Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő lehet (2845 db)

Nyaron mikor lehet kivinni elosszor egy ujszulott kisbabat? Mennyi idore? Mit kell raadni? Aztan kesobb mennyi idosen mennyi idokre lehet kivinni es milyen ruhaban?

Legjobb válasz: Tavaly júliusi a kisfiam már 4 naposan kint aludt az erkélyen. Egy hetesen már voltunk kicsit sétálni, 2 hetesen pedig a védõnõnél is., mert menni kellett.

Tavaly júliusi a kisfiam már 4 naposan kint aludt az erkélyen. Egy hetesen már voltunk kicsit sétálni, 2 hetesen pedig a védõnõnél is., mert menni kellett.
Szerintem bármikor kiviheted. Na nem közösségbe meg bevásárlóközpontba, de udvarra, játszótérre igen. Az a szabály, hogy picikre egy réteggel több ruha kell, mimt amennyit te vennél. Ha te még a bõrt is levakarnád magadról, rá adj egy bodyt. Legyen nálad mindig egy kistakaró, ha hideg keze lába, takard be. Bár, amilyen meleg van, szwrintem nem fog kelleni.
Tavaly júliusban, igen nagy kánikulában született a fiam. 2 hetesen kezdtük el kivinni a levegõre: bodyban, sapiban és egy pelus volt ráterítve: árnyékba, szélcsendes helyre. Elõször 5 perc, majd 10 és így tovább. 1 hét múlva már 30-40 percet sétáltunk este fél 8-8 felé, amikor már nem volt olyan meleg a városban. Nincs erkélyünk, így csak ez volt az egyedlen mód a levegõztetésre. Este, amikor sétáltunk, body volt csak rajta és árnykos helyen toltuk.
2-es válaszoló vagyok: a leírtakhoz az is hozzátartozik, hogy bár nem volt semmi gondom a császárral, azért idõ volt, mire normálisan tudtam sétálni és estére jól el is fáradtam......segítség nélkül.
1 hetes volt amikor elõször kivittem, április végén született, tehát májusban vittem ki, az elõtt 2 napig ki vittem negyed majd fél órára aludni a teraszra, hogy szokja
Bármikor ki lehet vinni. (Igazából a téli babát is, csak a ködös, párás idõt kell kerülni, és jól fel kell öltöztetni.) Az enyém júliusi baba, és 1 hetesen már kivittem kendõben. Nagyon meleg volt, nem is adtam rá semmit, csak a kendõ volt rajta plusz egy vékony sapka.

Mennyi idő lehet, 58%-ot felnyomni 60-65%-ra válaszoknál, és toplista 100-200. helyébe kerülni?

Legjobb válasz: Az attól függ, kb mennyi értékelt válaszod volt... Ha nagyon kevés, akkor néhány jó válasszal lazán feltornázod magad. Ha sok válaszból jön ez az átlag, akkor kb vedd figyelembe, mennyi idõ alatt szedted össze... kb ugyanennyi idõ kellhet neki - figyelembe véve, hogy azokból is lesz, ami le lesz pontozva, meg olyan is, amit senki nem értékel.

