Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő megy (336 db)

Sok áramot fogyaszt egy ventilátor? (tudom hogy függ attól hogy mennyi ideig megy, de úgy ha megy egy nap kb 6 órát)

Legjobb válasz: nem attól függ, hogy mennyi ideig megy. attól függ mekkora a teljesítménye. A hátulján megnézheted

nem attól függ, hogy mennyi ideig megy. attól függ mekkora a teljesítménye. A hátulján megnézheted
Úgy számolom: Kb 50 W-os napi 6 óra 50*6=300W Ha minden nap megy akkor 300*30=9000W (9kW) Egy kW áramdíj kb 45 FT * 9 = 405 forint Ha valami eltér, helyettesítsd be.
nem fogyaszt olyan oltari sokat. bar kinek mi a sok.
Kb naponta 10-20 Ft, ha 6 órát használod . általában tényleg kb 50-60 Wattosak

Akinek mosogatógépe van otthon -> Mennyi ideig megy nektek egy mondjuk 65 fokos program?

Legjobb válasz: Sosem használom azt a programot, de most megnéztem neked, 2:58 perc hosszú. Én a 40 fokosat szoktam használni, bõven elég és idõben pont a fele.

Sosem használom azt a programot, de most megnéztem neked, 2:58 perc hosszú. Én a 40 fokosat szoktam használni, bõven elég és idõben pont a fele.
Mármint 2 óra és 58 perc tehát közel 3 óra.
A kérdező hozzászólása: Hûû az nagyon sok . Én mindig ezt szoktam használni, mert nekem a kevesebb fokos is ugyanennyi idõbe telik , mint a 65-s . Nekem másfél óra alatt végez mindig a gép.
Szia! 3 év alatt nekem ez a második mosógépen.Az elsõt használtan vettük, annyit is bírt. Minden széria más. Az elõzõ hamar lezavarta a 60 fokos programot, kb 1 óra alatt.A jelenlegein van 3 féle 60 fokos 1. ami megszokottan piszkos hõellenálló pamut és lenvászon, ez 135 perces 5kg ruhatöltettel. 2. erõsen piszkos hõellenálló pamut és lenvászon, 160 perces 5 kg ruhatöltettel. 3. megszokottan piszkos hõellenálló pamut/szintetikus vegyes anyagok, 115 perces de csak 2, 5 kg töltetet bír. Nem csak a fok számít.A 40 fok nekem nem sok mindent tisztít, én a 60-ast használom, ezen belül tudom választani, h farmer akarok vagy pamutot ami nyúlós. Milyen típusú a géped? Nincs hozzá leírás?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszi a választ, de nem mosógéprõl, hanem mosogatógéprõl van szó :)
Téényleg! :) Ne haragudj, gyorsan olvastam. Akkor vedd figyelmen kívül amit írtam. :)
2 és fél óra. (60 fokos)
2, 5 óra nekem is, de van idõ "felezõ" gomb akkor 1, 5 órát dolgozik, vagy jaj de koszos dolgok vannak alul gomb az meg hozzá tesz kb 15 percet...
Az nekem is hosszú. Én az 50 fokos öko programot szoktam használni, az is vagy 2 óra... De a gyors programom, ami 40 perces nem oldja fel a tablettát, és nem is lesznek olyan szép fényesek az edények utána, fõleg ha valami lábas is van benne...

MEnnyi ideig megy egy szünet mentes táp?

Pl ha én szeretném, ha 10-142 órán keresztül menne a gép bejövő áram nélkül, akkor az megoldható? VAgy csak pár percig megy egy ilyen?

Legjobb válasz: amikor én jó pár éve hallottam, akkor még csak pár percet bírtak ezek.

