Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nő vissza a (48 db)

Ivartalanítás után mennyi idővel nő vissza a cica szőre?

Lány cica ivartalanításakor (4 hónapos, hosszú szőrű) az egész pociját leborotválják? Kb. mennyi idő alatt nő vissza a bundája? Természetesen nem ettől teszem függővé a műtétet, csak kíváncsi vagyok. (A seb mérte 1,5-2 cm lesz elvileg)

Legjobb válasz: Nem borotválják le az egész pociját nyugi :)Egyébként 3-4 hét és szõrös lesz.

Nem borotválják le az egész pociját nyugi :) Egyébként 3-4 hét és szõrös lesz.
Ahogy elõttem is írták, kb. egy hónap. Ne lepõdj meg, ha esetleg más színû fog arra a helyre nõni, mint ami elõtte volt. Enyém teknõctarka (fekete-vörös), és tiszta fekete szõr nõtt a leborotvált helyen.
Az ivartalanítás teljes petefészek- és méheltávolítás legyen, ne menj bele a csak petefészek kivételbe, mert az félmegoldás, elavult módszer. Az 1, 5-2 cm-es seb miatt írom.

Mennyi idő alatt nő vissza a borotvált szemöldök?

tudom,hogy nagyon gáz. de eléggé elrontottam.. és nem akarok ugy suliba menni ilyen szemöldökkel. 3 hét alatt visszan??

Legjobb válasz: Szerintem visszanõ, nyugi. én is kiszedtem kb. 1,5 héttel ezelõtt és kezd visszanõni, úgyhogy 3 hét alatt simán :))

Szerintem visszanõ, nyugi. én is kiszedtem kb. 1, 5 héttel ezelõtt és kezd visszanõni, úgyhogy 3 hét alatt simán :) )
Én is borotválom a szemöldökömet, így adom meg a formát. Legközelebb egy papírt illessz a kívánt formára, és annak mentén vágd le a szálakat. Gyorsan vissza fog nõni, mivel csak a bõr felszínérõl vágtad le. Ameddig pedig nem nõ, ajánlom, hogy szemöldökceruzával vagy porfestékkel pótold a hibás részt.
Én is leborotváltam és kifestettem.Kb. sokkot kaptam, de néztem pár videót, hogy hogy lehet szép , íves szemöldököt rajzolni és mikor suliba mentem észre sem vették, hogy leborotváltam, csak ha közelrõl nézte valaki, akinek felhívtam rá a figyelmét:D És ne porral fesd, mert attól sokaknak hullik, hanem ceruzával. Ó és egy jótanács.Amíg viussza nem nõ, mindíg hordj magaddal esernyõt, különben szemöldök nélkül érsz haza egy jó kis zuhé után:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) megnyugodtam:)

Mennyi idő után nő vissza a macskák szőre általában?

Ahogy az embernél, nyilván a macskáknál is más-más ütemben nő a szőrük, ezért körülbelüli tapasztalatokra lennék kíváncsi. Holnap viszem ivartalaníttatni a rövidszőrű cicámat, s hát bundában is elég fázós kislány.

Legjobb válasz: 4-6 hétre számíts, mire teljesen visszanõ, de 2-3 hét múlva már szõrös lesz :) Azon ne lepõdj meg, ha esetleg más színû nõ, mint ami addig volt.

4-6 hétre számíts, mire teljesen visszanõ, de 2-3 hét múlva már szõrös lesz :) Azon ne lepõdj meg, ha esetleg más színû nõ, mint ami addig volt.
4-6 hét, nekem 5hete lett a cicám mûtve a szemére, és már csak az látszik neki hogy kicsit rövidebb ott mint máshol, és az is igaz hogy másmilyen színû szõr fog visszanõni valószínû, mondjuk nekem mázlim van mert fekete a cicám és barna nõtt neki vissza :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sehol sem találok a színváltozással foglalkozó cikket. Nekem fehér cicám van, vajon milyen színû szõr nõhet vissza???
A kérdező hozzászólása: Már borítja szõr a pocakját, igaz, még közel sem akkora, mint máshol. A színe változatlan: fehér nõtt vissza, mint amilyen elõtte is volt.
Egyszínûnél nyilván nem állja helyét a más szín, de enyém fekete-vörös teknõc és a mûtét helyén koromfekete szõr nõtt vissza, csak egyszínben.
A kérdező hozzászólása: Érdekes. Ilyet még sosem hallottam korábban. Az enyém fehér-vörös-fekete, de a pocakján csak fehér, és mint írtam, olyan is nõtt vissza. Köszi a választ!


