Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő sikerülhet (42 db)

Fogamzasgatlo abbahagyasat követően mennyi idővel sikerülhet a terhesség? Tapasztalatok?

1 évig szedtem symicia fog.gatlot 1 hónapja hagytam abba!Abba hagyása követően kinek mikor sikerült a baba?

Legjobb válasz: Én 10 évig szedtem és annyira bekavart, hogy 2,5 évet kellett várnunk a Lányomra.

Én 10 évig szedtem és annyira bekavart, hogy 2, 5 évet kellett várnunk a Lányomra.
Szia ! 2évig szedtem Gestomix-et, abbahagyás után 4.hónapra jött össze, ebbõl kb 2, 5-3volt próbálkozós hónap :) Néztük, hogy mikor lehet az ovuláció, az eléõtti, aznap, és utána való napokon minden nap voltunk együtt. amikor elkezdtünk próbálkozni, elkezdtem szedni a terhesvitamint, és folsavat is. 15+4hkm
Szia! 2 évig szedtem. Pontosan 1 éve hagytam abba, és a ciklusom még mindig nem állt helyre. Gyógyszer elõtt mindig 28 napos volt. Fél évig vártunk a gyógyszer után, fél éve próbálkozunk, még nem vagyok terhes sajnos. :(
Három évig szedtem és a második hónapban már sikerült :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ!:-)
5 évig szedtem, majd abbahagyást követõen vártunk 4 hónapot (óvszerrel védekeztünk), majd az 5. hónaptól kezdtünk próbálkozni és akkor már sikerült is a baba... szóval lényegében az elsõ próbálkozós hónapban összejött.
9 évig szedtem. Az elsõ hónapban nem próbálkoztunk, a 2. hónaptól kezdtünk próbálkozni, és rögtön össze is jött a baba. :)
7 évig szedtem 4. próbálkozós hónap de semmi.
A kérdező hozzászólása: Mi is elkezdtünk próbálkozni, de meg most nem jött , össze!Köszi a választ!
7, 5 évig szedtem, 10 hónapja próbálkozunk. Peteéréskor mindig együtt vagyunk, semmi bajunk, egészségesen élünk, nem dohányzunk, vitaminokat szedünk és semmi. Hétfõn kezdõdik a meddõségi kivizsgálás, a 3. napi vérvételre megyek.

Szeretnék fogyni 30 kg-t, mennyi idö alatt sikerülhet?

108 kg vagyok most, 4 nappal ezelött döntöttem el hogy ebböl elég volt és változtatok! azota megváltoztattam az étkezésemet, minden nap tornázom. ma már végigcsináltam a 30 perces duci treninget és utana birtam még 10 percet az alakreformbol is. napi kb 3 l vizet iszok! szerintetek mennyi idö alatt fog latszodni a fogyás?

Legjobb válasz: ha kitartó vagy, betartod a diétát és rendszeresen mozogsz akkor pár héten belül látszódni fog az eredmény. hát 30kilót 3hónapon belül le lehet adni, de ahhoz nagyon teperni kell. Ha kitartó vagy és motivált akkor bármi sikerülhet :) sok sikert!

