Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő látszik, hogy (27 db)

Kb mennyi idő alatt látszik, hogy fogytam? Vagy mennyi idő után kezdődik a fogyás pl: hány hét?

(Tudom, hülye kérdés, de mégis érdekelne) Vagy ezt így nem lehet megmondani?

Legjobb válasz: Hát én annyit tudok mondani, hogy mikor én a 94 kilóból fogytam 10-t az egyátalán nem látszott. Talán a 15. Most már elég vékony vagyok, 55 kg, ha felszalad két három kg, az nem látszik meg, de ha lemegy az sem.

Hát én annyit tudok mondani, hogy mikor én a 94 kilóból fogytam 10-t az egyátalán nem látszott. Talán a 15. Most már elég vékony vagyok, 55 kg, ha felszalad két három kg, az nem látszik meg, de ha lemegy az sem.
Nekem kb. 20 kilo fogyas utan kezdtek mondani, hogy fogytam. 10-15 kilo nem nagyon latszodott. Mondjuk en 106-bol indultam. Most 67 vagyok.
A fogyás akkor lesz látható ha látható mennyiséget fogytál. 1kg nem látszik, 10kg már igen. Persze az se mind1, h mibõl fogyod. Cukrot az ember nem fogy mivel a cukrot nem raktároz a szervezet csak glikogént. A fogyókúra mértéke akkor jó ha heti 0, 5-1kg vagyunk képesek fogyni állandó szinten. Ha ennél többet fogyunk akkor valószínûleg izmot veszítünk. A nõknél ez nem számottevõ, de ha belegondolunk a nõi test formáját és az izmok szablyák meg. A formát látják az emberek és nem azt, h hány kg-k vagyunk a mérlegen. Kérdésekre válaszolok mailben (személyi edzõ)
Az érdemi fogyás (a zsír) KETTÕ HÉT után kezdõdik egy normál fogyókúrában. Addig, amit veszítesz, az cukor, víz és izom (ebben a sorrendben).
A kérdező hozzászólása: Köszike
A kérdező hozzászólása: Ez még kimaradt... bár nekem csak 10kg fölöslegem van :D

Mennyi idő után látszik, hogy nő a poci?

Legjobb válasz: Szia. 3-4 hónapos korban már elég szépen látszik. mennyi idõs vagy? gratulálok:)

Szia. 3-4 hónapos korban már elég szépen látszik. mennyi idõs vagy? gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Én még sajnos nem vagyok, sehány hetes, vagy csak még nem tudom :-) Még nem tesztelhetek, csak érdekelt ez a kérdés :-)
Szia, én egy kicsit duci vagyok, és nekem a 20-24 hétben lehetett csak láttni, de az alaktól is függ.
A kérdező hozzászólása: hát én nem vagyok duci, de vékony sem , de a hasam az soha nem volt, így látszott az is, ha csak szimplán ettem egy jót :D Így sztem én a hamarabb látszani fog kategóriáb esek , de fogalmam sincs... Köszönöm a válaszokat!
Hát én se vékony se duci nem vagyok, olyan átlagos, mondjuk felesleg nélkül a hasamon. A csípõm elég széles, most vagyok 19 hetes, és még nem látszik rajtam semmi. Jórészt a régi nadrágjaimat horhatom még, annyi különbséggel hogy mostmár nem tudom begombolni teljesen. De az csak attól van hogy a derekam kicsit megvastagodott, és talán kis úszógumira is szert tettem, híztam kb. 1-2 kilót. Aki ismer csak az veszi észre de általában azt hiszik csak híztam kicsit!
Nálam is a 20. hét után vették észre elõször, pedig szûk ruhákban jártam.Onnantól viszont rohamosan nõtt!:)
szia..én a 9 hétben vagyok..és akkora a hasam mint egy dinnye.:) a védönö is rácsodlákozott.alapba husos vagyok de hasam nem volt csak fenekem amit lányom hagyott rám 4 éve..és most a hasam hatalmas és kemény..megfogta a védönö és azt mondta hogy nem gondoltam volna hogy 9 hetes vagyok..de jo amugy..az orvosom is nézte..azt mondta hogy hihetetlen..és hogy alaposan kell majd nézni a 12 hetes ultrahangot...ikergyanu...de nem hinném..aztán megnyugtatott hogy vagy oriásbaby lesz...mondtam is hogy köszike.csak birjam megszülni.sok sikert

Mennyi idő múlva látszik a vérképemen, hogy vasat szedek már egy ideje?

