Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő megy el (40 db)

Mennyi idő amíg a kutya megtanulja hogy a gazda csak egy időre megy el, de mindig visszajön?

Legjobb válasz: Hamar megszokja, de ez attól is függ, hogy a gazda jól e csinálja.

Hamar megszokja, de ez attól is függ, hogy a gazda jól e csinálja.
Fajtától függ. Egy Husky pl. 5 hónapig is képes énekelni és hisztériázni egész nap....EGÉSZ NAP....kapott egy másik Huskyt és ketten már nyugton vannak.
Attól füg mennyire érzékeny típus, mennyire ragaszkodó. A legtöbb kutya kinövi rövid idõ alatt.
szerintem kutyától függ. a barátnõmék most vettek egy yorkshire terrier kiskutyát, õ tök jól elvan egyedül, nem igazán zavarja:)
Egy félrenevelt husky biztos, az enyém, aki elég durva szeparációs stresszel meg egyéb problémákkal került hozzám, úgy 4-5 nap alatt megszokta, és nem rombolt.

Hollandiában mennyi pénz megy el 1embernek élelemre? Milyen gyors, egyszerű kajákat lehet csinálni ha nincs elég időm? VEGA VAGYOK!

Legjobb válasz: ha vega vagy örülj, sokkal olcsóbbak odakint a piacokon az egzotikus zöldségek, gyümölcsök, mint itthon én 12 éve voltam kint, de 1 euróért lehetett venni pl 3 nagy mangót, míg akkor idehaza 299 ft volt 1 csoffadt mangócska nem beszélve arról, hogy van fõzõbanán meg minibanán, olyan zöldségek, amit itthon boltban még nem láttál...

ha vega vagy örülj, sokkal olcsóbbak odakint a piacokon az egzotikus zöldségek, gyümölcsök, mint itthon én 12 éve voltam kint, de 1 euróért lehetett venni pl 3 nagy mangót, míg akkor idehaza 299 ft volt 1 csoffadt mangócska nem beszélve arról, hogy van fõzõbanán meg minibanán, olyan zöldségek, amit itthon boltban még nem láttál...
az árak jelenleg nagyjából olyanok, mint otthon. persze nagy árkülönbségek vannak pl. a Jan Linders vagy a Super de Boer drágább mint mondjuk az Albert Heijl vagy a Lidl. de egyébként ugyanazok a fûszerek, gyümölcsök, ha otthon tudsz gyorskaját csinálni magadnak akkor itt is fogsz tudni:)
Az Albert Heijn a legdrágább, az Aldi és a Lidl a leginkább emberközeli az árak tekintetében. Középen van a Vomar, én azt ajánlanám. Napi 5 euróból én el tudnék lenni, de te inkább 10-zel számolj. Kenyér, zöldséges sandwich spread, sajt, vega pizza, paradicsomleves, mini palacsinták...


Mitől függ, hogy a férfi mennyi idő után megy el?

Lehet az,hogy a héten mondjuk mennyiszer csinálta magának?

Legjobb válasz: A férfi izgalmi állapotától is függ, hogy mennyi idõ után megy el, de azt is figyelni kell, hogy mikor volt elõtte szexuális kapcsolata, és valóban... azt, hogy mikor csinálta elõtte. A mennyiség meg csak akkor fontos, ha egy nap többször csinálta magának, akkor nyílván azon a napon tovább bírja

A férfi izgalmi állapotától is függ, hogy mennyi idõ után megy el, de azt is figyelni kell, hogy mikor volt elõtte szexuális kapcsolata, és valóban... azt, hogy mikor csinálta elõtte. A mennyiség meg csak akkor fontos, ha egy nap többször csinálta magának, akkor nyílván azon a napon tovább bírja

Ha már szekrény mellett szépen megy a babátok kapaszdokva, akkor mennyi idő múlva indul el magától? Kinél hogy volt?

Legjobb válasz: Szia! Lányom 6,5-7hónapos voltmikor felállt. Kb 9hónapos volt mikor elkezdett kapaszkoás nélkül lépkedni. Most 10hónapos és egyre stabillabban megy neki. Már megtesz néha 3-4métert is. De! Szerintem ez is változó. Kell nekik idõ míg megtanulnak egyensúlyozni stb.