Mennyi idő múlva nő vissza a szemöldök?

ma voltam a kozmetikusnál és kicsit túlszedte :(

Legjobb válasz: 1 hét max 2 és vissza fog nõni :) de szerintem nem lesz 2 hét

1 hét max 2 és vissza fog nõni :) de szerintem nem lesz 2 hét
A kérdező hozzászólása: köszi.. Ja és a kozmetikusom befestette halványra a szemöldököm az mennyi idõ múlva kopik le??

Mennyi idő után nő vissza a leborotvált szőr?

18 éves fiú vagyok, leborotváltam magam telőtől talpig. Mennyi idő után nő vissza? (Tudom, hogy változó, de úgy kb.). Pl. a mellkasom még nem szőrös, de a többi részen nagyon. Az étrend befolyásolja ezt? Ha igen, akkor miket kéne enni, hogy csökkentsem hogy minél lassabban nőjön vissza? Köszönöm!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen hosszú volt. 1 hét alatt kb 3 mm-t nõ a szõr. Egyébként nem értem, hogy egy fiú miért borotválja le magát tetõtõl talpig, fõleg ha utána vissza is akarod növeszteni. Mi értelmét láttad ennek???

Attól függ, hogy milyen hosszú volt. 1 hét alatt kb 3 mm-t nõ a szõr. Egyébként nem értem, hogy egy fiú miért borotválja le magát tetõtõl talpig, fõleg ha utána vissza is akarod növeszteni. Mi értelmét láttad ennek???
Pláne õsszel :D
A kérdező hozzászólása: 1-es: Nem szeretném visszanöveszteni, csak már iszonyatosan zavart, és még sohasem borotváltam.
A kérdező hozzászólása: Ja, köszi a választ.
Ez szerintem mindenkinél más és más.Nekem például testrészenként is változik, mert a mellkasomon nagyon gyorsan nõ, a lábamon kevésbé.
Megjósolhatatlan. Van, aki reggel leszedi és estére már szúr is, van, akinek meg egy hétig is bírja. Nem befolyásolja az étrend. Csak a genetikád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mennyi idő alatt nő vissza a szemöldököm?

Az a problémám, hogy most nagyon vékonyra, ráadásul nem is ugyanolyan formájúra van kiszedve a szemöldököm (kozmetikus csinálta...), és ez engem iszonyatosan zavar. Egyébként dús, sötét szemöldököm volt, valami ilyesmit:

Legjobb válasz: Ricinus olajjal való kenegetés gyorsítja a növekedési folyamatot elméletileg. A növõ szálak... Hát, esetleg korrektor? Meg most jön a jó idõ, napszemüveg. :D Amúgy nekem általában két hét, de függ attól is, mennyire van elrontva..

Ricinus olajjal való kenegetés gyorsítja a növekedési folyamatot elméletileg. A növõ szálak... Hát, esetleg korrektor? Meg most jön a jó idõ, napszemüveg. :D Amúgy nekem általában két hét, de függ attól is, mennyire van elrontva..
szerintem próbáld meg szemöldökporral ami olyan színû mint a szemöldököd kicsit "kicsinosítani", berajzolni, hátha érõssebnek fog kinézni.aztán maximum lemosod ha nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Próbáltam szemöldökporral, valamivel jobb, csak így meg elég mû hatása van, de még ez a kisebb baj, engem legjobban tényleg a kis növekvõ szálak zavarnak... :(
Hasonló problémával küzdök, de sajna 1-2 hónapja nem igen akar visszanõni:( a jobb oldali már egész jó, de a bal oldali alig..engem is zavar, de nem tudok vele mit csinálni. Szerintem elmegyek majd kozmetikushoz, hogy legalább kicsit próbálja formára szedni, hogy csak azok a szálak maradjanak, amikre mindenképp szükség van:D már akkor is talán kevésbé lesz "bozontos":D

Mennyi idő alatt nő vissza a szemöldököm teljesen?

