Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nem veszik (42 db)

A Magne B6ot ki mennyit és mennyi idő elteltével veszi be? (Tegnap este keményedett a hasam bevettem 7körül és nem mertem másiat is bevenni este 10kor, mert még mindíg keményedett) Napi 2t szoktam bevenni, nem sok, de van amikor már 3at 4et is.33hkm

Legjobb válasz: Akkor ha kell bevehetném én is a napi 3.után 1óra mulva a 4.et? estére mostanság kevés az adag.A védõnõ mondta ha keményedek nyugodtan emeljem az adagot,de gondoltam csak megkérdezem ki,hogy,mennyit.

A kérdező hozzászólása: Akkor ha kell bevehetném én is a napi 3.után 1óra mulva a 4.et? estére mostanság kevés az adag.A védõnõ mondta ha keményedek nyugodtan emeljem az adagot, de gondoltam csak megkérdezem ki, hogy, mennyit.
Szia! Nekem napi 6-ot vagy 9-et kellett bevennem, én úgy szedtem, hogy reggel 3 délben 3 és este 3, ha pedig elégnek éreztem a 6-ot, akkor valamelyik adagnál csak 2-t vettem be.
Én ha többet görcsölök, napi max 6-ot, átlagban pedig napi 3-4-et.
Nme lehet a mmg b6-ot túladagolni, ha keményedsz a napi 6 simán elmegy.
Kemenyedesre magne b6-ot szedsz?! Kb 40 mg magnezium van benne, ami olyan, mint halottnak a csok. En magnerotot szedek, abban 500 mg magnezium van. Azt ajanlom. En napi 2 db-t szedek. De legalabb beres magneziumot, abban 250 mg magnezium van. Napi 2000 mg-t lehet szedni, ha nagyon kemenyedsz. De van aki tobbet is szed. A magne b6-tol csodat ne varj! 30 hetes kismami
Az orvosom nekem is azt mondta , hogy a Magne B6 egyenlõ a semmivel és nekem is a Magnerotot ajánlotta. 32 hkm.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten megyek a dokihoz majd rákérdezek erre, lecserélem...Éjszakánként is fel kell kelnem bevenni.

Most hízni fogok? Holnaptól már normális étrendre állok remélem nem fogok hízni. Ha mégis elkezd tartalékolni a szervezetem és hízni fogok akkor az mennyi idő múlva veszem észre?

Sziasztok:) Én koplalással fogytam le akkor amikor ducibb voltam 163cm és 53 kiló voltam.. Most 168 cm és 42 kiló vagyok. És tudom hogy a fogyásnak nem a ,,legnormálisabb,, módját választottam de akkoriban nagyon buta voltam csak arra mentem hogy fogyjak sokat kis idő alatt.. Mindegy térjünk a lényegre. Tehát azóta már nem koplalok normálisabban eszek viszont 3 napja elszakadt a pont és össze vissza zabáltam mindent többek között nagyon nagyon sok édességet..ha összeszámolom durván olyan 3000kcal körül. Tehát akkor most a szervezetem raktározni fog?? Ismerőseim azt mondják hogy nem hiszik hogy hízás lesz belőle mert legutóbb amikor voltam otthon Magyarországon (külföldön élek és mentem látogatóba) akkor otthon 2 hétig voltam és az alatt az egyik héten mindent össze zabáltam ugyanúgy de nem jött föl egy gramm se remélem most is így lesz. (168cm,42kg,14éves lány)

Legjobb válasz: Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.
Nem mindegy az neked?Kérdezze meg õ.
Mégis milyen szabálysértésért és mekkora összegért jár börtön? :/
"Mégis milyen szabálysértésért és mekkora összegért jár börtön? :/" A bíró ítéli meg. Lopásért max. 60 nap letöltendõ adható, ergo ha a szabálysértési ügyszakos bíró úgy ítéli meg, egy 10 forintos TESCO-s kifli ellopásáért is leültethet 60 napra.
Ja, a lopás csak példa volt, amin keresztül bemutattam, hogy mûködik a dolog. Lehet a kérdezõ ismerõse nem lopott, hanem garázdálkodott (azért inkább szoktak ülõset adni), ki tudja.
Miért kapott 90eFt-os bírságot? Engedély nélküli vezetés?

