Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lehet érezni, hogy (5 db)

34hetes 3napos kismama vagyok és már vannak fájásaim többször. Honnan tudom hogy közeleg az idő? Ilyenkor a baba is másképp mozog? Mennyivel előtte lehet érezni a szülést?

Legjobb válasz: Én konkréten csak reggel aznap reggel érezetem, mikor szültem. Mindenki más, de rá fogsz jönni, mikor igaziak a fájások.

Én konkréten csak reggel aznap reggel érezetem, mikor szültem. Mindenki más, de rá fogsz jönni, mikor igaziak a fájások.

Mennyi idő után lehet érezni, hogy ha sikerül teherbe esni?

Elképzelhet? hogy az ovuláció utáni 5-6. napon premenstruációs tünetekhez hasonló mellfeszülés, illetve alhasi nem fájdalom,inkább csak történés érzése jelentkezzen?

Legjobb válasz: Mindenki máskor érez és mást. Vannak kivételes esetek, akik állítják, hogy akár a termékenyítés után pár nappal érzik, de ez igen ritka és biológiailag szinte lehetetlen. Általában a mensi elmaradása az elsõ jel, néha már elõtte pár nappal jelentkezik a mellfájás, hasfájás, hányinger, szédülés. De a tünetek leggyakrabban az 5-6 héten kezdõdnek. Én 5 hetesen vettem észre(hosszabb ciklusaim vannak) egy reggel, hogy fáj a mellem, és + lett a teszt:-)De most 18 hetes vagyok, és a has és mellfájáson kívül nincs és nem is volt más tünetem.

Mindenki máskor érez és mást. Vannak kivételes esetek, akik állítják, hogy akár a termékenyítés után pár nappal érzik, de ez igen ritka és biológiailag szinte lehetetlen. Általában a mensi elmaradása az elsõ jel, néha már elõtte pár nappal jelentkezik a mellfájás, hasfájás, hányinger, szédülés. De a tünetek leggyakrabban az 5-6 héten kezdõdnek. Én 5 hetesen vettem észre(hosszabb ciklusaim vannak) egy reggel, hogy fáj a mellem, és + lett a teszt:-)De most 18 hetes vagyok, és a has és mellfájáson kívül nincs és nem is volt más tünetem.
Szerintem még korai lenne bármilyen tünet.Kb 4dik hét után érzel vmit.Én pl kivános voltam a 4dik héten már.Kovi ubit kivántam, de mindenki más.Várd meg ha késik a menszeszed akkor tesztelj.Sok sikert!!!
szia! nem tudom, én terhes vagyok-e, de ovulációm után vagy négy napig úgy éreztem, hogy valami történik a méhem környékén.. egy hétre rá meg reggel irtó hányingerem volt.. azóta is enyhén néha rosszul vagyok.. elvileg hétfõn kell majd megjönnie, kíváncsian várom az eredményt.. szerintem ha jól ismered a szervezeted, akár ilyen hamar is érezheted.. sok sikert neked is :)

Mennyi idő múlva lehet érezni a grapefruit csepp hatását? Mennyi ideje kell szendi, hogy "védjen"?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszodat, de a higiéniára ennél jobban már nemtudok oda figyelni, én már mindent az ég világon megtettem, és elkerülök mindent a wc-re soha nem ültem rá más helyen, a kézmosás elõtte és utána alap, nem hinném hogy ezzel lenne a probléma, de miután negyedik hónapja nem tudnak kigyógyítani az orvosok más lehetõségem nem maradt, és tényleg mindent kipróbáltam már, ezért maradt ez az utolsó reményem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de a higiéniára ennél jobban már nemtudok oda figyelni, én már mindent az ég világon megtettem, és elkerülök mindent a wc-re soha nem ültem rá más helyen, a kézmosás elõtte és utána alap, nem hinném hogy ezzel lenne a probléma, de miután negyedik hónapja nem tudnak kigyógyítani az orvosok más lehetõségem nem maradt, és tényleg mindent kipróbáltam már, ezért maradt ez az utolsó reményem.
Kortól függõen, kb. 2 hét, de ez nem minden. Érdeklõdj utánna a problémádnak, hogy még mi a szükséges.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy érdeklõdjek utána? Én ezt az intim fertõzések elkerülésre, megelõzése miatt akarom szedni.
Szia!Szerintem arra nem ez a megoldás, a ph kell rendben tartani, habár aki hajlamos rá mint én is annak nagyon vigyázni kell.Habár én is szedem de nem erre hanem immunrendszer erõsítésre, jó náthára, én hamar kijövök belõle.Nyugodtan szedd de a higiéniára jobban figyelj, ha idegen helyen mész wc-re akkor zsepivel fogd meg a kilincset és ne ülj a csészére.
Próbáltad már a természetes gyógymódot?Gyógyteák pl:cickafarkfû tea bocsika de többet nem tudok.Meg olyan tabletták ami vissza hozza a ph?Szerintem egy természetgyógyászt keress fel sztem õk tudnak segíteni.

Aki megtudta, hogy soha az életben nem lehet anya, bármennyire is szerette volna, mennyi idő után tudta feldolgozni és újra azt érezni, hogy van értelme az életnek?