amikor én jó pár éve hallottam, akkor még csak pár percet bírtak ezek.
A kérdező hozzászólása: 16os, pontosan... Egy 10-12 óra alatt le/betölt egy online filmet. De csak azért, mert vezetékes netem nem lehet, más normális módú meg azért, mert annyira nagyon falu, és kislakosú, hogy nem tesznek ide egy csillaghálózasos rendszert mondjuk csak értem. Kéne legalább még 5-6 ember, akinek kell, de annyi nincs.
64 kbit, azaz 8Kb/sec-el járatod a gépet?
én nekem nem volt még olyan hogy bekapcsolva kellet hagynom a gépet a letöltés miatt hála a gyors netnek :D
A kérdező hozzászólása: Az úgy tökéletes is lenne, de nekem a mobilnettel a korlatozás elérése elött 64/32 utána 8/2
nem tudom a részleteket, de én anno 512/96kbit es nettel gond nélkül torrenteztem.
A kérdező hozzászólása: Hát, lehet de vidéken nincs gyors net... A legjobb, amit igénybe vehetek, az egy mobilnet.
gyors net olcsóbb mint egy szünetmentes táp :D
A kérdező hozzászólása: LAssú nettel nem igazán lehet megoldani...
sose értettem azokat akik bekapcsolva hagyják a gápüket emiatt, enélkül is meg lehet oldani, ésszel.
A kérdező hozzászólása: Nekem arra kéne, hogy ha elmegyek itthonról, és valaki a házban levágatja az órát, ami már többször is elõfordult, akkor menjen tovább a letöltés. Mert arra kell, letölteni. A tápom 240W egy kétmagos gép, de ugye így alapjáraton megy.
Vegyél 1000 db-t, kösd õket egymásba, és akkor talán kibír pár órát :)
A legjobb tápok 20 percig is bírják, de nem haszontalan, nekem pl többször is megmentette az életem, mivel 30-40 oldal után nem mentem el 5 percenként
De, nagyon is van értelme... Pl ha dolgozol valami fontos melón, oké, hogy gyakran mentesz, de bármikor jöhet egy áramszünet, ami valamennyit el fog vinni a melódból, de ha van szünetmentesed, akkor az szolgáltat elég idõt arra, hogy elmentsd a munkád, és leállítsd a géped, míg megvárod, hogy legyen újra áram.
de van értelme, olyannak aki komoly munkát végez a gépen, pár perc alatt elmentheti amit akar. Játéknál persze mindegy.
Nagyban függ a gép fogyasztásától. Illetve, hogy mialatt az a szünetmentes tápból kapsz áramot, mit csinálsz a gépen. ( pl. videót vágsz, játszol vagy csak netezel)
A kérdező hozzászólása: (10-12 óra, csak elírtam...) Mert ha nem lehet ilyet, akkor nincs sok értelme szerintem...
olyan kis nettel csak torrenten érdemes letölteni filmeket, mikor egyébként is megy a gép. Rá kell szánni azt a pár napot amíg lejön.


Mennyit ideig megy egy Simson S51 hiba nélkül?

Haverom szerint egy napig se, de ezt meg akarom cáfolni! Nekem már nincs Simsonom, de 10éve volt és akkor akár 1-2hétig is jó volt!

Legjobb válasz: 1-2 hétig? Nagy teljesítmény öcsém! Haverodnak meg igaza van, semmirevaló az összes, egy két kivétellel!

1-2 hétig? Nagy teljesítmény öcsém! Haverodnak meg igaza van, semmirevaló az összes, egy két kivétellel!
Elösször is az elsõ szerintem kókány!!!Ezt azért írom mert egy jól karban tartott motort évekig lehet használni anélkül hogy lerobbanna vele az ember, természetesen a használat alatt is a normális használatot értem!!!
Több nyarat végigmentem vele úgy, hogy csak tankoltam, engem egyszer hagyott "cserben" amikor defektet kaptam. Érteni kell hozzá vagy hozzáértõ emberrel beállíttatni.
nem kell ragozni ha karban tartotdszépen ki visz a világbol
Megint ki volt a hülye? Mikor dugul el a karbi, ha vanbenne benzinszûrõ? Hogyha hagyod belerohadni a benzint. Különben nem. Mikor köpi be a gyertyát? Ha találomra elkezded tekergetni a karbit, egy unatkozós vasárnap délutáni barkácstanfolyam keretén belül, aholis olyan benzindús keveréket hozol össze, hogy öröm nézni. Az én szimóm miért jó? Futárkodtam, vidékrejártam vele, napi sok kilométerrel..
Az elsõnek van igaza, már bocsánat! Nekem volt nem is egy, és mindig a nyûg volt vele! Sõt, szomszédéval is! Pedig mindig karban tartjuk, és nem is ilyen Arol 2T motorolajat teszünk bele! Ha véletlen egy napig jó, másnap ríttig, hogy beszarik! Vagy a karbi dugul el, pedig van szûrõ, vagy a gyújtás, vagy épp magától az alapjárat szarik be... Borzasztó, még a jobb minõségû utángyártott alkatrészekre való csere után is... Gondol egyet, és leáll, majd nem indul, és tolhatom több kilométeren keresztül! Sokszor a gyertyát köpi be, és ha nincs nálam gyertyakulcs, smirgli és rongy akkor tologadhatom....
Ha jól be van állítva akkor biztos, hogy egy jó darabig bírja, hacsak egy nem hozzá értõ hozzápiszkál. Én a simsonomat egyszer állítottam be, azóta semmit se kellet állítani rajta, pöcre indul hibátlanul megy. Lehetséges azért ment 1-2 hétig mert olyan helyen használtad, vagy nem volt jól beállítva.
Elsõ válaszoló! Neked milyen motorod volt/van hogy tudod hogy a Simson sz*r? Menyit motoroztál Simsonnal? Mik a tapasztalataid vele?
3 hét 6 nap 13perc és 61 másodpercig szokott általában, de van mikor megéri a 14 percet is!
Aki hülye a technikához, azalatt minden jármû elromlik. Általában akik ide írkálnak, azok a nagyapa simsonjára felpattanva okoznak károkat a gépnek 3 nap alatt.(az öregnek jóvolt 30 évig)
az enyém teljesen normálisan karban van tartva.Fúrás óta 150 km motoroztam gond nélkül.Ellõtte úgy hogy csörgött zörgött 200 km.50es tempóval. No de én foglalkozok is vele, és nem hajtom teljes fordulaton
Nekem is volt simsonom, ami egyszer sem hagyott ott, karba volt tartva, és nem 90-es évjáratú hanem 76-os. Vagyis egyszer otthagyott amikor kifogyott belõle a benzin.
Kérdésre a válasz 15méter!!! Vagy másképpen a kapuig... Semmit nem érnek.
pár nap
Nekem 1 hét volt. De akkora teljesen le ment, és nagyon be voltam vizesedve, de állítólag a melegbe nehezebben megy le.
Nekem csak a szülés elõtt 1 nappal vizesedett be a lábam. A doki azt mondta, hogy egy hónap is lehet mire felszivódik. A szülés után az utolsó délutánt és éjszakát végig bõgtem a kórházban és reggelre nyoma sem volt a dagadásnak, pedig elõtte nagyon csúnya volt.

