Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő merül le (41 db)

Samsung Galaxy S III mennyi idõ alatt merül le? Zenehallgatásra mennyire alkalmas?

Chatelni szoktam, meg nagyon ritkán felmegyek a netre (kb napi 2X) , így mennyi idõ alatt merül le?

Legjobb válasz: Tudtommal az S3 jelenleg az egyik legjobb üzemidõvel rendelkezõ komolyabb droidos készülék, természetesen, ha a gyári akkut vesszük. Így tehát mindegy, mennyi idõ alatt merül le, üzemidõ szempontjából erõs a konkurenciához képest. Egyébként sem lehet pontosan megválaszolni a kérdésedet, ezt te magad is beláthatod. Kár, hogy az S3 készülékháza erõteljesen kopik és pattog. Tudtommal a késõbb legyártottakra is jellemzõ.

Tudtommal az S3 jelenleg az egyik legjobb üzemidõvel rendelkezõ komolyabb droidos készülék, természetesen, ha a gyári akkut vesszük. Így tehát mindegy, mennyi idõ alatt merül le, üzemidõ szempontjából erõs a konkurenciához képest. Egyébként sem lehet pontosan megválaszolni a kérdésedet, ezt te magad is beláthatod. Kár, hogy az S3 készülékháza erõteljesen kopik és pattog. Tudtommal a késõbb legyártottakra is jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy pontosan nem lehet megmondani. De pl a Galaxy Ace-em, ha neteztem rajta akkor fél napot se bírt ki. Szóval arra vagyok kiváncsi, hogy töltés nélkül, ha használja az ember rendesen, (zenehallgatás, chatelés, néha telefonálás) akkor kibír 1 napot?
1 napot simán kibir

LG Optimus One, mennyi a beszélgetési ideje kb? Mennyi idő alatt merül le?

Legjobb válasz: Készenléti idõ 700 óra Beszélgetési idõ 480 perc i'am the god

Készenléti idõ 700 óra Beszélgetési idõ 480 perc i'am the god
A kérdező hozzászólása: Köszi

Új okostelefon esetén mennyi ideig működik az akkumulátor? Mennyi idő alatt merül le ideális esetben?

Legjobb válasz: Merülés szempontjából ideálisan sose fogod használni. Enyém: dualCore 1.2GHz, 1GB RAM, 4" screen, 2000-es aksi. 5 napig simán elketyeg, de akkor 1-2 rövid telefon naponta. Ha "kergetem", Wifi, Net, állandó frissítések, email figyelés stb. ebéd környékén õ is kajálni szeretne...

Merülés szempontjából ideálisan sose fogod használni. Enyém: dualCore 1.2GHz, 1GB RAM, 4" screen, 2000-es aksi. 5 napig simán elketyeg, de akkor 1-2 rövid telefon naponta. Ha "kergetem", Wifi, Net, állandó frissítések, email figyelés stb. ebéd környékén õ is kajálni szeretne...
A kérdező hozzászólása: Én az elsõ töltés után alig használtam talán 10 perc internet, meg a telefon számokat írtam be és 4 nap alatt le is merült. Igaz, hogy bekapcsolva maradt a wifi lehet hogy ezért merült le olyan gyorsan?
4 nap?! viccelsz? ha rndesen használod, email fiókok facebook messenger, mobilnet, akkor 1 nap. az iphonok jol birják nagyon. ki szokott birni nekem egy napot az iphone 5. estére 20% körül szokott lenni. ennyi használattol egy átlag droid fél nap alatt kész lenne
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint ne menjek reklamálni. :D
Ha nem akarod kinevettetni magad, ne menj sehova...
Mi épp ma csináltunk belõle kaszáslevest. Hmmm... imádjuk!!!!!! Mennyei!
Forrald fel, és ha nem habzik fel, akkor semmi baja. Az enyém is ennyi idõs, a tetején van egy kis zsirréteg, az lezárja, nem hiszem, hogy megromlott. Én holnap fogok lencse fõzeléket fõzni belõle. De lehet bab, sárga borsó, sima krumpli leves, frankfurti stb.
A 2-es válaszolónak tök igaza van, hüvelyesekbõl leves/fõzelék. Ezen kívül, ha még jónak érzed, de mégis félsz, akkor felforralod, ha nem savanyú, akkor fõzöl benne zöldséget, más ételhez, és a levet utána kiöntöd. Pl krumplit hajában, kelkáposztát (rakott kelhez), vagy rizst ehhez-ahhoz, stb. Tehát meg nem eszed a lét, de felhasználod még egyszer, ezek átveszik az ízét! Mi a toját is fõzünk benne néha.
Szerintem sem romlott még meg. Én is csak a hûtõbe tettem. Ma csináltam belõle jó kis savanyú krumplilevest, ahogy a nagyitól tanultam. Utána természetesen palacsinta volt.

