Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nő vissza (55 db)

Ivartalanítás után mennyi idővel nő vissza a cica szőre?

Lány cica ivartalanításakor (4 hónapos, hosszú szőrű) az egész pociját leborotválják? Kb. mennyi idő alatt nő vissza a bundája? Természetesen nem ettől teszem függővé a műtétet, csak kíváncsi vagyok. (A seb mérte 1,5-2 cm lesz elvileg)

Legjobb válasz: Nem borotválják le az egész pociját nyugi :)Egyébként 3-4 hét és szõrös lesz.

Nem borotválják le az egész pociját nyugi :) Egyébként 3-4 hét és szõrös lesz.
Ahogy elõttem is írták, kb. egy hónap. Ne lepõdj meg, ha esetleg más színû fog arra a helyre nõni, mint ami elõtte volt. Enyém teknõctarka (fekete-vörös), és tiszta fekete szõr nõtt a leborotvált helyen.
Az ivartalanítás teljes petefészek- és méheltávolítás legyen, ne menj bele a csak petefészek kivételbe, mert az félmegoldás, elavult módszer. Az 1, 5-2 cm-es seb miatt írom.

3 napja gyantáztattam a mellkasom, karom, lábam.22/F (munka miatt) Mennyi idő míg vissza nő?

Legjobb válasz: A gyantázás után elvileg 2 hétig nem nõ vissza, de ha a munkád miatt totál csupasznak kell lenned, akkor nem biztos, hogy meg tudod várni, hogy újra megnõjön akkorára, hogy megint gyantázni lehessen, ezért tudom ajánlani neked az epilátort, mert már az egész kicsi szõrszálakat is kiszedi. Vagy pedig a borotvát, de az csak 1-2 napig tart, és nagyon meg is erõsödik tõle a szõr.

A gyantázás után elvileg 2 hétig nem nõ vissza, de ha a munkád miatt totál csupasznak kell lenned, akkor nem biztos, hogy meg tudod várni, hogy újra megnõjön akkorára, hogy megint gyantázni lehessen, ezért tudom ajánlani neked az epilátort, mert már az egész kicsi szõrszálakat is kiszedi. Vagy pedig a borotvát, de az csak 1-2 napig tart, és nagyon meg is erõsödik tõle a szõr.
3 hét kb.Szõrerõsségtõl függ.

Mit tegyek, hogy gyorsan nőjön a hajam? Mennyi idő mire vissza nő? Segítség!

Gyönyör?, hosszú dús, göndör hajam volt, aztán gondoltam elmegyek fodrászhoz kicsit megszedetem, hadd er?södjön. Elmentem, mondtam, hogy tépje meg a tetejét, ? meg fogta, vette a fels? réteget, és leb.szta vágta...:""(((( Mit tegyek???? Olyan szép volt, mindenki dicsérte, és most van egy maréknyi a régi hosszú hajból, a többi van 1-2 dm hosszúságú, mit tegyek? Könyörgöm, valaki valami praktikát.:"""((((((

Legjobb válasz: Szerintem a választ te is tudod, kérdezõ. A haj növekszik magától, nem kell ezért semmit tenned. Ez egy ilyen dolog. Idõvel ismét hosszú lesz. Pusztán azért meg felesleges volt kiírnod a kérdésed, hogy sajnáltasd magad, mert balf*sz voltál és nem figyeltél a fodrásznál.