A zalaegerszegi flextronicsból ha ugy küldtek el h 3 napig nem mentem be, és ezért kirugtak mennyi idő után vesznek vissza?

Tehát 3 nap igazolatlan miatt kirugtak,tiltólistára tettek. Ez már 3 éve volt. Idén januárban jelentkeztem de nem vettek fel a lista miatt. Mikor évül el? Tapasztalatok ilyen ügyben?

Legjobb válasz: Mivel a munkáltatónak nincs kötelezõ foglalkoztatásod elõírva, így õ saját döntésében dönt arról, hogy felvesz-e vagy sem. Értelemszerûen az idõk végezetéig is visszautasíthat, nem köteles indokolni sem. Tehát ezt vele beszéld meg...

Mivel a munkáltatónak nincs kötelezõ foglalkoztatásod elõírva, így õ saját döntésében dönt arról, hogy felvesz-e vagy sem. Értelemszerûen az idõk végezetéig is visszautasíthat, nem köteles indokolni sem. Tehát ezt vele beszéld meg...
A kérdező hozzászólása: ezt tudom. De halottam már mástól is h tiltólistára kerültek, mert dolgoztak kb egy hónapot és felmondtak, és ezt egy csomószor megcsinálták. Utána egy jó darabig nem vették fel õket, hiába jelentkeztek, aztán egyszer mikor jelentkeztk felvették õket. Elsõsorban személyes tapasztalatok érdekelnének
ha valakinek fegyelmije van, akkor azt hiszem 5 év után veszik vissza. nekem is volt egyszer 1 igazolatlanom, jelentkeztem pár honap mulva és nem vettek vissza, utána meg megint jelentkeztem pár honapra rá, és visszavettek.szoval csak rajtuk múlik. probálkozz és felvesznek sztem... amugy engem se vesznek most vissza, 6 hónapig , mert céges állományba voltam utoljára...
én nem akartam elmenni.mindig bejártam.de próbaidõ alatt elküldtek.Én is próbáljak meg késõbb visszamenni?

Kb.3 hetes terhes vagyok, de nem szeretném megtartani a babát, mert a jelenlegi helyzetem közel sem gyerek centrikus. Mit várhatok, ha abortusz mellett döntök? Mennyi idõt vesz igénybe? Mi az eljárás? Mellékhatások? Következmények?

Most nem kritikára és alázásra, hanem segítségre van szükségem!!

Legjobb válasz: 3 hetes terhesség nincs is. Ez kb.azt jelenti, hogy a pasi megöntözött 1 hete, de még van egy heted a menstruáciòig...

