Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő nő ki (44 db)

Mennyi idő amíg ki nő a fog?

Fiamnak aki9hónapos hétfőn tört át a fogacskája mennyi idő múlva nő meg a normál méretére,mert most csak még az látszik,hogy kijött az ínyéből?

Legjobb válasz: A fiamnak egy hónapja bújt ki az elsõ foga de meg mindig nem nõtt ki teljesen szerintem. Ez lassabb folyamat

A fiamnak egy hónapja bújt ki az elsõ foga de meg mindig nem nõtt ki teljesen szerintem. Ez lassabb folyamat
A kérdező hozzászólása: Akkor ez is hosszú folyamat lesz az áttörés is az volt kb.1, 5 hónapja már olyan fehér volt az ínye hogy mindenki azt hitte napok kérdése és áttör a fogacska, de hát nem így történt!

Pasik, ti mennyi ideig bírjátok ki szex nélkül? Normális az, hogy egy 30-on túli pasi nem akar kapcsolatot? Az akkor mindig más nő után néz?

Ez nem macerás, hogy mindig le kell vadászni valakit szexre? Nem jobb ha van egy állandó partner, akivel lehetne szexelni? Nem féltek attól hogy így összeszedtek valami fertőzést? Mert pl. nálam alap az orális, de most a nyelvemre csak nem húzok óvszert...

Legjobb válasz: akár órákig is kibírjuk :D

akár órákig is kibírjuk :D
A kérdező hozzászólása: Mert milyen a szex, normális orál nélkül...
A kérdező hozzászólása: Elég fura pasik vannak, meg ez is az. Szerintem, ha egy férfinak tetszik egy nõ, akkor a tudtára adja, mindentõl függetlenül. De ez nagyon komolytalan dolog virágról-virágra szállni, mert tutira boritékolható egy jó kis fertõzés...
= vagyok. Lehet, a barátod miatt ilyen visszahúzódó. Én öreg vagyok, ezért én sem akarok "rendes" kapcsolatot, de egy tartós szexkapcsoalt is sokmindenre jó. Az se CSAk abból áll, - de világos igényünk, hogy többre nem gondolunk, szóval én nem vagyok híve ennek a virágról-virágra dolognak. Meg tényleg: már egy sima gombás nyavalyát se szívesen gyûjtenék be.
Nyugalomra vágyik. Meg tudom érteni.
A kérdező hozzászólása: Nem volt szex, meg olyan mondott, hogy nem akar kapcsolatot meg távol is akarja magát tartani ettõl. Ezért nem értem, hogy egy 30-as pasinak ennyire mindegy a dolog. Na, OK én nem is lennék aktuális partner számára, mert van barátom, ennek ellenére azt mondta, hogy szépnek tart, meg a kezem is megfogta...de én háritottam is, csak amit mondott meglepett, hogy pasi és nem akar más nõkkel komoly viszonyt, olyant h napi, vagy heti több alkalommal legyen szex..
nem, nem normális. Hogy mennyi ideig bírja az ember, az kortól, környezettõl, meg persze egyéni vérmérséklettõl függ, 40-ig megõrjített, ha nem volt napi egy lagalább. Azért is jobb egy állandó partner, emrt maga a szex is egy kétszemélyes játék, szóval, ha nem két tuskó, akkor a tizedik alkalom bizonyára jobb, mint az elsõ. A problémát nem értem, hogy van ez? Vagytok valami kapcsolatban, de nem akarja a szexet, -ez a kérdés? Volt már szex, de azóta nem akarja megint, és más nõk után kajtat?
kibírom akár meddig...
amíg alszok addig bírom, nappal már ha meglátok egy jó csajt, rögtön azon jár a gondolatom, hogy de jó lenne meghúzni :D 22/F
Tapasztalatoktól függõen normális is lehet. Kibírni meg bármeddig ki lehet, ez kedv kérdése.
osztom a második véleményt
Én állandó partnerre vadászom. De a nõk 90%-a nem méltó e címre :)
Lehet, hogy szûz.....
Egyénileg változik ez is, de kb 150 nap egy szempilla életciklusa.
Az mindig ki fog nõni...:S :D
há perszeeee..érdekesen néznénk ki
szedem már 10en x éve de még mindig kinõ :-((
Kb. én is 10 éve szedem, de még mindíg visszano, csak ritkább lett, ezzel egyutt rondább is, elég érdekesen néznék ki, ha visszanoveszteném:-) Ez már nem változik!
Szeded, szeded, szép lesz. Nem szeded, visszanõ csúnya lesz. Ennyi :)
Így van, az bizony visszanõ. Maximum ritkul, de ez sem jellemzõ. Mindig gondosan ki kell szedni (vagy kozmetikusra bízni) és szép és ápolt lesz :)
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam, hogy ha sokáig szedi valaki, akkor egy idõ múlva már nem fog kinõni.:/
A kérdező hozzászólása: és ha abbahagyom a szemöldökszedést, akkor csúnyább lesz a szemöldököm, mint szedés elõtt volt?

