Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő sotén (31 db)

Ha vki tidő után szineződik el a terhes mennyi idő után szineződik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lsz ez?

Legjobb válasz: Az eredeti kérdés: Ha vki terhes mennyi idõ után szinezõdik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lesz ez?

A kérdező hozzászólása: Az eredeti kérdés: Ha vki terhes mennyi idõ után szinezõdik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lesz ez?
17 hetes vagyok, de eddig még nem történt semmi a melleimmel, pedig sok helyen olvastam, hogy a 3. hónap után várható (vagy akár elõbb is), hogy sötétebb lesz a mellbimbó udvara...Szóval késõbb mondjuk még lehet, jelenleg viszont még semmi változás.

SOTE I. számú női klinikán hogy zajlik az amniocentézis? Elbeszélgetés után mennyi idő múlva hívnak a magzatvíz levételére? Mennyire fájdalmas a beavatkozás? Mennyi idő múlva lesz eredmény?

Legjobb válasz: Elbeszélgetés utáni héten, csak szerdai napon van magzatvízvétel. Nem fáj, csak kellemetlen, 4 hét múlva van eredmény.

Elbeszélgetés utáni héten, csak szerdai napon van magzatvízvétel. Nem fáj, csak kellemetlen, 4 hét múlva van eredmény.

Ettem sót, utána mennyi idõ alatt lázasodok be?

Legjobb válasz: Cica, van egy rossz hírem: az emberek minimum 90%-a napi szinten fogyaszt sót, és nem lázasodnak be tõle :-( Semmi bajod nem lesz a szomjúságon kívül. Az agyadnak meg már nem árthat :-D

Cica, van egy rossz hírem: az emberek minimum 90%-a napi szinten fogyaszt sót, és nem lázasodnak be tõle :-( Semmi bajod nem lesz a szomjúságon kívül. Az agyadnak meg már nem árthat :-D
Mivan?
Krétát egyél ne sót


A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam! Mennyi ideig maradjak otthon? :)
3 NAP SZIGORÚ PIHI!MIÉRT?DOLGOZOL?2 HÉTIG UTÁNNA NO SEX
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Sajnos a kombi tesztem nem lett jó. Az AFP és a gen.uh az jó, bár "láttak" valami gyanúsat, nehogy már ne menjek ha egyszer megvan az idõpont (és 35 vagyok). Idáig kétségek között vergõdtem, mit tegyek. A családban két tábor alakult ki, de mindenképp a felelõsség az enyém, így a szívemre is ráhúzodott az ideg. Össze-vissza ver egy hete.
ha bármi gyanusat láttak jobb ha elmész.ne aztán fogd a fejed, nem?hányadik babó ez neked?
Szerintem nyugodtan mehetsz, én 3 hete voltam ugyanott a SOTE-n. Csak a korom miatt mentem (37) és saját elhatározásból. Maga beavatkozás kb 2 perc, de ha tudsz szerintem maradj benn egy éjszakára megfigyelésre, én legalábbis így tettem. Utána otthon pár napig pihiztem, de nem az a a szigorúan ágybanfekvés. 2 hét no sex-et mondott még a doki. A vizsgálat után másfél héttel már mentem dolgozni. nembántem meg, hogy megcsináltattam, , pont egy hét múlva kell mennem az eredményért és akkor csinálnak egy UH-t.
A kérdező hozzászólása: Második baba, az elsõ gyerek makk egészséges, szerencsére. És a családban sem születtek még betegek. Bár nagyon félek az esetleges vetéléstõl, nem merném megkockáztatni, hogy ne menjek el.

Télen illetve a mostani hideg időben mennyi ideig lehet kinn a baba a babakocsiban? 3 hónapos most. Kiságyban max.30 percet alszik, kinn a babakocsiban pedig 1, 5-2 sőt akár 3 órát is. Félek, hogy mi lesz, ha bejön a nagyon hideg idő.

Legjobb válasz: Öltöztesd fel jó melegen, ha már nagyon hideg lesz és bármennyit kint lehet. Fõleg, ha jobban bírja a levegõn. Nálunk nagyon bevállt és nem voltunk soha betegek sem!

Öltöztesd fel jó melegen, ha már nagyon hideg lesz és bármennyit kint lehet. Fõleg, ha jobban bírja a levegõn. Nálunk nagyon bevállt és nem voltunk soha betegek sem!
Szia! Mínusz 10 fokig napi 6 óra egészséges is, és ajánlott is. Öltöztesd fel rendesen, de NE bugyoláld agyon.

Halászlét mikor kell elöször sózni? Mennyi ídõ az amig a lesózott hal kiengedi fõzés kõzben a sót magából?

