Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő látszik, (192 db)

Mennyi ideig látszik a kiszívott nyak?

Annyira nem durva, nem kék vagy ilyesmi csak olyan barnás.

Legjobb válasz: 1 hétig biztosan.

1 hétig biztosan.
Ha elégedetlen vagy a hatással, szívasd ki újra!
Erõsség és bõr függõ..rossz bõr esetén ugye több ideig..nekem jó típusú a bõröm, de erõs lett, így egy hét kb..de amúgy 3-10 nap max.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mennyi idő után látszik a szálkásító étrend hatása? És ha abbahagyjuk, mennyi idő elteltével látszik meg a testen?

Legjobb válasz: Ha jól van belõve a szálkásító diéta, akkor heti 0,5-1 kg fogyás lesz, ez a helyes ütem. Ha 0,5kilónál kevesebb a fogyás, akkor csökkenteni kell a szénhidrátot, ha pedig 1kg-nál több a fogyás, akkor növelni, mivel így már nagy lesz az izomveszteség is. Egy átlagos szálkásítási idõtartam 10-12 hét, de ez függ attól, hogy honnan indultál, tehát, hogy mennyi zsírt kell lepucolni, ill. genetika függõ is. Van aki 3-4 hét diétával versenyformába kerül, más pedig 3 hónapig küszködik vele. A túl gyors eredmény viszont sokszor nagyobb izomveszteséggel jár. Hogy mikor szeded vissza a zsírt utána az megint egyéni dolog, ez is genetika, ill. nyilván számít, hogy mennyire növeled vissza a szénhidrát bevitelt és mennyi un. szemét kaját teszel vissza az étrendedbe. Tehát teljesen egyénfüggõ.:)

Ha jól van belõve a szálkásító diéta, akkor heti 0, 5-1 kg fogyás lesz, ez a helyes ütem. Ha 0, 5kilónál kevesebb a fogyás, akkor csökkenteni kell a szénhidrátot, ha pedig 1kg-nál több a fogyás, akkor növelni, mivel így már nagy lesz az izomveszteség is. Egy átlagos szálkásítási idõtartam 10-12 hét, de ez függ attól, hogy honnan indultál, tehát, hogy mennyi zsírt kell lepucolni, ill. genetika függõ is. Van aki 3-4 hét diétával versenyformába kerül, más pedig 3 hónapig küszködik vele. A túl gyors eredmény viszont sokszor nagyobb izomveszteséggel jár. Hogy mikor szeded vissza a zsírt utána az megint egyéni dolog, ez is genetika, ill. nyilván számít, hogy mennyire növeled vissza a szénhidrát bevitelt és mennyi un. szemét kaját teszel vissza az étrendedbe. Tehát teljesen egyénfüggõ.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Orrpiercing. Mennyi idő alatt? Mennyire látszik? Meddig látszik?

Egy karikát szeretnék szúratni a bal oldalra, arra lennék kíváncsi, hogy mennyi ideig gyógyul, meddig nem lehet kivenni egyáltalán és ha kiveszem begyógyul e, mennyire látszik a helye.

Legjobb válasz: Szia! Hát mikor nekem szúrták... érzéstelenítés nélkül natúre orvosi tûvel lett kiszúrva. Mintha egy ló pofánrúgott volna, iszonyatosan fájt. Nekem legalább egy hónap volt mire teljesen begyógyult, közben mozgatni kellett benne a piercinget, de rossz volt mert orrot is alig bírtam fújni. Persze ez egyénenként változó, van olyan ismerõsöm akinek már két nap után semmi fájdalom nem volt. Nem tudom begyógyul-e ha kiveszed, viszont nem látszik a helye. Nekem legalábbis abszolút nem látszik a lyuk, hogy ki van szúrva. Pusziii

