem akkor kérdezd meg õt! mi nem igazán tudunk értelmes választ adni rá szerintem!

Hû ez egy elég komplikált helyzet.. orvosod mit mondott mennyi idõ alatt szívódik fel? csak említette vagy ilyenek.. ha nem akkor kérdezd meg õt! mi nem igazán tudunk értelmes választ adni rá szerintem!
A kérdező hozzászólása: hát...a papirosra amit adtak arra az van írva hogy 2-4 hét..hát most pénteken lesz a 4. hete, de ugy vagyok vele, hogy megvárom ezt a hetet és nem láttok változást akkor hétfõn teszek egy kórház látogatást...sajna többet nem tudok..:/
A kérdező hozzászólása: na hát kiderült hogy rossz varratot raktak be és szószerint ki kellett szagatni...:/ orvos nagyon szégyelte magát, én meg majd bele haltam a fájdalomba :D de legalább most már minden ok...

Mennyi idő alatt szívódik fel a lázcsillapító kúp?

Miután felhelyeztem babámnak kb 20-25 percre rá kakált. Kifejti így a hatását?

Legjobb válasz: Szerintem igen! Amikor én adtam elõször, akkor hamarabb kakilt, és látszódott még a kúp. Szerintem ha már elolvadt, akkor az fel is szívódik rögtön.

Szerintem igen! Amikor én adtam elõször, akkor hamarabb kakilt, és látszódott még a kúp. Szerintem ha már elolvadt, akkor az fel is szívódik rögtön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Szoptatás alatt amit eszem/iszom, mennyi idő alatt szívódik fel, és megy át az anyatejbe?

Azonnal vagy néhány óra? Esetleg mindenkinél más? Csak, hogy tudjam, hogy id?zítsem a saját étkezéseimet.

Legjobb válasz: 3-4 ora alatt szivodik fel.Aki a 20at irta az nem tudja jol. ajánlatos szopi után inni pl.kávét,vagy lightos sört,.

3-4 ora alatt szivodik fel.Aki a 20at irta az nem tudja jol. ajánlatos szopi után inni pl.kávét, vagy lightos sört, .
Így van! 3-4 óra alatt megy át, hiszen nekünk kb. ennyi idõ kell az emésztéshez!
kb 20 óra én így tudom
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nálunk mondjuk ez sem mérvadó, ugyanis a Fiatalember teljesen össze vissza eszik, mikor hogy éhezik meg...van hogy kibírja a 2-3 órát, de sokszor 1- másfél óra telik csak el egy egy szopi között.... nem sikerült még rendszert vinni az életünkbe. 11 naposak vagyunk

Kreatin mennyi idő alatt szívódik fel a gyomorban? ( Mennyi időre rá lehet inni edzés után a protein turmixot? )

Legjobb válasz: Jó akkor mennyi idõ alatt jut el a sejtekhez... lényeg benne van...

A kérdező hozzászólása: Jó akkor mennyi idõ alatt jut el a sejtekhez... lényeg benne van...
A gyomorban az nem szívódik fel.
15-20p, de az edzés utáni adagot célszerü a protein-gyors ch turmixal együtt inni, mert a gyors ch segíti a felszívódást.

Azt hallottam a Lyndinette20 tabi az egyik amelyikben a legkevesebb a hormon. Igaz ez? Mennyi ideig tartanak a mellékhatásai és mennyi idő alatt szívódik fel egy tabletta a szervezetben?

Legjobb válasz: én szedtem egy ideig. semmi bajom nem volt vele. a mostaniakban már nagyon kevés a hormon. általában 1 hét után hatnak, de én ki szoktam várni az egy hónapot. mellékhatásnak nem törvényszerû hogy kell lennie. nekem nem volt.