3 hetes terhesség nincs is. Ez kb.azt jelenti, hogy a pasi megöntözött 1 hete, de még van egy heted a menstruáciòig...
Ne szidjátok mikor nektek sincs tapasztalatotok az abortusznál de mégis okoskodtok. Édes mindegy , hogy hány éves a lány. Itt próbált tájékozódni!!!! És én pl nem tanultam biológiából, hogy mikortól számoljuk a terhességi heteket. Az elsõ gyermekemnél a doki mondta. A kérdés pedig nem a hetek kiszámolásáról szólt. Gondolom egyébként itt mindenki szent aki ezen az oldalon van! Sõt sem családban sehol nem fordult elõ az abortusz igaz??? Miért élvezi egy-két személy ha rögtön tudatlanul leszúrhatja a kérdezõt?
nekem pl véletlenül sem az abortusszal van bajom, bár nem tartom megfelelõ módszernek a nem kívánt terhesség ellen, de nem ellenzem, aki mellette dönt, biztosan meggondolja és nincs más lehetõsége. Nekem azzal van bajom, ha tudatlan nõk felelõsségtudat nélkül nemi életet élnek, fogalmuk sincs arról, hogy kellene információt szerezniük (nem, nem a gyakorin). Ráadásul infót szerezni nem akkor kéne, amikor baj van...
Ebben sajnos igazad van. Arra gondoltam, hogy ilyenkor már kár pálcát törni felette , de elszomorító, hogy sajnos egyre több fiatal jár így. Ami még rosszabb, hogy talán a beavatkozásnak tényleg lesz negatív következménye és nem számolnak vele. Majd késõbb mikor már komolyabbak és akadályba ütköznek mikor szeretnének babát. A lányom 11 éves és hallom, hogy miket csinálnak már a barátnõi....próbálok sokat beszélgetni vele ezekrõl a dolgokról. Viszont nem tudjuk azt sem, hogy a kérdezõ hány éves. Nem mindig csak a felelõtlen viselkedés következménye a nemkívánt terhesség.
Az abortuszos tágítás nem ugyanaz, mint amikor szüléskor tágul a méhszáj.
na, megint van egy 3 hetes terhes, ab-s kérdés... ma ennek a napja van???
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Ne foglalkozz az itt lévõ emberkék többségével. Egyébként én sem értem, hogy mielõtt szexelni kezdtél mért nem kerestél rá a neten, hogy hány hetes terhességnek számít ha megesel :) Jó lenne ha megírnád, hogy hány éves vagy mert akkor legalább új lendülettel tudnának okítani !!! Tudod buta vagy, hogy itt tetted fel a kérdéseidet, hogy kicsit utánanézz a dolgoknak mert itt tisztelet a kivételnek, kiégett, kárörvendõ emberek gyorsan rákapnak a témára. Itt kiélhetik magukat . Egyébként egy-két emberkét azért megkérdeznék akik ki tudják számolni a terhességi heteket, hogy mégis szerintetek mekkorára kell tágítani egy méhszájat ahhoz, hogy eltávolítsanak egy végsõ esetben 12 hetes magzatot?????? Ennek nem néztetek utána? Ja mert nem érdekel benneteket az abortusz? Hát lehet, hogy õt meg a terhesség nem érdekelte. Ahelyett, hogy szánalmas természeteteket itt élitek ki inkább segítenétek vagy ha annyira berzenkedtek a témától akkor lépjetek tovább! Megkérdezném, hogy a válaszaitokkal szerintetek mennyivel jutott elõrébb a kérdezõ? Akkor azt kellett volna kérdeznie, hogy mi a véleményetek, hogy nem tudom kiszámolni a terhességi heteket???? A lényeg, hogy menj el dokihoz aki igazolni fogja vizsgálattal, hogy valóban terhes vagy-e. Sok teszt tévedhet. Utána ha elmondod neki a problémát tovább küld. Következmények minden beavatkozásnál lehetségesek, de szinte minimális. A méhszáj tágítása pedig nem fájdalmas.
szia. hat nekem volt egy ilyen fajta mutetem de nem abirtusz habnem missed ab volt :( elmesz orvoshoz o megkerdezi h szeretne e a babat es te mondod neki h nem es elmondja h mi a teendo. amugy penzbe kerul.... Azt nem tudom mennyi hal istennek. na ha kaptal beutalot meg minden akkor felteszik a laminariat( ez a tagito) igen ez faj de nem veszes. masnap megmutenek. elaltatnak ugy h nem fogid erezni csak utana. ... tudod en akartam azt a babat pedig fiatal vagyok feladtam bolma erte mindent es amikor ott melettem az anyukak a babajukkal voltak nagyon sirtam h en elvesztettem ot. azota szuletett egy kislanyom aki mar 8 honapos es jon a kisteso. eskuszom nem ertem az olyan noket akik elvetetik a babajukat. miert nem tudnak vedekezni?????? ja amugy ha elveteted megvan ra az esely h nem lehet tobbe babad.ismerek olyat es azota se esett tejerbe pedig az abortusxa 20evvel ezelott volt... gondold meg!!!
