Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő mutatja ki a (54 db)

Multidrog vizeletes drogteszt mennyi ideig mutatja ki a füvet?

elvileg mindent kimutat a drog fajtáját is, de nincs ráirva mennyi ideig a mutatható ki. vér vételes kimutatásnál elvileg 30 napig, de szerintem ha nagyon sok a folyadék bevitel , naponta 2-3 liter víz, akkor a vizeletes teszt esélytelen hogy ennyi ideig kimutassa.

Legjobb válasz: a marihuána max.1-2napig mutatható ki a vérbõl, de általában már 6-8óra is elég a vizelet teszt: - egyszeri használat esetén: 2-8 nap - heti rendszerességû használat esetén: 5-14 nap - napi rendszerességû használat esetén: 10-42 nap Ezek általánosított idõintervallumok, a kiürülés mértéke és ideje a testzsírszázaléktól függõen egyénien változhat és igen megnövelt folyadékbevitellel és sok sporttal lerövidíthetõ a kiürülés ideje illetve nagyon sürgõs esetekre: http://gomoa.net/drogteszt/zydot-euro-blend-vizelettisztito-..

a marihuána max.1-2napig mutatható ki a vérbõl, de általában már 6-8óra is elég a vizelet teszt: - egyszeri használat esetén: 2-8 nap - heti rendszerességû használat esetén: 5-14 nap - napi rendszerességû használat esetén: 10-42 nap Ezek általánosított idõintervallumok, a kiürülés mértéke és ideje a testzsírszázaléktól függõen egyénien változhat és igen megnövelt folyadékbevitellel és sok sporttal lerövidíthetõ a kiürülés ideje illetve nagyon sürgõs esetekre: http://gomoa.net/drogteszt/zydot-euro-blend-vizelettisztito-..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!

2 slukk füvet mennyi ideig mutatja ki a drogteszt?

Munkavállaláshoz lehet szükséges egy drogteszt és tudom, hogy akár 3 hónapig is kimutatható, de nem tudom, hogy konkrétan milyen mennyiség. 180 magas 73kg vagyok.

Legjobb válasz: Ne parázz, milyen munkáról van szó? Rendõrségnél, orvosoknál, pilótáknál stb szúrópróbaszerûen elõfordulhat. Sehol máshol nem jellemzõ. Még mûtétek elõtt sincs, de még ha lenne is, nem adhatják ki az eredményét. Maximum 8 óráig mutatható ki a vérben, a vizeletben is csak max egy hónapig, de mivel te csak 2 slukkot szívtál valószínûleg már nyoma sincs. VISZONT! A gerincvelõben akár 2 generáción át is örökölhetõ, de onnan a hozzájárulásod nélkül nem tudnak rákényszeríteni hogy mintát vehessenek!! Szóval semmi ok a parára! :)

Ne parázz, milyen munkáról van szó? Rendõrségnél, orvosoknál, pilótáknál stb szúrópróbaszerûen elõfordulhat. Sehol máshol nem jellemzõ. Még mûtétek elõtt sincs, de még ha lenne is, nem adhatják ki az eredményét. Maximum 8 óráig mutatható ki a vérben, a vizeletben is csak max egy hónapig, de mivel te csak 2 slukkot szívtál valószínûleg már nyoma sincs. VISZONT! A gerincvelõben akár 2 generáción át is örökölhetõ, de onnan a hozzájárulásod nélkül nem tudnak rákényszeríteni hogy mintát vehessenek!! Szóval semmi ok a parára! :)
Milyen munkavállalás? Egyébként ne drogozz, ha pl vezetsz kocsival van valami baleset, az is lehet, hogy nem a te hibádból akkor is bukta lehet. Nem tudom, hogy még van-e ez a 6 hónapos valami, elvonó féleség amit ha letudsz akkor nincs semmi probléma, de valamit akartak rajta változtatni szigorítani asszem de lehet már megtették.
az attol fugg milyen a szekleted es h milyen szeles vagy ....de akar egy evig is kimutathato ha tul kicsi vagy
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hajós munkán gondolkodom és ott muszáj orvosi alkalmasságit is végezni, ahol drogteszt is van. De ez minimum 1 hónap, csak kellemetlen lenne, ha pont ezen buknék meg, nyilván nem büntetõjogról van szó, csak munkáról.

Drogot (jwh) mennyi ideig mutatja ki a vizelet teszt?

Kórházban vizeletet fognak venni és arra lennék kíváncsi hogy mennyi ideig mutatja ki és hogy egyáltalán azt ilyenkor látják-e hogy szívtam?


Speedet mennyi ideig mutatja ki a drogteszt?

tudom, hogy sok kérdés ilyen kérdés volt. Én egy határozott választ szeretnék ami úgy van. szóval. ha egy hónapja 1 grammot eltoltam, azt meddig mutatja ki?