Szerintem a választ te is tudod, kérdezõ. A haj növekszik magától, nem kell ezért semmit tenned. Ez egy ilyen dolog. Idõvel ismét hosszú lesz. Pusztán azért meg felesleges volt kiírnod a kérdésed, hogy sajnáltasd magad, mert balf*sz voltál és nem figyeltél a fodrásznál.
Harmadik vagyok.. Olyan rohadt fura, hogy amikor én megmondom a fodrásznak, hogy mennyit vágjon le, akkor tényleg annyit vág. Ennek ellenére szoktam is figyelni, hogy mit csinál, és ha valaminek nem úgy állna neki ahogy én elképzeltem, akkor nyilván szólnék neki azonnal. Nagyon szánalmas ez az önsajnáltatós hisztid.
Én ricinus olajjal kennem be a hajam, hajmosás elött.Már jó sokat nõt .A gyógyszertárban lehet kapni :)
12-es válaszolótól kérdezném (elnézést kérdezõ, hogy így belekontárkodom), hogy ezt a kombucha teát hol lehet megvásárolni? Eddig csak internetes rendelést láttam és nagy kiszerelésben. Bioboltban kapható? Egyébként nem ide tartozik, de én is észrevettem, hogy az úgymond nagyon tapasztalt fodrászok azt hiszik, hogy nekik már annyira megvan a rutin meg az évek, hogy nyugodtan dolgozhatnak gyorsan, odafigyelés nélkül. Korábban fodrásszal festettem a hajam, és ugyan nagyon gyorsan dolgozott, de cserébe mindenem, még a ruhám is olyan lett! Napokig tiszta festékes voltam. Pár évvel ezelõtt ezzel leálltam és magam festem. Láss csodát: a hajamon kívül más nem lesz festékes, van, hogy utcai ruhában festem be, mert azt se fogom össze. Szóval ja, vigyázni kell a fodrászokkal...
Kedves kérdezõ, én nem hibáztatlak, sajnos rengeteg a hentes fodrász! Fõleg a mesterfodrászok hajlamosak arra, hogy nem figyelnek oda a vendég kérésére, hanem azt csinálják, ami nekik tetszik... tisztelet a kivételnek! Ami a gyorsabb hajnövekedést illeti, igenis lehet érte tenni! Elõször is szedj vitamint ( C, B, A, E), ami támogatja a haj-bõr-köröm egészségét! Másodszor van egy ampulla, pontosabban BES ginseng ampulla a neve, amit fodrászkellékesnél tudsz beszerezni. Csökkenti a hajhullást, táplálja a hajhagymákat és segíti a növekedést. A szaga nem jó, de azzal ne törõdj, ha este mosol hajat, reggelre elillan! Ettõl a szokásos havi 1 cm helyett a dupláját hozza be hosszon. Harmadik lépésként nagyon ajánlom a kombucha teát! Naponta egy-két pohárral kell meginni( doboz hátulján olvasd el az adagolást) 2 hónapon keresztül és a hajnövekedés mellett még rengeteg jótékony hatással bír, majd meglátod. :) Ha ezt a három lépést követed, nagyon gyorsan elfelejtheted a rossz fodrászt!
A ricinusolajat én is tudom ajánlani. Havi 1 helyett 2-2, 5 centit nõ a hajam tõle. Használd bátran!
A kérdező hozzászólása: 9# Nagyon köszönöm a sok tanácsot.:) )
A kérdező hozzászólása: 6# Én úgy tudtam, hogy ha egy kicsit megvagdossa a fodrász, attól felfrissül a haj... De ezzel inkább azt érte el, hogy legközelebb magamnak vágom.:(
A kérdező hozzászólása: Akkor te nagyon különleges ember lehetsz, te egyáltalán nem vagy szánalmas. De tényleg... Én még egyetlen embert nem láttam a világon, aki meglett volna elégedve a fodrász munkájával, de ezek szerint te nagyon egyedi vagy! Örülök, hogy megismerhettem egy ilyen értelmiséget mint te! De ennyi elég is volt belõled, kérlek, kíméld meg magad a választól! Köszönööm! Más értelmes válasznak nagyon örülnék, tippeknek, mitõl nõne gyorsabban a haj. (Pakolások, tabletták... ami nektek bevált!)
Olaj nem segíti a növekedést, mivel eltömíti a pórusokat, inkább csak ártanál vele, semmiképp ne ezzel próbálkozz. Egyébként mint tudjuk a hajnövekedés genetika, ezen semmi nem változtat. Majd megnõ... és máskor ilyesmit ne csinálj. Mi az hogy megszedeted hogy erõsödjön? Egy hajvágástól nem erõsödik a haj... ennek semmi értelme nem volt. De ne aggódj, ez csak haj, hamar vissza fog nõni.
A kérdező hozzászólása: Szerinted mit tudtam volna figyelni!? Egyrõl a kettõre levágta, köpni nyelni nem tudtam. Vizes volt, fekete hátam mögött dolgozott, úgy jár a keze a mester fodrásznak, hogy az ember nem tudja követni. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így! Hanem sokan mások is! Én nem sajnáltatom magam, be is b.szna ha egy olyan jégcsapf.szfej sajnálatára lenne szükségem mint a tiéd! Azért kösz a választ! Elsõ: Köszönöm a választ, holnap elmegyek, és veszek olyan olajat.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ után lehetett látni?:( Én is hallottam róla, de nem hiszek benne... Tényleg használ?
13-asnak: Íííígy van. Én is magamnak festem. Olcsóbb, kevesebb hajam hullajtom el, mert nem tépem a fésûvel közben és nem lesz festékes az arcomtól elkezdve minden.... Egyébként én szolnoki vagyok és itt a Herbária biobolt üzletekben lehet kapni kombucha teát. A csipkebogyósat szoktam venni, de azt hiszem van más fajta is. Két evõkanálnyit szoktam feloldani 3 dl vízben, mert nekem a javaslat szerinti 3 ek 2 deciben nagyon tömény, de így is ugyanúgy használ. :)


A gyantázás után kb. mennyi idő még vissza nő a szőr? Mikor kell majd újra gyantázni?

