Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lehet újra próbálkozni a (6 db)

A doki azt mondta lehet, hogy petevezeték átfújást kell csinálni nálam! Után mennyi idővel lehet újra próbálkozni a kisbabával?

Legjobb válasz: Azt majd megmondja a doki, de azért , mert általában váratnak egy mensit, elmondom.. A szomszédnak is ez volt , akkor neki azt mondtam minek vár mensit, ha tiszta az út , akkor hadd menjenek a katonák! Képzeld utána már nem is jött meg, most már nagy a baba. Szóval én nem várnék semmit, minek , hogy megint elzáródjon??

Azt majd megmondja a doki, de azért , mert általában váratnak egy mensit, elmondom.. A szomszédnak is ez volt , akkor neki azt mondtam minek vár mensit, ha tiszta az út , akkor hadd menjenek a katonák! Képzeld utána már nem is jött meg, most már nagy a baba. Szóval én nem várnék semmit, minek , hogy megint elzáródjon??
Minnél elõbb, annál jobb!Szerintem se várjatok vele:)
Nekem decemberben csinálták meg és januárban már teherbe is estem. Napok kérdése és megszületik a kisfiam! Sok sikert neked is!

Sajnálatos abortusz után mennyi ideig nem lehet szexuális életet élni és kb mennyi idő után lehet újra próbálkozni a gyerekvállalás terén?

Tegnap nem volt szívhang és sajnos ma sem volt! Pedig reménykedtünk!

Legjobb válasz: Sajnálom! Nekem az orvos két hónapot mondott, hogy lássuk minden rendben van-e a peteéréssel. Annyit szerintem érdemes várni.

Sajnálom! Nekem az orvos két hónapot mondott, hogy lássuk minden rendben van-e a peteéréssel. Annyit szerintem érdemes várni.
Szia, nagyon sajnálom, ami veled történt:( Én a 20.héten vesztettem el az elsõ babám. Nekem a doki a házaséletre 6 hetet mondott, akkor úgyis kell kontrollra menni, és ott mondja meg, hogy minden oké-e, lehet-e szerelmeskedni. A köv. teherbeesésre pedig 3 hónapot mondott, hogy a szervezet helyrerázódjon.
nekünk is 6 hét szexmentes napokat javasolt, és 6 hónapig pedig védekezni kellett, hogy regenerálódjon a szervezet! tudom, hogy nagyon nehéz, de kitartás!!!
Nekem 2hét szexmentesség, 3honap védekezés.Ne csüggedj, nekem márciusban volt a mûtétem, jelenleg 27hetes terhes vagyok.Sok sikert.
szia 2 hét után már próbálkozhattok a szexel, a babaprojekttel várjatok 1 hónapot. Nagyon sajnálom, ami veled történt, én is átéltem már. Sajnos. 2 gyerekes.
Nekem májusban volt a mûtét, most 21 hetes terhes vagyok.

Mennyi idő után lehet újra próbálkozni a baba vállalással?

Sajnos tegnap este 5.5 hetesen elvetéltem, de szeretnék minden képpen babát. Mikor lehet újra próbálkozni?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom... Szerintem két hónapot mindenképp várjatok, hogy fel tudjon készülni a tested. Javaslom, hogy szedj terhességi vitamint (pl. Elevit). Én a teherbeesés elõtt 1 hónappal kezdtem el szedni. Kitartást és sok sikert! 7 hetes kismama

Nagyon sajnálom... Szerintem két hónapot mindenképp várjatok, hogy fel tudjon készülni a tested. Javaslom, hogy szedj terhességi vitamint (pl. Elevit). Én a teherbeesés elõtt 1 hónappal kezdtem el szedni. Kitartást és sok sikert! 7 hetes kismama
A dokik 3 hónapot szoktak mondani, de valaki egyszer azt mondta itt, és igazat adok neki, hogy a szervezeted addig úgysem engedi beágyazódni az új babát, amíg fel nem készült rá. Szeritnem a te döntésed, mikor érzed késznek magad.
Nekem vetélés után 2 mesit javasoltak, de csak a 4.után estem teherbe, most vagyok 5 hetes. Sajnálom, és együtt érzek veled! Csak kitartást, és feszültségmentes várakozást kívánok! És egyet értek az elõttem válaszolókkal! Ha a porontyod jönni akar úgyis jön! :) szorítok


Antibiotikum kúra hatására elmaradhat a peteérés? Mennyi idő múlva lehet újra próbálkozni?

