Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lesz meg (132 db)

Mennyi ideig lesz még Orbán Viktor a miniszterelnök?

Legjobb válasz: Feltételezhetõen addig amíg meg nem alakul a következõ Országgyûlés. Kivéve, ha idõközben lemond, meghal, elveszti választójogát.

Feltételezhetõen addig amíg meg nem alakul a következõ Országgyûlés. Kivéve, ha idõközben lemond, meghal, elveszti választójogát.
Ha az szoclib ellenzék tovább folytatja a jelenlegi politikát, sajnos még sokáig Orbán kormány lesz. A legborzasztóbb az az egészben, hogy a baloldal csak saját magát okolhatja. Orbánék hátradõlve nyerik meg a következõ választásokat mindaddig, amíg a baloldal nem képes egy hiteles politikust felmutatni. Olyat, aki nem sározódott be az elmúlt 20 évben, és hiteles a jelenleg bizonytalan szavazók elõtt. Õk a választásra jogosultak közel 50 %-a. Nem értem miért nem képes ezt megérteni a baloldal. Vagyis értem. Hatalomvágy, irigység, emberi gyarlóság.
Ha lenne benne egy csöppnyi becsület lemondana, szinte minden téren kudarcot vallott.
A következõ választásig biztosan, utána meg majd meglátjuk.
"A következõ választásig biztosan" Én még erre sem mernék megesküdni. Tüdom, hogy a hülye magyar mindent eltûr, de nem vagyok akkor sem biztos ebben.
Csak addig amíg nem jelentkezik egy jobb alternatíva. Feltételezéseim szerint esetleg még Szili Katalint jöhet szóba sokaknak mint hiteles személy.(De milyen pártja is van most?) A többiek már vagy "bizonyítottak", vagy bárgyúak , vagy teljesen komolytalanok.
Szerintem még max 6 évig.
Remélem, hogy nem sokáig...
Az a lényeg lesz -e kormányképes alternatíva utána. Jelen pillanatban Orbán nélküli Fideszben nagyobb alternatívát látok. Rogán, Varga, Navracsics, Kósa. Persze ez palotaforradalom volna a javából. Az meg ugye egy tekintélyelvû pártban...
Hááát, az attól függ, hogy 500 év rossz "karma" után megbûnhõdte már e nép a múltat és jövendõt? Mert ha nem ...
Amíg az RTL Kettõ.
Igaza van az elõttem szólónak.Teljesen így látom.A fasor végén sem látszik semmi az ellenzék részérõl, nem beszélve arról, hogy nincs olyan képességû ember az ellenzéki oldalon aki válthatja.Úgy tûnik sokáig lehet miniszterelnök, és ezért az ellenzék a felelõs.2/3-os többség nincs is Európában, ezért csak a gyalázatos, mindenkit lenézõ, és minden réteget sértõen gyalázó szocialista kormány a felelõs.Nem jó ez, jobb lenne, ha egy erõsebb ellenzéke lenne a Fidesznek.Egyet azért ne felejtsünk el, azért ilyen képességû miniszterelnökünk nem nagyon volt mostanság....
Még mindíg az!

Előreláthatólag mennyi ideig lesz még divat a pilóta szemüveg? érdemes még venni?

http://www.pilotshop.hu/images/randolph/crew_chief_kicsi.jpg

Legjobb válasz: Ne a divat alapján vegyél szemüveget... És még amíg nyár van divat lesz.

Ne a divat alapján vegyél szemüveget... És még amíg nyár van divat lesz.
Hagyd, magyarázhatod neki, divat, nem divat. Úgy tudtam, hogy tavaly volt nagy sláger, de én idén, sõt jövõre is bevállalnám, tetszik nagyom.
Felesleges csak azért megvenned egy szemüveget, mert divatos... Ha nem áll jól, ott eszi a fene! Olyat válassz ami jól áll és akkor az mindig jó lesz. :) 20L
ez a divat hogy mindenki ezzel van megakadva!! Néz meg h jól áll e neked, ha igen vedd meg, ha nem akkor meg hagyd mert úgy fox kinézni mint egy légy.. és az ciki lesz.
A kérdező hozzászólása: még soha életemben nem találkoztam olyan szemüveggel ami igazán jól állt volna..:P sajnos..:S most ilyen jó nagy lencséjû szemcsim van, azmég vlamaennyire kibírható.. érdekes arcom van és hát nem nekem tervezték a napszemcsiket..
Nekem például csak ez az egy napszemüveg áll jól. Úgy hogy nincs is sok választásom. Az a szerencsém, hogy ráadásul szinte csak ez tetszik:) 24/L

Szerintetek mennyi ideig lesz még a Földön civilizáció?