Sziasztok! Kb. egy éve magamnak szedem,azel?tt kozmetikushoz jártam. Most megint szeretnék kozmetikushoz járni,de ahhoz ugye az eredeti formájára meg kellene hagynom. Mennyi id? még vissza n?? Formára van szedve,nem túl vékony.Csak azért kérdezem,mert utálok úgy menni bárhova is,hogy nincs kiszedve a szemöldököm,így abban az adott pár hétben nem mennék sehova:D El?re is hálásan köszönöm! 19l

Legjobb válasz: Szerintem pár hét és teljesen visszanõ, a szemöldök gyorsan nõ, legalábbis nekem.

Szerintem pár hét és teljesen visszanõ, a szemöldök gyorsan nõ, legalábbis nekem.
A kérdező hozzászólása: Ó, értem. Köszönöm, remélem az enyém is hamar vissza nõ, max addig jó nagy méretû napszemüvegbe járkálok. :D
Hát figyelj, én annak érdekében, hogy hamarabb visszanõjön, ricinusolajat kenegetek rá. Remélem hatni fog. Minden este bekenem azt a részt, ahol szeretném, hogy kinõjön. Próbáld i te is, hátha hatása lesz :) 1. voltam

Mennyi idő múlva nő vissza a szőr kasztrálás után?

Kandúrnak egyáltalán le kell borotválni?

Legjobb válasz: Pár hónap múlva már nem lesz látható. Nyugi, hamar elmegy ez az idõ.

Pár hónap múlva már nem lesz látható. Nyugi, hamar elmegy ez az idõ.
Az én cicám normálszõrû fiú és kb 2 hét volt mire teljesen visszanõtt neki ha lány szerintem akkor is elég 2 hét hogy eltakarja a sebet.
Jajj ne haragudj az kimaradt hogy az én cicámnál géppel vágták le a szõrt nem borotválták szerintemnem is nagyon lehetne:) vagy nem tudom ha hosszú szõrü a cicád akkor eltart egy ideig míg teljesen visszanõ 1. válaszoló voltam
Nálunk kb. 1 hónapig még látszódott a mûtét helye, mert a szõr addigra nõtt meg teljese, hogy eltakarja, de nagyon szépen be is gyógyult a seb.
sziámim és házi kandúrom ivartalanitották.szinte meg se látszott
A kérdező hozzászólása: Hú az szuper. Szegény kicsit idiótán nézne ki ha hiányozna szõr róla. (Egyszer már tapasztaltam, mikor verekedett és kitépték neki.)

Mennyi idő alatt nő vissza a szőre a kutyának?

Nem tudom milyen fajta, valamilyen keverék kutyusunk van, ( az orvos sem tudta megállapítani :D ) 8-10 cm-es szőre van, egyenes illetve kissé hullámos és barna. Szóval nagyon melege volt benne szegénynek, ezért fogtam egy ollót és levágtam a szőrét teljesen, alig 1 centisre. Neki tetszik, tiszta gyagyás azóta többet mozog és nem fárad ki olyan hamar, nem liheg annyit és nem fekszik órákig a betonon punnyadva az árnyékban mint előtte. (bár kissé ronda lett, de engem nem zavar :D) Mennyi idő alatt nő vissza az új szőre ha pár napja vágtam le? Mikor lesz megint ugyanolyan hosszú mint előtte? A válaszokat köszönöm

Legjobb válasz: Legalább fél év, ugyanezt csinálta tavaly egy ismerõsöm a kutyájával, neki is hasonló hosszúságú a szõre. Tavasszal levágatta, de télre már kb. ugyanolyan volt, mint azelõtt. Szerintem vidd el kutyakozmetikushoz, aki megigazítja :) Aztán lehet hagyni, hogy visszanõljön.