Szia! Hát mikor nekem szúrták... érzéstelenítés nélkül natúre orvosi tûvel lett kiszúrva. Mintha egy ló pofánrúgott volna, iszonyatosan fájt. Nekem legalább egy hónap volt mire teljesen begyógyult, közben mozgatni kellett benne a piercinget, de rossz volt mert orrot is alig bírtam fújni. Persze ez egyénenként változó, van olyan ismerõsöm akinek már két nap után semmi fájdalom nem volt. Nem tudom begyógyul-e ha kiveszed, viszont nem látszik a helye. Nekem legalábbis abszolút nem látszik a lyuk, hogy ki van szúrva. Pusziii
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Szia! Nekem is nagyon fájt, pedig nagy a fájdalomküszöböm. Bár más piercing, ami meg másnak fájt, az meg nekem nem. Ez mindenkinél más. Nekem körülbelül 1 hónap volt a teljes gyógyulási idõ, elsõ napokban imádkoztam, hogy ne kelljen tüsszentenem:D de imádom, és semmi pénzért nem venném már ki! Amúgy úgy tudom, hogy elõször nem ajánlatos a karika, inkább a pötty, és utána karikára váltás! Ha kiveszed begyógyul, egy idõ után összeforr.

Kb mennyi idő alatt látszik, hogy fogytam? Vagy mennyi idő után kezdődik a fogyás pl: hány hét?

(Tudom, hülye kérdés, de mégis érdekelne) Vagy ezt így nem lehet megmondani?

Legjobb válasz: Hát én annyit tudok mondani, hogy mikor én a 94 kilóból fogytam 10-t az egyátalán nem látszott. Talán a 15. Most már elég vékony vagyok, 55 kg, ha felszalad két három kg, az nem látszik meg, de ha lemegy az sem.

Hát én annyit tudok mondani, hogy mikor én a 94 kilóból fogytam 10-t az egyátalán nem látszott. Talán a 15. Most már elég vékony vagyok, 55 kg, ha felszalad két három kg, az nem látszik meg, de ha lemegy az sem.
Nekem kb. 20 kilo fogyas utan kezdtek mondani, hogy fogytam. 10-15 kilo nem nagyon latszodott. Mondjuk en 106-bol indultam. Most 67 vagyok.
A fogyás akkor lesz látható ha látható mennyiséget fogytál. 1kg nem látszik, 10kg már igen. Persze az se mind1, h mibõl fogyod. Cukrot az ember nem fogy mivel a cukrot nem raktároz a szervezet csak glikogént. A fogyókúra mértéke akkor jó ha heti 0, 5-1kg vagyunk képesek fogyni állandó szinten. Ha ennél többet fogyunk akkor valószínûleg izmot veszítünk. A nõknél ez nem számottevõ, de ha belegondolunk a nõi test formáját és az izmok szablyák meg. A formát látják az emberek és nem azt, h hány kg-k vagyunk a mérlegen. Kérdésekre válaszolok mailben (személyi edzõ)
Az érdemi fogyás (a zsír) KETTÕ HÉT után kezdõdik egy normál fogyókúrában. Addig, amit veszítesz, az cukor, víz és izom (ebben a sorrendben).
A kérdező hozzászólása: Köszike
A kérdező hozzászólása: Ez még kimaradt... bár nekem csak 10kg fölöslegem van :D

Mennyi idő után látszik, hogy nő a poci?

Legjobb válasz: Szia. 3-4 hónapos korban már elég szépen látszik. mennyi idõs vagy? gratulálok:)