bocsi a hibakert csak telorol vagyok
Van egy ismerõs család, olyan gazdagok, hogy arany kanállal esznek, de gyerekük nem lehet, mert a csajnak 16 éves korában volt egy abortusza, és azóta nem tud teherbe esni :( meg persze lelki következménye is lesz, amit hiába nyomsz el, és hárítasz a 6. emeletrõl, bizony sérülsz...
Nekem Erzsike néni nem tanitotta altalanos iskola biosz orojan hogy mikortol szamitjak a terhesseget, de még gimibe se...milyen okosak vagytok!
Utolsó! Úgy látom a helyesírást sem tanították meg...
Lehet , hogy telefon????
Ha abortusz mellett dontesz: késobb kevesebb esély lesz rá, hogy lehet majd babád. Ha még nem szultél, akkor mutét elott kitágítanak egy lamináriával, melyet éjjelre feltesznek és másnap csinálják meg a mutétet. Nem akarok beleszólni, de csodálatos érzés, ha lehet babád, szóval ezt az érzést ne engedd el, de ebben te dontesz, nem szólok bele.! De azért sok sikert.
Mellékhatás? Én csak a lelkit mondom most. Biztos sok olyan nõ van, aki lélektelenül végigcsinál egy abortuszt, de a legtöbb belerokkan lelkileg abba, hogy megölette a gyermekét. Következmény? Még ma is elõfordulhat, hogy soha többet nem lehet babád...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Valóban ne foglalkozz a rosszindulatú, tudálékos károgókkal! Az interneten tényleg minden információt megtalálsz! De a legbiztosabbakat egy orvostól fogod kapni, mindenképp menj el. "Hivatalosan" onnantól vagy terhes, hogy van szívhang. Ez változó, hogy kinél mikor észlelhetõ. Megkérdezik, hogy marad-e. Ha megmondod, hogy nem akkor a leletedre ráírják, hogy csvsz (családvédelmi szolgálat) Ebbõl a késõbbiekben is tudni fogják az orvosok (ha netán újra vizsgálni kell, mert még nincs szívhang) hogy mi a helyzet. Miután igazolják a terhességet el kell menned a családvédelmisekhez. Kapsz (minimum) 3 nap gondolkodási idõt. Majd visszamész és megkapod a jegyzõkönyvet és a csekket. Rászorultsági alapon kedvezményt is kaphatsz (ennek szintén utána tudsz nézni a neten) Egyébként kb. 30.000 Ft. Ha ez megvan akkor befizeted a csekket és kérsz idõpontot a mûtétre. Számolj azzal, hogy csak két héttel késõbb fogsz kapni. Azt, hogy mikor kell befeküdnöd ezt kórház/orvos válogatja. Általában reggel 7-kor kell jelentkezni. Lesz némi papírmunka, vérnyomás mérés. Kapsz egy ágyat és egy nyugtatót. Felhelyezik a tágítót(laminária) amivel szigorúan egy órát feküdni kell.Van akinek fáj, van akinek nem. Szerintem alkat és fájdalomküszöb kérdése. Én például semmit nem éreztem, annyira volt kellemetlen mint egy sima vizsgálat. Ha letelt az egy óra felkelhetsz és beveheted a nyugtatót amit adtak. Utána 1-2 órán belül visznek a mûtõbe. Elaltatnak, a mûtét kb 20 perc. Utána még pár órát pihensz, hogy teljesen magadhoz térj az altatásból. Amint felébredtél be kell tenned egy jó nedvszívó képességû betétet, mert vérezni fogsz. A mûtét utáni fájdalom szintén alkat kérdése. Van aki enyhe menstruáció-szerû görcsöket érez, van aki semmit.Én például semmit. Pár napig elõfordulhat kis vérzés utána csak amolyan barnázás. Ez utóbbi eltarthat két hétig is, változó. De a fájdalom nem jellemzõ. Ma már minimális a szövõdményre való esély. Lehet, hogy nehezebb lesz teherbe esni, de inkább a vetélés és a koraszülés eshetõsége jellemzõbb. Gondosan mérlegeld a lehetõségeidet. Lelkileg valóban gyötrelmes...(Bár ez is hozzáállás kérdése) Mindenesetre kívánom, hogy a számotokra legjobb döntést hozd meg! Minden jót!