Szia! Lányom 6, 5-7hónapos voltmikor felállt. Kb 9hónapos volt mikor elkezdett kapaszkoás nélkül lépkedni. Most 10hónapos és egyre stabillabban megy neki. Már megtesz néha 3-4métert is. De! Szerintem ez is változó. Kell nekik idõ míg megtanulnak egyensúlyozni stb.
Kisfiam 11hónaposan lépegetett úgy, hogy mind a két kezét fogtam. Most 13hónaposan tartunk ott, hogy minden mellett kapaszkodva megy. Szoktunk úgy játszani, hogy a mamával 2-3 méterre állunk egymástól és amikor "stabilan" megáll, egyikõnk elkezdi hívni maga felé. Így buzdítva, hogy induljon el. Mi persze ugrásra készen, hogyha dõl a pici, el tudjuk kapni. Van amikor 2-3 lépés megy egyedül, van hogy 5-6. Mindíg bõven dícsérgetjük és megtapsoljuk, így megvan az õ öröme is. Mi így csináljuk :)
A környezetemben azt látom, ha a pici " ügyes" volt minden mozgasban, 6-7 hósan már mászott, 8 hósan állt, akkor 11-12 hósan már szaladt. Fiamnak minden jóval lassabban ment, 6 hósan forgott7-9 hóig kuszott, utána kezdett mászni, 10 hósan állt fel, 15 hós, megy 5-10 lépést egyedül, de lassan haladunk...
Kislányom 7 hónaposan mászott, 8 hónaposan már felállt, 9 hónapos kora óta minden mellett feláll, végig megy. 1 éves lesz 2 hét múlva, de még csak úgy megy, ha fogjuk mindkét kezét. Pedig amennyire fürge, azt hittük, erre az idõre már szaladni fog. Tévedtünk.

Egy átlagos férfi, illetve nő mennyi idő alatt megy el orális szex és normális szex közben?

Legjobb válasz: Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.

Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.
Minden attól függ, h milyen lelkiállapotban estek egymásnak, mikor voltatok utoljára együtt, és, h hatvankilenceztek-e. Lelkiállapot:Mennyire tudsz a szexrekoncentrálni Másodikat nem kell magyarázni. 69:a másikra figyelsz és nem magadra, aztán egysercsak jön a HÉV:D:D:D:D
Szerintem függ a gyakoriságtól és a párok egymásra gerjedési fokától.
"Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt"---> sztem erre gondolt, hoyg hazudott neked a csaj és én is így gondolom... voltam én is olyan helyzetben, hoyg annyira odavoltam a fiúért és azt akartam, hogy büszke legyen magára, színleltem neki pár orgazmust (tudtam, hogy nem lesz hosszú távú a dolog, mert aztán elköltözött). Mit ne mondjak, tényleg dobott az egoján... persze ez nem jó taktika és nem is válasz a fenti kérdésre, de nem akartam magamban tartani.
Mármint melyiknek? De mint mondtam egész éjjel csináltuk, órákon keresztül.
A 3. válaszadõnak üzenem: tapasztalat, hogy hogy sikerülhet 3 órán keresztül:D:D Nõ vagyok, és a párommal rettenetesen meg vagyok elégedve. és nem kevés az ijen eset imerõsöknél sem.. de tényleg függ, hogy mikor volt utoljárra orgazmus. a régebben vagy még soha akkor korán elmegy a sex alatt, vagy legalábbis korábban. a nõknél sok tényezõ van: mennyire van felizgatva, kivánja e a párját, mijen pózban, mijen szögben vannak. az orális sexnél pedig a türelem az összhang, a vágy, és a ... a tudást akartam irni, de inkább partnerfügõ..
Azt elõzõt is én írtam, de elfelejtettem, hoyg nálam ebbõl a szempontból amjdnemhogy mindegy, hogy orálisról vagy normális szexrõl beszélünk. De azért tapasztalatom szerint orálisnál sokat számít, hogy ki mennyire "ügyes"... és mennyire szereti csinálni. Ha azt látom, hogy a pasim csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen, õ nem élvezi, az már veszett fejsze nyele...
Egyszerûen fogalmazva az ÁTLAGOS férfi illetve nõ nem létezik. Ez mindenkinél teljesen másképp van. Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt. Egy másik lánynak kb. egy óráig tartott, és egyre nehezebben ment. A 4-nél már majdnem feladtam, de csak sikerült. :) Nekem, ha egy lány orálisan csinálja, az kb egy óra, de függ attól, hogy a lány mennyire ügyes, és hogy milyen régen volt amikor legutóbb elmentem. Mivel "kezdõ" vagyok a normális szexben kb. fél perc alatt elmegyek (túl jó odabent), aztán max még fél percig tudom folytatni az aktust, szerencsére volt hogy ezalatt a lánynak is jó volt. Megkönnyebbültem amikor megtudtam, hogy a korai magömlés a kezdetekben, minden férfinál természetes. Úgy hallottam hogy valaki képes rá akár 3 órán keresztül is.
Na igen, lehet, bár megmondtam neki is, hogy szerintem a legrosszabb dolog amit egy nõ a férfival tehet, hogyha színlel. Ráadásul rendkívül õszinte lány. Szerintem legalább 10 biztosan volt neki, ez biztos, mert sokszor jelezte, hogy kicsit pihennie kell, meg fél óránként csak volt neki, ha 2 perc alatt képes rá. És lehet, hogy tényleg nem "átlagos" lány, mert pl. eszméletlenül nedves volt végig. Nem szoktam mindíg észrevenni, hogy a lánynak mikor van orgazmusa. Kb így zajlott le egyszer: "Jó már? - Viccelsz? Már kétszer elmentem.." Nem fogok errõl vitázni, tévedhetek. De abban biztos vagyok, hogy minden lány más és más. Valakinek két perc, valakinek egy óra, valaki erre érzékenyebb, valaki arra. És ez velünk is így van.
Akkor az a lány neked nagyont hazudutt!!! Meg persze jól szinlelte!!! De ha igaz akkor tuti vmi baja is va csóri csajnak!!!

