Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő kiutalják a (7 db)

Mennyi idő mire kiutalják a GYED-et? március 11-én igényeltem. mikorra számíthatok rá kb. bankszámlára utaltatom.

Legjobb válasz: Valószínüleg a jövõ hónap elején 3és 5.e között rajta lesz az e havi vagy részhavi és a jövõ havi is. Különben a bankszámlára kapod, hamarabb megkapod mintha kézbe kapnád ugyani s a postás lassabb mint az átutalás. :))) De ha szerencséd van lehet hogy elöbb kiutalják. De nem valószínû

Valószínüleg a jövõ hónap elején 3és 5.e között rajta lesz az e havi vagy részhavi és a jövõ havi is. Különben a bankszámlára kapod, hamarabb megkapod mintha kézbe kapnád ugyani s a postás lassabb mint az átutalás. :) )) De ha szerencséd van lehet hogy elöbb kiutalják. De nem valószínû

Mennyi idő míg kiutalják a kisnyereményt?

1756 ra küldtem be 6os lottót mobilon és nyertem 5720 ft-t. Ma reggel küldtem el smsbe a nevem és számlaszámom a Szerencsejáték zrt-nek. KB mennyi idő mig kiutalják a nyereményt? T-mobilos vagyok, ha ez számít és Unicreditnél.

Legjobb válasz: Legkésõbb szerdán délelõtt a számládon lesz. De ha szerencséd van, már holnap. (Saját tapasztalat.)

Legkésõbb szerdán délelõtt a számládon lesz. De ha szerencséd van, már holnap. (Saját tapasztalat.)


Mennyi idő mire kiutalják a táppénzt?

Én május 5.-e óta vagyok táppénzen, és még nem kaptam semmit.

Legjobb válasz: én úgyanugy megkaptam mint szoktam a fizut,pont ma kaptam..

én úgyanugy megkaptam mint szoktam a fizut, pont ma kaptam..
miért nem hivod fel az tbt, ök tudnak csak választ adni lehet hogy nem voltál bejelentve azért nem kapod a táppénzt, erre gondoltál e?
Én kb. két hónap csúszással kaptam az elsõ táppénzemet, és nem én vagyok az egyetlen a sógornõmnél ugyanez a szitu. A munkahelyemen mondták, hogy van, hogy kb ennyi az elsõ átfutási ideje, hogy bekerülj a rendszerbe. Azóta minden hónap 10-éig megkapom, csak ugye nem az elõzõ havit hanem a két hónappal korábbit. Ha 10éig nem kapsz semmit kezdjél kutakodni, hogy mi az oka. Azt viszont nem tudom, hogy mitõl függ, hogy valaki az elsõt is pontosan kapja, valaki pedig két hónap csúszással.
3 hónap
Kiutalási igény módosítása (Kiutalt lakás-elõtakarékossági betétszerzõdés módosítása az ügyfél kérésére, kiutalást igénylõ nyilatkozat módosítása a kiutalási idõpont után) 10.000, - Ft Az ügyfél kérésére Egyszeri, a folyósított összegbõl kerül megfizetésre
Felmondási díj „gyorsított eljárás esetén” (Kifizetés a hiánytalan felmondási kérelem beérkezését követõ egy hónapon belül.) 3% Felmondáskor elszámolt összeg Az ügyfél kérésére Egyszeri, a folyósított összegbõl kerül megfizetésre
30 nap, de 3 hét alatt meg szokott érkezni.
A kérdező hozzászólása: És a gyorsított kiutalással mennyi idõn belül érkezik meg az összeg a bankkártyámra?
Tévedés. A számla megszüntetése nem jár levonással. Olvasd el az ÁSZF-et!
3%- és nem a gyorsított kiutalás miatt, hanem, mert megszünteti a számlát A gyorsított kiutalásnak külön díja van!
3%
Alapesetben valóban három hónap, azonban gyorsított kiutalás is kérhetõ, ilyenkor a megtakarításnak egy bizonyos százalékát levonják. Nem emlékszem pontos számokra, olyan 3-4%-ról van szó. Tovább gyorsítható az ügymenet pár nappal, ha a kifizetést utalással kéritek bankszámlára. Pár nappal hamarabb jön, mint a postás.
Hogy egész pontosak legyünk, kimásoltam a díjtáblázatból. "Felmondási díj „gyorsított eljárás esetén” (Kifizetés a hiánytalan felmondási kérelem beérkezését követõ egy hónapon belül.) 3% Felmondáskor elszámolt összeg Az ügyfél kérésére Egyszeri, a folyósított összegbõl kerül megfizetésre" Tehát ahogy korábban is mondtam, ha idõ elõtt szünteted meg a számlát és gyorsított kiutalást kérsz, csak a gyorsított eljárásnak van díja, ez pedig a megtakarítás 3%-a.

Mennyi idö amíg kiutaljak a penzt a Bet365 ról?

Legjobb válasz: 3 munkanap alatt nekem eddig mindig megjött magyar bankszámlára. De fel is hívhatod õket, magyar nyelven készségesen válaszolnak a kérdéseidre.

3 munkanap alatt nekem eddig mindig megjött magyar bankszámlára. De fel is hívhatod õket, magyar nyelven készségesen válaszolnak a kérdéseidre.

Múlthéten megkaptam az adóbevallásról a papírt miszerint kiutalják a visszaigényelt összeget! Mennyi idõn belül szokták ezt kiutalni? Van olyan aki már megkapta?

Legjobb válasz: 30 nap, már ha szja és akkor nincs "papír a kiutalásról" hanem automatikusan utalnak, ha a bevallás helyes. Február 12-én adtam be az szja bevallásomat magánszemélyként, március 17-én volt a számlámon a visszaigényelt összeg, az egészségpénztári és nyugdíjpénztári visszaigénylés még nincs az EP számlámon, de szerintem a szolgáltató miatt, aki min. 10 munkanap alatt könyveli.

30 nap, már ha szja és akkor nincs "papír a kiutalásról" hanem automatikusan utalnak, ha a bevallás helyes. Február 12-én adtam be az szja bevallásomat magánszemélyként, március 17-én volt a számlámon a visszaigényelt összeg, az egészségpénztári és nyugdíjpénztári visszaigénylés még nincs az EP számlámon, de szerintem a szolgáltató miatt, aki min. 10 munkanap alatt könyveli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!