Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lehet megtanulni angolul mesterfokon (1 db)

Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul mesterfokon? Egyedül is meg lehet tanulni, ha enm járok tanárhoz?

Nem igazán szeretnék emiatt angoltanárhoz járni,jobban szeretném egyedül megtanulni az angolt.Alapszinten megy az angol, de én anyanyelvi szintenakarom megtanulni, mert elég jó nyelvérzékem van.

Legjobb válasz: Egyedül tuti nem fog menni. Ha kimész az már sok segítség, mert ott ugye muszály lenne beszélned, és így sok minden ragad, de az írást és a nyelvtant nem biztos hogy jól el tudod sajátítani és a nyelvnek is a szleng részét illetve nem a hivatalos formáját tanulod meg, de kommunikálni tudsz, viszont ha hazajössz a nyelvvizsga nem biztos hogy sikerülne, és a nyelvtanár olcsóbb mint kiutazni, nem? A nyelvvizsgán a hivatalos nyelvhasználatot kérik és a nyelvtanra is jól rámennek, és írnod is tudni kell, nem csak kiejteni. Szerintem tanár nélkül nem fog menni, akár itthon akár kint jársz tanárhoz, az segít.

Egyedül tuti nem fog menni. Ha kimész az már sok segítség, mert ott ugye muszály lenne beszélned, és így sok minden ragad, de az írást és a nyelvtant nem biztos hogy jól el tudod sajátítani és a nyelvnek is a szleng részét illetve nem a hivatalos formáját tanulod meg, de kommunikálni tudsz, viszont ha hazajössz a nyelvvizsga nem biztos hogy sikerülne, és a nyelvtanár olcsóbb mint kiutazni, nem? A nyelvvizsgán a hivatalos nyelvhasználatot kérik és a nyelvtanra is jól rámennek, és írnod is tudni kell, nem csak kiejteni. Szerintem tanár nélkül nem fog menni, akár itthon akár kint jársz tanárhoz, az segít.
Ha te meg szeretnél tanulni angolul, és megy alapszinten, akkor olvass minél többet, hallgass minél több angol nyelvû videót, zenét, podcastot, stb .... Magyarán azt a nyelvet tanuld, amit a való életben használnak, hiszen ha te az igazi nyelvet szeretnéd tudni, akkor csak akkor magolj, ha másképp nem megy. HA nyelvvizsgára akarsz készülni, akkor magold be a nyelvtant, meg célirányosan a szavakat. Persze annál jobb nincs, hogyha külföldön anyanyelviek között vagy. Van egy oldal, a penpalworld.com, ott tudsz keresni chat-társakat.
A nyelvizsgaval kapcsolatban nem ertek egyett... na mindegy. Nem akarom feszegetni a magyar nyelvizsgak szinvonalat. En tobb mint 1 eve elek Angliaban. Mikor kijottem elotte 1, 5 evig tanultam angolul magamtol... semmi nyelvikurzus, semmi tanar. Aztan itt a kinti suliba a level 2-es csoportba tettek be, ami utan mar nem kovetkezik semmi - ESOL rendszer, english for speakers of other languages. Uniersity of Cambridge. Szoval en itt jartam suliba de ugy gondolom hogy ha kijossz egy evre es angolokkal elsz egyutt, ha koztuk mozogsz... ha veluk dolgozol utana konnyeden menne a felsofoku "nivos" magyar nyelvizsga.
A nyelvtanulás idõ, szorgalom és igény kérdése. Ha nem vagy igényes, 3 hónap alatt is megtanulhatsz valamit. Ha igen, 3 hónap + egy emberélet (az anyanyelvi szintre gondolok)és még akkor sem biztos, hogy megvalósíthatod a célodat. (Egy nyelvtanár.)
Hát mondjuk elsõ körben google-t ajánlanám és akkor lakhelyedhez közel is kereshetsz!
Ez a sétáló angol engem is érdekelne! :) Hol lehet megtalálni neten?
Mestefokon még tanártól sem tudsz megtanulni, ahhoz angol anyanyelvû emberek közt kellene élned egy darabig. Már hogyha valóban folyékonyan akarsz beszélni bármirõl és nem csak a papírra hajtasz.
Ha szorgalmas vagy, jó könyvet(ha lehet, többet) szerzel be, interneten is keresgélsz anyagokat, és hallgatsz rádiót vagy tévét, akkor elég gyorsan megtanulhatod a dolgokat.Nem írtad, hogy akarsz-e nyelvvizsgát..mert ott általában az van.amit az elsõ hozzászóló mondott:mást kérnek, mint ami a való életben van, és ami elég ahhoz, hogy jól beszélj és tudj angolul, az a nyelvvizsgán nem lesz elég.
Megcáfolnám az elõttem szólót. Én általános iskola utáni nyáron kezdtem angolt tanulni, gyakorlatilag tök egyedül, itthon - elõtte 6 évig németet tanultam -, és nyár végére a középiskolában a haladó angolosok között a legjobb voltam. A középsuliban angol oktatás nem nagyon folyt az órákon, ezért -sajnos- én is hanyagoltam, de mikor rájöttem, hogy a továbbtanuláshoz jó lenne egy nyelvvizsga: alig két hét alatt fel tudtam készülni a középfokra. Most meg készülök a felsõre. Én konkrétan kb. nem is láttam "rendes" angoltanárt, aki angolt is tanított volna. Úgy érdemes otthon tanulnod, hogy azért a végén biztonság kedvéért befizetsz egy-két órára, hogy megnézzék a kiejtésed, nyelvtanodat. Én se költenék többet rá - minek, ha megy egyedül is. (Amúgy a Deák térnél (ha pesti vagy) be lehet fizetni sétáló angol órákra, akkor kapsz egy anyanyelvi embert, elmentek egy parkba sétálgatni és angolul társalogtok. Nézz utána neten!)
És én is megcáfolnám a legelsõ válaszolót. Én is magamtól kezdtem el, és meg lehet tanulni a nyelvtant. Egyébként pedig messze nem használnak annyi nyelvtant a mindennapi életben az anyanyelviek, mint amit a magyar nyelvvizsgákon -szerintem feleslegesen- kérnek .... Próbálj meg sokat beszélni, az sem baj, ha nem folyékony, vagy ha van benne 1-2 hiba, csak beszélj, használd mindennap a nyelvet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy mondanátok németül? "Jobban van már a lányod? " "Hogy érzi magát a lányod? "