Elôször is egy emberéletet veszel el, másodszor nagyon drága. Aztán lehetséges, hogy többet nem lehet gyereked (habár kisebb az esélye, mint régebben, de akkor is 25%). És vannak cikkek arról, hogy anyák, akik abortuszt vállaltak, a szülés napján(amikor megszületett volna a baba) álmukban látják a babát, és zokogva riadnak fel. De ez nem csak azon az estén fordulhat elô, hanem esetleg késôbb is. Ezután ha lesz másik gyerekük, van olyan, hogy az anya nem képes elfogadni, és nem tudja elhinni, hogy tényleg az övé, noha ô szülte. Beszélgettem egy idôsebb bácsival, akinek a feleségének szintén abortusza volt, ô mesélte, hogy a baba születése napján a feleség olyan szinten maga alatt volt, hogy kórházba kellett vinni és egy hónapig nyugtatózták. Utána kiderült, hogy meddô lett, amitôl teljesen megváltozott - nem nevetett úgy és annyit, mint elôtte, nagyon keveset evett, nehezen lehetett rávenni olyan dolgokra is, amiket elôtte nagyon szívesen csinált. Aztán örökbe fogadtak egy gyerkôcöt, ami kicsit segített a nônek, de amikor a gyerek 18 lett, a nô meghalt. A bácsi azóta is magát hibáztatja, majdnem sírva mondta nekem: "Ha még keményebben dolgozom, a gyerekem életben marad! És a feleségem is itt lenne! Csak vállalnom kellett volna még pár mellékállást és megoldhattuk volna...." Nem a legvidámabb sztori. Nem ajánlom az abortuszt....
Szomorú történet, valóban. De ez egy eset. És mindegyik más. A szövõdményekre való esély NEM 25%, hanem 1%!!! Nem mindegy. Az abortusz utáni lelkiállapotról pedig kizárólag az tud mesélni aki átélte. SENKI más. Se barátnõ, se barát, se férj, senki. Ebben a kérdésben mindkét lehetõség komoly következményekkel járhat. Gondosan mérlegelni kell, hogy hosszútávon az ember melyikkel képes együtt élni vagy melyiket tudja vállalni.
Nem az a baj, hogy nem tudja.... Hanem az, hogy miután többen válaszolnak neki elmondva, hogy miért nem lehet 3 hetes terhes, még okoskodik, hogy dehát õ akkor is 3 hetes... A másik, meg amit írt valaki, hogy utánanézek... Nekem sem volt még abortuszom, remélem soha nem is lesz, de elképzelhetetlennek tartom, hogy a tágítás ne járjon fájdalommal...
Persze, hogy nem tudja a terhességi hetek számítását az, aki nem tervez babát, DE 1 hetes késésnél, pozitív tesztnél, védekezés nélküli szexnél, már rég végig kellett volna bújnia az interneten a terhességgel kapcsolatos dolgokat, függetlenül attól, hogy abortuszra akar menni vagy nem, mindent megtalálna 30 perc alatt és nem itt zsibbasztana mindenkit a 3 hetével...hozzáteszem a védekezésrõl is tájékozódni illik ha szexel és nem akar gyereket.
fizikailag nem fáj? Sose voltam ab-n, de a méhszájam már tágult...
30.000 Ft, viszont hogy lehetsz 3 hetes terhes? Tesztel is elõször minimum 4 hetes korban derül ki a terhesség... Nõgyógyász megállapítja a terhességet, elmész a védõnõhöz vagy a családgondozóba 3 nap gondolkodási idõ még egy találkozs. Befizetett csekkel mehetsz idõpontért.
Az a baj, hogy sokféle következménye lehet lelkileg és testileg is de az is lehet, hogy semmi. A lelki a te hozzáállásodtól függ. A környezettõl függetlenül. A testi pedig lutri.....Lehet, hogy a amikor szeretnél nem vagy csak nehezen fogsz teherbe esni. stb. Egy napot vesz igénybe az abortusz :(
ezt akartam én is írni, három hetes terhesség???
A kérdező hozzászólása: Nem egészen, 3 hete történt, viszont 1 hete késik és pozitív lett a teszt eredménye..
Akkor 5 hetes vagy, tájékozódj szerintem kicsit, mert nem vagy tisztában a dolgokkal. Minden fenti kérdésedre a google tökéletes választ ad, és akkor a savazást is elkerülöd, amit itt kaphatsz.
Ha egy hete késik, akkor az egy 5 hetes terhesseg, nem harom.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán lehetek 5 hetes, ha csak 3 hete volt az eset..