Ma kiszõkítettem 2kicsi tincset a hajamon, csak úgy, mert unatkoztam. De szeretnék a közeljövõben ombre hajat, ez újabb szõkítéssel jár, mennyi idõt kell várnom, hogy lehetõleg ne égjen le a hajam?

Legjobb válasz: Ha szakszerûen van csinálva, nem ég le a hajad. Ha te magad akarod, akkor is tönkreteheted, ha vársz egy évet akár...

Ha szakszerûen van csinálva, nem ég le a hajad. Ha te magad akarod, akkor is tönkreteheted, ha vársz egy évet akár...
sima hajfesték is befogja... nekem hamvasszõkével volt még festve

A mostani új jogosítványok menny idő alatt érkeznek meg? Mert régen nekem 1 hét volt de ez közel 4 év volt aztán az előző jogsimat 1 éve raktam le azt 1 hónapra küldték ki és most változtattak és ez most mennyi lesz? ( Vidéki vagyok)

Legjobb válasz: -ezt minden héten legalább 2 x megkérdezik, -de mi nem tudjuk megmondani neked se,hogy hány nap múlva érkezik, -türelem,és meglesz, -még mindenki megkapta,

-ezt minden héten legalább 2 x megkérdezik, -de mi nem tudjuk megmondani neked se, hogy hány nap múlva érkezik, -türelem, és meglesz, -még mindenki megkapta,
"és most változtattak" Mesélj, mit változtattak? Ez engem is érdekel!
A kérdező hozzászólása: Másabb lett kicsivel a kinézete. maga az adatok elrendezése
Az még nem indok arra, hogy késõbb érkezzen! Amúgy ugyanúgy az ANY Biztonsági (Volt Állami) nyomda készíti mint a régit.
A kérdező hozzászólása: Jó csak régen 4 éve az elsõ jogsim 5 munka nap alatt jött meg. a második egy éve raktam az volt 3 hét majdnem, most meg akkor 1 hónap? mi lesz 5 év múlva? hónapokat fog várni az ember? kicsit felbasz

Volt köztetek olyan aki fogamzásgátlót szedett és le állt vele mert babát terveztetek? A gyógyszer abbahagyása után mennyi idõ után jött össze a baba?

Tudom nem ide kellene írnom de teljesen el vagyok keseredve. 10 hónapja nem szedek gyógyszert és még mindig semmi :-(és hiába kezdek minden hónapot reménykedve, már a reményem is kezd el szálni :-(

Legjobb válasz: En 8evig szedtem az 1honapban össze jött a baba, sogornom 1evre rá esett teherbe! Mindenkinel másképp ürül a szervezetbõl! Ne aggódj, adj idõt és ne stresszelj rá!