Egy kép mennyi idő alatt éri el az agyat (érzet kialakulása), és az bekövetkező válaszreakció mennyi idő alatt megy végbe?

Példa: Látok egy üres palackot, mennyi id? telik el mire megmozdítom a kezem hogy nyúljak érte hogy kidobjam.

Legjobb válasz: Sok tényezõtõl függ, nincs rá konkrét szám. http://hu.wikipedia.org/wiki/Inger%C3%BClet

Sok tényezõtõl függ, nincs rá konkrét szám. http://hu.wikipedia.org/wiki/Inger%C3%BClet

Műtétem lesz két-három héten belül, egy nagy labor mennyi idő alatt készül el? Jövőhét pénteken megyek az altató orvoshoz konzultációra, elkészül csütörtökig a lelet, ha hétfőn megyek vérvételre?

Az alábbi vizsgálatot kérték: teljes vérkép + süllyedés;teljes vizelet; vércukor;SGOT,SGPT,GGT;össz.bilirubin;össz.fehérje;kreatinin

Legjobb válasz: Ahová én járok kezelésre, automata végzi a vizsgálatot. Beadom a mintát, és kb. egy perc múlva a kezembe adják a kinyomtatott leletet.

Ahová én járok kezelésre, automata végzi a vizsgálatot. Beadom a mintát, és kb. egy perc múlva a kezembe adják a kinyomtatott leletet.
Nekem kedden volt a vérvétel meg ilyenek csütörtökön feküdtem be. Szóval 1-2 nap szerintem.

A lóútlevél mennyibe kerül ( pest megye ), ill mennyi idõ alatt készül el? ( mindennel együtt: oltás, vérvétel, stb? )

Legjobb válasz: a tulajdonos átírás 1500,- Ft, én most 3. hete várok, hogy elkészüljön. A lóazonosításos, lófelügyelõ kihívásos, vérvételes, új útleveles téma meg 30-40ezer ft körül van. Errõl többet nem tudok.