én szedtem egy ideig. semmi bajom nem volt vele. a mostaniakban már nagyon kevés a hormon. általában 1 hét után hatnak, de én ki szoktam várni az egy hónapot. mellékhatásnak nem törvényszerû hogy kell lennie. nekem nem volt.
én is ezt szedem már 1, 5éve.Nekem nem volt semmi mellékhatása, meg igen ebben van a legkevesebb hormontartalom, de én mégis híztam tõle :S , nah jó mellre is , az meg ugye nem gond :D
Szió! Én a lyndinette 20 tabit már lassan 2 és fél éve szedem! Semmi bajom, nem híztam meg, tény jó étvgyat csinál! Ha olvastad a mellékhatásait a papíron, akkor ha valamid bevizesedeik, eresedik, bedagad, akkor érdemes orvoshoz menni, mert õ elküld rákszûrésre, vagy ha megmutatod neki vagy elmondod neki mi a problémád, pl.: amióta szeded ez és ez van, akkor õ kisegít! Nálam semmi nincs, a legjobb fogamzásgátló, igaz nekem ez vált be. Orvos szerint 3 - 4 évig szedheted folyamatosan, utána 1 évet jó kihagyni, mert a világ még nem fejlõdött fel, és ha hajlamos a meddõség nálatok akkor a tabi is lehet fõ oka annak, ha meddõ leszel! az az egy év tisztítókúra néven fut! kb. ennyit tudok mondani! Üdvözletem!
Sziasztok! Én 4 évig szedtem a Lyndinette20-at.Teljesen jó volt, nemrég hagytam abba, mert babázni szeretnénk. Az elsõ hónaptól kezdve beállt a menstruációm, és semmi mellékhatása sem volt.A bõrnek nagyon jót tesz, nagyon jó hatással van a pattanások eltüntetésére, szép lett az arcom tõle.Nekem nagyon bevált!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én még csak most kezdtem szedni, de egy kicsit nehéznek érzem azóta a kezem, vastagon, sötéten eresedik. Persze lehet h nem a tabitól van, de feltûnõ h akkor kezdõdött
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat!

Mennyi idõ alatt szívódik fel és mennyi idõ után vehetek be mást?

tehát a kérdés a bolus antrinegs nevû gyógyszerre a yasminelle fogamzásgátlóra vonatkozik ha bolust reggel veszem be a fogamzásgátlót meg este, akkor a fogamzásgátló hatását csökkenti a bolus a. ?
Szerintem igen, a láza megy már lejjebb?
Fél óra alatt már fel kellett, hogy szívódjon. Jobbulást! 4 gyerkõc anyukája
15 perc alatt szívódik(olvad) el, és fél óra elteltével kezd el hatni

Mennyi idő alatt szívódik fel (és fejti ki hatását) az éhgyomorra bevett kapszula, és mennyi idő alatt a "hagyományos" tabletta?

Legjobb válasz: Az nagyban függ attól, hogy milyen gyógyszerröl van szó, igy általánosságban nem lehet megmondani!

Az nagyban függ attól, hogy milyen gyógyszerröl van szó, igy általánosságban nem lehet megmondani!
a tablettára mondta a doki, h.fél órával evés elõtt, akkor biztosan felszívódik.a kapszula, valószinü, elõbb!
Mérd a lázát mennyi idõs szirupot nem kaphat még?
A kérdező hozzászólása: 4 éves. Szirupot adhatok így is?
Igen, mivel a kúppot lehet kombinálni sziruppal én mindig így tettem teszek mind a kettõnél ha nagyon makacs a láz mennyi a láza 38 alatt nem kell csillapítani.
Nem ment még lejebb, mióta beadtad a kúpot?
A kérdező hozzászólása: De lejjebb ment, most mértem.Most37C° amúgy 38, 5 volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csak hirtelen nem tudtam mi legyen.
Jobbulást nektek!!!

Mennyi idő alatt szívódik fel a tápszer? Mennyi időnek kell eltelnie két etetés között?

3 hónapos a baba

Legjobb válasz: Szia! Ilyen "nagy" baba esetében, kb. 3-4 óránkénti etetés a megfelelõ. Éjszaka pedig 5-7 órát is végig kell aludnia egyhuzamban. (Nálam bevált a fürcsi utáni nagy etetés )

Szia! Ilyen "nagy" baba esetében, kb. 3-4 óránkénti etetés a megfelelõ. Éjszaka pedig 5-7 órát is végig kell aludnia egyhuzamban. (Nálam bevált a fürcsi utáni nagy etetés )
Nálunk volt hogy a kisfiam 2 és fél óra után éhes volt megint. Én adtam neki és semmi baja nem volt tõle. Mindig akkor etettem amikor õ éhes volt és nem akkor amikor letelt a 3 vagy 4 óra. De azért arra figyelj hogy minimum másfél-két óra teljen el a két etetés között.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!