Legjobb válasz: ha azóta nem volt akkor szerintem nem fogja kimutatni kb. 2 hét alatt az kiürülhetett... de ez csak az én véleményem

ha azóta nem volt akkor szerintem nem fogja kimutatni kb. 2 hét alatt az kiürülhetett... de ez csak az én véleményem
A kérdező hozzászólása: 14/L
Létezik már 3 napos teszt is.
Ha már megfogantál akkor kimutatja
A kérdező hozzászólása: és meddig tart az amíg megfoganok ?
Van egy megoldás! Ha már teherbe estél, feküdj le még egyszer a barátoddal, és élvezzen beléd. Akkor a spermiumok megölik a megtermékenyített petesejtet, hogy újat tudjanak megtermékenyíteni. Ez csak az elsõ hétben mûködik, utána már ellenállóvá válik.
Ne szívassátok már a leányzót. Utolsó! Szex után 2 hétre kb. Miután meg kellett volna jönnie. A nagyon érzékeny tesztetk talán elõbb is, de azok még mutathatnak fals eredményt. Mert nem biztos, hogy a megtermélenyült pete jól tapad meg. Ha nem megfelelõen ágyazódik be, ugyanúgy lelökõdhet és spontánul kiürülhet. Egy 28 napos ciklusnál kb 14 nap. A szex a beágyazódás körül és után okozhat vetélést, mert altesti vérbõséget okoz. Sokan így "védekeznek, hogyjól ellátják a nõ baját szexuális értelemben és attól az spontán elvetél. Nem túl jó megoldás. :(

Nyálmintás drogteszt mennyi ideig mutatja ki a THC-t?

Normális,pontos,megbízható választ még sehol sem olvastam,mindenhol össze-vissza beszélnek.

Legjobb válasz: Azért beszélnek össze vissza, mert mindenkinél más szerintem. De egyébként ha csak nem erre irányuló a teszt, akkor nem szívhatsz. De egyébként ne drogozzál, és nem kell fosni...

Azért beszélnek össze vissza, mert mindenkinél más szerintem. De egyébként ha csak nem erre irányuló a teszt, akkor nem szívhatsz. De egyébként ne drogozzál, és nem kell fosni...
2-3 hónap max szerintem de itt is összevissza beszélnek
A kérdező hozzászólása: Jó, az biztos hogy 2 hétnél nem több... és nem fosok , azt pedig majd eldöntöm hogy mit csinálok:)

Ivás után mennyi ideig mutatja ki a piát a szonda?

Legjobb válasz: változó embertõl, piától és körülményektõl(kajáltál-e elõtte vmit... stb)

változó embertõl, piától és körülményektõl(kajáltál-e elõtte vmit... stb)

Abortusz után (9 hetesen) mennyi ideig mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: 1-2 hétig lehet, h kimutatja.

1-2 hétig lehet, h kimutatja.

A vizeletes drogteszt mennyi ideig mutatja ki a thc-t a szervezetben?

Csak kíváncsiságból. Pl.: mint hogy alkoholfogyasztás után csak 24 órával lehet vezetni, ennyi id? után tisztul ki annyira a szervezet, hogy a szonda ne mutassa.

Legjobb válasz: 1 hónap.

1 hónap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Sokan mondják, hogy több hónap, akár fél év is, de nekem két hétre rá sem mutatta ki, és a vérvétel sem.
A kérdező hozzászólása: ez így érdekes. rendes teszt volt?

A THC-t mennyi ideig mutatja ki a vérteszt?

Legjobb válasz: Jól írják, vizeletbõl nézik. De nem kell másét vinned, mert úgysem nézik (drága a teszt és a kutyát sem érdekli). Ha másét viszed, akkor lehet, hogy visszahívnak valami kontrollvizsgálatra, mert találnak valami eltérést és akkor már magyarázkodhatsz, hogy miért más mintáját adtad le. Arról nem is szólva, hogy ha neked van valami betegséget, akkor az sem fog kiderülni. Szóval, ne parázz. Drogtesztet csak akkor csinálnak, ha kifejezetten kéri a rendõrség (pl. baleset okozása) vagy pedig fizeti a munkahely...

Jól írják, vizeletbõl nézik. De nem kell másét vinned, mert úgysem nézik (drága a teszt és a kutyát sem érdekli). Ha másét viszed, akkor lehet, hogy visszahívnak valami kontrollvizsgálatra, mert találnak valami eltérést és akkor már magyarázkodhatsz, hogy miért más mintáját adtad le. Arról nem is szólva, hogy ha neked van valami betegséget, akkor az sem fog kiderülni. Szóval, ne parázz. Drogtesztet csak akkor csinálnak, ha kifejezetten kéri a rendõrség (pl. baleset okozása) vagy pedig fizeti a munkahely...
semmiképpen. még csak olyan teszt sem létezik, amivel vérbõl néznék.
liquorban, gerincvelõ folyadékban: nincs csarnokvízben: nincs vérben: ott sincs (csak ameddig be vagy tépve) vizeletben: alkalmi használat 1-2 hét, napi szintû használat 2-3 hónap bro tip: hacsak nem rendõrségrõl van szó, nem fognak ott állni amíg elõveszed, és pisilsz, beviszed valakiét, és ott átöntöd amibe kell.
A vér úgy tudom fél évig. A gerincvelõ folyadék az bármikor, akár 50 év múlva is.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom én úgy hallotam hogy a vér az 2 hétig :S csak hát kedden vérvétel :S
Ha nem katonai alkalmasságira mész akkor nem ellenõrzik. Nem olyan olcsó a THC vizsgálat, úgy hallottam 15ezer Ft körül mozog. A vizeletbõl mutatható ki 2 hétig.
A kérdező hozzászólása: én egy orvosi vérvételre megyek ahol teljes vérképet néznek és attól féltem hogy kimutatja de akkor semmiféle képpen nem mutatja ki?
Vizeletbõl lehet kimutatni igazán, haverom elment egészségügyi vizsgálatra, megálapítottak nála valami betegséget, h tudták-e , h volt benne THC, nem tudom, de az biztos, h nem szóltak róla egy szótse, pedig a fater is ott volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!