Szülés után a víz mennyi idővel megy le?

A lábaim eléggé megvannak dagadva. 39 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia! Nekem szülés után egy héttel már ugyan olyan volt a lábam ,mint elõtte.

Szia! Nekem szülés után egy héttel már ugyan olyan volt a lábam , mint elõtte.
Szia! Tudom nem most írtad ki a kérdést, de azért válaszolok, nekem már a kórházban visszaállt minden a régire.

Mitől függ, hogy a férfi mennyi idő után megy el?

Lehet az,hogy a héten mondjuk mennyiszer csinálta magának?

Legjobb válasz: A férfi izgalmi állapotától is függ, hogy mennyi idõ után megy el, de azt is figyelni kell, hogy mikor volt elõtte szexuális kapcsolata, és valóban... azt, hogy mikor csinálta elõtte. A mennyiség meg csak akkor fontos, ha egy nap többször csinálta magának, akkor nyílván azon a napon tovább bírja

A férfi izgalmi állapotától is függ, hogy mennyi idõ után megy el, de azt is figyelni kell, hogy mikor volt elõtte szexuális kapcsolata, és valóban... azt, hogy mikor csinálta elõtte. A mennyiség meg csak akkor fontos, ha egy nap többször csinálta magának, akkor nyílván azon a napon tovább bírja

Ma délelőtt megittam 3 sört. Délután 4-5 körül vezetnem kellene, lehetséges? Mennyi idő alatt megy ez ki a szervezetből?

39/F 120kg:)) Előre is köszi a választ:)

Legjobb válasz: Ez sok dologtól függ... Pl a 120 kg inkább fölösleg,vagy izom.Mert az izom hamarabb lebontja az alkoholt.Ettél-e a sör elõtt,és azóta valamit?Mennyi volt az alkoholtartalma a söröknek?Mennyit mozogtál azóta? (pl sportoltál,fizikai munka...)Mennyi folyadékot ittál? (nem alkoholosat) Ezek a dolgok mind közrejátszanak abban,hogy a szervezeted mennyi idõ alatt bontja le az alkoholt... De az a biztos,ha nem ülsz kocsiba.Kérd meg valakidet,vigyen el,vagy ilyesmi...Ne kockáztass...nem éri meg!!!

Ez sok dologtól függ... Pl a 120 kg inkább fölösleg, vagy izom.Mert az izom hamarabb lebontja az alkoholt.Ettél-e a sör elõtt, és azóta valamit?Mennyi volt az alkoholtartalma a söröknek?Mennyit mozogtál azóta? (pl sportoltál, fizikai munka...)Mennyi folyadékot ittál? (nem alkoholosat) Ezek a dolgok mind közrejátszanak abban, hogy a szervezeted mennyi idõ alatt bontja le az alkoholt... De az a biztos, ha nem ülsz kocsiba.Kérd meg valakidet, vigyen el, vagy ilyesmi...Ne kockáztass...nem éri meg!!!
mindenkinél más, szerintem ennyi idõ alatt bõven kimegy, ha kocsiba ülsz vezess nagyon körültekintõen, nehogy valami hülyeség miatt állítsanak meg és szondáztassanak amúgy ezekre az esetekre legegyszerûbb beszerezni egy digitális alkoholszondát, az nagyobb pontossággal megmondja mint mi innen :D
Azt nem értem, mi a francnak versz be délelõtt 3 sört, ha délután vezetned kell.
Hétköznap délelõtt piálni...