Legjobb válasz: rögtön...én szedtem mikor megjött arcüreggyull volt, de 5 napig szedtem s utána hajrá:)Mondjuk én augmentinit kértem direkt, mert azt terhesen is lehet

rögtön...én szedtem mikor megjött arcüreggyull volt, de 5 napig szedtem s utána hajrá:) Mondjuk én augmentinit kértem direkt, mert azt terhesen is lehet
A kérdező hozzászólása: Tüsszõs-mandulagyulladásra, plusz kaptam Fluimucilt is, ami szintén nem szedhetõ... :( Szerintem pé-m se volt, a hõm szinte egyáltalán nem emelkedett.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én szinte csak olyan gyógyszert kaptam, amit nem lehet terhesen szedni, pedig tudja a doki, hogy próbálkozunk.
szia mire kaptad??Akkor sztem beszélj vele....vagy akkor vártok..-elõzõ vagyok

Nincs egy hete hogy laparoszkópiával műtöttek, elfelejtettem megkérdezni a dokimat hogy mennyi idő után lehet szeretkezni? Kell védekezni egy darabig vagy egyből lehet ujra próbálkozni? Nagyobb esély van a babóra most így a műtét után?

Sajnos csak a bal oldali petevezet?m átjárható a jobb nem inszemet javasolt a köv hónapban , de az inszem mellett lehet amúgy is próbálkozni ugye,

Legjobb válasz: szia,tesómnak inszem volt,nekik azt mondta a doki hogy még aznap kötelezõ a szex otthon,inszem után!kislány lett!és hogy az inszembõl vagy a szexbõl ki tudja:-D

szia, tesómnak inszem volt, nekik azt mondta a doki hogy még aznap kötelezõ a szex otthon, inszem után!kislány lett!és hogy az inszembõl vagy a szexbõl ki tudja:-D
A mûtét után legalább 5-6 hetet várjatok a próbálkozással, mert fertõzést kaphatsz!Szerintem inszem mellett nem javasolt próbálkozni ! Én úgy tudom, hogy inszem elõtt nem is szabad együtt lenni, mert hígulnak a spermák, és nem lesznek erõsek! De beszélj mindenképpen az orvosoddal! (Azért gondolom, mert volt tüszõrepesztésem egy pár, és elõtte 5 napig nem lehettünk együtt!
Szia! Ismerõs helyzet.:( Engem endóval mûtöttek, de hasi mûtétem volt. És sajna a kórházban láttam(minden nap hõmérõztek), hogy a mûtét után volt közvetlen pém. De a következõt már simán próbáltuk(pedig vágtak). Mellettem azonban feküdt egy "hasonszõrû". Akit laparral mûtöttek. A doki neki is azt mondta kb. 2 nap és jöhet a mehet, mert a "mi" betegségünk legjobb gyógymódja a baba és hát én is már taposom a 30-at. A lényeg hogy nem kell várni, a lapar tényleg nem olyan megterhelõ beavatkozás. Mondom mi nagy hasi mûtét után is csak egy hónapot hagytunk ki és a doki mondta is nyugodtan lehet próbálkozni(persze azért vigyázva, de lehet). Sajna azóta mi is inszemre várunk, de nem emiatt nem sikerül, hanem a betegség miatt. De szurkolok Nektek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. NAgyon szépen köszönüm a válaszotokat nagyon aranyosak vagytok. Megyünk inszemre de nincs nagy reményem hozzá , meg a gyogyókat sem tudom mibõl fizetjük majd ki de megoldjuk... Még nem voltunk együtt magvárjuk a két hetet , de nehezen bírom :-DD És remélem az inszem segít majd hogy legyen babónk mert ha nem akkor sajna a lombikra meg fõleg nincsen pénzünk... Mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok....

31 éves vagyok, van egy négy éves kisfiam. Szeretnénk újra babát vállalni, viszont a férjem két hónapig Roacuttant szedett. A gyógyszer abbahagyását követően mennyi idő után lehet próbálkozni? Akinek van tapasztalata, kérem segítsen.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer pattanásokra van, habár elég erõs, de a férfiaknál nem számít, a nõknél már igen. de nem ártotok vele ha vártok 2 hónapot.

Ez a gyógyszer pattanásokra van, habár elég erõs, de a férfiaknál nem számít, a nõknél már igen. de nem ártotok vele ha vártok 2 hónapot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Elég sokat olvasgattam utána, és én is azt olvastam, hogy férfiaknál ez nem ártalmas. Április elején hagyta abba ezt a gyógyszert, úgy gondolom, hogy talán júniusban meg lehetne próbáli...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!