Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nő ki teljesen a (3 db)

Mennyi idő alatt nő ki teljesen a fog?

Ma észrevettem, hogy épphogy kibújt. Els? fog, 4 hónaposak vagyunk. Mikor lesz kinn teljesen?

Legjobb válasz: lehet hogy pár nap, lehet hogy egy hét, mert a fog az már megvan az íny alatt, és attól függõen bújik ki, hogy mennyire tudja átszakítani az ínyt. Addigra pedig jön a következõ és a következõ, míg szépen 1 1,5 éves korára meglesz a 28.

lehet hogy pár nap, lehet hogy egy hét, mert a fog az már megvan az íny alatt, és attól függõen bújik ki, hogy mennyire tudja átszakítani az ínyt. Addigra pedig jön a következõ és a következõ, míg szépen 1 1, 5 éves korára meglesz a 28.
Akár 2-3 hónap is eltelhet mire a fog elnyeri végleges nagyságát.

Ha teljes intim gyantát csinálok, akkor mennyi a minimum idő, amíg nem nő ki újra a szőr?

Igazából azt szeretném megtudni,hogyha elmegyek gyantáztatni,akkor mennyi ideig lesz teljesen sima?Ha borotválom,akkor már másnap szúr,lehet,hogy nekem n? nagyon gyorsan :( Szóval...tapasztalatok várok :D

Legjobb válasz: Hát 2hétig tuti sima, de még lehet 3is megvan.

Hát 2hétig tuti sima, de még lehet 3is megvan.
Attól függ, milyen gyantát. Amikor kozmetikusnál gyantáztatok, akkor simán megvan a 4 hét is, pedig nekem is erõs, gyorsan növõ szõröm van, amit évekig borotáltam. Viszont amikor boltban vett hideggyantával csinálom, akkor kb. 2 hét alatt (vagy kevesebb) elkezd visszanõni.

Ha már áttörte a babám ínyét a fogacskája mennyi idő amíg teljesen ki nő?

Legjobb válasz: Nekünk az elsõ 2 hónapja bújt ki, még cak félig van kint. A többi már gyorsabban nõ nekünk.

Nekünk az elsõ 2 hónapja bújt ki, még cak félig van kint. A többi már gyorsabban nõ nekünk.
Az én kisfiamnak 4 és fél hónaposan bújt ki az elsõ foga, aztán rá egy hétre a mellette lévõ. Pár nap múlva tölti be a 6. hónapot, és kb 90 %-ban kint van mindkettõ teljesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!