Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő kibújik egy fog (3 db)

Mennyi idő mire kibújik egy fog?

Hat hónapos kisfiam már egy hete ny?gös, csak akkor tud elaludni, ha bekenem a fogínyét Dentinox-szal, de semmi különöset nem látok rajta még mindig. Anyukám szerit kicsit duzzadt az ínye, nekem valahogy ehhez nincs jó szemem, mert én nem vettem észre, ha megfogom, akkor sem érzek ott semmit. Mikor jön már ki a foga?

Legjobb válasz: Az én babámnak 3 hete koccant meg a hegye, és még mindig nincs kinn egészen. De ez már nem fáj neki, csak addig fájt, mig kijött a "csík".

Az én babámnak 3 hete koccant meg a hegye, és még mindig nincs kinn egészen. De ez már nem fáj neki, csak addig fájt, mig kijött a "csík".

Ha már kint van a babámnak a foga hegye egy ici picit mennyi idő meg jobban kibújik?

2napja vettem eszre hogy egy ici pici csücsök kint van de azota sem jott kijebb

Legjobb válasz: Nálunk kb. 1-1,5 hónap mire teljesen kibújik egy fog. Napról napra kintebb lesz az a fogacska.

Nálunk kb. 1-1, 5 hónap mire teljesen kibújik egy fog. Napról napra kintebb lesz az a fogacska.
Én szerdán vettem észre, hogy kint van egy csücsök, csütörtökre már egy kis csík volt, azóta is napról napra nagyobb.

10hós babámnak most bújt ki a foga allul. Mennyi idő míg teljesen kibújik? és azt az egy fogacskát, hogy ápoljam?

Legjobb válasz: nagyon változó. A kisfiamnak 8 hónaposan bújt ki az eslõ kettõ alul, de még ma sincs kint teljesen. viszont a felsõ kettõ elöl 3 és egy hete bújtak ki, és már szinte teljesen kint vannak. Én a nenedent ujjra húzható fogkefét és a hozzá használatos fogkrémet használom (dm-ben megvehetõ).

nagyon változó. A kisfiamnak 8 hónaposan bújt ki az eslõ kettõ alul, de még ma sincs kint teljesen. viszont a felsõ kettõ elöl 3 és egy hete bújtak ki, és már szinte teljesen kint vannak. Én a nenedent ujjra húzható fogkefét és a hozzá használatos fogkrémet használom (dm-ben megvehetõ).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!