Kb. 5 napja kezdtem el szedni, mikor menjek vissza vérvételre, amikor már látszik, hogy vasat szedek?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy majd akkor adnak idõpontot, ha a bogyóm helyreállította a vérzésemet. De elvileg adniuk kellett volna idõpontot. Szerintem 3 hónap múlva menj vissza, és kérj kontrollt. Amúgy, neked mennyi volt a haemoglobinod? Légyszi írd meg.

Nekem azt mondták, hogy majd akkor adnak idõpontot, ha a bogyóm helyreállította a vérzésemet. De elvileg adniuk kellett volna idõpontot. Szerintem 3 hónap múlva menj vissza, és kérj kontrollt. Amúgy, neked mennyi volt a haemoglobinod? Légyszi írd meg.
A kérdező hozzászólása: szia! május 13.-án voltam vérvételen, visszamentem, mert kb. addigra fogyott el a vastabletta. A doki azt mondta hogy a normál érték 18-22 között van, nekem 2, 9 volt.
Fogalmad sincs az edzésrõl, kerüld el messze ezt a sportot!
én használtam, 4 héten át, nem tudom milyet nem kötötték az orromra, nem került semmibe, mert a tb fizette... jah amúgy korházban ismeretlen betegségben haldokolva...
A kérdező hozzászólása: Ja és mennyibe kerül?
Montez elnézést kérek, kicsit félreértelmeztem válaszod(izmos lett a koxtól).De elég sok olyat hallok mostanában, hogy szteroidozol, és akkor majd jó izmos leszel, csak úgy varázsütésre.
Ma 22.29, senki nem írta, hogy akkor nem kell megdolgozni érte.
Mielõtt válaszolnék, egy mondatot engedjetek meg nekem: Attól még, hogy valaki szteroidokat használ, UGYANÚGY MEGDOLGOZIK MINDEN GRAMM IZOMÉRT! A szteroidok csak az edzés hatására bekövetkezõ növekedést segítik elõ. Kedves kérdezõ.A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ne próbáld ki.Ugyanis illegális, büntetnek érte.Használatuk károsítja a májat, a vesét, nem ritkán az ivarszerveket is.Kúraszerûen szokták használni egyébként.
Nyilván izmos lett a koxtól, de millió mellékhatása is van amirõl már nem szetenek beszélni.
Én ismerek olyat aki koxolt és izmos lett tõle.
Itt nincs most olyan, aki koxol. Pláne, hogy elsejétõl illegális, 8 év börtön is járhat a kereskedelemért, de a felhasználása is büntetendõ, ha jól értelmezem a törvényt. És még ezerféle betegséged is lehet a cucctól, felejtsd el, eddz tisztán!
28 éve edzem kihagyás nélkül. Rengeteg teremben jártam. Szerinted nem vagyok tisztában a dolgokkal? :)

Ha van 2-3kg súlyfeleslegem (leginkább a hasamon látszik) akkor azt mennyi idő alatt lehet ledolgozni, hogy elkezdhessem a hasizom gyakorlatokat, mert addig nincs értelme? Amúgy napi 1-2órát focizok, azzal mennyi idő alatt tűnik el?

Legjobb válasz: Csökkentsd 500 kalóriával a napi energia beviteled így KB.6 hét. De ha elkezded a hasizom erõsítõ gyakorlatokat akkor nem kel a bevitt kalóriát annyival csökkenteni mert amit a gyakorlatok elégetnek ugyan olyan energia hiány mint amennyivel kevesebbet eszel.