Az attól függ, kb mennyi értékelt válaszod volt... Ha nagyon kevés, akkor néhány jó válasszal lazán feltornázod magad. Ha sok válaszból jön ez az átlag, akkor kb vedd figyelembe, mennyi idõ alatt szedted össze... kb ugyanennyi idõ kellhet neki - figyelembe véve, hogy azokból is lesz, ami le lesz pontozva, meg olyan is, amit senki nem értékel.
- Egy kérdésért 3 pont jár. - Egy válaszért -5 pont és +5 pont között jár arányaiban annyi, amennyire hasznosnak találták a választ mások. - Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezõleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont. - Az összpontszám ezen három pontszám összegébõl keletkezik. - A Változás oszlopban lévõ ikonok az elõzõ napi toplistás helyezéshez képest történt változást szimbolizálják. Ha az egérmutatót az ikon fölé mozgatod, többet megtudhatsz.
a 3asnál a pont, tényleg ezt szeretik az emberek ha nyalsz :P
Nagyon egyszerû a dolog például a családi kapcsolatok kategóriában nyald mindenkinek a seggét, a politika kategóriában szidd a fideszt és akkor garantáltan fel leszel pontozva.Az a lényeg hogy ne önmagadat add, hanem hazudgálj, írjál baromságokat a szubjektív véleményen alapuló kérdésekhez De kérdem én hogy kit érdekel a százalék?Értelmes ember úgysem azt nézi
3-as igazad van, és a százalékod is lennt van :D
A kérdező hozzászólása: 32 oldalnyi válaszolt kérdésem van.Nagyon ingázok a toplistán, sokszor lefele vagy nem pontoznak
A kérdező hozzászólása: Engem nem érdekel, csak zavar többiek sok százaléka miatt
A kérdező hozzászólása: köszönöm.mindekit felpontozok válaszolokat.kérdezõ és válaszoloként én
Megkérdezhetem, miért van szükség a mûtétre?
A kérdező hozzászólása: PCOS vagyok, rengeteg tüszõvel, melyek nem érnek meg, mensim sincs... Babát szeretnénk.
Nekem volt laporoszkópiás mûtétem, mert el voltak záródva a petevezetõim, és cisztáim is voltak.Úgy emlékszem 1-2 héten belül már lehetett szexuális életet élni.Én két hétig voltam otthon, de szerintem addig maradj otthon amíg jónak látod.A menszesznek a mûtét után rendes idõre kell megjönnie, a ciklus hosszától függõen.Tehát a mûtét a 0.nap, ha jól emlékszem.Nekünk a mûtét után inszeminációt csináltak, és az másodikra sikerült is!sok szerencsét kívánok!Amúgy a doki mindent el fog mondani, de ha nem túl bõbeszédû akkor kérdezz nyugodtan!
Nekünk 6 hét után lehetett próbálkozni.Méhenkívüli terhesség miatt volt laparoszkópiám. A mensi is megjött 1 hónapon belül. Én úgy vettem észre hogy a sebek gyorsan begyógyultak, nem volt vészes. Én is 2 hétig voltam tp-en.
Nekem is volt laparoszkópiám, cisztát kellett kivenni. A menstruációm nem késett, sõt azóta 4 ciklusom volt, és egy kicsit le is rövidült (2nappal). Én 4 hetet voltam otthon, utána kezdtünk el próbálkozni.Bár a kórházban hallottam, hogy volt olyan aki a 4 hetes kontrollra már babásan ment! :-) Fizikai munkánál jól meg kell gondolni, hogy mikor mész vissza dolgozni!
Elsõ vagyok. Sorstársak vagyunk, Nekem pont 2 éve volt ugyanígy PCO miatt lapar mûtétem. A 3. napon már haza is engedtek. Nem akarlak elkeseríteni, de Én nagyon rosszul voltam utána, nagyon fájt a hasam. A doki Nekem azt mondta, hogy nem kell várni, nyugodtan próbálkozhatunk, és próbálkoztunk is csak sajnos még mindig nem jött össze a baba. Tehát mûtét után kb. 1 héttel már szeretkeztünk mindenféle védekezés nélkül. A mensim pont 1 hónap múlva jelentkezett, és azóta 30-33 napra be is állt a ciklusom. Én már 1 hét múlva sajnos mentem dolgozni, igaz Én irodai munkát végzek. De a felépülésre az orvos 3 hetet mondott. Szóval Mi még azóta is próbálkozunk, sajnos. Egy hónap múlva megyünk a Budai Meddõségibe. Neked melyik kórházban csinálják a mûtétet? De a doki tényleg mindent elmond majd Neked. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. Egyébként mélyaltatásban végzik az egész mûtétet. Sok sikert, remlem Neked nagyobb sikered lesz, mint Nekem.

Működik a Norbi-update módszer? Mennyit és mennyi idő alatt lehet fogyni vele? Mennyi ideig lehet bírni?

Van aki már teljesen,probléma nélkül átállt erre,és eszerint él?

Legjobb válasz: én még nem láttam senkit aki fitness versenyt nyert volna norbi update el, elég vicces, szakmailag megbukott, de végülis jók azoknak akik még azt hiszik hogy a fogyás = testsúlynövekedés, elég röhejes, további infó a normális fogyásról http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..