Legalább fél év, ugyanezt csinálta tavaly egy ismerõsöm a kutyájával, neki is hasonló hosszúságú a szõre. Tavasszal levágatta, de télre már kb. ugyanolyan volt, mint azelõtt. Szerintem vidd el kutyakozmetikushoz, aki megigazítja :) Aztán lehet hagyni, hogy visszanõljön.
A bajszához tényleg ne nyúlj de a szeme kürûl meg a pofijánál nyugodtan levághatod a szõrt.
A kérdező hozzászólása: Hát inkább hagyjuk a kozmetikust, fél óráig tartana csak amíg kineveti magát :DD A kutyáknak -hála az égnek- nincsen önértékelési problémájuk a kinézetük miatt mint az embereknek (ez utóbbi is sajnálatos) és nekem így is szép, szeretem rusnyán is :D ...és legalább elriasztja a betörõket XDDD ...jaj, amikor a párom este munkába indult megmutattam neki hogy milyen lett a kutya, amikor ránézett megijedt, aztán nevetett, végül megköszönte hogy felhívtam rá a figyelmét mert a sötétben tutira szörnyet halt volna ha meglátja :DDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! ...jaj amúgy azért kissé csúnya, mert a pofiján meghagytam a szõrt itt-ott az orra és szeme körül és nagyon gáz :D ...mert azt hallottam, hogy a szeme körül nem szabad levágni meg a bajszát sem. ezért néz ki furán...na meg persze csíkos is ...kicsit hasonlít egy õzre, amin átment egy fûnyíró :D de nekem így is szép :) az a lényeg, hogy jobb a közérzete ;)
3-as vagyok Nekünk is pont staffordunk van! Ez nem is hosszú szõrû fajta, ezért nem értem a dokid.
2-es vagyok. Hát én is meglepõdtem. Stafford kutyám van. a doki fogta a nyírót és belenyírt. Bár elég idõs a doktorúr lehet hogy nem lát már teljesen precízen.
Ez ma már a második chipes gag :D Egy másik kérdésben is írták, hogy le lett borotválva a kutya szõre+ a doki jegelte is...Szerintem ez hülyeség, az oltásnál sem borotválják le, és ugyanolyan tûvel szúrják. Na jó, ez fél milliméterrel vastagabb...egy mûtétnél még megértem, de ez...na mindegy. Bocs az offért:)
2-es: hogyhogy levágták a szõrét a chip miatt?? Ilyet még nem is hallottam pláne, hogy rövid a szõre. Kutyás körökben senkitõl se hallottam még ilyet, a miénknek se borotválták meg chippelés elõtt.
Fél évnél hamarabb nem nõ vissza. az én kutyámnak amikor a chipet rakták, lenyírták egy kicsi helyen a szõrét. Ez volt februárban és még most is ugyanúgy látszik a bõre szinte.Pedig rövidszõrû a kutyus. A kozmetikus lehet jobban megigazítja hogy ne tûnjön rondának.
A kérdező hozzászólása: Nem küldök senkinek sem képet

Mennyi idő után nőnek vissza a szemöldökszálak? Egy kicsit elrontottam a szemöldökszedést, remélem viszonylag hamar visszanőnek a kiszedett szálak

és hogy kell "jól" szedni? :P

Legjobb válasz: 1-2hét. én régebben véletlenül belevágtam nullás géppel, de téli szünet alatt visszanõtt.

1-2hét. én régebben véletlenül belevágtam nullás géppel, de téli szünet alatt visszanõtt.
mindenkinél más h mennyi idõ, de addig csinálhatod azt, hogy nagyon halványan ceruzával kijavítod (esetleg kijavítod és picit el is satírozod h ne legyen nagyon természet ellenes)
Nekem pl 1 hét alatt simán :)
nekem pl nagyon hamar 1 hét alatt is visszanõ akár. szerintem inkább bízd kozmetikusra, de ne olyanra, aki csík fazonra szedi mert az nagyon csúnya pláne amikor kezd vissza nõni:S
hát ha tövestül tépted ki akkor lehet hogy soha:( persze reménykedjünk, de állítolag lehet.:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!