Hiába volt harom hete. A terhességet az utolsó menstruacio elso napjától számítják, tehat ha 3 hete/16 napja/8 napja/ volt az aktus, akkor is 5 hetes terhessegnek számít.
Könyörgöm olvass utána! Itt magyarázzuk többen, hogy miért vagy 5 hetes terhes és te egyedül gyõzködsz minket az ellenkezõjérõl. Ha nem akarsz ne higyj senkinek és próbálj abortuszra menni 13 hetesen, ami szerinted csak a 8. hét! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem voltam tisztában, ahogy sok más dologgal sem :-S
huhhh...na szaladj gyorsan elvetetni, mert alapvetõ biológiai hiányosságaid vannak!
akkor talán még szexelni se kellett volna :(
Õszntén, ilyen tudással hány éves vagy? 13? ez általános iskolás biológia.
Vmiért van egy olyan érzésem, h egy kamaszlánnyal van dolgunk. Ballagj el a legközelebbi SZTK-ba és ott mondd el az orvosnak a problémádat. Segíteni fog.
Nem vagy tisztában alapvetõ dolgokkal. Ha nem tudod, hogy pontosan honnan számolják a terhességet (nem feltétlenül kell tudnod) akkor ne írj butaságokat... Viszont ha ennyire tudatlan vagy gondolom mással sem vagy tisztában , és még nem vagy érett a szexhez sem, ahhoz nem csak testileg kell megérni. Menj el orvoshoz, õ ugyis mondja, majd, hogy hova fordulj, mi a teendõd! hány éves vagy?
Kérdezõ: legkésõbb a 10., de inkább a 9. hétre el kell döntened, hogy biztosan abortuszt szeretnél-e, mert 2 hét mire kapsz idõpontot. [link] Itt pontosan leírják a menetét a dolgoknak. A mûtét elõtti napon befektetnek, lamináriát (tágítót) helyeznek fel, majd másnap megmûtenek felszíni altatásban, 15 perc. Pár óra múlva hazamehetsz, ha minden oké. Fizikailag nem fáj, utána vérzel kicsit. Mint minden mûtétnek, ennek is van kockázata, de szerencsére ma már nagyon kevés rá az esély.
én meg azt hiszem, hogy mielõtt valaki nekiáll az abortuszon agyalni, az a minimum, hogy utánanéz annak, amit a terhességrõl tudni kéne...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem értem, hogy mit kell nekiesni valakinek, ha nem ismeri ezt a furcsa terhességszámítást. Egyszerûen egy mondattal lehetett volna tájékoztatni, hogy vigyázz, mert lehet, hogy 3 hete fogant a baba, de orvosilag ez 5 hetes terhességnek számít. Engem eléggé idegesített ez a számítás, hogy a menstruációm elsõ napjától számolták a terhességet. Fõleg, hogy jóval középidõ után fogant, napra tudom, hogy mikor (persze a speri, a ciklus elsõ napjától számolva meg pontatlanabb volt a számolás. Afp-nél is szívtam emiatt. Pszichológia szakon végzett, értelmes szüleimnek is új és zavaros volt ez a számítás. Tényleg ezen kell fennakadni? És emiatt kell lebutázni? Sokkal fontosabb dolgok vannak ebben az esetben. Például, hogy gondolja át alaposan, hogy biztis nincs-e lehetõsége megtartani? Készüljön fel, hogy az abortusz utáni lelki sebek nagyon mélyek lehetnek, egész életére kihatással lehet. Olvassa mások tapasztalatait, gondolja át, hogy egyik, vagy másik döntés milyen hatásal lehet rá? Melyiket tudná könnyebben feldolgozni? Van akit nem visel meg túlzottan egy abortusz, más számára meg az a döntés bizonyul sokkal rosszabbnak és örök életére bánja, gyötrõdik. Igazából nehéz elõtte elgondolni, hogy milyen lelki gyötrelmekkel jár az abortus feldolgozása, szóval érdemes utánaolvasni es elgondolkozni, hogy magát ismerve, hogy fogja feldolgozni? Én sajnos túlestem rajta és nagyon megszenvedtem, gyötrõdtem. Már másképp döntenék. Jó lett volna, ha többet olvasgatok errõl és hamarabb rájövök, hogy bármennyire is nehéz helyzetben vagyok, de nem ez a megfelelõ út nekem... Lehet, hogy már túl van a kérdezõ a mûtéten, lehet, hogy a most következõ héten kerülne sor rá. Ha ez utóbbi, akkor nagyon ajánlom, hogy olvasgasson errõl és mélyüljön el a lelkében, hogy tényleg ez a legjobb választás-e?

