Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lesz az (252 db)

Befolyásolja az h mennyi idő után szexel két ember azt hogy mennyi ideig lesznek együtt?

Legjobb válasz: hát, inkább ugy mondanám hogyha szeretik egymást, akkor nem hinném hogy a szex befolyásolja.

hát, inkább ugy mondanám hogyha szeretik egymást, akkor nem hinném hogy a szex befolyásolja.
Nem minden esetben...
nem
Na de lehet azt feltetelezni, hogy valaki egy nap utan mar szeret barkit is?? Elofordulhat, hogy egy egyejszakas kalandbol tobb ejszakas, vagy nagy szerelem lesz...DE alapvetoen, normal ismerkedesnel el lehet rontani mindent egy tul korai szexelessel. Amennyiben kolcsonosek az erzelmek, akkor ugyanugy minden percet elvezni fog mindket fel az ismerkedesben szex nelkul is. Es elvezik a megismerkedes minden kis lepeset is, es nem kell sietniuk. Nagyon korai szexeles arrol arulkodik, hogy mi a celja a kapcsolatnak... fiatalon meg elmegy a pusztan szexen alapulo kapcsolat, ertelmesebb korban ez mar nagyon kevesnek bizonyul komoly kapcsolathoz.
Inkább abban játszik szerepet, hogy a fiú mennyire fogja tisztelni a lányt. Ugyanis ha ismeretlenül korán fekszenek össze, akkor nem hinném hogy a lányban sok tartás van és ez számít a NORMÁLIS férfiaknak. Ha régebb óta ismerte egymást a pár akkor természetesen az már más kérdés.
Nem - de egy-két kivételes esetet (szexkalandból kapcsolat, elsõ randis szexbõl házasság, stb.) nem kell ahhoz felhasználni, hogy kioktassátok a fiatal lányokat, hogy elsõ, második randin szexelni "kell". Mindenki szexeljen akkor, amikor érzi és akarja. Nõknek azt tanácsolom, ne dõljenek hanyatt túl hamar, elõbb legyen ismerkedés, randizgatás - a szerelmes pasi azt is értékeli. Ha szerelmes a pasi, te diktálsz, ezt ne feledd. "Zsarolásnak", hisztizésnek nem kell engedni. Ha értékel valaki, akkor azzal egy hónap múlva is ugyanolyan jó lesz, mint az elsõ randin lenne.
Két ember szex közben ismerheti meg egymást a legjobban. Aki meg azt hiszi, hogy minél tovább várakoztatja a barátnõje, az annál valószínûbben lesz hozzá hûséges a késõbbiekben, az szimplán idióta.
befojásolja igen ha 1 bõl nem dobod szét a lábad másodszor már nem kérem XD

Csütörtökön vettem tálcás csirkemellet, amit hazaérve rögtön betettem a fagyasztóba. A csomagolásán az áll, hogy 12. 09-ig jó. Így, fagyasztva még mennyi ideig lesz jó kb? Mennyire sürgős elkészítenem?

Legjobb válasz: Én fagyasztóban 1-3 hónapig eltartom. Mondjuk én nem úgy rakom be, ahogy megvettem. Megmosom, felszeletelem. De gondolom ez nagyon nem befolyásolja.

Én fagyasztóban 1-3 hónapig eltartom. Mondjuk én nem úgy rakom be, ahogy megvettem. Megmosom, felszeletelem. De gondolom ez nagyon nem befolyásolja.
Pár hónapig nyugodtan békén hagyhatod, nem lesz semmi baja. A szavatossági idõ csak a nem túl alapos hûtésre vonatkozik; van, amikor külön feltüntetik, hogy meddig áll el hûtve és meddig fagyasztva.
Nem kell aggódnod.Fél évig biztonsággal eláll a fagyóban. Akár húsvétkor is jó lesz még :-)komoly!

Hogyan kell az egyetemeken összeállítani az órarendet? Mi alapján fogom tudni eldönteni, hogy melyik tanórát kell felvennem, melyikre lesz szükségem a jövőben? Mennyi időm lesz összeállítani az órarendemet egyetemen?

Legjobb válasz: Kedves harmadik! Lehet, hogy nálatok ez így megy, de például nálunk nem. Tehát, ha a válaszodat úgy kezded, hogy nálunk az XY egyetemen így történik..., akkor nem tájékoztatod félre a kérdezõt. Például nálunk egyáltalán nem gond, ha mondjuk az elsõ félévben valaki nem vesz fel 30 kreditet.