Szia. 3-4 hónapos korban már elég szépen látszik. mennyi idõs vagy? gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Én még sajnos nem vagyok, sehány hetes, vagy csak még nem tudom :-) Még nem tesztelhetek, csak érdekelt ez a kérdés :-)
Szia, én egy kicsit duci vagyok, és nekem a 20-24 hétben lehetett csak láttni, de az alaktól is függ.
A kérdező hozzászólása: hát én nem vagyok duci, de vékony sem , de a hasam az soha nem volt, így látszott az is, ha csak szimplán ettem egy jót :D Így sztem én a hamarabb látszani fog kategóriáb esek , de fogalmam sincs... Köszönöm a válaszokat!
Hát én se vékony se duci nem vagyok, olyan átlagos, mondjuk felesleg nélkül a hasamon. A csípõm elég széles, most vagyok 19 hetes, és még nem látszik rajtam semmi. Jórészt a régi nadrágjaimat horhatom még, annyi különbséggel hogy mostmár nem tudom begombolni teljesen. De az csak attól van hogy a derekam kicsit megvastagodott, és talán kis úszógumira is szert tettem, híztam kb. 1-2 kilót. Aki ismer csak az veszi észre de általában azt hiszik csak híztam kicsit!
Nálam is a 20. hét után vették észre elõször, pedig szûk ruhákban jártam.Onnantól viszont rohamosan nõtt!:)
szia..én a 9 hétben vagyok..és akkora a hasam mint egy dinnye.:) a védönö is rácsodlákozott.alapba husos vagyok de hasam nem volt csak fenekem amit lányom hagyott rám 4 éve..és most a hasam hatalmas és kemény..megfogta a védönö és azt mondta hogy nem gondoltam volna hogy 9 hetes vagyok..de jo amugy..az orvosom is nézte..azt mondta hogy hihetetlen..és hogy alaposan kell majd nézni a 12 hetes ultrahangot...ikergyanu...de nem hinném..aztán megnyugtatott hogy vagy oriásbaby lesz...mondtam is hogy köszike.csak birjam megszülni.sok sikert

Ez mennyire hatásos és mennyi időn belül látszik az eredmény (10kg minuszt szeretnék elérni)?

ha mindennap otthon 1órát(vagy többet) edzek?? arra gondoltam hogy összeállítanék egy zenelejátszási listát ami több mint 1órás lenne és akkor arra csinálnék gyakorlatokat minden egyes nap.... mit gondoltok? mennyi id? alatt kezdene látszani az eredmény? ja és persze mellette nem zabálnék "szarokat"(6után sem ennék) hanem sok vizet innék, gyümölcsöket,zöldségeket ennék... és az nagy baj ha minden nap de nem ugyan abban az id?ben végzem az edzést?? szóval pl egyiknak reggel 10kor másiknak pedig este 6kor..

Legjobb válasz: de ezt a 10kg minuszt nem 2hét alatt akarom elérni, nem az a célom hogy minnél gyorsabban hanem minnél hatékonyabban.. de azért kiváncsi volnék hogy kb mennyi idõ alatt kezdene látszani a változás és mennyi idõ alatt menne le a 10kg? mondjuk 1hét/1kg??

A kérdező hozzászólása: de ezt a 10kg minuszt nem 2hét alatt akarom elérni, nem az a célom hogy minnél gyorsabban hanem minnél hatékonyabban.. de azért kiváncsi volnék hogy kb mennyi idõ alatt kezdene látszani a változás és mennyi idõ alatt menne le a 10kg? mondjuk 1hét/1kg??
nekem fél év kellett
Tök jó, h ezt így eltervezted, és szerintem van elég akaraterõd ahhoz is, hogy kitarts és ne állj le, ha nem látsz azonnali változást. Szerintem viszont a kilókat ne nézd. Ha az az 1 óra hatásos edzéssel telik, sok izmot szedhetsz fel és az nehezebb, mint a háj. Az alakodat figyeld, ami sokat fog változni, ha nem adod fel. :) ) hajrá! :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat .. hát remélem kitartó leszek! ma kezdem és arra is gondoltam hogy lehet kéne naplót is vezetni hogy miket ettem mennyit edzettem stb.. lehet az kicsit segitene a kitartásban
A kérdező hozzászólása: arra is gondoltam hogy suli közbe este csinálnám az edzést és hétvégéken pedig naponta kétszer szoval reggel is meg este is .. az igy hatásosabb?

Az autók karosszériáján mennyi idő alatt látszik meg, ha nem garázsban, hanem az utcán állnak az időjárás kényének-kedvének kitéve? Meglátszik egyáltalán?