ha kitartó vagy, betartod a diétát és rendszeresen mozogsz akkor pár héten belül látszódni fog az eredmény. hát 30kilót 3hónapon belül le lehet adni, de ahhoz nagyon teperni kell. Ha kitartó vagy és motivált akkor bármi sikerülhet :) sok sikert!
Csak így tovább! :)
A kérdező hozzászólása: 11 napja csinálom... kitartó vagyok ... 3 kgt fogytam eddig! nehéz dolog ez , felszedni nagyon könnyü volt, most minden kiloért megküzdök!
30 kg-t minimum 8 hónap latt le lehet adni maximum 12 hónap ami egésszéges de ha tényleg le akarsz fogyni és úgyhogy hogy az soha nem jöjjön vissza akkor egésszégesen mmásfél év körülbelül.
én hasonlóan fogyóztam mint te. majdnem 80 kg voltam, most 51 vagyok. kb 9 hónap alatt értem el az 51 kg-t, de úgy hogy 60 kg-t 3 hónap alatt értem el, aztán 9 kgval küzdöttem félévig. minél kevesebb kg voltam annál nehezebb volt fogyni.. szóval számíts rá, hogy eleinte nagyon gyorsan mennek le a kg-k :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzaszolásokat! huuu nagyon ügyes vagy! gratulálok a fogyásodhoz! hogy csináltad? én elég szigoru vagyok magamhoz, elötte alig ittam fel liter vizet most azert a napi 2, 5-3 l megiszom, ami tölem nagy dolog :D torna is megy bár az elsö nap 15 percet birtam :( ma már 40-et! remelem meglesz az eredmenye
Szia! Nekem 7honap alatt sikerult 27 kilot fogynom, de nem voltam nagyon szigoru magammal... Inkabb lassan probalj meg fogyni, mert a borodnek sok ido kell, hogy kovetni tudja a fogyasodat es ne logjon. Heti fel- max 1kilo a normalis. Az elejen viszonylag gyorsan mennek a kilok, az utolso 5-10 kilo mar nehezebb. Meg nekem is van vissza 3 kilom, de nehezen megy. 88rol indultam, most 61 vagyok.
Úgy írtam a 3-4 hónapot ha már annyira nem enne hogy szinte kórósan . De ennyi idõ alatt szerintem max 20kg-t lehet . De sok sikert bármi lehet .
A fogyás már szerintem az elsõ hónap után látszani fog. A nadrágjaidon legalábbis érezni fogod. Utána meg egyre jobban szembetûnõ lesz. 30 kg-t meg kb. fél év alatt tudsz leadni, de ha több idõ akkor se csüggedj el. Én is az elején tartok, bár én egy picivel többet szeretnék leadni.
ti melyik dimenzióban éltek ? 3-4 hónap, na ne vicceljünk már
Szerintem is olyan 3-4 hónap kell , de akkor szigorúan be kell tartanod a diétát és a mozgást nyomnod kell mindennap !!! Kitartást ! :)
Szia! Na hogy sikerült a fogyás?

A mûtét után mennyi idõvel lehet próbálkozni? Mennyi idõn belül sikerülhet?

30.-án mûtenek bal oldali petefészek cisztával+ átjárhatóságival!Nagyon félek,sajnos 4-évvel ezelõtt már a jobb oldalamat kivettek!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy laparoszkópos vagy rendes hasi vágásos mûtét lesz. Ha rendes hasi akkor fél évet szoktak rá mondani, hogy ha esetleg rögtön teherbe esnél az elsõ próbálkozáskor ne repedjen szét a hasi varrat. Laparoszkópos mûtétnél 2-3 hónapot szoktak csak mondani.

Attól függ, hogy laparoszkópos vagy rendes hasi vágásos mûtét lesz. Ha rendes hasi akkor fél évet szoktak rá mondani, hogy ha esetleg rögtön teherbe esnél az elsõ próbálkozáskor ne repedjen szét a hasi varrat. Laparoszkópos mûtétnél 2-3 hónapot szoktak csak mondani.
Nekem annó azt mondta az orvos lapar után, hogy az elsõ menstruációt várjuk meg. A mûtét után 1 héttel megjött. Az elsõ együttlétnél teherbe is estem. Nem volt semmi gond a mûtéti hegekkel, pedig szép nagy pocakom volt! :) Az orvossal beszéld meg! Remélem nálatok is ilyen gyorsan megy majd! :)
A laparoszkópisnál nem id lehet gond a hegdel csak a hasi vágásnál hiszen azok átlagosan 16-18 cm hosszúak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Engem tavaly november elején mûtöttek laparoszkópiával, átjárhatósági vizsgálat volt, meg stimulálták a petefészkeim. Mivel az orvos mindkét oldalon elzáródást tapasztalt, nem volt tiltás. Ennek ellenére az apró hasi vágások miatt abban a ciklusban már nem voltunk együtt, csak a következõ menstruációm után, ami december elején volt. Januárban már nem jött meg, szóval december közepén teherbe estem. Azonnal rohantam az orvoshoz, de csak együtt örültünk:) Azt mondta, nem okoz gondot, hogy ilyen hamar sikerült. Az átjárhatósági vizsgálatot a ciklus 10. napjáig csinálják (ha jól emlékszem), hogy egy esetleges terhességet nehogy felnyomjanak a hasüregbe. Nekem legalábbis így mondta az orvosom, és írt is fel gyógyszert, hogy a tervezett mûtét elõtt menstruáljak. Szóval ideális esetben még a mûtét utáni lábadozás alatt van peteérésed, így elég kicsi a valószínûsége, hogy már abban a hónapban teherbe ess. Szóval szerintem várd meg a következõ menstruációt, és utána lehet próbálkozni:) Szorítok!!!