én még nem láttam senkit aki fitness versenyt nyert volna norbi update el, elég vicces, szakmailag megbukott, de végülis jók azoknak akik még azt hiszik hogy a fogyás = testsúlynövekedés, elég röhejes, további infó a normális fogyásról http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
jan.23.-a óta csinálom a norbi diétát 7kg.ot fogytam tõle eddig. nem kell éhezni sem.nekem bevált.
szia! azt kell mondja, h mûködik a módszere, én húsz kilót fogytam, úgy, hogy nem voltam soha éhes, legyengült stb, én csak 1-s kódúakat ettem. ettõl függetlenül Norbi egy dekát nem lett szimpatikusabb, és pici kárörömmel figyelem a történetét, mivel ennek a diátanak az alapjait azért nem õ találta ki....
Én 4 éve csináltam, elsõ 1 hónapban sok edzéssel, (utána 0 edzés) 4 hónap -17 kg. Szép szálkásan izmos lett a testem. Csak update 1-es kaját ettem. Akkor még ezek a "mû 1-es" termékek nem voltak piacra dobva. Ezekkel újra próbáltam a kúrát az idén, ez nem jött be. Tegnap a 90 napost kezdtem el, majd elválik, hogy ez jobb-e.

Mennyi időm lehet még hátra? 36 hetes vagyok. Gyakoriak az enyhe méhösszehúzódások, bedagadt a bokám, állandóan görcsöl a lábam, és a héten befordult a babám. Mennyi időm lehet még hátra? (elvileg még lenne 1 hónapom). Létezik ez ilyen tünetekkel?

Legjobb válasz: Simán húzod még. Lábgörcs alatt vádlit értesz? Mert arra lehet szedni Kalciumot, sõt én napi 2 Magneb6-ot is szedtem, mert elõtte napi hat volt, így az adag lényegesen csökkent. (mondjuk ha eddig nem szedtél, akkor most ne kezdd el a magnéziumot...) A lábad tedd fel, amennyit csak tudod (a bokád miatt) A méhösszehúzódás meg teljesen normális, és szükséges is, mert készülõdik a méhed. Az valószínûleg egyre többször lesz, és lehet, hogy erõsödni is fog... Kitartást a végére, aztán jó szülést!

Simán húzod még. Lábgörcs alatt vádlit értesz? Mert arra lehet szedni Kalciumot, sõt én napi 2 Magneb6-ot is szedtem, mert elõtte napi hat volt, így az adag lényegesen csökkent. (mondjuk ha eddig nem szedtél, akkor most ne kezdd el a magnéziumot...) A lábad tedd fel, amennyit csak tudod (a bokád miatt) A méhösszehúzódás meg teljesen normális, és szükséges is, mert készülõdik a méhed. Az valószínûleg egyre többször lesz, és lehet, hogy erõsödni is fog... Kitartást a végére, aztán jó szülést!
Én is 36 hetes vagyok, de szerintem még van idõnk. Sajnos az utolsó hónap mindig ilyen nehéz. Kitartás. Azért a kislányom után én remélem, hogy õ még április végén megérkezik, mert a kislányom is hamarabb jött.
Ezek a tünetek szerintem tök normálisak ebben az idõben. Ettõl még kivárhatja a gyerkõc az utolsó pillanatig. Magne B6-ot az utolsó négy hétben már ne szedj - legalábbis nekem ezt mondta a dokim, mert a méhösszehúzódásokra nincs jó hatással. Szerintem a terhességnek ez a legnehezebb szakasza, mert bármelyik pillanatban jöhet, aztán a napok meg csak telnek... Grrr! Kitartást! És könnyû szülést kívánok!
Ja, én mindkét lányommal gyógytornára jártam, mert õk is korán befordultak, így a nyakuk beállt egy irányba, de ez gyakori, és hamar elmúlik, szülés után pár héttel, szóval nem kell aggódni... elsõ
ezekkel a tünetekkel kihúzhatod a végéig.vkinek már 32-33 hetesen vannnak jóslói, a lábgörcs az sok kismaminál elõfordul.lábdagadás:én a 23. hét óta vizesedem. 34+1 hetes km
Készülõdik a szervezeted, nálam az kb a31-32 tõl igy van. Nyákdugó is elment a 37. hétben, de még mindig egyben 39+5 h km
A kérdező hozzászólása: Hûû köszönöm a gyors válaszokat, fõleg hogy megnyugtatóak. Valóban ez a legnehezebb szakasz:S Minden percben attól félek hogy na vajon hol és mikor folyik el a magzatvíz.Legszívesebben máris befeküdnék a kórházba. A lépcsõzés ilyenkor már nagyon necces? Nekem muszáj sajnos mert 5.emeleti vagyok és lift 0.
Hát a lépcsõzés nekem aztán semmit nem segített, naponta többször is rávettem a páromat, de semmi hatása nem volt. Én már nagyoooooon akartam szülni. Megittam a bábakoktélt is, szexeltünk, mint a nyulak, ugye akkor a lépcsõzés, stb, de semmi. A gyerek tudja mikor akar jönni. Ja! meg olyannal sem találkoztam még, akinek az utcán/társaságban/stb indult volna be a szülés, vagy folyt volna el a magzatvíz.