Legjobb válasz: A legjobban az UV sugarak tudják kikezdeni kasztnit. Tehát a folyamatos tûzõ napon állás. Ez "kiszívja" hosszútávon a színét. Ezen viszont könnyen lehet segíteni színfelújító waxokkal vagy egy alapos polírozással. Az autók rendeltetésszerõ használata egyébként amúgy is az idõjárásnak kitett szítuációkban zajlik (értsd: nyílt utcán, szabadtéri forgalomban, hiszen nem metró :-)), tehát olyan óriási különbség nincs a garaázsban tartás és a nyílt parkolás között. Az azonban tény, hogy egy olyan autó, ami kizárólag a közlekedés alatt van az idõjárásnak kitéve, mert otthon is van garázs és a munkahelyen is parkolóházba teszik, az tovább frissebb marad. Szakszerû karosszéria-ápolás esetén nem feltétlenül látszik meg a különbség.

A legjobban az UV sugarak tudják kikezdeni kasztnit. Tehát a folyamatos tûzõ napon állás. Ez "kiszívja" hosszútávon a színét. Ezen viszont könnyen lehet segíteni színfelújító waxokkal vagy egy alapos polírozással. Az autók rendeltetésszerõ használata egyébként amúgy is az idõjárásnak kitett szítuációkban zajlik (értsd: nyílt utcán, szabadtéri forgalomban, hiszen nem metró :-)), tehát olyan óriási különbség nincs a garaázsban tartás és a nyílt parkolás között. Az azonban tény, hogy egy olyan autó, ami kizárólag a közlekedés alatt van az idõjárásnak kitéve, mert otthon is van garázs és a munkahelyen is parkolóházba teszik, az tovább frissebb marad. Szakszerû karosszéria-ápolás esetén nem feltétlenül látszik meg a különbség.

Mennyi ido utan mulik el a terhessegi csik a szules utan? 5 hete szultem de meg mindig eroteljesen latszik. Koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: 8 hós a kislányom, és még mindig látszik, igaz, már nem olyan erõsen, mint terhesen, de azért látszik

8 hós a kislányom, és még mindig látszik, igaz, már nem olyan erõsen, mint terhesen, de azért látszik
Én 10 hete szültem, de még mindig eléggé látszik, bár már halványabb. Már én is nagyon várom hogy eltûnjön. Azt mondják, hogy minden fürdésnél erõteljesen meg kell dörzsölni szivaccsal és az halványítja...
Szia! Nem múlik el :(. A stria sajnos csak mûtéttel távoltítható el.
Szia! Én 20 éve szültem az elsõt, akkora volt a pocakom vele, hogy hogy egészen hátulról nõtt, szülés elötti héten már repedt a bõröm, összeakarták varrni:) A második gyermekemet 99.-ben szültem, fele akkora hasam volt, nem is csikosodott, de az elõzõ az látszott halványan. Most a harmadik babámat várom (35-36. hét), nem lilultak be a csikok, nagyon halványak, újak sem lettek. Sosem fog elmúlni, csak egyre halványabb lesz.
9hós a kislányom és még mindíg látszik halványan!
3 hónapja szültem, már nagyon halvány. Jövõ strandszezonra meg sem látszik:)
5honapja szültem, még mindig látszik.:(
4.5 hónapja szültem, de még lászik, bár kopik le :)
3.5 honapjA szultem es halvanyan latszik meg!lassan eltunik!puszi
Haló!!!Szerintem itt nem a striát kérdezi a kérdezõ.Hanem a kis barna csikot linea migra a neve.Azt hiszem igy irják.

Ha kreatint szedek az mennyi ido utan latszik meg?

Legjobb válasz: Van akinél szedés után 1-2 héttel, van akinél soha. Szerintem a kreatin úgyis csak egy önbizalmat növelõ dolog, azt hiszed hogy ha szeded akkor máris mennyire megnõ a karod, közben csak a vizet tartod vissza. Amint abbahagyod, lemegy az egész, ahogyan a pénztárcád is. A lassan járj, tovább érsz módszerrel szerintem többre mész, mint felesleges szerekkel. Szerintem határozottan káros, hiszen azt hiszed hogy egy csomót erõsödtél rövid idõ alatt, de csak felfújódtál. Abbahagyod az edzést, leeresztesz és sokkal nehezebb lesz újrakezdeni. Mindegy, a te idõd.