Legjobb válasz: Egyéntõl is függ, de általában 3-4 hét körüli. De ugye a gyantához kicsit meg kell növeszteni a szõrt, hogy ki tudja tépni a szõröket, az még úgy 1-2 hét.

Egyéntõl is függ, de általában 3-4 hét körüli. De ugye a gyantához kicsit meg kell növeszteni a szõrt, hogy ki tudja tépni a szõröket, az még úgy 1-2 hét.

A hajhullás mikor áll meg? Mennyi idő ameddig vissza nő a hajam? Revalidot szedek.

Ne tegyétek már át más kategóriába, csak itt lehet értelmes válaszokat kapni.

Legjobb válasz: A revalid mellé/helyett ajánlom, hogy használd a Bánfi sampont, és hajszeszt, tényleg hatásos. Nem olcsó, de cserébe gyógynövényekbõl van, és tényleg ér valamit. A leírás szerint fél éves használat után látható az eredmény, gyakorlatilag 1-2 hónap után már látszik valami.

A revalid mellé/helyett ajánlom, hogy használd a Bánfi sampont, és hajszeszt, tényleg hatásos. Nem olcsó, de cserébe gyógynövényekbõl van, és tényleg ér valamit. A leírás szerint fél éves használat után látható az eredmény, gyakorlatilag 1-2 hónap után már látszik valami.
A kérdező hozzászólása: és az mennyi idõ ameddig vissza nõ?
Lehet, hogy újra olyan dús lesz, mint régen, de az is lehet, hogy nem. Nem tudni, milyen visszafordíthatatlan károkat okozott a betegségeddel járó vitaminhiány. Nem csesztetni akarlak. Ha ki fogsz gyógyulni belõle, van esélyed, hogy a hajad is újra a régi lesz. Kívánom, hogy így legyen.
A kérdező hozzászólása: hoszab mint a vállam, de felül kevés van, meg 2x ennyi volt 2 éve..
Mekkora most a hajad? Abszolút nincs?
A kérdező hozzászólása: 2 hónap alatt vissza nõ a hajam?
Én nem szoktam senkit kioktatni, nem azért kérdeztem...
A kérdező hozzászólása: bulimia. de nem kérek kioktatást, csak a kérdésre kérek válaszokat!
Attól függ, mitõl hullt ki. Ha esetleg betegség vagy valamilyen egészségi állapot, esetleg lelki probléma, elõbb azt kell kezelni.
2-3 hónap kb.

Mennyi idő alatt nő vissza egy macska bajusza?

A cicám valamivel leperzselte a bajuszát, szinte tövig. Mivel elég sok mindenre használják, féltem, nehogy valami baja essen. Sok id? mire visszan??

Legjobb válasz: A tapintószõr (a szõrzet többi részéhez hasonlóan) idõnként cserélõdik, így a hiányzó szálak visszanõnek.

A tapintószõr (a szõrzet többi részéhez hasonlóan) idõnként cserélõdik, így a hiányzó szálak visszanõnek.
egy macska bajusza 1 hónapon belül visszanõ egyépkén mindig cserélõdik neki tapasztalatbol tudom

Mennyi idő alatt nő vissza a borotvált szemöldök?

tudom,hogy nagyon gáz. de eléggé elrontottam.. és nem akarok ugy suliba menni ilyen szemöldökkel. 3 hét alatt visszan??

Legjobb válasz: Szerintem visszanõ, nyugi. én is kiszedtem kb. 1,5 héttel ezelõtt és kezd visszanõni, úgyhogy 3 hét alatt simán :))

Szerintem visszanõ, nyugi. én is kiszedtem kb. 1, 5 héttel ezelõtt és kezd visszanõni, úgyhogy 3 hét alatt simán :) )
Én is borotválom a szemöldökömet, így adom meg a formát. Legközelebb egy papírt illessz a kívánt formára, és annak mentén vágd le a szálakat. Gyorsan vissza fog nõni, mivel csak a bõr felszínérõl vágtad le. Ameddig pedig nem nõ, ajánlom, hogy szemöldökceruzával vagy porfestékkel pótold a hibás részt.
Én is leborotváltam és kifestettem.Kb. sokkot kaptam, de néztem pár videót, hogy hogy lehet szép , íves szemöldököt rajzolni és mikor suliba mentem észre sem vették, hogy leborotváltam, csak ha közelrõl nézte valaki, akinek felhívtam rá a figyelmét:D És ne porral fesd, mert attól sokaknak hullik, hanem ceruzával. Ó és egy jótanács.Amíg viussza nem nõ, mindíg hordj magaddal esernyõt, különben szemöldök nélkül érsz haza egy jó kis zuhé után:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) megnyugodtam:)

Mennyi idő alatt nő vissza a szemöldököm?