Pasik! Mennyi idő után veszitek észre, hogy nem érdeklitek a másikat?

Mik azok a jelek, amik egyértelművé teszik ezt számotokra? Pl. ha hívod és nem veszi fel, akkor hányszor próbálod újra, amire leesik h direkt nem veszi fel? Vagy hányszor kell eljátszania h felveszi, de fél perc alatt leráz, avval a szöveggel hogy bocs, de dolgom van? Milyen egyéb lekoptatós "trükkök" vannak még?

Legjobb válasz: Ha azzal helyett avval-t használsz én menekülök.

Ha azzal helyett avval-t használsz én menekülök.
Attól függ, hogy mennyire szerelmes a fiú beléd... Egyébként tisztességesebb a szemébe mondani, azt meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: Megmondtam, de nem érti. 1-2 hétig nyugi van, de utána megint kezdi elõröl a hívogatást. Azt állítja hogy azt szeretné hogy barátok maradjunk. Nem veszi észre, hogy ezt én nem akarom, hiába mondom neki. Õ csak beszél és beszél, én 5 percenként benyögök egy jah, igen, nem-et válaszként, de õt ez se zavarja.
Ez a legrosszabb eset, normális férfi felfogja. Nem lesz könnyû levakarnod mert piócaszerûen tapad rád. Az a fiú nem csak nagyon szerelmes, hanem idóta is.
több év!
jelenleg nem lehet tudni, mert pártunk és kormányunk betiltotta a kilakoltatásokat és az árverezéseket, amiben az a szép, hogy a bankok a veszteségüket (hiszen így egyáltalán nem juthatnak a pénzükhöz még a töredékéhez sem) kénytelen leszenek ráterhelni azokra, akik fizetnek rendesen. plusz még van a bankadó is... egyébként alapállapotban 3 hónapos csúszás után szoktak begorombulni.
a kormányunknak sikerült elérnie a kilakoltatási moratóriummal, hogy a fizetésképtelen adósok keze meg van kötve, nem tudnak szabadulni a hiteltõl, és csak nõ az adósságuk....úgyhogy kb addig nem lesz kilakoltatás, míg az a szerencsétlen gazdaságilag analfabéta bagázs szerez valakit, aki ért a pénzügyekhez és lesz törvénymódosítás.....