Legjobb válasz: a hal alapanyagot nem kell elõre lesózni, csak a szeleteket, amit majd a végén belefõzünk. azt is finoman. amikor az alapanyagok egyet már forrtak, akkor szoktam fûszerezni sóval, paprikával a levet. akkor már van saját zsírja, így a paprika is jól oldódik benne. persze nem kell zubogtatva fõzni, csak lassan. Kóstolás után még lehet korrigánli a sózáson, de akkor is számításba kell venni, hogy a besózott halszelet is megadják még a hiányzó ízt. Rövid idõ, mert a halszelet pár perc alatt megfõ.

a hal alapanyagot nem kell elõre lesózni, csak a szeleteket, amit majd a végén belefõzünk. azt is finoman. amikor az alapanyagok egyet már forrtak, akkor szoktam fûszerezni sóval, paprikával a levet. akkor már van saját zsírja, így a paprika is jól oldódik benne. persze nem kell zubogtatva fõzni, csak lassan. Kóstolás után még lehet korrigánli a sózáson, de akkor is számításba kell venni, hogy a besózott halszelet is megadják még a hiányzó ízt. Rövid idõ, mert a halszelet pár perc alatt megfõ.
Zsenge ifjúkoromban futottam már bele ebbe a csapdába, ezért csak óvatosan sózom az alaplét, majd a sózott halszeletek belefõzése után állítom be a végleges sósságot. Ha közben buzgón fogyasztom Noé apánk hagyatékát, akkor a családot/kosztosokat is bevonom a kóstolásba....))

Mennyi idő alatt gyógyul meg a beszakadt (sőt, inkább betört) köröm?

2 napja florrballoztam,aztán egy kiskiú a labda helyett az kisujjamra ütött,és kb. a közepén a körmöm feléig betört a körmöm. Kérdés,hogy mennyi id? alatt "gyógyul meg" ugyanis egy hét múlva lesz a balagásom :S SOS

Legjobb válasz: Annyi idõ alatt biztosan, hogy nem fog lenõni. Tegyél fel mûkörmöt, a ballagásra.

Annyi idõ alatt biztosan, hogy nem fog lenõni. Tegyél fel mûkörmöt, a ballagásra.

Tanuljak meg gitározni? Mennyi ideig tart? Sőt, honnét tudjam azt, hogy nem csak elpocsékolom az időmet vele, utána megunom és a sarokba fog porosodni a gitárom?

ÉS ha rájövök hogy igen, hol lehet olyan oldalt találni ahol leirja hogy kell, és esetleg videókat is letölthetek?

Legjobb válasz: Zenei elõképzettséged van?

Zenei elõképzettséged van?
A kérdező hozzászólása: Nincs...
Hát, ha komolyan gondolod a dolgot, akkor menj el tanárhoz, ha nem, akkor nemtom... nekem egy könyvem van, abból tanulgatok, ha találsz olyan könyvet, akkor gondolom, rászánnád a pénz, egy rendes könyv árában van, ha meg megunod, akkor megunod, és abban a tudatban lesznek álmatlan északáid, hogy kidobtál egy adag pénzt gitárra :P Szerintem egy könyv is megteszi, ha csak úgy hobbiból szeretnél játszain rajta, meg meg nagyobb terveid lennének vele, akkor meg a tanár. Sok szerencsét :D
Szeretnénk 1 saját tapasztalatot mondani. Kb olyan 13-14 évesen vettem 1 klasszikus gitárt, ugyebár miért ne tanulnánk meg gitározni? Így külsõ szemlélõként valahogy nagyon egyszerûnek és könnyen tanulhatónak tûnt a gitározás. Ám késõbb, amikor észrevettem, hogy semmi értelmes dallamot nem tudok kicsikarni a hangszerembõl, elvette a kedvemet, és abbahagytam. Aztán késõbb megint elkezdtem pengetni a húrokat, de akkor már sokkal nagyobb kapacitással törtem elõre, és rájöttem, hogy ezt vagy csinálom, de akkor rengeteg gyakorlással, és tanulással, vagy hagyom abba az egészet. A Guitar Pro nevû programmal kezdtem letöltögetni pár egyszerû számot, és azokat gyakorolgattam. Egyre bonyolultabbat, és bonyolultabbat, és így folyamatosan volt kedvem hozzá. Fantaszikus érzés, hogy mostmár lehetõségem van olyan dalok eljátszására, amiket régen nem tudtam. Remélem tudtam valamennyit segíteni!

Festett szőke hajam van, körülbelül egy centis sötét barna lenövéssel. Szeretném most egy árnyalattal sötétebbre festeni! Mennyi ideig hagyjam rajta a festéket, hogy egy árnyalatú legyen a hajtő és a végek is?

Eddig 20 percig hagytam a sötét tövén a hajfestéket, hogy az kiszőküljön, és 10 percig a hajvégeken.

Legjobb válasz: Hát ugyanúgy mint eddig csak egy árnyalattal sötétebb festékkel.

Hát ugyanúgy mint eddig csak egy árnyalattal sötétebb festékkel.
Az elõzõ válasz nagyon frappáns, de tökéletesen igaz! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!