Már 1 hete vannak joslofájásaim, amik egyre erösödnek és már éjszaka is fáj egyre kevesebbet tudok aludni mennyi idöm lehet még a szülésig vasárnap töltöm be a 39dik hetet mikor lessz ebböl szülés?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani, hogy mennyi idõd van. Lehet még ma megindul, lehet csak másfél hét mulva. Nekem 32 hetesen kezdõdtek a jóslók, és szülés elõtt 2-3 héttel elmultak. Szülés elõtt semmi bajom nem volt. Ne félj, nem megy az olyan hamar... legyen kész a cuccod, hívd a férjed, ha nem ér haza, vagy félsz, hívj mentõt. Hívj egy barátnõt, aki el tud jönni hozzád, és beszélgessetek kicsit:-)(én is egyedül voltam, 39 hetesen költöztünk, igaz, utána szabin volt egy hetet a férjem, rohangáltunk átiratni mindent, és túlhordtam 8 napot)

Ezt nem lehet megmondani, hogy mennyi idõd van. Lehet még ma megindul, lehet csak másfél hét mulva. Nekem 32 hetesen kezdõdtek a jóslók, és szülés elõtt 2-3 héttel elmultak. Szülés elõtt semmi bajom nem volt. Ne félj, nem megy az olyan hamar... legyen kész a cuccod, hívd a férjed, ha nem ér haza, vagy félsz, hívj mentõt. Hívj egy barátnõt, aki el tud jönni hozzád, és beszélgessetek kicsit:-)(én is egyedül voltam, 39 hetesen költöztünk, igaz, utána szabin volt egy hetet a férjem, rohangáltunk átiratni mindent, és túlhordtam 8 napot)
mostmar nem sok idod van mindenoras vagy!! a nap barmelyik szakaszaban megindulhat a szules ugy hogy, ne legyel magad mostmar!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Bár megtehetném hogy valaki ithon legyen velem de sajnos a szüleim nem élnek a férjemnek meg dolgozni kell nem is keveset hogy megéljünk.De nagyon jo lenne ha ithon lehetne velem már nagyon nehezen viselem a fájásokat és jo lenne valaki aki eltereli a figyelmemet meg hát ha indul a szülés akkor tényleg jo lenne valaki melletem.De hát ez van, majd hivom ha ugy érzem menni kell, bár tudnám mikor fog jönni??!Irjatok még szerintetek mennyi idö lehet még hátra?

Hogyan kell a lefejt anyatejet tárolni? Lefagyasztani mennyi időre lehet és simán a hűtőbe mennyi ideig lehet tárolni? A fagyottat hagyni kell kiengedni vagy lehet melegíteni és fel kell forralni?

Legjobb válasz: VEgyél egy anyatejtároló dobozt (Avent pl) és hûtõben 24 óráig tarthatod. Utána fagyasztani kell, (vehetsz zacsit, elég drága, 1700 ft a 10 db) és a fagyasztóba fél évig tárolhatod. Utána felengedés úgy történi, hogy kiveszed a fagyasztóbol a hûtõbe, és evés elõtt melegíted. A mikró nem javasolt erre a célra.