2050-ig? vagy kicsit tovább, vagy már hamarabb beköszönt a bukásunk?

Legjobb válasz: Még ha bukást is vizionálsz akkor se lesz vége. Egy földmûvelõ civilizáció is civilizáció. Ebbõl következõleg fogalmam sincs mikor lenne vége.

Még ha bukást is vizionálsz akkor se lesz vége. Egy földmûvelõ civilizáció is civilizáció. Ebbõl következõleg fogalmam sincs mikor lenne vége.
A kérdező hozzászólása: én úgy gondoltam hogy ennek a modern civilizációnak mikor lesz vége
Ha elfogy az olaj, akkor vége lesz, és visszajön a középkor.
Ha tényleg elkezd fogyni a kõolaj és 1000 forint felett lesz a benzin, akkor az energiacégeknek is érdekük lesz támogatni az elektromos meg egyéb alternatív meghajtások fejlesztését és azt fogják értékesíteni. Addig meg elvannak a kõolajjal, amíg valaki hajlandó megvenni tõlük. Tehát a kõolaj elfogyása nem elég, egy kisbolygó becsapódás vagy egy gyógyíthatatlan járvány elég lenne, de ezt meg nem tudhatjuk elõre.

A Nexus készülékek körülbelül mennyi ideig lesznek még támogatva pl. legújabb Androiddal?

Nexus 4-et szeretnék venni, csak nem tudom, hogy megérné-e.

Legjobb válasz: Google 3 évet mondott a Nexus 4-re. Aztán majd kiderül. 2 évig biztos lesz rá új szoftver.

Google 3 évet mondott a Nexus 4-re. Aztán majd kiderül. 2 évig biztos lesz rá új szoftver.
Ha a Nexus 4 nem éri meg, akkor nem tudom mi fogja megérni.

Mennyi ideig lesz még meg a menstruációm?

Most kezdtem Gestomix fogamzásgátlót szedni, 11. napja szedem, és még mindig megvan. Általában 6 napig szokott meglenni.Tudom hogy most ez tovább tart, de mégis meddig? Nektek mikor elkezdtetek tabit szedni meddig volt meg először?

Legjobb válasz: Kérdezd meg az orvost hogy ez normális-e mert nem biztos hogy az. Nekem simán ugyanannyi volt mint elötte

Kérdezd meg az orvost hogy ez normális-e mert nem biztos hogy az. Nekem simán ugyanannyi volt mint elötte
A kérdező hozzászólása: a betegtájékoztatóba le van írva hogy ez hosszabb lesz, de az nincs hogy mennyivel. de szerintem ha nem múlik el 1-2 nap múlva se akkor elmegyek dokihoz
Novemberben már elavultnak fog számítani.

Mennyi ideig lesz meg divat a peplum?

Legjobb válasz: Mi az a peplum?

Mi az a peplum?
Kb.jövõ nyárig.Én nagyon rondának találom õket....:P
Én se tudom mi az.
Hát ez elég gagyi kérdés!!! Elõször is a legtöbben azt sem tudták mi az a peplum( köztük én sem)! És szerinted itt közöttünk melyikünk híres divat tervezõ? Ki a fene tudja, hogy valami meddig lesz divat??? Amiíg az emberek veszik, addig divat lesz, ha már a kutyának sem kell, akkor már nem divat!!! A farmer több mint 30 éve divat!!! Ki gondolta volna???
Lefutott.Ez elkerülhetetlen.
Miért, divat? Egyébként ezt mi régen seszlinek hívtuk, akkor se volt nagy divat, mert erõsíti a csípõt. http://ourstyle.hu/webshop/product/2384;blake-seszli

Mennyi ideig lesz még divat az Android?

mi lesz a következ? "men? dolog" a telefonokon???? az android még divat lesz 4-5 évig????

Legjobb válasz: Az Android nem divat, hanem jelenleg piacvezetõ az okostelefonok platformján. A divat az az iPhone.