Igaz, hogy a ME-anyagmérnöki államilag finanszírozott szakán nem veszik figyelembe a nyelvvizsgáért járó pontokat? Hány embert vesznek fel ide és kb mennyi lesz a ponthatár idén?

Legjobb válasz: miért ne vennék figyelembe? ponthatárt nem tudok,de kb 3as átlagérettségivel bõven felvesznek (ide jártam,nagyon kevés pont kellett mindig)

miért ne vennék figyelembe? ponthatárt nem tudok, de kb 3as átlagérettségivel bõven felvesznek (ide jártam, nagyon kevés pont kellett mindig)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Kaphatnék még pár infót tõled eseteg itt vagy priviben? Mikor végeztél és megérte ide járni? el tudsz vele helyezkedni?

Kisfiam sajnos nagyon sírós szeret ölben lenni szeretném leszoktatni. Sajnos nagyon felzaklatja magát ha nem veszem fel . Mennyi idő mire megszokja, hogy nem rohanok egyből ha sír?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõs, de nálunk is ez ment kb 4 hónapos koráig, utána elkezdett kúszni, letettem a földre és próbáltam elvonni mindenféle dologgal a figyelmét, hogy ne legyen ölben. Szerencsére könnyen ment, 1-2 nap alatt sikerült elfeledtetni vele. Most 16 hónapos és, ha ölbe akar jönni, megfogom a kis kezét, hogy jöjjön a lábán, ha nem tetszik lehet hisztizni. Muszáj megtanulni, hogy nem mindig lehet az amit Õ akar. Egyébként elég engedékeny vagyok:) Üdv

Nem tudom mennyi idõs, de nálunk is ez ment kb 4 hónapos koráig, utána elkezdett kúszni, letettem a földre és próbáltam elvonni mindenféle dologgal a figyelmét, hogy ne legyen ölben. Szerencsére könnyen ment, 1-2 nap alatt sikerült elfeledtetni vele. Most 16 hónapos és, ha ölbe akar jönni, megfogom a kis kezét, hogy jöjjön a lábán, ha nem tetszik lehet hisztizni. Muszáj megtanulni, hogy nem mindig lehet az amit Õ akar. Egyébként elég engedékeny vagyok:) Üdv
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos .sajnos szerintem pont emiatt nem kúszik.Remélem még nem késõ!2 napja próbálkozom azóta rengeteget fejlõdõt , csak nagyon sír közben. a szívem szakad meg.

Matáv vonalas telefonnál be lehet állítani, hogy mennyi idő után menjen a hangpostára ha nem veszik fel a készüléket?

15 másodperc csöngés után a hangpostát kapcsolja ha nem veszem fel a készüléket, néha képtelenség annyi id? alatt odaérni. Lehet azt valahogy állítani? Valami kóddal, vagy ügyfélszolgálatnál?

Legjobb válasz: Elvileg az alábbi kóddal állítható be: *61*hangposta száma*idõ másodpercben# Az idõ másodpercben az a csengetés idõhosszúságát jelenti. Ide ha pl. 30-at ütsz, akkor fél percig csenget. Nem tudom, hogy mûködik-e a T-Com vonalon így a beállítás. Ha nem megy, akkor csak kezelõi közremûködéssel tudod beállítani.

Elvileg az alábbi kóddal állítható be: *61*hangposta száma*idõ másodpercben# Az idõ másodpercben az a csengetés idõhosszúságát jelenti. Ide ha pl. 30-at ütsz, akkor fél percig csenget. Nem tudom, hogy mûködik-e a T-Com vonalon így a beállítás. Ha nem megy, akkor csak kezelõi közremûködéssel tudod beállítani.
azt nem értem miért nem az ügyfélszolgálatot hívod????
A kérdező hozzászólása: Azért mert 1 hete próbálom, de még soha nem jutottam el addig hogy fölvegyék. Kicsöng egy ideig aztán foglaltat jelez. Ennyit az ügyfélszolgálatról.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!