Csak hogy reményt kapjak, hogy egyszer majd lesz jobb is, vagy kicsit elviselhet?bb.

Legjobb válasz: Az egyik barátnõmék nemrég kapták meg a 2. örökbefogadott babájukat! Õ elég "korán", 5 év után döntöttek úgy,hogy elég volt a próbálkozásból, az idegbetegségbõl, amire a végén még a házasságuk is rámehet, inkább örökbefogadtak! Mindkét gyereket két naposan kapták meg. Tökéletesen boldog családot alkotnak. Nem az az anya, aki megszüli. Jobban szeretik õk a gyerekeiket, mint jó pár édes szülõ! Én is vallom,hogy attól még,hogy nem te szülõd, még lehetsz az anyja.

Az egyik barátnõmék nemrég kapták meg a 2. örökbefogadott babájukat! Õ elég "korán", 5 év után döntöttek úgy, hogy elég volt a próbálkozásból, az idegbetegségbõl, amire a végén még a házasságuk is rámehet, inkább örökbefogadtak! Mindkét gyereket két naposan kapták meg. Tökéletesen boldog családot alkotnak. Nem az az anya, aki megszüli. Jobban szeretik õk a gyerekeiket, mint jó pár édes szülõ! Én is vallom, hogy attól még, hogy nem te szülõd, még lehetsz az anyja.
A kérdező hozzászólása: Sajnos 100% hogy nekem nem lehet. És lehet hogy egyszer majd nekem is megfelelõ alternatíva lesz az örökbefogadás, de még annyira friss a seb, hogy nem tudom elképzelni, hogy valaha könnyebb lesz. Minden esetre köszönöm az együttérzést. Talán kicsit jobb lesz idõvel.
1-es vagyok. Ne haragudj, nem akarok sebeket feltépni, vagy vájkálni a magánéletedben, de így névtelenül nem írnád le, hogy miért nem lehet? Mert ha csak nincs olyan óriási nagy baj, hogy mondjuk nincs méhed, vagy petefészked akkor lehet megoldás. Amit én átéltem azok után azt mondom, hogy ha van külföldön olyan megoldás, ami itthon törvénytelen akár azt is meggodolnám (béranya, petesejt donáció stb.)
A kérdező hozzászólása: Sajnos rátapintottál a lényegre. A méhemet kellett eltávolítani.
A kérdező hozzászólása: Sajnos azt már elfogadtam, hogy nincs esélyem természetes úton anyává válni, és biztosan nagyon tudnék szeretni egy örökbefogadott picit is. De most semmiképp nem szeretném, amíg ilyen rossz állapotban vagyok lelkileg. Vagy amíg azzal a babával akarnám pótolni azt, amim nekem nem lehet. Remélem idõvel könnyebb lesz elviselni a tudatot, hogy a sors így elbánt velem, pedig nem voltam rosszabb senki másnál, akinek megadatott egy gyermek. Nem most történt már, hónapokkal ezelõtt volt a mûtét, de semmivel sem érzem magam jobban. Nem tudom mennyi idõ kellhet még, hogy feldolgozzam mindazt, ami velem történt.
sajnálom, hogy ez történt veled, de próbáld élni tovább az életedet, ne gondolkodj sokat ezen és akkor idõvel könnyebb lesz! és ha már lelkileg készen vagy rá, akkor majd fogadhattok örökbe és szerintem már nem fog fájni, hogy nem te szülted, ha belenézel a picike szemébe! 3dik voltam
Hidd el, hogy egy örökbefogadott gyermeket is lehet ugyanúgy szeretni, mint a sajátot. Az enyém 2 évesen került hozzánk, most 6 éves. Szeretetreméltó, kedves, okos. Nekem sem lehetett sajnos, mert a petevezetékem elzáródott, a petefészkeim tele voltak cisztával, a lombik esetleg szóba jöhetett volna (cisztátlanítás után), de nem vállaltam. Jobb így sokkal, nem amortizáltam le az egészségemet a hormonkezeléssel.

A szülés megindulását mennyi idővel előbb lehet érezni? Van olyan, hogy csak úgy hirtelen beindul a vajúdás, vagy minden esetben vannak sejtető jelek mondjuk már előző nap?

37 hetes vagyok, és a férjemnek nemsokára el kell utaznia egy napra. Jelenleg egyáltalán nem érzem, hogy közeledne a szülés.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.

Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.
Hát nekem semmi jele nem volt.A kiírt napon mentem vizsgálatra és közölték 3 újjnyira nyitva vagyok mehetünk szülni.De nekem maga a szülés sem fájt.Én csak kellemetlennek mondanám nem fájdalmasnak.Neked is ilyen könnyû szülést kívánok!
Szia! Semmi elõjel nem volt. Hirtelen erõs két szorítás a pocimban és már folyt is el a magzatvíz, mehettünk szülni.:)
A 10.29-es vagyok.Szerintem ne görcsölj rajta, mert a végén mér tényleg megszülsz!Inkább beszéld meg a picúrral, hogy várja meg apát amíg hazajön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha így áll a dolog, megmondom a férjemnek, hogy csak szülés után menjen, addigra már itt lesznek a rokonok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!