3

ECL szóbeli nyelvvizsga menete?

Milyen kérdések lehetnek és milyen szóbeli feladatok?

0

Létezik olyan oldal, ahol a kifejezések pl. put down, run out of, stb. normálisan össze vannak gyűjtve és a rendes magyar jelentése van leírva hozzá?

4

Spanyol dialogus irasaban szeretnek segitseget kerni?

2

Just like that simply ennek hogy van a helyes forditása?

csak úgy egyszerűen?

2

Hogy képzeljem el hogy "6 line"? Vizuálisan?

Még mindig Helmreich, az örökké fiatal nyugdíjas úriember városjáró, aki keresztűl-kasul bejárja NY utcáit, tereit, parkjait. A szegényebb és a tehetősebb gyerekek játszótere között hatalmas és mélyen elgondolkodtató különbség van. De most tanácsod ad, hogy hol kapható a város legfinomabb pizzája:

"Helmreich claims that the best pizza in New York is at Crosby Stop Pizza, in Pelham Bay near the end of the 6 line."

5

Az orosz írott betűket milyen füzetben érdemes gyakorolni?

Az egyes betűk írásánál oda kell figyelni, hogy azok ne lógjanak ki a vonalból, érintsék a vonalat, stb. Milyen füzetben érdemes ezt gyakorolni? Elsősben?

7

A "sportingra" keresek fordítást. Mi lehetne?

Egy új smart phone kijelzőjéről van szó. A háttérről, az ikonokról, az üzenetekről, stb.

"...they’ll just look flatter, sporting a bright, matte paint job to match iOS 7."

3

Nyáron csináltam egy középszintű német érettségit és 82%-os lett. Beadtam a jelentkezésemet előre hozott emeltszintűre. Meg marad a középszínten elért eredményem?

Be vagyok parázva főleg úgy hogy láttam milyen nehezek a feladatok, hogy én tuti nagyon szart fogok írni 2esre tippelném magam, tudom felelőtlen volt beadni a jelentkezést de már késő. A kérdésem az lenne, hogy akkor a középszintű érettségim az elvsztődik vagy meg lehet oldani h ne vegyék figyelembe az emelten elért eredményemet és azt számoltatni el felvételin ???

3

Itt a domestication az háziasítás vagy más?

Zavaros, kiegyenlítetlen családi kapcsolatok, a kislánynak gyermekkori mesékből származó visszatérő rémálmai vannak, dühében felborogatja a bútorokat... Az édesanya magába forduló neurotikus természet...

"The revelation—of her husband’s anger, his resentment of her domestication—doesn’t come to her out of nothing."

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!