Csökkentsd 500 kalóriával a napi energia beviteled így KB.6 hét. De ha elkezded a hasizom erõsítõ gyakorlatokat akkor nem kel a bevitt kalóriát annyival csökkenteni mert amit a gyakorlatok elégetnek ugyan olyan energia hiány mint amennyivel kevesebbet eszel.
Hasizom gyakorlat hasizmot erõsít, nem hasi zsírt éget.
#2: De senki sem utalt helyi fogyásra. Hm, nem értek ehhez a témához sokat, de nem az van, hogy igenis van értelme valamennyi hasizomgyakorlatnak, mert azzal tudatosítjuk a testben, hogy ezeket az izmokat használjuk, ne építse le õket véletlenül se? ;)
Igazából mindet kéne, például járni se a hasizommal fogunk.
Hány kiló vagy?És mennyi idõs?Tegyél fel egy képet.Akkor többet tudok mondani.

Ricinus olajat 12 évesen már lehet használni? És hol kaphatok? A gyógyszertárban kaphato? És hogyan használjam ha már megvettem? és kb. mennyi idő után látszik meg az eredmény?

Ha tudtok válaszoltok mindre?? És nem baj ha nem mindre tudtok csak néhányra:) És bocsi a sok kérdésért :)) ( 12/L)

Legjobb válasz: Persze, hogy használatod :) Gyógyszertárban vehetsz, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft-ért(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) De ez helyenként változó, hogy mennyibe kerül. Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Én úgy szoktam, hogy egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni.(A hajad hosszúságától, sûrûségétõl függ, de ezt kitapasztalod:) Elég gyorsan megmelegszik, így csak egy pillanatra teszem fel a tûzhelyre. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Ráteszek egy elõtte félig szétszakított nejlon zacskót és hátul megkötöm. Néha teszek a szemöldökömre és a szempilláimra is. Úgy 3-4 órát szoktam a fejemen hagyni, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Ennyi lenne :) 15/L

Persze, hogy használatod :) Gyógyszertárban vehetsz, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft-ért(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) De ez helyenként változó, hogy mennyibe kerül. Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Én úgy szoktam, hogy egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni.(A hajad hosszúságától, sûrûségétõl függ, de ezt kitapasztalod:) Elég gyorsan megmelegszik, így csak egy pillanatra teszem fel a tûzhelyre. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Ráteszek egy elõtte félig szétszakított nejlon zacskót és hátul megkötöm. Néha teszek a szemöldökömre és a szempilláimra is. Úgy 3-4 órát szoktam a fejemen hagyni, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Ennyi lenne :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :D De azért is kérdeztem meg hogy állítólag eltõmíti( vagy valami ilyesmi) a hajhagymákat ami késöbb hajhulláshoz vezet..Ez igaz??
Bocsi hogy ide írok de ez az olaj rendesen kijön a hajból vagy megkell szenvedni mire kimosód mert nekem nagyon gödör hajam van és arra szeretném kipórbálni. ?
Nekem simán lejött, de én amúgyis mindig 2x mosok hajat.
Ha félsz, akkor ne használd túl gyakran, és utána nagyon alaposan meg kell mosni, esetleg kétszer. A már említett tojássárgája segít lemosni. Göndör, dús hajból is ki lehet szedni. :)

Kicsit pocakos vagyok, a napi 100-150 felülés mennyi idő után látszik meg rajtam, úgy hogy ne legyen még kockás? Mit csináljak még ezen kívül? 16/L