Az a problémám, hogy most nagyon vékonyra, ráadásul nem is ugyanolyan formájúra van kiszedve a szemöldököm (kozmetikus csinálta...), és ez engem iszonyatosan zavar. Egyébként dús, sötét szemöldököm volt, valami ilyesmit:

Legjobb válasz: Ricinus olajjal való kenegetés gyorsítja a növekedési folyamatot elméletileg. A növõ szálak... Hát, esetleg korrektor? Meg most jön a jó idõ, napszemüveg. :D Amúgy nekem általában két hét, de függ attól is, mennyire van elrontva..

Ricinus olajjal való kenegetés gyorsítja a növekedési folyamatot elméletileg. A növõ szálak... Hát, esetleg korrektor? Meg most jön a jó idõ, napszemüveg. :D Amúgy nekem általában két hét, de függ attól is, mennyire van elrontva..
szerintem próbáld meg szemöldökporral ami olyan színû mint a szemöldököd kicsit "kicsinosítani", berajzolni, hátha érõssebnek fog kinézni.aztán maximum lemosod ha nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Próbáltam szemöldökporral, valamivel jobb, csak így meg elég mû hatása van, de még ez a kisebb baj, engem legjobban tényleg a kis növekvõ szálak zavarnak... :(
Hasonló problémával küzdök, de sajna 1-2 hónapja nem igen akar visszanõni:( a jobb oldali már egész jó, de a bal oldali alig..engem is zavar, de nem tudok vele mit csinálni. Szerintem elmegyek majd kozmetikushoz, hogy legalább kicsit próbálja formára szedni, hogy csak azok a szálak maradjanak, amikre mindenképp szükség van:D már akkor is talán kevésbé lesz "bozontos":D

Szőrösebb vagyok mint a többiek, és egy esemény kedvéért leborotváltam a hasam, mellkasom. Mennyi idő múlva nő vissza? és ha először csináltam hosszabb lesz?

16/F

Legjobb válasz: Van akinek gyorsabban,van akinek kevésbé gyorsan nõ,ez embere válogatja.Nem lesz hosszabb,sem erõsebb,ugyanolyanra nõ vissza,bár amikor elkezd nõni sokkal erõsebbnek tûnik.

Van akinek gyorsabban, van akinek kevésbé gyorsan nõ, ez embere válogatja.Nem lesz hosszabb, sem erõsebb, ugyanolyanra nõ vissza, bár amikor elkezd nõni sokkal erõsebbnek tûnik.

Mennyi idő után nő vissza a leborotvált szőr?

18 éves fiú vagyok, leborotváltam magam telőtől talpig. Mennyi idő után nő vissza? (Tudom, hogy változó, de úgy kb.). Pl. a mellkasom még nem szőrös, de a többi részen nagyon. Az étrend befolyásolja ezt? Ha igen, akkor miket kéne enni, hogy csökkentsem hogy minél lassabban nőjön vissza? Köszönöm!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen hosszú volt. 1 hét alatt kb 3 mm-t nõ a szõr. Egyébként nem értem, hogy egy fiú miért borotválja le magát tetõtõl talpig, fõleg ha utána vissza is akarod növeszteni. Mi értelmét láttad ennek???

Attól függ, hogy milyen hosszú volt. 1 hét alatt kb 3 mm-t nõ a szõr. Egyébként nem értem, hogy egy fiú miért borotválja le magát tetõtõl talpig, fõleg ha utána vissza is akarod növeszteni. Mi értelmét láttad ennek???
Pláne õsszel :D
A kérdező hozzászólása: 1-es: Nem szeretném visszanöveszteni, csak már iszonyatosan zavart, és még sohasem borotváltam.
A kérdező hozzászólása: Ja, köszi a választ.
Ez szerintem mindenkinél más és más.Nekem például testrészenként is változik, mert a mellkasomon nagyon gyorsan nõ, a lábamon kevésbé.
Megjósolhatatlan. Van, aki reggel leszedi és estére már szúr is, van, akinek meg egy hétig is bírja. Nem befolyásolja az étrend. Csak a genetikád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!