VEgyél egy anyatejtároló dobozt (Avent pl) és hûtõben 24 óráig tarthatod. Utána fagyasztani kell, (vehetsz zacsit, elég drága, 1700 ft a 10 db) és a fagyasztóba fél évig tárolhatod. Utána felengedés úgy történi, hogy kiveszed a fagyasztóbol a hûtõbe, és evés elõtt melegíted. A mikró nem javasolt erre a célra.
Szia. Én is fejem a tejem. :-) Egyenesen cumisüvegbe fejek. Hûtõben 24 óráig tárolhatod. De ha sokszor melegited (pl. 2-3x)akkor szagold meg hogy jo e mielõtt odaadod a picinek. Lefagyasztani tejtároló zacsiban szoktam. Ne a kötözõs fajtát vedd mert az nem biztonságos, vannak jol zárodo zacsik is. És 2300ért vettem 20db-ot. Szerintem jobban megéri mint a tejtároló pohár. Nekem is Aventes "felszerelésem" van, de a tejtároló poharakat már nem használom. Felolvasztani ugy szoktam hogy kiveszem és a kishütõben kiolvad magátol, vagy ha sürgõs a dolog akkor az ételmelegítõben olvasztom ki - de ez is elég sokáig tart. A lefegyesztott és felolvasztott tejet szintén 24 óráig lehet tárolni a hûtöben. Sok Boldog Szép Napot!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat ebben még nem vagyok jártas azért kérdeztem mert igazság az hogy esti suliba járok és apócánk fogja "szopiztatni" a kis drágát mikor nem vagyok itthon és nem tudtam hogy kell tárolni. Kösz még egyszer és nektek is nagyon nagyon sok boldog babázós napot!!!!

Menny idő után évül el az állatkínzási ügy? Mennyi ideig lehet feljelenteni valakit?

Legjobb válasz: 26. § (1) A büntethetõség - a (2)-(3) bekezdésben meghatározottak kivételével, illetve az egyes bûncselekmények elévülésének kizárásáról szóló törvény eltérõ rendelkezése hiányában - elévül a büntetési tétel felsõ határának megfelelõ idõ, de legalább öt év elteltével

26. § (1) A büntethetõség - a (2)-(3) bekezdésben meghatározottak kivételével, illetve az egyes bûncselekmények elévülésének kizárásáról szóló törvény eltérõ rendelkezése hiányában - elévül a büntetési tétel felsõ határának megfelelõ idõ, de legalább öt év elteltével
A tisztelt -elõzõ-válaszoló nem említi hogy bizonyíték és tanuk nélkül kútbaesett az ügy.Vagyis feleslegesen jelentetted.Jelenlegi törvényeink inkább kedveznek az elkövetõnek, mint az éldozatnak!

Mennyi idő lehet még?

34 hetes km vagyok és már többen mondták, hogy lent van a hasam és tényleg, ha jobban megnézem, tényleg lentebb van mint eddig. Normális, hogy már ilyen hamar leszállt a hasam? És innen még mennyi id? lehet, mert mindenki azt mondja, hogy nem fogom kihúzni a végéig?! Ráadásul óriási hasam van, állítólag! Pedig még legalább négy hétig maradnia kellene!!!

Legjobb válasz: szia.hát hogy mennyi idõd van azt a manód tudná csak megmondani,nekem is nagy hasam volt,ráadásul le se szált,se arctorzulás sem volt se a nyákdugó se ment el,szóval arra készültem,hogy alaposan túlhordom a fiam,és a kirt nap elött 2 nappal megérkezett.te még légy egy kicsit türelmes,igy még elég sokáig elhúzhatod.láttam én az nst-n olyan nagy leszált pocakú kismamát,hogy alig tudta cipelni mégis túlhordta már 1 héttel.pihenj,amennyit csak tudsz.és remélem idõben érkezik a babád.kitartást addig is.