Symicia fog. Gátló szedek 1éve, de állandóan vérzek mellette. Most a párommal babát szeretnénk, mennyi idővel a szedés abba hagyása után sikerülhet teherbeesni? Tapasztalatok? 28/N

Legjobb válasz: és egy éve nem mentél el a vérzéssel kapcsolatban dokihoz?:-O ez egyáltalán nem normális. 1 hónapot szoktak javasolni, és utána lehet próbálkozni. az meg, hogy mennyi idõ után rendezõdik a ciklusod senki nem tudja

és egy éve nem mentél el a vérzéssel kapcsolatban dokihoz?:-O ez egyáltalán nem normális. 1 hónapot szoktak javasolni, és utána lehet próbálkozni. az meg, hogy mennyi idõ után rendezõdik a ciklusod senki nem tudja

Mit tegyünk, ha a párommal gyereket szeretnénk, mire figyeljünk, gyógyszerek stb? mennyi idő alatt sikerülhet teherbe esnem? Kinek mennyi idő alatt sikerült?

Komolyan érdekel a dolog,mások véleményére is kiváncsi vagyok,ha sikerül meddig dolgozhatok ha fizikai munkát végzek?stb...

Legjobb válasz: Nézd meg a teherbeesés kategóriát, ott nagyon sok jó dolgot találsz ezekkel kapcsolatban. :)

Nézd meg a teherbeesés kategóriát, ott nagyon sok jó dolgot találsz ezekkel kapcsolatban. :)
nekem 2-3 hét utän sikerült is a baba..vicces lehet, de én gyertyäban älltam mindig, minden szeretkezés utän, a pärom tartotta néha aläbamat..:) :) .tehät igy jol feltudott folyni..valahol olvastam ezt hogy ez hasznos!hät valoban...:) .menj el orvoshoz, kéRdezd meg milyen vitaminokat szedjél.én elevitet szedtem amikor terhes lettem.meg c vitamint.
Van akinek 1 perc alatt, de többeknek 5 perc kellett, ritkán ennek a kétszerese, vagy 3-4 szerese. A lényeg az, hogy az ovoláció elõtt , közben és utána legyen nemi élet, és fejen állni általában nem szükséges, védekezni pedig tilos. Ha nincs semmi gond, "egyik oldalról sem", akkor a dolog mûködik, semmi extra nem szükséges. Így legyen. A fizikai munka azért kell, a szexhez. Ha már terhes vagy, és a félidõ eljön, akkor nem minden munka megengedett, de errõl majd akkor.
Bocs: OVULÁCIÓ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Adataim: 160 cm, 65 kg 20 kg-ot akarok fogyni. Mennyi idő alatt sikerülhet?

Legjobb válasz: Ha ennyire nincs eszed, akkor vágd le a két lábad és meg is van! Ha van, és tudsz számolni, meg olvasni, nézz meg egy súlytáblázatot és láthatod mennyit is kellene leadnod.

Ha ennyire nincs eszed, akkor vágd le a két lábad és meg is van! Ha van, és tudsz számolni, meg olvasni, nézz meg egy súlytáblázatot és láthatod mennyit is kellene leadnod.
A kérdező hozzászólása: Kösz. erre még nem gondoltam, de ha már így van akkor a beleimet is szétvágom egyszer az biztos
Miért akarsz ennyit fogyni? Én 162 cm vagyok és kb 70-75 kilo... Nekem kellene 20 kilo. Neked eléglenne 5.. válaszolj légyszi mert érdekelne.
Jaaaj mucus te mindig olyan idióta kérdéseket teszel fel.
7-10 hónap alatt leadhatod, úgy, hogy nem is jön vissza. Életmódváltással.
utolso vagyok: mar vegig csinaltam egy 15kg-os fogyast ezzel a modszerrel fel eve, akkor 58-ra sikerult fogynom, de sajnos utana nem figyeltem oda, visszatertem a habzsolasra, es most 63kg vagyok, most megfogadtam, hogy megcsinalom megint, de nem fogom visszahizni, eleg kemeny melo volt leadni a 15kg-t.

Koplalók és mindenki! így mennyi idő alatt sikerülhet?

Le szeretnék adni 5 kg. nincs id?m úgy étkezni ahogy a fogyókúrához kellene, meg hamar le kellene adnom. Ha koplalással ( csak gyümölcsöt meg zöldséget eszem) teszem, akkor mennyi id? alatt sikerülhet? Persze ha van itthon natúr hús vagy hasonló, akkor azt eszem, de tegyük fel csak gyümölcs és zöldség. akinek sikerült így, leírná a tapasztalatait? er?re is köszönöm. fontos lenne, és nem kérek hülyéz? válaszokat.