a tulajdonos átírás 1500, - Ft, én most 3. hete várok, hogy elkészüljön. A lóazonosításos, lófelügyelõ kihívásos, vérvételes, új útleveles téma meg 30-40ezer ft körül van. Errõl többet nem tudok.
ez érdekes mert én kb fél órája telefonáltam be a már szeptemberben beküldött lóútlevelemet átíratni! átíratáshoz nem kell semmi új csak a nevet változtatják, mármint ugye a tiéd, de új lóútlevél esetén én mindegyik lovamra össz vissz 280.000 fizettem, 7 lóra meg ugye átíratás egy, de még régebben voltak az új lóútlevelek, lehet azóta változott, De megtudsz nézni mindent az MLOSZ oldalán!
Én is most fogom csináltatni, nagyjából a következõ, ami kell: -vért levetetni állatorvossal ~5.000 HUF (de állatorvostól függ mennyiért csinálja) -vérvizsgálat eredménye utánvéttel: 7.000 HUF -Lótenyésztési felügyelõ, ha egyedi kiszállással jön: 9.000 HUF, ha körjáratban el tudod csípni akkor 3.000 HUF -Ha ismeretlen származású a ló chip+beazonosítás: 15.000 HUF -lóútlevélhez fel kell küldened: vérvizsgálat eredménye, csikóbélyegzési, lótartási nyilatkozat, tulajdonosi nyilatkozat, lóútlevél igénylési lap. Lóútlevelet utánvéttel kapod, ismeretlen csikónál 8.000 HUF HA nincs szerencséd durván számolva 44.000HUF lesz a bekerülési költség. Érdemes odafigyelni az idõzítésre, mert a vérvétel eredménye 30 napnál nem lehet idõsebb... kb. ennyi...
a 19-38-as hozzászólónak írnám, most hívtam fel õket, és nem teljesen így van, amit leírtál. Elõször is a vérvételt aznap is meg lehet ejteni, amikor a csippelés van (õk mondták én is csodálkoztam) ami az én orvosomnál lovanként 1500 Ft. A chip+azonosítás: 15000 Ft valóban. A lóútlevelet pedig nem csak utánvéttel postán lehet átvenni, hanem személyesen is, melynek ára lovanként 5500 Ft. A kiszállás max 9000 Ft., attól függ, hogyan jön ki a lépés. Szóval én a KÉT lovamra állatorvosi kiszállással és költségekkel, meg mindennel együtt: 48500 FT-ot fogok fizetni.
"a 19-38-as hozzászólónak írnám, most hívtam fel õket, és nem teljesen így van, amit leírtál. Elõször is a vérvételt aznap is meg lehet ejteni, amikor a csippelés van (õk mondták én is csodálkoztam) ami az én orvosomnál lovanként 1500 Ft. A chip+azonosítás: 15000 Ft valóban. A lóútlevelet pedig nem csak utánvéttel postán lehet átvenni, hanem személyesen is, melynek ára lovanként 5500 Ft. A kiszállás max 9000 Ft., attól függ, hogyan jön ki a lépés. Szóval én a KÉT lovamra állatorvosi kiszállással és költségekkel, meg mindennel együtt: 48500 FT-ot fogok fizetni." 1. Lehet, hogy nem tudom pontosan, de Te semmit nem írtál az ég világon olyat, ami más lenne, leszámítva az állatorvost, de ez ugye változó. Kérlek fejtsd ki, hogy hol írtam hülyeséget. 2. Attól még, hogy a vérvételt egyszerre lehet csinálni a chippeléssal, attól még ki kell fizetni a vérvizsgálatot, ami 7000 HUF/ló, ha fejenállsz is 3. Lehet, hogy nem vagyok egy matekzseni, de 15000x2 (chip+beaz.) + 5500x2 (útlevél) + 9000x1 (kiszállás) + 1500x2 (vérvétel) = 53000 HUF legalábbis mifelénk, de mondom nem vagyok matekzseni. Ha még a vérvizsgálatot is beleszámolod, márpedig azt nem csinálják meg a két szép szemedért 53000 + 7000x2 (vérvizsgálat)=67000HUF. Ez azért elég messze van a 48E-tõl.
A kérdező hozzászólása: *az autó
25 m/s=3.6*25 km/h=90 km/h. Óránként tehát 90-75=15 km-t "hoz be" a hátrányából. 8/15 óra alatt éri utol. 1/15 óra 4 perc, tehát 32 perc alatt éri utol. Ezalatt 8/15 * 90 = 48 km-t tesz meg az autó. (Közben a vonat 8/15 * 75 = 40 km-t tesz meg - valóban 8 km a különbség) Így érthetõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, teljesen érthetõ:)
Soha nem éri utol! Bebizonyítom. Amíg a személyautó megtesz X távolságot a nagyobb sebességével, a vonat a kisebb y sebességével elõre halad valamennyit. Amíg ezt a távolságot megteszi a szgk addig a vonat újra elõre halad. Amíg ezt megteszi a szgk a vonat újra elõre halad és így tovább. Mivel a számok végtelenek, egyre kisebb az elõremozdulása a vonatnak de ha reggelig irkálnák akkor is ott tartanák, hogy amíg a szgk megteszi azt a távot addig a vonat már megint elõrébb mozdult egyre hosszabb 0. valamennyivel kezdõdõ számmal kifejezhetõ távolságot amit a szgk-nak meg kell tenni mialatt a vonat megint elõre mozdul és eszerint soha nem éri utól a szgk a vonatot! - Ez egy logikai matematikai paradoxon. Természetesen utoléri és elhagyja de bármilyen hihetetlen, logikailag helyes a fenti levezetés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!