Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő kibújik (57 db)

Mennyi idő alatt bújik ki a második fog? Kisfiam 8 hónapos hosszú szenvedés után 2 napja bújt ki az első foga. Még mindig nagyon kínlódik, mennyi idő még kibújik a második? Ennek is még csak a recéit lehet érezni.

Legjobb válasz: Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)

Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)
8, 5 hósan jött az elsõ, most rá másfél hetére tört át a 2.foga alul.

Ha már érzem a pici fogacska tetejét a babám ínyén, akkor szerintetek még mennyi idő, amíg teljesen kibújik?

Els? fogacska. :) 9 hós

Legjobb válasz: Ha már azt érzed hogy szúr mint egy tû, akkor már szerintem kibújt. De ha csak látni lehet egy kis fehér pöttyöt akkor pár nap és kibújik.

Ha már azt érzed hogy szúr mint egy tû, akkor már szerintem kibújt. De ha csak látni lehet egy kis fehér pöttyöt akkor pár nap és kibújik.
Elõzõ vagyok. Mig teljesen kibújik, az kicsit lassabb, az én babámnak 3 hete törte át az elsõ fog, és már kinnt van az egész teteje, de csak kb 1 mm még az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Harapdálja az ujjamat és tényleg úgy szúr, mint egy tû. :D

Fogínyen felül a külső íven látszanak a kis fogacskák (5-6 db) vajon ilyenkor mennyi idő mire kibújnak?

Szegény kisfiam napok óta nyűgös, felsír éjjel, tegnap este láttuk, hogy hasonlóan néz ki az ínye, mint a képen a babának, csak neki vagy 5 db látszik. Teljesen kirajzolódik a foga, a fog alsó része közel van az íny pereméhez. Szerintetek meddig kínldhat még így vele, úgy sajnáljuk :-( 9 hós.

Legjobb válasz: az én fiamnak 1-2 hónapig látszódtak így felül a fogai (4db) mire kibújt. elég nehezen bújt ki bár szerencsére nem fájt neki. Szinte csak miliméteren múllott annyira átlátszott neki mégsem akart kibújni. Lehet egy hét lehet akár egy hóna nálatok is

az én fiamnak 1-2 hónapig látszódtak így felül a fogai (4db) mire kibújt. elég nehezen bújt ki bár szerencsére nem fájt neki. Szinte csak miliméteren múllott annyira átlátszott neki mégsem akart kibújni. Lehet egy hét lehet akár egy hóna nálatok is
A kérdező hozzászólása: hú pedig azt hittem már talán kibújik, fõleg hogy fáj is neki :-(


Ha már kint van a babámnak a foga hegye egy ici picit mennyi idő meg jobban kibújik?

2napja vettem eszre hogy egy ici pici csücsök kint van de azota sem jott kijebb

Legjobb válasz: Nálunk kb. 1-1,5 hónap mire teljesen kibújik egy fog. Napról napra kintebb lesz az a fogacska.

Nálunk kb. 1-1, 5 hónap mire teljesen kibújik egy fog. Napról napra kintebb lesz az a fogacska.
Én szerdán vettem észre, hogy kint van egy csücsök, csütörtökre már egy kis csík volt, azóta is napról napra nagyobb.

Ha a babám alsó 2 foga már 5 hónaposan kibújt, akkor várható, hogy a felső 2 is hamarosan kibújik? Nálatok mennyi idő telt el közöttük?

Most 6 hónapos a babám.

Legjobb válasz: Nem tudom, gondolom mindenkinél más. Az én lányomnak is 5 hónaposan kijött az alsó két foga 1 héten belül, most lassan 8 hónapos, és sehol a többi fog. Pedig láthatóan sikítófrászok jönnek rá néha már 2 hónapja, gondolom a foga miatt... Már várom, hogy kibújjon, legalább a következõ. A fiamnak 3 éve 8 hónaposan 8 foga volt már....