Van akinél szedés után 1-2 héttel, van akinél soha. Szerintem a kreatin úgyis csak egy önbizalmat növelõ dolog, azt hiszed hogy ha szeded akkor máris mennyire megnõ a karod, közben csak a vizet tartod vissza. Amint abbahagyod, lemegy az egész, ahogyan a pénztárcád is. A lassan járj, tovább érsz módszerrel szerintem többre mész, mint felesleges szerekkel. Szerintem határozottan káros, hiszen azt hiszed hogy egy csomót erõsödtél rövid idõ alatt, de csak felfújódtál. Abbahagyod az edzést, leeresztesz és sokkal nehezebb lesz újrakezdeni. Mindegy, a te idõd.
A kreatin nem a vizet tartja vissza, fehérje ami beépül az izomba ha az ember MOZOG. Gyúráshoz használják nem a reggeli teához tehát sokat ne várj tõle.
A kreatin nem csodaszer, hanem táplálék kiegészítõ, ha szar a kajád, akkor ne várj eredményt!Amúgy meg az elsõ komment abszolút hülyeség, ugyanis nem káros, nem tartja vissza a vizet, a "leeresztessz" dologról meg annyit, hogy a testépítés egy olyan sport, ami látszik rajtad ha ûzöd, de az is, ha abbahagyod, szóval ha nem szedsz semmit, de edzel, és abbahagyod, akkor is vissza fogsz esni, ugyanis nem kap az izom erõltetést....;)
A kreatin az izomsejtek térfogatát növeli meg, ezáltal a MINÕSÉGI TÁPLÁLKOZÁSBÓL felvett tápanyagokat hatékonyabban építi be az izomba. Így gyorsabb a regenerálódás, fejlõdés. Az elõzõ válaszoló nagy baromságot írt hogy NEM tart vissza vizet, ugyanis pont ez a fõ tulajdonsága a kreatinnak. Ugyanis a sejtekbe vizet vonz, nõ a víz visszatartás, több víz jut az izomba, és ez kedvezõ környezetet teremt a tápanyagok beépüléséhez. Ennyit a kreatinról. Fontos a kaja, mert a kreatin akkor mit építsen be??!! Remélem tudtam segíteni, további szép estét..
"ha szeded akkor máris mennyire megnõ a karod, közben csak a vizet tartod vissza. Amint abbahagyod, lemegy az egész, ahogyan a pénztárcád is. " Azért ez nem így megy! Hogy képzelted? Felszedel 10kg-ot, nem szeded a kreatint akkor visszaesel 10kg-ot? A kreatin nagyon jó cucc, de a fehérje fontosabb! Étkezés+edzés+táp.kieg+életvitel (fontossági sorrend szerintem)

Mennyi idő múlva látszik a vérképemen, hogy vasat szedek már egy ideje?

Kb. 5 napja kezdtem el szedni, mikor menjek vissza vérvételre, amikor már látszik, hogy vasat szedek?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy majd akkor adnak idõpontot, ha a bogyóm helyreállította a vérzésemet. De elvileg adniuk kellett volna idõpontot. Szerintem 3 hónap múlva menj vissza, és kérj kontrollt. Amúgy, neked mennyi volt a haemoglobinod? Légyszi írd meg.

Nekem azt mondták, hogy majd akkor adnak idõpontot, ha a bogyóm helyreállította a vérzésemet. De elvileg adniuk kellett volna idõpontot. Szerintem 3 hónap múlva menj vissza, és kérj kontrollt. Amúgy, neked mennyi volt a haemoglobinod? Légyszi írd meg.
A kérdező hozzászólása: szia! május 13.-án voltam vérvételen, visszamentem, mert kb. addigra fogyott el a vastabletta. A doki azt mondta hogy a normál érték 18-22 között van, nekem 2, 9 volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!