Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nő ki a (33 db)

Az mindig ki fog nõni...:S :D
há perszeeee..érdekesen néznénk ki
szedem már 10en x éve de még mindig kinõ :-((
Kb. én is 10 éve szedem, de még mindíg visszano, csak ritkább lett, ezzel egyutt rondább is, elég érdekesen néznék ki, ha visszanoveszteném:-) Ez már nem változik!
Szeded, szeded, szép lesz. Nem szeded, visszanõ csúnya lesz. Ennyi :)
Így van, az bizony visszanõ. Maximum ritkul, de ez sem jellemzõ. Mindig gondosan ki kell szedni (vagy kozmetikusra bízni) és szép és ápolt lesz :)
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam, hogy ha sokáig szedi valaki, akkor egy idõ múlva már nem fog kinõni.:/
A kérdező hozzászólása: és ha abbahagyom a szemöldökszedést, akkor csúnyább lesz a szemöldököm, mint szedés elõtt volt?

Mennyi idő és pénz a meddőségi vizsgálat, ha a nő és a férfi is el akarja végeztetni? Ki mit tanácsol mennyi idő után érdemes elvégeztetni?

Az érdekelne, hogy kb. mennyi időt kellene rászánni, mert talán jobb, ha az ember nem sieti el a vizsgálatokat és gondolatilag nem keveri bele magát (pl. átlag 1 hónap, vagy inkább fél éve) Bocsánat, de fogalmam sincs... illetve az is érdekelne hogy nagyságrendileg mibe kerül?

Legjobb válasz: andrológus egy vizsgálatra megállapítja mi a helyzet kb hétezer Ft. A lányoknál nehezebb a sztori több vizsgálat szükséges.Kb egy év sikertelen próbálkozás után érdemes dokilátogatás.

andrológus egy vizsgálatra megállapítja mi a helyzet kb hétezer Ft. A lányoknál nehezebb a sztori több vizsgálat szükséges.Kb egy év sikertelen próbálkozás után érdemes dokilátogatás.

Mennyi idő amíg ki nő a fog?

Fiamnak aki9hónapos hétfőn tört át a fogacskája mennyi idő múlva nő meg a normál méretére,mert most csak még az látszik,hogy kijött az ínyéből?

Legjobb válasz: A fiamnak egy hónapja bújt ki az elsõ foga de meg mindig nem nõtt ki teljesen szerintem. Ez lassabb folyamat

A fiamnak egy hónapja bújt ki az elsõ foga de meg mindig nem nõtt ki teljesen szerintem. Ez lassabb folyamat
A kérdező hozzászólása: Akkor ez is hosszú folyamat lesz az áttörés is az volt kb.1, 5 hónapja már olyan fehér volt az ínye hogy mindenki azt hitte napok kérdése és áttör a fogacska, de hát nem így történt!


Mennyi idő alatt nő ki a bölcsesség fog?

Legjobb válasz: Változó. Nekem az egyik kijött 1-2 hónap alatt,szinte észre se vettem,volt hely neki bõven. A másik viszont 2 éve növöget,doki szerint még nem nõtt meg teljesen,idõnként fáj is,szerintem hamarabb lesz kihúzva mint megnõne,mert nem fér el.

Változó. Nekem az egyik kijött 1-2 hónap alatt, szinte észre se vettem, volt hely neki bõven. A másik viszont 2 éve növöget, doki szerint még nem nõtt meg teljesen, idõnként fáj is, szerintem hamarabb lesz kihúzva mint megnõne, mert nem fér el.
Nekem 15-év alatt nõt ki teljesen.Szinte minden évben szenvedtem vele 1-2 hetet.
Erõsen változó, valakinek már 15-16 évesen megvan teljesen, másoknak csak huszonéves korukra... De elég gyakran kivetetik, mert fáj.
nemtudom hány éves voltam mikor kinöt de most 32 éves vagyok mind a 4 bölcsesség fogam megvan.

Mennyi idő alatt nő ki a kutya szőre?

Le volt borotválva a kutya szőre, műtét miatt.

Legjobb válasz: Hát mindennap nõ valamennyit. De szerintem úgy 1hétnél már lehet látni h egy picit nõ. 2.hétnél már hosszabb a szõre. 3. hétnél már szerintem normális lesz, ha nem hosszú szõrû a kutyád. Lécci javítsatok ki ha hülyeséget írtam.

Hát mindennap nõ valamennyit. De szerintem úgy 1hétnél már lehet látni h egy picit nõ. 2.hétnél már hosszabb a szõre. 3. hétnél már szerintem normális lesz, ha nem hosszú szõrû a kutyád. Lécci javítsatok ki ha hülyeséget írtam.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam hogy rövid szõrû kutyusról van szó.
Az enyémnek nagyon lassan nõ. Majdnem egy hónapja volt a mûtétje, de még mindig látszik, hogy hol volt leborotválva. Alig nõtt valamit a szõre.
az enyém is rövid szõrû, 3 hét után nyoma sem volt annak, hogy leborotválták.
attol függ mennyi idõs, minél idõsebb annál lasabban, mint ahogy az anyagcseréje is lassabb. Pl egy kutyusomat 2évesen megmûtötték egész medencéjrõl leboeotválták a szõrt, kb 2-3 hét alatt totálisan visszanõtt. 13 évesen amikor kivették ugyanonnan a protézist kb 3-4-5honap volt mire visszanõtt.