Mennyi idő pontosan a jogsinak a letétele? (ha nem bukok meg semmin) a több mint 100000 Ft-ot egybe kell kifizetni vagy vagy csak mindíg amikor megyek vezetni akkor fizetek?

Legjobb válasz: Ez idõben teljes mértékben az oktatótól függ: hogy milyen idõközönként vannak a kresz oktatások, van aki két-három hét alatt letudja, de van akinek olyan az oktatója, hogy nem tudja összesûríteni. Ugyanez a helyzet a gyakorlatokkal és a vizsgaidõpontokkal. Van, hogy heti több alkalommal tudsz menni, van, hogy heti egy alkalommal. Ez jelentõs részben az oktatón múlik. Ha minden gyorsan megy és hiper-szuper gyorsan betanulod a kreszt, akkor kb. 1 hónap az elmélet (3 hét oktatás és általában 1-2 hetet kell várni a vizsgaidõpontra), majd a többi, ha heti több alkalommal mész a rutinra és a forgalmira, akkor kb. 2 hónap a gyakorlat. És akkor nagyon expressz tempóban számoltam. A fizetés szintén iskola függõ. Van aki részletfizetési lehetõséget is ad, ez általában jellemzõ. A kreszt, a rutin és a forgalmi oktatás és vizsga költségeit külön kell fizetni. (van amikor beszámítják a vizsgaköltséget)

Ez idõben teljes mértékben az oktatótól függ: hogy milyen idõközönként vannak a kresz oktatások, van aki két-három hét alatt letudja, de van akinek olyan az oktatója, hogy nem tudja összesûríteni. Ugyanez a helyzet a gyakorlatokkal és a vizsgaidõpontokkal. Van, hogy heti több alkalommal tudsz menni, van, hogy heti egy alkalommal. Ez jelentõs részben az oktatón múlik. Ha minden gyorsan megy és hiper-szuper gyorsan betanulod a kreszt, akkor kb. 1 hónap az elmélet (3 hét oktatás és általában 1-2 hetet kell várni a vizsgaidõpontra), majd a többi, ha heti több alkalommal mész a rutinra és a forgalmira, akkor kb. 2 hónap a gyakorlat. És akkor nagyon expressz tempóban számoltam. A fizetés szintén iskola függõ. Van aki részletfizetési lehetõséget is ad, ez általában jellemzõ. A kreszt, a rutin és a forgalmi oktatás és vizsga költségeit külön kell fizetni. (van amikor beszámítják a vizsgaköltséget)
Nekem a KRESZ kb 3 hét alatt megvolt vizsgával, oktatással együtt. Részletben fizettem. Ez volt az elsõ részlet. Viszont a gyakorlat az sokkal húzósabb volt.Megkaptam az oktatók listáját, és elkezdtem telefonálni. A legkorábbi idõpont 2 hét múlva volt, mire elõször mehettem. Ott fizettem neki a második részletetet. Aztán elkezdtük a munkát. Az én oktatóm egyértelmûen arra ment, hogy vegyek még pótórákat.(vettem is, azt neki kellet külön zsebbe fizetni) De sajan én meló mellett csináltam, így csak este értem rá, ezért hetente max kétszer tudtam menni, mert az esti órák hamar betelnek. Azt hiszem 10 órát kell kötelezõen vezetni a tanpályán, tehát minimum 5 alkalom ha két órát vezetsz egyszerre. Aztán várni kellett a vizsga idõpontra, ráadásul az enyémet elkeverték, odamentem vizsgáztató sehol. Új idõpont, de már csak az ünnepek után volt hely. Tehát 2 hét kényszerpihi. Ezután kezdõdött a városi vezetés, szintén heti két alkalommal. (itt kellett a harmadik részletet fizetni). Aztán az oktatóm lelépett egy másik iskolába, új oktatóra vártam, új kocsi, kénytelen voltam pót órákat is venni, mert az új autó sokkal nagyobb volt, nem ment a parkolás. Szóval nagyon sok idõ volt. :( Összel kezdtem, tavaszra végeztem.) Persze sok függ az oktatótól, nekem a második pl. oktatott hétvégén is, így volt hogy háromszor is tudtam menni egy héten.

Mennyi idő amíg a hatoslottó főnyereménye 400 millió fölé megy?

Körülbelül lehet tudni mennyivel emelkedik hetente?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet idõhöz kötni... elõször is akárki megnyerheti akármikor, másodszor attól függ mennyi szelvényt vesznek, ha alább hagy a játékszenvedély több idõ. De egykét hónapon belül ha nem nyer senki semmit talán elhagyja.

Ezt nem lehet idõhöz kötni... elõször is akárki megnyerheti akármikor, másodszor attól függ mennyi szelvényt vesznek, ha alább hagy a játékszenvedély több idõ. De egykét hónapon belül ha nem nyer senki semmit talán elhagyja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!