Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő mutatja ki a teszt (35 db)

Abortusz után (9 hetesen) mennyi ideig mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: 1-2 hétig lehet, h kimutatja.

1-2 hétig lehet, h kimutatja.

Drogot (jwh) mennyi ideig mutatja ki a vizelet teszt?

Kórházban vizeletet fognak venni és arra lennék kíváncsi hogy mennyi ideig mutatja ki és hogy egyáltalán azt ilyenkor látják-e hogy szívtam?
A kérdező hozzászólása: 14/L
Létezik már 3 napos teszt is.
Ha már megfogantál akkor kimutatja
A kérdező hozzászólása: és meddig tart az amíg megfoganok ?
Van egy megoldás! Ha már teherbe estél, feküdj le még egyszer a barátoddal, és élvezzen beléd. Akkor a spermiumok megölik a megtermékenyített petesejtet, hogy újat tudjanak megtermékenyíteni. Ez csak az elsõ hétben mûködik, utána már ellenállóvá válik.
Ne szívassátok már a leányzót. Utolsó! Szex után 2 hétre kb. Miután meg kellett volna jönnie. A nagyon érzékeny tesztetk talán elõbb is, de azok még mutathatnak fals eredményt. Mert nem biztos, hogy a megtermélenyült pete jól tapad meg. Ha nem megfelelõen ágyazódik be, ugyanúgy lelökõdhet és spontánul kiürülhet. Egy 28 napos ciklusnál kb 14 nap. A szex a beágyazódás körül és után okozhat vetélést, mert altesti vérbõséget okoz. Sokan így "védekeznek, hogyjól ellátják a nõ baját szexuális értelemben és attól az spontán elvetél. Nem túl jó megoldás. :(

Az aktus után mennyi idővel mutatja ki biztosan a teszt a terhességet? Vagy aktus után mennyi idővel ajánlott megcsinálni a tesztet?

3hét múlva kell megjönnie, addig kéne várni, és ha elmarad akkor tesztet csináltatni?

Legjobb válasz: aktus után 12-14 nappal lehet tesztet csinálni akkor már kimutatja a teszt a vizeletben a HCG-t. csináld meg elsõnek a 12. majd a 14.napon. vegyél kettõt. ha van valami kérdés, priviben írhatsz.

aktus után 12-14 nappal lehet tesztet csinálni akkor már kimutatja a teszt a vizeletben a HCG-t. csináld meg elsõnek a 12. majd a 14.napon. vegyél kettõt. ha van valami kérdés, priviben írhatsz.
Ahogy mondod, három hét múlva nem várod, ha nem jön meg, csinálsz egy tesztet. Ha egy hét telt el, akkor még épp csak elmúlt a mensid, tehát tuti semmit nem mutat ki a teszt, hisz egy két napos terhességet semmi nem mutat.
Két hét (ekkor kezd el termelõdni a hCG - ezt mutatja ki a teszt), de ha rendben van a ciklusod, negatív lesz, mert még ovuláció elõtt vagy.
az aktus utáni elmaradt menstruációhoz mérve 2 hét után mutatja ki a terhesteszt, vagy elmész a dokihoz

Mennyi idö után mutatja ki a teszt a terhességet? Ha jol tudom beágyazodás után 3 nappal.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg neki idõben és már késik 1-2 napja, akkor már kimutatja valószínûleg. Elõtte csalhat a teszt (negatívat mutat, de ettõl még lehet terhes). Meg kell várni, hogy késsen. Ha ekkor is negatív,és pár napon belül nem jön meg, akkor meg kell ismételni a tesztet, ha negatív akkor is, akkor pedig egy orvost kell felkeresni.

Ha nem jön meg neki idõben és már késik 1-2 napja, akkor már kimutatja valószínûleg. Elõtte csalhat a teszt (negatívat mutat, de ettõl még lehet terhes). Meg kell várni, hogy késsen. Ha ekkor is negatív, és pár napon belül nem jön meg, akkor meg kell ismételni a tesztet, ha negatív akkor is, akkor pedig egy orvost kell felkeresni.
A vélt fogamzástól számított kb. két héttel már mutathat valamit a teszt. A beágyazódástól számított 3 napot erõsen feltételes módban kell érteni. Kimutathatja, de nem minden esetben és nem mindenkinél.
A kérdező hozzászólása: hát mert a barátnöm ellégé idegeskedö tipus bármin idegeskedik és mindig hasa féj meg hányingere van igy sosem lehet tudni i van
Rá van írva.
Elvileg a menstruáció elmaradásának a második napján, de ez nem mindig olyan egyértelmü. Van, mikor elöbb is, van, mikor késöbb.
Teherbeesés után 10. naptól

Terhes lehetek? Mennyi ido utan mutatja ki a teszt?

Egy honapja volt egy olyan a baratommal, h mielott gumit huzott volna betette,de egybol ki is vette, mert eszrevettuk h veszelyes lehet.

Legjobb válasz: Elõváladéktól is lehetsz terhes. Ha 3 napja késik, akkor tesztelj!

Elõváladéktól is lehetsz terhes. Ha 3 napja késik, akkor tesztelj!
Ne aggódj annyitól tuti nem vagy terhes. A mensid pedig bármi mástól is késhet, de ha az megnyugtat csinálj egy tesztet nyugodtan. Ha terhes lennél, akkor már kimutatná.
A kérdező hozzászólása: s letezik hogy terhes legyek es semmilyen jelet ne erezzem?
Lehetséges, én is csak a nemvárt után 4 nappal teszteltem, mert semmi jele nem volt, kivéve, hogy nem jött meg. Minden kétséget kizáróan pozitív lett a tesztem. Szóval tesztelj és minden kiderül!

