Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nő ki a kertben (1 db)

Mennyi idő alatt nő ki a kertben elültetett fű?

Arra gondolok, amikor már látványosan füves kertként funkcionál a kert.

Legjobb válasz: hónapok. az elvetés után 2 héttel ha locsolva van minden nap (nagy melegben reggel este) akkor már zöldel, de hónapok míg focizni lehet rajta.

hónapok. az elvetés után 2 héttel ha locsolva van minden nap (nagy melegben reggel este) akkor már zöldel, de hónapok míg focizni lehet rajta.
Nem igaz teljesen!Nekünk az elsõ fûszálak 4 nap után bújtak ki.2 hónap és focikész a fû :)
hmmm mi nem igaz ugyan azt írtad le mint én. 4 nap után max van 2 füszállad de arra nem mehetsz rá. 2 hét után sem mehetsz rá de akkor már látványosan zöld, és hónapok 2-3 meddigre rámehtsz. ez attol is függ hogy mikor veted, a lényeg a sok sok locsolás, és a permetszerü locsolás hogy ne mossad ki a magokat.
Rá van írva ez az infó a fûmag zacsijára, nemigaz? :)
Fûmagtól és az idõtõl is függ. Az esõs hûvösebb nem túl hideg idõben hamarabbb kibújik. De szerintem is kell 2 hónap mire erõsebb lesz. Ami a dobozra van írva az nálunk nem jött be. Ja és a parktikeres pár száz forintosat nem ajánlom mert sz...t sem ér. Nálunk, nem tudom a nevét csak azt hogy dobozban van 1 kilos kiszerelésben és fociznak aképen, az vált be. Várd meg még kb 10 centis lesz majd vágdle de csak felére majd 2 hétmmúlva már lehet lejebb állítani a fûnyírot. És kis fûtáp és már kész is a focira fû. Ja és sûrûbbre szórd mint a doboz írja:-)) Tapasztalatom alapja: kb 250 m2 fû.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell fekete bodzát ültetni?

milyen távolságra egymástól,milyen mélyen?

1

Létezik olyan piros futórózsa ami szinte egész nyáron virágzik?

1

Hogyan kell kerti grillsütőt építeni? (többi lent)

Egy ilyen sütőt szeretnék építeni: [url=

2

Üdv! Virágzik a Habanero chili paprikám, de a rossz idő miatt nincs rovarmozgás! Hogy kell beporozni méhecske nélkül? Vagy önmegporzó?

2

Ajánlanátok valami sövényt, ami gyorsan, szép tömöttre nő?

Látom a különféle csodasövényeket az áruházakban, de érdekelnének konkrét tapasztalatok.

2

Mospilan keverhető Decissel?

Azt olvastam, hogy érdemes néha keverni a kontakt rovarölőt a felszívódóssal, mert sokkal hatásosabb. A szép nagy lilaakácom tele van fekete tetűvel, ezért gondoltam hogy egy ilyen párossal lenyomnám.

1

Honnét lehetne katicabogarat venni?

Viccen kivül... ellepik a tetvek a fámat, és nem akarok permetezni. Biológiai fegyvert akarok!

9

Milyen vegyszerrel lehet hatékonyan kiirtani a bambuszt?

3

Palántázáshoz a magokat milyen távolságra kell vetni?

Ez az egyetlen, amiről semmit nem találtam sehol, csak olyanokat, hogy a tálca / pohár / akármi méretétől függően szórjuk rá a magokat. De mégis hogy? összevissza? Vagy van valami optimális távolság? Pl. paradicsom vagy paprika esetében? 1 tejfölöspohárnyi felületre pl. hány mag mehet? (Palántázásról van szó, nem helybenvetésről, tehát utána ezek szét lesznek szedve.)

3

Átlag mennyibe kerül egy m3 homok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!