Legjobb válasz: Most ettõl le fogsz fogyni 5 kilót, aztán majd visszahízol 10-et. :)))) Tapasztalat! Amúgy meg ha van idõd egészségtelenül étkezni, akkor ennyi erõvel lehet egészségesen is :DDDDDD.

Most ettõl le fogsz fogyni 5 kilót, aztán majd visszahízol 10-et. :) ))) Tapasztalat! Amúgy meg ha van idõd egészségtelenül étkezni, akkor ennyi erõvel lehet egészségesen is :DDDDDD.
Gyönyörû, hajt a tatár? Ne egyél semmit, ne is igyál és 1-2-3 nap alatt megvan...
Nem feltétlenül hízol miután leadtad, a dupláját meg pláne nem, max 1-2 kg-t. Ha mindenáron koplalással szeretnéd leadni, akkor utána fokozatosan kell visszatérned a normál táplálkozáshoz és akkor nem lesz gond. Hát kb. 2 hét kellene hozzá ha koplalsz. És újabb 2 hét mire visszaállsz a rendes táplálkozásra.

1 éve boxolok ugy hogy heti szinten 5 edzésem van profi szeretnék lenni elég jól megy szerintetek mennyi idő alatt sikerülhet profinak lennem?

Legjobb válasz: Menedzsert,szponzort kell találnod.Ha találsz,akkor idõpontot kérsz tõle,elmész hozzá elbeszélgetni és ne felejtsd elvinni az amatõr versenyeidrõl készült dvd-t.Az sem baj ha össze van vágva,hogy csak az akciódús részek domináljanak.Ezt videó stúdióban megcsinálják neked.El kell,hogy add magad. Egyébként milyen súlycsoportban nyomod?

Menedzsert, szponzort kell találnod.Ha találsz, akkor idõpontot kérsz tõle, elmész hozzá elbeszélgetni és ne felejtsd elvinni az amatõr versenyeidrõl készült dvd-t.Az sem baj ha össze van vágva, hogy csak az akciódús részek domináljanak.Ezt videó stúdióban megcsinálják neked.El kell, hogy add magad. Egyébként milyen súlycsoportban nyomod?
34-40 év kb ha szerencséd van. (XDDD)
Hát ahhoz azért kell pár év. De az edzõdet kérdezd meg, õ biztos sokkal jobban ért hozzá mint itt bárki :)
A kérdező hozzászólása: középsúlyban nyomom de még nem készült videó a meccseimrõl de majd igyekszem a következõket felvenni és pár év mulva eladom magam:D

Mennyi idő után tért át gyerkőcöd a biliről a WC-re? Milyen szűkítőt használtok? Ti teszitek fel a gyereket a WC-re, és ha ügyesebb, egy kis fellépő segítségével egyedül is fel tud ülni a WC-re? Mennyi idősen sikerülhet ez nekik?

Legjobb válasz: A lányom 21 hós kora óta szobatiszta.Ö a wc szükítöre járt,jár....Bilizett is de nagyon ritkán.Egyedül most jár a wc re 1 hete.Eddíg is levetközött,csak nem sikerült neki felülni.Most már az is megy.Meg is törli a cuniját. :)Most 2,5 éves.

A lányom 21 hós kora óta szobatiszta.Ö a wc szükítöre járt, jár....Bilizett is de nagyon ritkán.Egyedül most jár a wc re 1 hete.Eddíg is levetközött, csak nem sikerült neki felülni.Most már az is megy.Meg is törli a cuniját. :) Most 2, 5 éves.
Két éves korára lett szobatiszta. Innentõl kezdve kb. 1 hétig tartott a bilizés. Aztán vettünk egy kombinált wc ülõkét (olyat, amelyiken van gyerekülõke és felnõttülõke is), azóta oda jár õ is. Egyedül nem tud ráülni, levetkõzni sem nagyon szeret.
2 éves múlt. Néha bilizik, de legtöbbször kéri, hogy a wc-re menjünk. Párnás szûkítõnk van, meg fellépõnk. Fel tud mászni, de azért segítek neki felülni a wc-re, mindig "õrzöm". :) A nadrágot, harisnyát, bugyit lehúzza, de inkább abban is segítek, mert volt már, hogy sikerült lepisilni, mert túl magasan maradt a ruha. Fel is húzza, de azt is szívesebben csinálom én. Ja, meg is törli magát, de azt is ellenõrzöm. Lehet, hogy "túlparázom", de így biztosan nem történik baleset.
rögtön wcre ült. van bilink is szûkítõnk is, de minek... egyedül még semmit nem csinál, 2 éves múlt és 1, 5 éves korától szobatiszta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!