Mennyi idő és pénz a meddőségi vizsgálat, ha a nő és a férfi is el akarja végeztetni? Ki mit tanácsol mennyi idő után érdemes elvégeztetni?

Az érdekelne, hogy kb. mennyi időt kellene rászánni, mert talán jobb, ha az ember nem sieti el a vizsgálatokat és gondolatilag nem keveri bele magát (pl. átlag 1 hónap, vagy inkább fél éve) Bocsánat, de fogalmam sincs... illetve az is érdekelne hogy nagyságrendileg mibe kerül?

Legjobb válasz: andrológus egy vizsgálatra megállapítja mi a helyzet kb hétezer Ft. A lányoknál nehezebb a sztori több vizsgálat szükséges.Kb egy év sikertelen próbálkozás után érdemes dokilátogatás.

andrológus egy vizsgálatra megállapítja mi a helyzet kb hétezer Ft. A lányoknál nehezebb a sztori több vizsgálat szükséges.Kb egy év sikertelen próbálkozás után érdemes dokilátogatás.

Egy 4 cl-es vodka kb mennyi idő alatt ürül ki teljesen ha előtte egy órával eszek? Nő vagyok, 50 kg.

Legjobb válasz: én úgy tudom h ez embertõl függ.. legalábbis régen mikor a papoknak bort adtak megnézték h kinek mennyitõl lesz "jókedve" és mindenkinek akkora poharat készítettek..

én úgy tudom h ez embertõl függ.. legalábbis régen mikor a papoknak bort adtak megnézték h kinek mennyitõl lesz "jókedve" és mindenkinek akkora poharat készítettek..
Egy 60 kilós férfi mája két óra alatt bontja le a három deci sörben lévõ 12 gramm tiszta alkoholt. Egy négy cl-es vodkában nagyjából ugyanennyi van. Másfél-két óra múlva vezethetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, írhattok még :) és ha a mennyiséget duplára növelem akkor az idõ is duplázódik?

Mennyi idő alatt nő ki teljesen a fog?

Ma észrevettem, hogy épphogy kibújt. Els? fog, 4 hónaposak vagyunk. Mikor lesz kinn teljesen?

Legjobb válasz: lehet hogy pár nap, lehet hogy egy hét, mert a fog az már megvan az íny alatt, és attól függõen bújik ki, hogy mennyire tudja átszakítani az ínyt. Addigra pedig jön a következõ és a következõ, míg szépen 1 1,5 éves korára meglesz a 28.

