Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő merül le az elem (3 db)

Egy tudományos számológépben kb. mennyi idő után merül le az elem?

Casio fx-570ES modellr?l van szó. (NEM napelemes)

Legjobb válasz: hát nekünk volt olyan sharp-unk, amibe 20 évig bírta

hát nekünk volt olyan sharp-unk, amibe 20 évig bírta
A kérdező hozzászólása: Még várnék válaszokat, hogy kb meddig bírja az elem. (általában)
Általában sokáig. Az enyémet 5 éve vettem, még mindig megy.
Elemje válogatja. De igaza van az elsõnek, elõbb rohad szét az elem, mint kifogyna belõle az áram. Egy duracell, vagy energizer elem legalább 4 évig kell, hogy bírja. Ugyanis ennyi a jótállása is
Jut eszembe: a fiam egy elemmel járta ki az egyetemet, a számológépjével. Még a mai nap is mûködik, ha bekapcsolom ( +5 év)
átlag használatnál jó elemmel (pl duracel, és nem 4GP...) akár 10 évig is húzza... :) habár nekem amikor megvettem hibás volt, és nem tudom, hogy hogyan, de kb 2 hét alatt leszívta, de kicserélték, és azóta hibátlan... :)
Az enyém kb 4 éve van meg, és semmi baja. Bár aktívan csak az utolsó 2 évbe kellett használnom.

Mennyi idő alatt merül le az elem a vezeték nélküli egerekben, billentyűzetekben?

Legjobb válasz: attól függ hogy hány MAH-s miniamperos de érdemes aksikat venni töltõvel és ha napi 10-12órát használod mint én akkor minden este felteszed és kész :)

attól függ hogy hány MAH-s miniamperos de érdemes aksikat venni töltõvel és ha napi 10-12órát használod mint én akkor minden este felteszed és kész :)
függ a használat idejétöl és az elem/aku kapacitásátol. aszem 2-3 nap ha nem nagyon használod.

Mennyi ideig áll el a hütőben az anyatej? Amit este lefejtem másnap vacsira még megkaphatja, vagy már nem? Ha nap közben fejek, azokat összeönthetem? Mert egyszerre nem jön le olyansok ami elég lenne neki egy evésre.

Legjobb válasz: szia.lehet lepontoztok érte de én ugy csinálom h mindig reggel veszek elõ egy üres üveget abba öntöm amit aznap lefejek.és azt adom neki oda másnap.eddig nem volt belöle gond remélem ezutan sem lesz..

szia.lehet lepontoztok érte de én ugy csinálom h mindig reggel veszek elõ egy üres üveget abba öntöm amit aznap lefejek.és azt adom neki oda másnap.eddig nem volt belöle gond remélem ezutan sem lesz..
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Hûtõben 2 napig és össze öntheted nyugodtan, meg kell is, hogy egyenletes legyen, tehát egyformán zsíros. Mélyhûtõben fél évig szabad tárolni.
Egy fejés teje 24 óráig tárolható a sima hûtõben. Ha a baba sokat enne, összeöntheted a 2 akár 3 fejést is. Egyébként jobb, ha nem, mert így tudod, melyiket mikor fejted. Akkor pedig végképp nem szabad összeönteni, ha már a baba beleivott az üveg tartalmába. Fagyasztóban 3 hóig, -18 fok alatt akár fél évig is tárolhatod.
Tõlem egy anyuka vitte el mindig a lefejt tejet, fejés után a hûtõben tároltam. Estétõl másnap délutánig amit lefejtem mindig összeöntöttem, s délután mindig elvitték a tejet. Ezt a tejet kapta a baba még aznap, illetve másnap, amíg futotta.
Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a frissen lefejt tejet ne öntsem a már hûtõben tárolthoz. Amúgy 24 óráig áll el elvileg a hûtõben a tejcsi, fagyiban állítólag 6 hónap, de a fagyasztottra ott sem szabad hozzáönteni. Én így tudom. 12 hetes baba anyuja
Hivatalosan is anyatejleadó vagyok. Kétnaponta jönnek a tejért, addig a hûtõben kell tárolnom, és nem szabad lefagyasztanom. Azaz több, mint 48 órát kibír az anyatej a hûtõben, nem romlik meg. Én azért a kicsimnek csak frissen fejt tejet adok. Ha már három óránál idõsebb a tej, akkor újat fejek neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!