Mennyi idő alatt nő ki a maradandó fog?

A tejfog kiesése után mennyi ideig tart míg a maradandó fog teljesen kin??

Legjobb válasz: én 13 éves vagyok és egy tejfogam sincs.

én 13 éves vagyok és egy tejfogam sincs.
egyik barátnõmnek 3 éve esett ki az utolsó tejfoga még csak félig jött ki.
3 hónap
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Mennyi idő alatt nő ki a fogam?

17 éves vagyok és van egy tejfogam és mindjárt kifog esni.:S Nos ez 17 évesen nem a legjobb.. ráadásul el?l van:S

Legjobb válasz: 17 évesen hogy lehet tejfogad?

17 évesen hogy lehet tejfogad?
A kérdező hozzászólása: Hát én sem tudom..nagyon jó fogaim vannak és lehet hogy ezért..de lécci inkább arra válaszolj hogy mennyi idõ mire kinõ
Hát azt nem lehet pontosan meghatározni...a tejfogadat mindenképp húzd ki, hogy szabad útja legyen a másik fognak.
Ismerõs helyzet. Tegnap derült ki, hogy még 2 tejfogam van, ráadásul mindkettõ elõl. Az egyik max 3 hetet adok neki és kiesik. Nem sokára bál. Énekelek is ráadásul Plusz még az sem biztos hogy fog nõni helyette másik, mert lehet hogy csírahiányos vagyok vagy mi. 16L.
Ha mozog, akkor nem csírahiányos, tehát max 6 hónap alatt kinõ. Ha csírahiányos lenne, akkor nem szívódott volna fel a gyökere, ergo nem mozogna.
Hát nem tudom. A fogorvos azt mondta. De neked legyen igazad.

Mennyi idő alatt nő ki a bölcsesség fog?

Már kint van a hegye és eléggé fáj. Szerintetek meddig fog ez tartani?

Legjobb válasz: Nekem fél év alatt kijött különösebb gond nélkül, páromnak évekig nõtt az egyik, kb. félévente bedurrant neki. Végül elment dokihoz és felvágatta. Szóval egyénenként változó...

Nekem fél év alatt kijött különösebb gond nélkül, páromnak évekig nõtt az egyik, kb. félévente bedurrant neki. Végül elment dokihoz és felvágatta. Szóval egyénenként változó...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Nekem 10 éve jön kifelé és 2 még el sem kezdett kibújni, kitartás :)
Nekem még egyik se indult el kifelé, de 3 már ott fekszik a polcomon...:) Ha fáj, vagy gyullad, vagy bármi gond van vele, lehet, hogy érdemesebb kimûttetni.

Gyantázás után mennyi idő múlva nő ki a szőröd?

Legjobb válasz: nekem sajna elég gyorsan nõ, 1 hét után már kezd zavaró lenni, úgyhogy csak nyaralás, utazás elõtt szoktam, amúgy borotválom

nekem sajna elég gyorsan nõ, 1 hét után már kezd zavaró lenni, úgyhogy csak nyaralás, utazás elõtt szoktam, amúgy borotválom
Attól függ, lábamon kb 2 hét, karomon 4 hét..
Bikinivonalon már 2 hét után látszik(mármint nekem :P)
A kérdező hozzászólása: Én is nyaralás elõtt csinálom. és ez lesz az elsõ

Mennyi idő alatt nő ki a kertben elültetett fű?

Arra gondolok, amikor már látványosan füves kertként funkcionál a kert.

Legjobb válasz: hónapok. az elvetés után 2 héttel ha locsolva van minden nap (nagy melegben reggel este) akkor már zöldel, de hónapok míg focizni lehet rajta.

hónapok. az elvetés után 2 héttel ha locsolva van minden nap (nagy melegben reggel este) akkor már zöldel, de hónapok míg focizni lehet rajta.
Nem igaz teljesen!Nekünk az elsõ fûszálak 4 nap után bújtak ki.2 hónap és focikész a fû :)
hmmm mi nem igaz ugyan azt írtad le mint én. 4 nap után max van 2 füszállad de arra nem mehetsz rá. 2 hét után sem mehetsz rá de akkor már látványosan zöld, és hónapok 2-3 meddigre rámehtsz. ez attol is függ hogy mikor veted, a lényeg a sok sok locsolás, és a permetszerü locsolás hogy ne mossad ki a magokat.
Rá van írva ez az infó a fûmag zacsijára, nemigaz? :)
Fûmagtól és az idõtõl is függ. Az esõs hûvösebb nem túl hideg idõben hamarabbb kibújik. De szerintem is kell 2 hónap mire erõsebb lesz. Ami a dobozra van írva az nálunk nem jött be. Ja és a parktikeres pár száz forintosat nem ajánlom mert sz...t sem ér. Nálunk, nem tudom a nevét csak azt hogy dobozban van 1 kilos kiszerelésben és fociznak aképen, az vált be. Várd meg még kb 10 centis lesz majd vágdle de csak felére majd 2 hétmmúlva már lehet lejebb állítani a fûnyírot. És kis fûtáp és már kész is a focira fû. Ja és sûrûbbre szórd mint a doboz írja:-)) Tapasztalatom alapja: kb 250 m2 fû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!