Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lesz meg az (40 db)

Mennyi ideig lesz még divat az Android?

mi lesz a következ? "men? dolog" a telefonokon???? az android még divat lesz 4-5 évig????

Legjobb válasz: Az Android nem divat, hanem jelenleg piacvezetõ az okostelefonok platformján. A divat az az iPhone.

Az Android nem divat, hanem jelenleg piacvezetõ az okostelefonok platformján. A divat az az iPhone.
Az Android csak az olcsósága miatt "divat" (ha már így hívtad). Amúgy az iOS nekem jobban bejön. Kérdésedre válaszolva: ezt nem lehet megmondani elõre. De még egy ideig biztos.
Elõzõ: ha már összehasonlítást csinálsz akkor platformot hasonlíts platformhoz: android vs iOs. Az én szememben egy iPhone legalább akkora divat/felülárazott vacak mint a android prémium telefonjai. Nem lehet tudni mi lesz 5-6 év múlva, hiszen ennyi idõvel ezelõtt még nem is léteztek a jelenlegi platformok. Egy menõ dolog biztosan lesz 5-6 év múlva is: http://www.sziszi.abbcenter.com/weboldal/sziszi/cikkek/Meno_..
Az iPhone se divat..Csak ebben az országban.Amerikában és Angliában tömeg cucc...
Az Android nem divat hanem egy operációs rendszer.Megszûnni nem fog mivel rengeteg telefon/tabletgyártó android oprendszert rak a készülékeire.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! nem találtam jobb szót a divat helyett!!!

Csütörtökön vettem tálcás csirkemellet, amit hazaérve rögtön betettem a fagyasztóba. A csomagolásán az áll, hogy 12. 09-ig jó. Így, fagyasztva még mennyi ideig lesz jó kb? Mennyire sürgős elkészítenem?

Legjobb válasz: Én fagyasztóban 1-3 hónapig eltartom. Mondjuk én nem úgy rakom be, ahogy megvettem. Megmosom, felszeletelem. De gondolom ez nagyon nem befolyásolja.

Én fagyasztóban 1-3 hónapig eltartom. Mondjuk én nem úgy rakom be, ahogy megvettem. Megmosom, felszeletelem. De gondolom ez nagyon nem befolyásolja.
Pár hónapig nyugodtan békén hagyhatod, nem lesz semmi baja. A szavatossági idõ csak a nem túl alapos hûtésre vonatkozik; van, amikor külön feltüntetik, hogy meddig áll el hûtve és meddig fagyasztva.
Nem kell aggódnod.Fél évig biztonsággal eláll a fagyóban. Akár húsvétkor is jó lesz még :-)komoly!

Mit jelent egészen pontosan a C1111? Az nst-n minden oké, nincs jele, hogy készülődne Babócám. Fájásaim sincsenek, még jósló sem. Kb. mennyi "időm" van még szülésig? Császáros leszek farfekvéses nagy baba miatt.39hkm.

Legjobb válasz: Méhszáj értékei: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Méhszáj értékei: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
ez azt jelenti hogy a méhszáj 3 cm-rõl 1 re rövidült és belsõ meg a külsõ méhszáj is nyitva van 1 cm-re ez már jó jel szerintem :) Bár nekem 2222 volt 37 hetesen és mégis csak a 40.re szültem meg...akkor viszont jó gyorsan :) 1 óra alatt :)

Holnap megyek cukorterhelésre, de azt nem mondta a védőnőm, hogy mikor lesz meg az eredménye. Mennyi idő után érdeklődjek nála?

Mert gondolom nála kell érdekl?dni,mert a dokim azt mondta,hogy az ultrahangra már az eredménnyel menjek.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a laborba kellett mennem az eredményért, aznap 1 órára készen is volt. kérdezd meg a laborban hogy hova és mikor menj az eredményért. A védõnõmnek semmi köze sem a vizsgálathoz, a beutalót is orvosnak kell adnia nálunk, de gondolom városonként lehetnek eltérések... 26 h

Szia! Nekem a laborba kellett mennem az eredményért, aznap 1 órára készen is volt. kérdezd meg a laborban hogy hova és mikor menj az eredményért. A védõnõmnek semmi köze sem a vizsgálathoz, a beutalót is orvosnak kell adnia nálunk, de gondolom városonként lehetnek eltérések... 26 h
Szia!Nekem a védõnõm egy hétre rá mondta meg az eredményt.Én is telefonon érdeklõdtem nála.
Szia! Nekem másnap kellett visszamenni a laborba az eredményért.
90 nap egészen pontosan. És ez a fogamzásgátlóra is igaz.

Mennyi idő alatt lesz meg az eredmény?

Nagyon félek a fert?zésekt?l. 19 hetes terhes vagyok, ma délután megyek orvoshoz, akit?l kérek leoltást. Ennek az eredményét mennyi id? múlva tudom majd meg?