Az Android nem divat, hanem jelenleg piacvezetõ az okostelefonok platformján. A divat az az iPhone.
Az Android csak az olcsósága miatt "divat" (ha már így hívtad). Amúgy az iOS nekem jobban bejön. Kérdésedre válaszolva: ezt nem lehet megmondani elõre. De még egy ideig biztos.
Elõzõ: ha már összehasonlítást csinálsz akkor platformot hasonlíts platformhoz: android vs iOs. Az én szememben egy iPhone legalább akkora divat/felülárazott vacak mint a android prémium telefonjai. Nem lehet tudni mi lesz 5-6 év múlva, hiszen ennyi idõvel ezelõtt még nem is léteztek a jelenlegi platformok. Egy menõ dolog biztosan lesz 5-6 év múlva is: http://www.sziszi.abbcenter.com/weboldal/sziszi/cikkek/Meno_..
Az iPhone se divat..Csak ebben az országban.Amerikában és Angliában tömeg cucc...
Az Android nem divat hanem egy operációs rendszer.Megszûnni nem fog mivel rengeteg telefon/tabletgyártó android oprendszert rak a készülékeire.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! nem találtam jobb szót a divat helyett!!!

Ha 13 évesen elkezdek dobolni akkor mennyi idő lesz még nagyon nagyon jól megtanulok?

A pozitívum hogy elég jó a ritmusérzékem és az hogy nagyon szeretnék dobolni! A negatívum hogy nincs itthon se dob se dobszerkó a zenesuliban meg egy héten 2x fél óra van. Mennyi id? lesz amíg elég jól megtanulok?

Legjobb válasz: Tehetség függõ , lehet már majdnem profi leszel 1 év mulva ha tehetséged van rá .

Tehetség függõ , lehet már majdnem profi leszel 1 év mulva ha tehetséged van rá .
A kérdező hozzászólása: Húú az csodás lenne! de majd kiderül!:)

Egy HD6850-es kari mennyi ideig lesz még alkalmas játékok futtatására magas beállításokon egy 4magos phenom mellett 1366x768-as felbontáson?

Legjobb válasz: de mikkel játszol? azokra lehet, hogy bõven elég...de egy BF 3, Max Payne 3, GTA IV, Metro, etc lazán megfogja.

