Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lehet újra elkezdeni (4 db)

Méh eltávolítása után mennyi idővel lehet újra elkezdeni sportolni?

Orvos azt mondta 6 hét, de ez nagyon brutálisan hangzik. Én minden nap edzek, vsz. elvonási tüneteim lennének. Akinek volt ilyen műtéte, mennyi idő után kezdett újra fokozatosan sportolni? Esetleg tippek, milyen gyakorlatokkal kezdhetem majd? Mert azt mondták, ez 'nagy' hasműtét, viszont nem nagyon tudok olyan gyakorlatot, amiben EGYÁLTALÁN NINCS hasizom :((

Legjobb válasz: Igaza van az orvosnak, 6 hét.

Igaza van az orvosnak, 6 hét.
Nem csak az a baj, hogy hasizmot közvetlenül vagy közvetve igénybe vevõ gyakorlat. Az erõlködéstõl megnõ a hasüregben a nyomás. Egyelõre hanyagold.
A kérdező hozzászólása: Hát azt sajnos sejtettem h igaza van, hiszen ezért orvos =(( De olyan gyakorlat nincs esetleg ami teljesen hasizom mentes? Szülés után is 2 héttel kezdtem edzeni (igaz, akkor nem nyiszálták a hasam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Kaptam haladékot úgyhogy igazából leghamarabb õsszel lesz aktuális a dolog, csak szeretnék addig is tájékozódni, tapasztalatokat/véleményeket/erõt gyûjteni... Csak ilyen egyszerû dolgokra gondoltam, h kényelmes tempóban elkezdek felsétálni a lépcsõn, nyilván nem mindjárt elsõ nap a 10.-re, és aztán meglátom, jólesik-e, hogy bírom stb. Ez rossz ötlet?

Mennyi idő múlva lehet újra elkezdeni a 90 napos diétát? Van egyáltalán erre korlátozás?

Legjobb válasz: 3 hónap pihenõt javasolnak a két kúra között. VAgyis 90 nap múlva kezdheted újra :)

3 hónap pihenõt javasolnak a két kúra között. VAgyis 90 nap múlva kezdheted újra :)

Fogamzásgátló abbahagyás után mennyi idő mulva lehet újra elkezdeni szedni?

Legjobb válasz: Miért hagytad abba? És mikor? A levél utolsó szemét beszedted? Megjött azóta a vérzésed? Tudom, sok a kérdés, de nem igazán értem ennyibõl, hogy mire gondolsz...

Miért hagytad abba? És mikor? A levél utolsó szemét beszedted? Megjött azóta a vérzésed? Tudom, sok a kérdés, de nem igazán értem ennyibõl, hogy mire gondolsz...
A kérdező hozzászólása: végig szedtem a levelet és utána abbahagytam bizonyos okokból, vérzés megvolt. és az a kérdés hogy ha következõ hónaptól újra akarnám-e szedni akkor annak lennének e káros hatásai illetve szabad-e egyáltalán?
nem káros egyáltalán milyiket szeded ???

Atroszkópos térdműtét után mennyi idő mulva lehet elkezdeni újra sportolni?

Nem kemény sportra gondoltam... Csak laza kocogás, torna ilyesmi...

Legjobb válasz: Kérdezze meg orvosát......

Kérdezze meg orvosát......
Ez igen nagy mértékben függ attól, hogy mit csinálnak pontosan arthroszkópos úton... Tényleg a kezelõorvos tudja megmondani.
A versenysport nem ajánlott.
Ajánlom a Seaton valamelyik termékét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!