Legjobb válasz: Ha hüvelytenyésztésre gondolsz,az 2 hét.

Ha hüvelytenyésztésre gondolsz, az 2 hét.
Jöv.hét közepére meglesz az eredmény, legalább is Nagykanizsán pár nap az egész.

Az esküvő előtt mennyi idővel kell/ajánlott megrendelni a meghívókat? Aug.8-án lesz az esküvőnk, ugye még nem késtünk el ezzel? Ha online rendelek kevesebb időbe telik míg megkapom, vagy jobb a személyes megrendelés?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyi idõ alatt lesz kész a meghívó, de az biztos, hogy mi úgy csináltuk, hogy az esküvõ idõpontja elõtt 4 héttel minden vendég kapja meg a meghívót, tehát jó lenne, ha nálatok is legkésõbb júniusban meglennének, hogy lehessen elvinni, kiküldeni. Szerintem 1-2 hét alatt készül el.

Attól függ, mennyi idõ alatt lesz kész a meghívó, de az biztos, hogy mi úgy csináltuk, hogy az esküvõ idõpontja elõtt 4 héttel minden vendég kapja meg a meghívót, tehát jó lenne, ha nálatok is legkésõbb júniusban meglennének, hogy lehessen elvinni, kiküldeni. Szerintem 1-2 hét alatt készül el.
10:29-es vagyok, szerintem jobb a személyes, az online gyorsabb, de a személyesnél konkrétabbak lehettek, és pontosabb, kisebb a hibalehetõség!
A mi baráti körünkben több pár is saját kezûleg készítette a meghívót, az a legbiztosabb, és nem kell a rendeléssel bajlódni, ha valakinek van egy kis kreatív vénája. Amúgy nem késtetek el, kivéve, ha vannak, akik már megszervezték a nyaralást és pont akkorra esik.
Van hogy 1 hónapot kell várni a meghívókra, és ha kész vannak, akkor még utánrendelni is lehet, az 1-2 hét. Az esküvõ elõtt legkésõbb 1-1, 5 hónappal illik kiküldeni, átadni a meghívottaknak! Nem vagytok elkésve, de lassn kezdjétek el megrendelni! Június közepére legyen meg kb. Sok Boldogságot!

Már egy éve van fogszabim, de azt mondták, hogy még két évig fent lesz :O Nektek mennyi ideig volt fent? Komolyan 3 év kell?

Legjobb válasz: Nekem áprilisban lesz 2éve fent, és azt mondták, hogy még fél év, de lehet, hogy egy kicsivel még több. Magándokihoz jársz? Mert ha igen, akkor valószínûleg csak az idõt húzza (nálunk ez a helyzet..)

Nekem áprilisban lesz 2éve fent, és azt mondták, hogy még fél év, de lehet, hogy egy kicsivel még több. Magándokihoz jársz? Mert ha igen, akkor valószínûleg csak az idõt húzza (nálunk ez a helyzet..)
Nekem csak Október óta van (megjegyzem: megándokinál), de már elõre szólt, hogy max 1 évig kell hordjam. Mondjuk nem volt nagy a torlódás, de csak most alig 1 hete tette fel alulra is. 16/L
Nekem magándokinál volt 3, 5 évig, de én tényleg összetett eset voltam. Nem húzta az idõt, ez száz.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) Énis megándokihoz járok, és hát, hogy is mondjam eléggé bonyolult eset vagyok.3 fogamat kellett mûtéttel lehúzni, mert nem nõttek ki, de ezeken már túl vagyok. Nem értem, hogy még miért kell 2 év...
1és fél év volt nekem. De utána éjszakai volt. :S Nem magándokinál.
nekem 2 év volt de hamar eltelt és közben menõ is lett... ismerek olyat is akinek 4 évig volt fenn szóval ez emberfüggõ.

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

Most megyek vércukor vizsgálatra és teljes laborra. Mennyi idő után lesz eredmény? Esetleg még aznap? Ha megküldik a háziorvosnak az kb. mennyi idő?

Ha van tapasztalatotok, akkor írjatok légyszi! 22 hetes

Legjobb válasz: Szia! Annak küldik aki a beutalót adta. Nálunk a nõdoki adja a beutalót, õ egy épületben van a laborral, így másnapra nála van az eredmény. Ettõl függetlenül másnaptól lehet kérni a leletrõl másolatot a laborban - ez régebben pénzbe került, szerintem most is.

Szia! Annak küldik aki a beutalót adta. Nálunk a nõdoki adja a beutalót, õ egy épületben van a laborral, így másnapra nála van az eredmény. Ettõl függetlenül másnaptól lehet kérni a leletrõl másolatot a laborban - ez régebben pénzbe került, szerintem most is.
Szia!Hétfõ reggel 8-ra mentem lötyit inni, és kedd reggelre már a háziorvosnál volt az eredmény (pár utcával odébb van a rendelõ).
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!