de mikkel játszol? azokra lehet, hogy bõven elég...de egy BF 3, Max Payne 3, GTA IV, Metro, etc lazán megfogja.
BF3, Skyrim, GTA 4, Crysis 2. Egyik sem okozott gondot a 6850esnek max grafon (FullHD, AA, meg minden ON.)
Én 1920x1080-ban FULLHD-ban tolom, minden játék ultrán megy, AA, meg minden bekapcsolva. Nincs akadály elõtte :) igaz egy cryis 2, vagy BF3 már feladja a leckét a gpunak. Jó 90%on pörög, de bõven megvagyok vele, sõt meg is leszek szerintem.
Hát nemtom, az én szemem képes folyamatosan látni, lehet nekem van lézer szemem...amúgy igen, 25 az jó, de most vedd bele, hogy a bf3-nak nem kell ekkora teljesítmény. Tehát bõven élvezhetõ vele 30 fps+-al.
Hát nemtom mit nézel, de bõven elég komoly dolgokra fullhdban. 20 fps játszani még élvezetes, fõleg, ha fullos minden.
Az idõt ne jósoljuk meg? Szarkazmust félretéve ez elõre nem megmondható.
ebbõl is látszik, hogy komolyabb dolgokra nem elég Full HD-ra.
Egy random mérés eredménye, heaven-nel, fullon minden. http://www.kepfeltoltes.hu/view/120708/nesztek_www.kepfeltol..
ma 11:15 Akkor írd be hány FPS-el megy a BF 3 multi Full HD-ban, ultrán, MSAA nélkül (mert ehez a beállításhoz kell 1 gigánál több vram). Ha hazudsz úgyis tudni fogom. Vagy ha ez nem megy, akkor egy Heaven benchmark eredményét másold be. Az F12-vel tudsz screenshotot csinálni az eredményrõl.
Persze, neked ilyen csodaszemed van, meg csoda 6850-ed. BF 3 multi meg 50 FPS alatt élvezhetetlen. A 6870-em sem volt elég hozzá.
Jól kiröhögtelek :D s*art sem értesz hozzá :D inkább költsd a pénzed :D anyuci fizeti, vagy netán apuci? ...off
te jó isten :D inkább hagyjuk az egészet. jó játékot a 6850-el full grafikán
köszi :) megvan, meg is lesz még vagy 5 évig
zsír :D
Miért nem 16xAA-ra állítottad mán akkor?
mert nincs olyan XD érteni kéne még mindig hozzá...agyam eldobom tõletek :D
OFF Húha, öreg neked minden második hsz-edben csak az van, hogy te nagyon királyul értesz hozzá, más pedig nem. Most eltérek "jó" szokásomtól nem idézek minden egyes mondatot, csak a kedvencemet. "Jah, és ki lehet használni, ha ügyes vagy" Ezt arra írtad, hogy ki lehet használni a 2 giga vramot. Ez igaz, csak ez annyiból áll, hogy a játék beállításoknál az értékeket minél magasabbra lövöd. Hát ehhez tényleg ügyesnek kell lenni. "érteni kéne még mindig hozzá" Szerintem ismersz már ahhoz eléggé, hogy ne kelljen bizonygatnom, de szívesen állok a ki a szakértelmed ellen. Hogy értsd nem azért mivel azt írod maxon nyomod a Crysis 2-õt, vagy BF3-at meg tököm tudja miket, csak kissé a stílusod bántja a csõröm. OFF Kérdezõ pontos adatot nem lehet mondani, de tippelnék neki 2 gondtalan évet(értsd:a megfelelõ szint meglesz a jó játékélményhez). Ellenben egyet értek Sylar-ral, hogy HD 7770-et vegyél, ilyen kis felbontáson nem jön ki a kisebb membusz hátránya. Az újabb játékokban meg az összes GCN elég jól teljesít, van ahol A HD 7770 a HD 6870-et is szorongatja.
Sylar7: pedig ez mind igaz :) ha kerekedik, ha kockásodik, ha pixelesedik a szemed, akkor is ez a színtiszta igazság :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor szerintem egy HD7770-es lesz :)
ilyen felbontáson kifog tartani. De nem ártana hozzá egy normálisabb monitor
Hát pedig full hd-ban már nagyon nem elegendõ a teljesítménye sok játéknál.
Ez egy hatalmas hazugság. Elõzõ kártyám egy 8600 GT volt, még azzal is vígan eljátszottam a mai játékokon is. Skyrim is ment vele High grafon. Ehhez képest a 6850 egy "Isten". Bõven elég bármire, FullHD-ban is. Aki mást mond, nem ért a játékhoz/gépekhez.
Akor akinél, nem megy ugy mint te gonolod az azért van mert nem ért hozá? igazán érdekes elméleted van:)
Fps is számít illtve én is bármit leirhatok ahogy valaki aztmondta hogy ö GT 430 DDR3 asával megy ugy mint neked 6850 eseden is valakinek meg 6950 2GB on szagar csodák vanak ugy látszik de számít minen egyes hardver pontosan és a szoftverkörnyezet is de hát nemtudom az csak jó akinek olsógépen is fullon megy a játék szóval anyira nem probléma ez:p
Hát valamit nagyon rosszul csinál :D mondom, hogy megy, crysis 2 is max beállítás mellett stabil 40-60 fps-t produkál. Nincs akadály számára, legalább is még nincs.
6870-emet is azért cseréltem, mert nem volt elég a teljesítménye Full HD-ban (számomra). Pedig az 20%-al erõsebb, mint a 6850.
ppf :D Ciki. Sapphire 6850-em van 2gb-os, overclockoltam, és nagyon jól megy, kajak nincs akadály elõtte.
mi a tosznak arra 2 giga ram egy rakat felárért? minimum egy 6950, amin ki is lehet használni. De azon is fõleg akkor, ha húzva van.
5000-rel volt drágább, mint az 1 gb-os. Jah, és ki lehet használni, ha ügyes vagy. Mondom, nem szakértelem, hanem értelem kell hozzá. Csináltam én már cifra dolgokat gépek terén, szóval tudom, mi mire képes.
Hol lehet kihasználni? Elõbb lesz vége a GPU-nak, mielõtt akár 1 gigát is használna. 1 játékot sem tudnál olyan grafikára tenni, hogy annyit használjon és gördülékenyen fusson.
Teljesen jó kártya. Még a 8800GT leszármazottjaival is lehet jókat játszani.
Kérdezõ egy jó darabig még elleszel vele olyan felbontáson. Viszont ha még nincs meg, én most újonnan inkább HD7770-et vennék helyette. Idõtállóbb architektúra. 29%-os, te meg írsz olyan dolgokat, hogy csak kerekedik itt a szemem... De nincs kedvem most belefolyni egy vitába...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat fõleg Hart-nak ill. Sylar7-nek. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!