Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lehet érezni, (22 db)

Ha hagymát ettem azt mennyi ideig lehet majd érezni rajtam?

Fogmosással másnapra eltűnik a szag ha pl este ettem és este is reggel is fogat mostam ....?

Legjobb válasz: 1-3 napig rendszeres fogmosással

1-3 napig rendszeres fogmosással
Házi módszer: petrezselyem-zöldet kell rágcsálni. Nem vicc!

34hetes 3napos kismama vagyok és már vannak fájásaim többször. Honnan tudom hogy közeleg az idő? Ilyenkor a baba is másképp mozog? Mennyivel előtte lehet érezni a szülést?

Legjobb válasz: Én konkréten csak reggel aznap reggel érezetem, mikor szültem. Mindenki más, de rá fogsz jönni, mikor igaziak a fájások.

Én konkréten csak reggel aznap reggel érezetem, mikor szültem. Mindenki más, de rá fogsz jönni, mikor igaziak a fájások.

A jósló fájásokat hol lehet érezni? És a szülés elött mennyi idővel jönnek?

A hasam alján szoktam érezni néha fájdalmat, mintha 1-1 menstruácós görcs lenne. Általában csak pár másodpercig tart, és rendszertelenül jön. Volt már séta közben 1szer-2szer, volt lefekvés közben, ha át fordulok az egyik oldalamról a másikra.De még nem ment el a nyákdugóm se. Lehet hogy csak a baba nyom meg valamit?

Legjobb válasz: Szia! Nálam a 36. héttõl kezdõdtek. Mensi szerû fájások amit az alhasban érezni. Elõtte lehet méhösszehúzódásod, keményedésed. Ezek a fájások lehetnek rendszeresek is, de amíg mozgásra elmúlnak és nem rendszeresek addig csak jóslók. Amikor már rendszeres idõnként jönnek és egyre sûrûbben és egyre jobban fáj és mozgásra nem nem múlik, na akkor kezd el írni hány percenként jönnek és 10 perceseknél érdemes elindulni a kórházba.

Szia! Nálam a 36. héttõl kezdõdtek. Mensi szerû fájások amit az alhasban érezni. Elõtte lehet méhösszehúzódásod, keményedésed. Ezek a fájások lehetnek rendszeresek is, de amíg mozgásra elmúlnak és nem rendszeresek addig csak jóslók. Amikor már rendszeres idõnként jönnek és egyre sûrûbben és egyre jobban fáj és mozgásra nem nem múlik, na akkor kezd el írni hány percenként jönnek és 10 perceseknél érdemes elindulni a kórházba.
Azt kifelejtettem, hogy a 40 héten szültem a kiírt napon kezdõdött a szülés, a nyákdugó szülés elõtt 1 órával a magzatvíz pedig fél órával elõtte távozott burokrepesztés után. Nem törvényszerû, hogy elõtte napokkal elmenne a nyákdugó. A szülés jele lehet a nyákdugó távozása, de az akár elõtte 1-2 héttel is távozhat, a magzatvíz távozása esetén kórházba kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)

Ha felvágnám az ereimet, mennyi idő után halnék meg? Mit lehet érezni közben?

Legjobb válasz: Ha jól csinálod 4 perced van! Érezni hideget sokkot remegést és semmit

Ha jól csinálod 4 perced van! Érezni hideget sokkot remegést és semmit
4 percnél azért több. Max ha az aortáját vágja át, akkor ennyi. Egyébként kb 8-10 perc ha jól csinálja. De valóban: fázni fogsz és elzsibbadsz, majd elalszol.
A kérdező hozzászólása: olyan gyorsan? egyszer úgyis az lesz ...
Nekem is az én már éreztem a hideget akkor még nem tettem nagyon csak elegem lett és éreztem ezeket tök fura hogy akkor ezek normális érzések voltak :O mert más is érezte
A kérdező hozzászólása: én csak ezt a módját választanám...de még nem merem
Miért csak ezt?
És ha egy injekciós tût szúrúnk a vénánkba, és szabadon van a másik vége az meddig tart? Szerintem ez kevésbé fájdalmas, mint nyiszálni a csuklót, és közben meggondolhatod magad, nyoma sem marad :)
épp az hogy nem marad nyoma mert az se csúnya ha nyoma van sõt..