lehet hogy pár nap, lehet hogy egy hét, mert a fog az már megvan az íny alatt, és attól függõen bújik ki, hogy mennyire tudja átszakítani az ínyt. Addigra pedig jön a következõ és a következõ, míg szépen 1 1, 5 éves korára meglesz a 28.
Akár 2-3 hónap is eltelhet mire a fog elnyeri végleges nagyságát.
megmondani, kihullott
Nekem volt egyszer egy rühes kutyám.Már szinte nem volt rajta szõr.2.5-3 hónap múlva CACIB-on gyõzött.(hosszú szõrû)Bemész az állatpatikába, és fognak ajánlani mindenféle vitamint kimondottan szõrre.Nekünk akkor a biotin volt a legjobb.
ezt nem lehet megmondani, betegség és egyed függõ, van oolyan, hogy soha van hogy 1-2 hét.
szia! Az én mudim bolhaallergiás. Ha kiengedik a szomszéd német juhászt, aki tiszta bolha, akkor az enyémet is megcsípi néha. (az enyém védve van) Akkor foltban kihullik a szõre, és begyullad a bõr. Elég csúnya. Tavasszal volt csípése utoljára. Tudod, milyen a mudi szõre? Ilyen csigás, hullámos. visszanõtt neki a gyógyulás után rögtön, de csak 1 cm-esre. Egész nyáron olyan volt egy nagy foltban, és a téli szõre lett csak szép, mostanra. 8már nõ neki a téli, és ez gyönyörû lett).
A kérdező hozzászólása: Õ egy japán szuka 10 hónapos és csirke hús allergiája van a hátán le rágta a szõrt az egyik oldalon már nõ vissza de a másikon nem nagyon akar !! Aptus nevû bogyót kap , hogy gyorsabban nõjön a szõr és CORTAWANCE nevû spray-t a viszketés ellen ja és 8 HÉT DIÉTA IS EZEK MELLÉ !!! KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT REMÉNYKEDEM , HOGY TÉLRE VISSZA NÕ NEKI :-)

Mennyi idő alatt nő ki a bölcsesség fog?

Legjobb válasz: Változó. Nekem az egyik kijött 1-2 hónap alatt,szinte észre se vettem,volt hely neki bõven. A másik viszont 2 éve növöget,doki szerint még nem nõtt meg teljesen,idõnként fáj is,szerintem hamarabb lesz kihúzva mint megnõne,mert nem fér el.

Változó. Nekem az egyik kijött 1-2 hónap alatt, szinte észre se vettem, volt hely neki bõven. A másik viszont 2 éve növöget, doki szerint még nem nõtt meg teljesen, idõnként fáj is, szerintem hamarabb lesz kihúzva mint megnõne, mert nem fér el.
Nekem 15-év alatt nõt ki teljesen.Szinte minden évben szenvedtem vele 1-2 hetet.
Erõsen változó, valakinek már 15-16 évesen megvan teljesen, másoknak csak huszonéves korukra... De elég gyakran kivetetik, mert fáj.
nemtudom hány éves voltam mikor kinöt de most 32 éves vagyok mind a 4 bölcsesség fogam megvan.

Mennyi idő alatt nő egy kutya meleg bundája ha szobakutya volt és kb.10 fokba ki lett rakva udvarra?

amúgy nyugi csináltunk neki meleg szalmás helyet meg van egy másik kutya akivel össze tud bújni.

Legjobb válasz: Egy benti kutyát nem igazán fer télen kirakni . Tavasztól van ideje a szõrének alkalmazkodni az idõjáráshoz. De egyik pillanatról a másikra ez nem megy.

Egy benti kutyát nem igazán fer télen kirakni . Tavasztól van ideje a szõrének alkalmazkodni az idõjáráshoz. De egyik pillanatról a másikra ez nem megy.
Egyetértek az elõzõ két hozzászólóval. Valóban nem mindegy, hogy milyen kutya(rövid vagy hosszú szõrû). És valóban nem fer rámérni egy ilyen csapást a kutyára, hogy kizárod egyik pillanatról a másikra egy jóval hidegebb közegbe. A tavasz jobban, hangzott a vedlésük és az alkalmazkodásuk miatt is. Nem tudsz várni egy két hónapot még ezzel? Akkor már biztosan jobb idõ lesz, hacsak egy pár fokkal is.
Szerintem azért az sem mindegy, hogy milyen kutyáról van szó...
õsszel költöztünk, panelból családi házba. kb szeptembertõl (aug vége inkább) kint voltak a kutyák az új háznál, teljesen kinti kutyákká akartuk õket nevelni. mégis elsõ télen az egyik kanunknak szinte semmi aljszõre nem nõtt, ha kint volt, mindig fázott... maradt bent. most, egy év múlva már simán viseli a kinti klímát, de az a két hónap átállás az kevés volt neki. a többi kutyánk viszont vette az akadályt, szép szõrük nõtt télre, nem fáztak. ahogy a többiek írták, nem mindegy milyen a kutya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!