Kondiba nem tudok eljárni, és sportolni se sportolok, normális a súlyom is, csak ez a pocak... El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: nem kell attól félned h kockás lesz a hasad. azok a testépítõ nõk akiknek kockás a hasa, kemény diétát folytatnak a fotózás elõtt, hogy az a minimális zsírréteg is eltûnjön, vagy "cuccokat" szednek. úgyhogy csináld csak nyugodtan, nem lesz kockás. (vagyis kockás az most is, csak ugye nem látszik)

nem kell attól félned h kockás lesz a hasad. azok a testépítõ nõk akiknek kockás a hasa, kemény diétát folytatnak a fotózás elõtt, hogy az a minimális zsírréteg is eltûnjön, vagy "cuccokat" szednek. úgyhogy csináld csak nyugodtan, nem lesz kockás. (vagyis kockás az most is, csak ugye nem látszik)
azért ki kell hogy ábrándítsalak, amennyire a férfi testépítésben alap a dopping, a nõiben csak nagyon magas szinten alap. tehát az ilyen fitness forma meg hasonló kategóriákban nem, pedig azért azoknak is tud kockás lenni a hasuk :) Ez csak diéta kérdése. egyébként nem tudom hogy lehet sport nélkül élni!

Esetleges vetélés esetén mennyi idö, mire halványabb lesz a teszt? Vagy esetleg nem jelez terhességet? és mi látszik amikor távozik a magzat? Hogy néz ki? 7. terhességi hét

Legjobb válasz: En ennyi idõsen vetéltem el, de nem volt vérzés és fájdalom. Egyszerûen felszívódott, vagy nem is fejlõdött, nem tudni. Egyik héten még látták nyomát, a következõn már nem. De a standard leírás szerint erõs vérzéssel és hasi görcsökkel jár. A teszt azonban még hetekig pozitív maradhat, a hormon lassan ürül.

En ennyi idõsen vetéltem el, de nem volt vérzés és fájdalom. Egyszerûen felszívódott, vagy nem is fejlõdött, nem tudni. Egyik héten még látták nyomát, a következõn már nem. De a standard leírás szerint erõs vérzéssel és hasi görcsökkel jár. A teszt azonban még hetekig pozitív maradhat, a hormon lassan ürül.
nekem felszívodott a babám. a teszt még egy ideig pozitív volt vetélés után, de 3-4nappal a vérzés kezdete után már halvány volt, viszont pár hét múlva még mindig halványan látszódott a 2. csík is. most újra várandós vagyok :) 14 hkm
A kérdező hozzászólása: vérzek 1 hete, az orvos hétfön fogad. görcseim nincsenek, de vérzek , majdnem mint egy gyengébb mensikor. félek hogy elment a babám
2. vagyok. én 6 hetes múltam, mikor elkezdtem vérezni. semmi görcs, csak enyhe vérzés. de akkor már az uh-on nem láttak semmit. ismerek olyat, aki iszonyúan vérzett és megmaradt a babája! tehát nem biztos, hogy elvetéltél! én mondjuk azonnal mentem a kórházba, nem vártam 1 percet se!!! szerintem menj be a kórházba, ott mindig fogadnak, fõleg ha egy kismama vérzik! rögtön uh-ra küldtek és egy doki is megvizsgált.
A kérdező hozzászólása: voltam már, persze. ki kell várni annyit mondtak
és mit mondtak? csináltak uh-ot? mit láttak?
A kérdező hozzászólása: látszott "valami" de még nagyon korai volt, a vérteszt igazolta a terhességet. hétfön megyek uh-ra addigra meglesz avéreredmény, amiben a hormonszinteket ellenörzik. a mellfájásom tegnap ota megszünt, nem tudom ez jelent e valamit
nekem ilyenkor csak 4 mm-es felritkulást láttak. azt mondták, biztos korai még a terhesség, de tudtam, hogy nem az, hiszen ilyenkor már szívhangnak kéne lennie. nekem akkor azt mondta a doki, hogy szedjek magne b6-ot és szigorú ágynyugalom. bár én tudtam, hogy elment a baba, azért betartottam. a mellfeszülés nekem is elmúlt, sõt a doki is erre kérdezett rá rögtön, mikor mentem hozzá. azért drukkolok, hogy nálad minden rendben legyen!!!! én 4 hónapra rá újra teherbe estem, s most már 14 hetes vagyok! fel a fejjel!
Kedves Kérdezõ! Voltál orvosnál? Mondott valamit? Minden rendben veled?
Heti 1 max 2 edzés de azt rendesen. Rendes kaja és pihenés mellett pár hét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!