Mennyi idő alatt bújik ki a második fog? Kisfiam 8 hónapos hosszú szenvedés után 2 napja bújt ki az első foga. Még mindig nagyon kínlódik, mennyi idő még kibújik a második? Ennek is még csak a recéit lehet érezni.

Legjobb válasz: Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)

Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)
8, 5 hósan jött az elsõ, most rá másfél hetére tört át a 2.foga alul.

Ha már érzem a babám mozgását, kb. Mennyi idő után lehet kívülről, hasfalon keresztül is érezni?

Apuka már nagyon kíváncsi :)

Legjobb válasz: Szia!Apuka rakja oda a hasadhoz a fülét,és hallani fog bugyogást a hasadba.Ez is élmény,az én párom minden nap hallgatózik 20 hetes kismama Te mennyi idõs babás vagy?

Szia!Apuka rakja oda a hasadhoz a fülét, és hallani fog bugyogást a hasadba.Ez is élmény, az én párom minden nap hallgatózik 20 hetes kismama Te mennyi idõs babás vagy?
A kérdező hozzászólása: Én is 20 hetes vagyok. Kb. másfél hete érzem a babát, de nem kis mozgásokat, meg "bugyogást", hanem "csak" a nagy mozgásokat (rúgást, meg forgolódást).
Azt a párodnak még nagyon nehéz elkapni azt a pillanatot, mert ilyenkor még nem annyira sûrûek a rúgások, mozgolódások.Én evés után szoktam érezni, hogy mocorog.Próbáljátok meg úgy, hogy evés után hanyattfekszel, és a párod rakja oda a kezét, hátha.Nálunk bevált.
En csak akkor erzem a babat ha a kezem a hasamra teszem(par napja)...amugy nem...fura.17 hetes kismama
Attól függ milyen aktív a babód :) De mi is úgy csináltuk, hogy tudtam, ha apa magzatmozgásra vadászik akkor este lefekvés elõtt addig nem feküdtem le vízszintbe míg azonnal oda nem tudta tenni a kezét a hasamra, elõször õ helyezkedett el, és akkor azonnal elkapta a kis huncutka mozgását. Szerintem már nem kell sok, lehet csak egy-két hét és érzi, de az is lehet hogy már látni is fogja. Sosem felejtem a párom arcát amikor elõször megmozdult a pici az õ keze alatt is. Ragyogott és elmondhatatlan boldogság csücsült percekig az arcán :) Remélem nektek is hasonló élményben lesz részetek! 38 hetes 5 napos kismama

Mennyi idő múlva lehet érezni a grapefruit csepp hatását? Mennyi ideje kell szendi, hogy "védjen"?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszodat, de a higiéniára ennél jobban már nemtudok oda figyelni, én már mindent az ég világon megtettem, és elkerülök mindent a wc-re soha nem ültem rá más helyen, a kézmosás elõtte és utána alap, nem hinném hogy ezzel lenne a probléma, de miután negyedik hónapja nem tudnak kigyógyítani az orvosok más lehetõségem nem maradt, és tényleg mindent kipróbáltam már, ezért maradt ez az utolsó reményem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de a higiéniára ennél jobban már nemtudok oda figyelni, én már mindent az ég világon megtettem, és elkerülök mindent a wc-re soha nem ültem rá más helyen, a kézmosás elõtte és utána alap, nem hinném hogy ezzel lenne a probléma, de miután negyedik hónapja nem tudnak kigyógyítani az orvosok más lehetõségem nem maradt, és tényleg mindent kipróbáltam már, ezért maradt ez az utolsó reményem.
Kortól függõen, kb. 2 hét, de ez nem minden. Érdeklõdj utánna a problémádnak, hogy még mi a szükséges.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy érdeklõdjek utána? Én ezt az intim fertõzések elkerülésre, megelõzése miatt akarom szedni.
Szia!Szerintem arra nem ez a megoldás, a ph kell rendben tartani, habár aki hajlamos rá mint én is annak nagyon vigyázni kell.Habár én is szedem de nem erre hanem immunrendszer erõsítésre, jó náthára, én hamar kijövök belõle.Nyugodtan szedd de a higiéniára jobban figyelj, ha idegen helyen mész wc-re akkor zsepivel fogd meg a kilincset és ne ülj a csészére.
Próbáltad már a természetes gyógymódot?Gyógyteák pl:cickafarkfû tea bocsika de többet nem tudok.Meg olyan tabletták ami vissza hozza a ph?Szerintem egy természetgyógyászt keress fel sztem õk tudnak segíteni.