Kedves harmadik! Lehet, hogy nálatok ez így megy, de például nálunk nem. Tehát, ha a válaszodat úgy kezded, hogy nálunk az XY egyetemen így történik..., akkor nem tájékoztatod félre a kérdezõt. Például nálunk egyáltalán nem gond, ha mondjuk az elsõ félévben valaki nem vesz fel 30 kreditet.
milyen szakra jelentkeztél?
Nálunk az elsõ félévben segítenek a mentorok a tárgyfelvételben. Utána meg már úgyis lesz annyi tapasztalatod, hogy menni fog az magadtól is. ne parázz elõre ilyeneken. Élvezd inkább a nyarat:)
Kapsz egy minta tantervet beiratkozáskor, vagy még augusztusban postán az egyetemtõl. A mintatanterv kötelezõ és kötelezõen választható tárgyit felveszed (ott lesz a tantárgy mellett hogy melyik tantárgy csoportba tartozik) ..marad a szabadon választható tárgyak csoportja..ott meg amelyik szimpi..mindegy alapon meg, csak az a lényeg hogy kiadja a 30 kreditet az összes tárgy...tehát annyi és olyan szabadon választhatót veszel fel még el nem éred a 30 kreditet.
Vannak olyan tárgyak, amik több évesek, vagyis úgy kell õket (sorba) felvenni, mert egymásra épülnek. Tehát pl.anatómia. Elsõ félévben felveszed az anatómia I-et, abból levizsgázól. Második f-ben felveszed az anatómia II-õt, levizsgázol. Harmadik félévben az anatómia III-at és levizsgázol, negyedik félévben az anatómia IV-et veszed fel és asszem leszigorlatozol. (a szigorlat olyan vizsga, ami több féléves tárgyból van)

Ha az ínhüvely gyulladást gipszelik, mennyi ideig lesz fent a gipsz?

Sajnos eléggé összetett a problémám, ínhüvely és izomrost gyulladásom van. Egy hete gyógyszert kaptam rá, de semmit nem javul a helyzet, ráadásul olyan gyógyszert írtak fel, ami mellé gyomornedv-ellenállót kell szedni, mert olyan er?s. A helyzetet nehezíti az is, hogy grafikus vagyok, ami azt jelenti, hogy napi szinten 12 órát gépelek. Természetesen a mai helyzetek miatt nem igazán mehetek el betegszabadságra, mert a munkáltatóm szívrohamot kapna. A másik, hogy a kisujjam születési rendellenesség miatt deformálódott, az idegek egymásra vannak n?ve, ez is nagyon fájdalmas. M?tétet javasoltak, de el?re közölték, hogy nem sokat segít.

Legjobb válasz: Általában 2 hét, de ezt a drasztikus megoldást az orvos már csak olyankor szokta bevetni, amikor hiába mondja a betegnek, hogy egy kicsit tessék pihentetni a kezet. Ha a beteg ezt nem teszi meg, akkor ezzel a módszerrel gondoskodnak arról, hogy ne használd az ujjaidat!!! Pihentetés = kevesebb gépelés + hidegvizes borogatás néhány (2-3) napon keresztül. Ha ennyire nem lehet visszafogni a tempót, akkor mi lesz 2 hét = semmi meló?

Általában 2 hét, de ezt a drasztikus megoldást az orvos már csak olyankor szokta bevetni, amikor hiába mondja a betegnek, hogy egy kicsit tessék pihentetni a kezet. Ha a beteg ezt nem teszi meg, akkor ezzel a módszerrel gondoskodnak arról, hogy ne használd az ujjaidat!!! Pihentetés = kevesebb gépelés + hidegvizes borogatás néhány (2-3) napon keresztül. Ha ennyire nem lehet visszafogni a tempót, akkor mi lesz 2 hét = semmi meló?
Ha a tünetek nagyon súlyosak a csuklóba adott szteroid injekcióval is csökkenthetõ a gyulladás.

Vaterán az utalás után mennyei idővel leszek "teljes jogú felhasználó"?

Péntek reggel elutaltam 100 ft-ot a megadott számlára. Többször ellenőriztem, nincs elgépelés. Eddig még nem változott semmi, de azt mondják, hogy 24 órán belül aktiválva leszek. Számíthatok rá a hétvégén, hogy teljes jogúvá tesznek, vagy legkésőbb hétfőn?