szia.hát hogy mennyi idõd van azt a manód tudná csak megmondani, nekem is nagy hasam volt, ráadásul le se szált, se arctorzulás sem volt se a nyákdugó se ment el, szóval arra készültem, hogy alaposan túlhordom a fiam, és a kirt nap elött 2 nappal megérkezett.te még légy egy kicsit türelmes, igy még elég sokáig elhúzhatod.láttam én az nst-n olyan nagy leszált pocakú kismamát, hogy alig tudta cipelni mégis túlhordta már 1 héttel.pihenj, amennyit csak tudsz.és remélem idõben érkezik a babád.kitartást addig is.
Még akár hetek is lehetnek, nálam is ez volt. 33. héten leszállt a hasam, doki mondta is hogy jó korán, mivel már 2. terhességem, ugyanezen a héten elment a nyákdugóm is, na akkor mindenki a frászt hozta rám, hogy koraszülött lesz. Feküdtem 2 hétig, dokim azt mondta, legalább 35. hétig jó lenne, ha bent maradna. Ehhez képest még mindig jól érzi magát odabent, szülésnek semmi jele, pedig ennek már 6 hete! 39+4 hetes kismama
Remélem, még legalább 4 heted van :) ))
Ez még nem jelenti azt, hogy szülni fogsz, bár ezt tényleg csak a manód tudja, nekem is leszállt a hasam már 30 hetesen és hatalmas pocakom volt, pedig vékony testalaktú vagyok, kiírás elõtt négy nappal szültem a kislányom 3, 75-tel és 52 cm-rel, szóval ne izgulj, ha pedig mégis hamarabb jönne akkor sincs gond mert már 37. héttõl nem számít koraszülöttnek, minden jót, könnyû, gyors szülést kívánok, 2 hónapos kislány anyucija:)
nálam úgy volt, hogy mindenki mondta, hogy lennt van a hasam, meg hatalmas. 1 hetet túlhordtam. természetes szülés volt és magától megindult.
Nekem is eléggé lent van a hasam, aztán kiderült, kevés a magzatvízem, de semmi gond, mert megnyugattak, hogy a vége felé van, akinek több, van akinek kevesebb. Én is pont ma gondolkoztam azon, vajon észre veszem-e, ha leszáll a hasam, ha más miatt is tûnhet úgy, mintha lejjebb lenne. Szerintem tényleg csak a baba tudja, mikor akar jönni. Én szeretném, ha nálunk idõben érkezne. Jó babavárást! ;) És ne aggódj! ;) 35 hetes kismama
Már legalább másfél hónapja hallgatom, hogy mekkora óriási pocakom van és, hogy jujujj, biztos nem marad bent végig, mert nagyon lent van. Azóta sem bújt még ki a kisfiam. tegnap elment a nyákdugóm, az arcom hol ilyen hol olyan...A dokim azt mondta, hogy lehet 2 óra, de akár egy hét is. Tehát ne foglalkozz azzal, amit mondanak. Ha "megérik a körme" majd szülsz, de ne agyalj az ilyen beszólások miatt a koraszülésen! Sok boldogságot!
Lemaradt: 39 hét 4 napos vagyok:)

Egy párkapcsolati szünet alatt mennyi ideig lehet várni a másik jelentkezésére? Ami már nem megalázó, hisz mindenkinek van tartása. Ha sokáig kibirja nyilván nem jelent jót. Pár nap, 1 hét, 2 hét, 1 hónap? Mennyi?

Legjobb válasz: Az, hogy mennyi ideig, erre nincsenek jól bevált receptek, de az én véleményem szerint, ha 2 hétnél tovább várakozik valaki, akkor már teljesen kiábrándult a másikból. 27L

Az, hogy mennyi ideig, erre nincsenek jól bevált receptek, de az én véleményem szerint, ha 2 hétnél tovább várakozik valaki, akkor már teljesen kiábrándult a másikból. 27L
Hát, én is ezen agyalok...2 hónapja szakítottam a pasimmal, de vissza akarom kapni, mert még mindig szeretem, és nem múlt el.És félek hogy már késõ...Õszintén szólva, fogalmam sincs, mennyi az "elévülési" idõ. Ha nem szeretett, akkor sztem pár hét, ha viszont szeretett, akkor akár hónapok is lehetnek. Én legalábbis ebben reménykedem. 28/L
Én is ilyen helyzetben vagyok.. Bár elvileg nem szünet van, hanem vége. De hihetetlenül szeretem, és õ is szeret(ett?) és nem jó neki így, azt mondja rossz, de nem akarja ezt most.. Nem tudom mit tehetnék. Van aki azt mondja ne fussak olyan szekér után, ami nem vesz fel, de 2 és fél évet úgy hogy az egész egy álom volt, mindennél szerettük(jük) egymást hogyan engedjek el? Tudom, hogy az én hibámból mentünk szét. De nem tudom mit tehetnék. Szerintem az sem mindig jó, ha nem hívjuk, teljesen magára hagyjuk. Pasifüggõ... Ha gondoljátok írhattok privit, érdekel a ti "sztoritok" is..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!