Mennyi idő után mutatja ki a teszt a terhességet? Csak elmaradt mensinél érdemes tesztelni vagy előtte is?

Legjobb válasz: Néha kimutatja a ateszt mensi elõtt is egy-két-három nappal. Van akinél elõbb is. De elõfordulahat hogy mégis megjön, hallottam már ilyet több nõnél. Sokan azt javasolják hogy a nem várt mensi után tesztelj. Én nem bírnám ki tuti :))

Néha kimutatja a ateszt mensi elõtt is egy-két-három nappal. Van akinél elõbb is. De elõfordulahat hogy mégis megjön, hallottam már ilyet több nõnél. Sokan azt javasolják hogy a nem várt mensi után tesztelj. Én nem bírnám ki tuti :) )
Én 5 nap késés után teszteltem, de állítólag van olyan teszt ami elõtte is kimutatja. 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nekem is nehéz, szurkál a hasam a hõm 37, émelygek, olyan mintha gyom orrontást kaptam volna... Olyan nehéz várni... :S
A kérdező hozzászólása: Jah és nekem is van fehér testáplószerû váladékozásom.
Megmondom õszintén hogy eléggé tesztzabálós vagyok úgyhogy szoktam mensi elõtt tesztelni az elõzõ terhességemnél is teszteltem. Akkor 12 dpo-n még nega volt de már 13 dpo-n pozi. Amikro nega lett akkor beletörõdtem arra a napra, de annyira éreztem már hogy baba lesz hogy nem bírtam ki és másnap este csináltam tesztet. Az eredmény pozi lett akkor.
A kérdező hozzászólása: még várok egy pár napot, teszteltem már én is de az nagyon nagyon halvány volt, alig látható, olyan volt mintha káprázott volna a szemem, 4 napja voltunk együtt, ami kritikus nap volt, meg elõtte, de a naptár szerint az nem száított...
Ha 4 napja voltatok együtt akkor sajnos tényleg káprázott a a szemed, szerintem nincs olyan terhességi teszt ami ilyenkor kimutatna terhességet.
A kérdező hozzászólása: elõtte is voltunk együtt, csak az a ciklus. hun nem annyira számított, az 28.án volt.
Vannak olyan tesztek (En Londonban elek, itt van sok ilyen), ami akar 6 nappal mensi elott kimutatja, de 68%-ra tuti csak. Minnel kozelebb vagy a mensi datumahoz, annal tutibb az eredmeny, de en pl. fogok 1 het mulva csinalni ujra egyet, ha addig nem jon meg es ha addig kibirom! :) En sem tudom, h mi van: elvileg a reggeli pisi a tuti es en a nemvart utani nap es negativ lett. Bevallom szomoru vagyok, mert aug ota probalkozunk babaval es a mensim azota ossze-vissza, de mindig kesik. Hol 2, hol 9, hol 5 napot. Nem ertem. Vettem ovutesztet most, de meg remenykedem, h baba miatt var a dolog.

Mennyi idő után mutatja ki a teszt a terhességet?

Az utolsó szeretkezést?l számítva mennyi id? után mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: szia nekem 29 én kellett volna megjönnie és 26 án már pozitiv volt a tesztem

szia nekem 29 én kellett volna megjönnie és 26 án már pozitiv volt a tesztem
Nem a szeretkezés idõpontjától függ, hanem hogy mikor volt peteérésed (mivel a spermiumok 722 órán át is életképesek odabent, így peteérés elõtt 3 nappal történt szeretkezésbõl is teherbe lehet esni). Ha nem tudod, mikor volt peteérés, akkor számolj rá 3 napot az utolsó szeretkezésre, és onnan még 2 hetet, akkor már mutatja a teszt.
Mármint nem 722, hanem 72 órán keresztül. :) )
ne számold az utolsó szeretkezéstõl, az butaság és sehogy sem hivatalos! nekem a nemvárt után 2 nappal mutatta ki. de azt nem tudhatom melyik szeretkezésbõl fogant a baba!

A fogantatástól számítva kb. mennyi idő után mutatja ki a teszt a terheséget?

Legjobb válasz: állitólag van olyan ami 2-3 nap, de én ebben nem hiszek. Sztem 1 hónap után vehetsz tesztet, vagy 2 hét után

állitólag van olyan ami 2-3 nap, de én ebben nem hiszek. Sztem 1 hónap után vehetsz tesztet, vagy 2 hét után
Ha valaki tobbszor van egyutt a parjaval egy ciklusban, akkor most melyik alkalomtol szamoljatok a fogantatast??? A legelsotol vagy a legutolsotol? Mert hogy nem mindegy, plusz az ember nem tudja megjosolni (nem vart) mensi elott, hogy melyik akciobol jott ossze a baba, mar ha osszejott egyaltalan.
Az elmaradt menzi után pár nppl már biztosan kimutatja. Elõtte nem 100%, mert lehet tévesen negatív teszt, ami késõbb 1 hét mulv poz lesz.
En is igy gondoltam korulbelul. Koszi a valaszt! (Megeszem a kalapom meg addig, van jo par nap a nem vart menzeszig.)
Én a DM-ben láttam olyan tesztetm ami 10 napos terhességet kimutat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ilyen korán már termel a szervezetesd annyi HCG-t, hogy pozitív legyen a teszt. Mindenesetre szorítok!
Én ezt olvastam: amíg megtermékenyíti a petesejtet az lehet 2-3 nap is, onnantól a beágyazódás kb 7 nap. Tehát az 10 nap, de akkor még kevés a hcg, uh szerintem 12 nap után már kimutathatja. (Feltéve ha van elég hcg. Ezért írják, h reggeli elsõ viezeletbõl kell csinálni, m reggel a legmagasabb a hcg szint. Viszont minden nap megduplázódik a száma, én úgy tudom.) Remélem segítettem! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!