Legjobb válasz: Átfutási idõ akár két hét is lehet (nálam 9 munkanap volt, volt akinél csak 3).

Átfutási idõ akár két hét is lehet (nálam 9 munkanap volt, volt akinél csak 3).
na, mikorra jött össze?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, már múlt héten érvényesítettek.

Az V-ös metacarpus törése után mennyi ideig lesz gipszben a kezem?

Hétvégén eltört a kezem és pont h jön a jó id?... A pontos diagnózis: az V-ös metacarpus fejecse alatt 40 fokos palmaris tengelyeltéréssel járó haránttörés van.

Legjobb válasz: szerintem ez nem ide tartozik

szerintem ez nem ide tartozik
A kérdező hozzászólása: óóóó bazz elb.sztam:S hogy lehet törölni a kérdést?
Beszélj vele!
6 hét alatt gyógyül de nekem 5 hét alat lekapták a gipszet
de leg közeleb figyelj hova teszed:D

Mennyi ideig lesz még divat az Android?

mi lesz a következ? "men? dolog" a telefonokon???? az android még divat lesz 4-5 évig????

Legjobb válasz: Az Android nem divat, hanem jelenleg piacvezetõ az okostelefonok platformján. A divat az az iPhone.

Az Android nem divat, hanem jelenleg piacvezetõ az okostelefonok platformján. A divat az az iPhone.
Az Android csak az olcsósága miatt "divat" (ha már így hívtad). Amúgy az iOS nekem jobban bejön. Kérdésedre válaszolva: ezt nem lehet megmondani elõre. De még egy ideig biztos.
Elõzõ: ha már összehasonlítást csinálsz akkor platformot hasonlíts platformhoz: android vs iOs. Az én szememben egy iPhone legalább akkora divat/felülárazott vacak mint a android prémium telefonjai. Nem lehet tudni mi lesz 5-6 év múlva, hiszen ennyi idõvel ezelõtt még nem is léteztek a jelenlegi platformok. Egy menõ dolog biztosan lesz 5-6 év múlva is: http://www.sziszi.abbcenter.com/weboldal/sziszi/cikkek/Meno_..
Az iPhone se divat..Csak ebben az országban.Amerikában és Angliában tömeg cucc...
Az Android nem divat hanem egy operációs rendszer.Megszûnni nem fog mivel rengeteg telefon/tabletgyártó android oprendszert rak a készülékeire.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! nem találtam jobb szót a divat helyett!!!
90 nap egészen pontosan. És ez a fogamzásgátlóra is igaz.

Most először szeretném legyantázni a bajuszom. Mennyi ideig lesz piros a bőröm? Ki fog pattogni? Ha igen, akkor azt alapozóval el lehet tüntetni? 16/L

Legjobb válasz: Elvileg másnapra elmúlik, de azért úgy csináld, hogy még a következõ nap ne nagyon legyen programod. Alapozót tenni rá nem jó ötlet, mert azért felsérti a bõrt, és elképzelhetõ, hogy az alapozótól fog kipattogni vagy valami.

Elvileg másnapra elmúlik, de azért úgy csináld, hogy még a következõ nap ne nagyon legyen programod. Alapozót tenni rá nem jó ötlet, mert azért felsérti a bõrt, és elképzelhetõ, hogy az alapozótól fog kipattogni vagy valami.
Nekem egy óra múlva nyoma sincs, bár ez adottság kérdése... A kozmetikusnõ ajánlott olyan korrektort, ami hidratáló hatású, de én nem használok semmit.
2-3 óra után eltünik. el lehet tüntetni alapozóval. :)

Mennyi ideig tart az uborka okozta puffadás? Mikor lesz újra normális a hasam pár óra vagy csak másnap, , tűnik" el a puffadás?

Ma uborkát ettem nyersen. És felpuffadt tőle a hasam.

Legjobb válasz: Ezt neked kellene tudni, hogy meddig szokott nálad tartani - nekem sosincs ilyen bajom az uborkától és szerintem ez minden embernél máshogy van.

Ezt neked kellene tudni, hogy meddig szokott nálad tartani - nekem sosincs ilyen bajom az uborkától és szerintem ez minden embernél máshogy van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!