Az együttlét után mennyi idõvel lehet érezni a terhesség jeleit?

Legjobb válasz: Kb. 6-8.hettol. Van aki mar a nem várt korul érez émelygést, derekfajast, stb, de ez a nem várt jele is lehet.

Kb. 6-8.hettol. Van aki mar a nem várt korul érez émelygést, derekfajast, stb, de ez a nem várt jele is lehet.
elsõ, ne viccel, 6-8 hét??? azért ennyire ne túlozzunk! :) kérdezõ, az együttlét után 2 héttel, a "nemvárt" környékén azért lesz pozitív a teszt (mint ha terhes), mert addigra termelõdik annyit HCG hormon, ami a tüneteket okozza, tehát ekkor már, vagy ezután pár nappal lehet érezni az elsõ tüneteket (pl. mellfeszülés, reggeli émelygés)
az együttlét után 2héttel azaz a Várt/nem várt mensi idõpontja körül lehet a legkorábban érezni. én már ekkor émelyegtem.
nekem az együttlét után kb. 7-8 nappal hasmenésem, hányingerem és alhasi fájdalmaim voltak. Pecsételõ vérzés is kísérte, egy napig tartott. Ez volt a beágyazódás. Ezt követõen 2 hétig semmi bajom nem volt. Ennél elõbb szerintem nem lehet érezni.

A MagneB6 hatását mennyi idő múlva lehet érezni? Ha nem múlik a keményedés mit tud csinálni a doki?

19 hetes vagyok és néha keményedik a pocakom. Kicsit megrövidült a méhszáj is, középállásban van, ezt írta a doki.Kaptam MagneB6-ot, 3*2-t kell szednem és a szurkálások meg kicsi húzódások, amit szintén éreztem rögtön elmúltak, viszont nem tudom, hogy keményedik-e még a pocim.Nem igazán tudom eldönteni. A gyógyszer elkezdése el?tt is csak 2* éreztem, de el?fordulhat, hogy többször is volt. Mi az a tuti módszer, amivel megállapítható a keményedés? (Túlsúlyos vagyok, a hasamon van egy kis puha réteg, nehezen tudom tapintásból megállapítani, ráadásul nem tudom mennyire keményedik meg.)

Legjobb válasz: Hát a magneb6-ban nincs túl sok magnézium. Én magnerotot szednék a helyedben, nekem is az van itthon, az hatásosabb! Lehet recept nélkül kapni, ha bizonytalan vagy kérdezz rá az orvosodnál. ;) A keményedés leginkább fekve látszik, hogy kicsúcsosodik a pocakod a köldök alatt. Én is túlsúlyos vagyok picit, nekem is csak így volt egyértelmû, mert állva kemény sosem volt. Meg olyan érzésem volt még, mintha középre húzódna ott mindenem. Remélem tudtam segíteni.

Hát a magneb6-ban nincs túl sok magnézium. Én magnerotot szednék a helyedben, nekem is az van itthon, az hatásosabb! Lehet recept nélkül kapni, ha bizonytalan vagy kérdezz rá az orvosodnál. ;) A keményedés leginkább fekve látszik, hogy kicsúcsosodik a pocakod a köldök alatt. Én is túlsúlyos vagyok picit, nekem is csak így volt egyértelmû, mert állva kemény sosem volt. Meg olyan érzésem volt még, mintha középre húzódna ott mindenem. Remélem tudtam segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!