En 8evig szedtem az 1honapban össze jött a baba, sogornom 1evre rá esett teherbe! Mindenkinel másképp ürül a szervezetbõl! Ne aggódj, adj idõt és ne stresszelj rá!
A kérdező hozzászólása: Körülöttem mindenkinek van bábjá az egyik ismerõsöm épp 3 napja adott életet a kisfiának, és mindig kérdezi hogy " neked mikor lesz babád.?, a kettõ pici együtt játszhatna " meg ilyenek . Néha már olyan érzésem van hogy valamit én csinálok rosszul :-(
Nekem hál'Istennek rögtön sikerült, de kolléganõmnek csak 1, 5 évvel késõbb. Ne add fel a reményt! Drukkolok!
Az 1. gyerek 12 hónap után jött össze. Ne keseredj el!
A ciklusod rendesen beállt azóta?
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 25 napos. A gyógyszert is azért kellett abba hagynom mert hetente meg volt a menzeszem.
Hetente? Az durva.Lehet, hogy egy hormonvizsgálat nem ártana, ezt endokrinológus végzi.Nõgyógyászatilag minden oké? Vagy még nem vizsgáltattátok ki magatokat?
A kérdező hozzászólása: még nem vizsgáltattuk ki magunk azzal gondoltuk még várunk!
Nekem is 8 hónap volt. Nem a gyógyszer kiürülése a baj, mert az hamar távozik hanem hogy a szervezeted mikorra tudja a megfelelõ hormonszintet beállítani magának. És még azután is rengeteg minden kell hozzá hogy megtermékenyülj. Ha viszont korábban is voltak hormonális gondjaid akkor tényleg érdemes a dokiddal beszélni, õ kérhet hormonvizsgálatot is. Amiatt pedig ne stresszelj, hogy másoknak mikorra jött össze. Rengetegen próbálkoznak 1, 5-2 évig miközben semmi egészségügyi bajuk és van akinek elsõre összejön. Nem vagyunk egyformák viszont az orvostudomány egész jól áll :)

Mennyit illetve mennyi idő alatt merül le egy alvó állapotban lévő laptop?

Legjobb válasz: Egy teljesen feltöltött, jó kondícióban lévõ aksi pár hónap alatt szokott lemerülni teljesen, de akkor már annyira, hogy nem is indul egyáltalán vele a cucc.

Egy teljesen feltöltött, jó kondícióban lévõ aksi pár hónap alatt szokott lemerülni teljesen, de akkor már annyira, hogy nem is indul egyáltalán vele a cucc.

Mennyi idő alatt merül le az Alcatel OT-995?

Legjobb válasz: Ugyanannyi idõ alatt, mint minden más okosteló.Kevesebb nyúzás, átlag használat mellett 1-max. 1.5 nap.Intenzívebb taperolás mellett ezt is töltõre kell lógatni mindenképp a nap végére.

Ugyanannyi idõ alatt, mint minden más okosteló.Kevesebb nyúzás, átlag használat mellett 1-max. 1.5 nap.Intenzívebb taperolás mellett ezt is töltõre kell lógatni mindenképp a nap végére.

Fiúk! Egy alsógatyát mennyi idő után cserélitek le végleg? És miért mert pl kilukad, vagy nem divatos?

Legjobb válasz: A divat a legutolsó szempont. Általában a mosás során az anyag nyúlik, kopik, és amikor már a combnál vagy a deréknál nem tart eléggé, nem kényelmes a viselete, akkor még utoljára kimosom, és törlõrongyot csinálok belõle.

A divat a legutolsó szempont. Általában a mosás során az anyag nyúlik, kopik, és amikor már a combnál vagy a deréknál nem tart eléggé, nem kényelmes a viselete, akkor még utoljára kimosom, és törlõrongyot csinálok belõle.
Csak, ha leszakad rolam :)
Csak boxer + Sportboxer és nemhinném hogy elszakad :D max ha kinövi a répa xdd
A kérdező hozzászólása: énis addig hordom amig ki nem lukad ! még ugyis hordom
Kimegy a divatból , lol? Szerintem nekem úgy van hogy van olyan boxer hogy elõlrõl a gombok lejöttek szóval voltaképpen ha mesterségesen nem rejtem alapból akkor a nemi szerverem kivan amikor nincs tesis nap akkor még azt is felveszem ez alsógatyó nem sima nadrág , 2 ilyen boxerem van bár tény hogy már lecserélem õket 1-2 héten belül. De szerintem rugalmasak vagyunk etéren.
Attol fugg mekkora es hol van
haaat...volt mar ra pelda :D
A kérdező hozzászólása: ha lukas akkor is hordjátok ?
Utoljara azert dobtam ki egyet mert kinottem... amugy amikor mar lefoszlik rolam erted:D
Hoot nem vádzsunk mi ojánok. Nalunk áztat nem szokas cserílni. Mijaz a divat? Soha íletünkben nem láttunk még ilyesfíle édességet. Nintendo Seherezádé és Lakatos Fernando

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!