Nem tudom, gondolom mindenkinél más. Az én lányomnak is 5 hónaposan kijött az alsó két foga 1 héten belül, most lassan 8 hónapos, és sehol a többi fog. Pedig láthatóan sikítófrászok jönnek rá néha már 2 hónapja, gondolom a foga miatt... Már várom, hogy kibújjon, legalább a következõ. A fiamnak 3 éve 8 hónaposan 8 foga volt már....
Abszolút nem biztos hogy hamarosan kibújnak a felsõk, de ki tudja. Ezt nem lehet megjósolni. Nálunk az elsõ 6 egybe jött, 2 hónap szünet és jött még2.

Babám5hós, már szúr a foga, mennyi idő innen amíg kibújik?

Legjobb válasz: én 1 nap éreztem, hogy hegyes, másnap kibújt.

én 1 nap éreztem, hogy hegyes, másnap kibújt.
Ha már szúr, akkor már kint van.
A kérdező hozzászólása: még szemmel nem igazán lehet látni, de a kezemmel már érzem:) olyan jó amúgy:)

Kb. mennyi ideig tart amíg kibújik a fogacska. Sok álmatlan éjszaka van a hátunk mögött, már kínozza, meddig tart? Viszont nem nagyon nyáladzik, az baj?

Legjobb válasz: Szia! ez teljesen baba fuggo,volt olyan fogacskank ami par nap alatt kibujt,volt amivel 2honapig kuzdottunk mire vegre kijott!!!!! hat egy aldas volt mar tenyleg.. nyaladzas: hat mi nalunk folyt ezerrel,de nem hiszem h gond lenne! probaljatok enyhiteni vmivel, homeo- dentinox ilyesmi,hatha bejon vmelyik! ha nem akkor KITARTAS :)

Szia! ez teljesen baba fuggo, volt olyan fogacskank ami par nap alatt kibujt, volt amivel 2honapig kuzdottunk mire vegre kijott!!!!! hat egy aldas volt mar tenyleg.. nyaladzas: hat mi nalunk folyt ezerrel, de nem hiszem h gond lenne! probaljatok enyhiteni vmivel, homeo- dentinox ilyesmi, hatha bejon vmelyik! ha nem akkor KITARTAS :)
Szerintem ez minden babánál más.Mi egy évesek vagyunk, és mégcsak 2 fogunk van, de az is volt vagy 2 hónap, míg teljesen kijött.És még hol a többi..
Nekünk 3 hét volt az elsõ két fogacska. Egyszerre jöttek. A harmadiknál egy rossz éjszakánk volt, a negyediknél csak észrevettem, hogy ott van. Egyelõre ennyi de most is jön még 1 és már nem zavarja csak rág, rág, rág. 10 hónapos.

9 hónaposomnak végre kibújt az első foga! Kb. mennyi idő lehet, mire a másik is áttöri az ínyét?

Nagyon sokat szenvedtünk ezzel az els?vel, 4,5 hónapos kora óta megy a nyálazás, kézrágás stb. de két hete be volt már szegénynek dagadva az ínye nagyon, éjszakáztunk is mert vígasztalhatatlanul sírt, szóval nem kívánom senkinek. Most hosszú hétvégére mennénk vele Egerbe, de nagyon tartok attól, hogy pont akkor készül a másik fogacska, akkor inkább el sem megyek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, nálatok hány nap után bújt ki a másik fogacska ill. ugyanolyan fájdalmas volt a babátoknak?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk mindkét gyereknél pár napos eltéréssel jött ki az elsõ és a második fog. Egyikük sem szenvedett úgy, ahogy a ti babátok. A metszõfogak még viszonylag könnyen kibújnak, az õrlõk macerásabbak szoktak lenni. -Macska-

Szia! Nálunk mindkét gyereknél pár napos eltéréssel jött ki az elsõ és a második fog. Egyikük sem szenvedett úgy, ahogy a ti babátok. A metszõfogak még viszonylag könnyen kibújnak, az õrlõk macerásabbak szoktak lenni. -Macska-
Nálunk is elég nagy küzdelem volt az elsõ két fogacska és az én babámnak is 2-3 nappal az elsõ megjelenése után ki is bújt a mellette lévõ.
Nekünk 1 hét mulva jött ki a 2. fogacsaka

Ha már látszik a baba foga az ínyében akkor k. b. mennyi idő még amig kibújik?

A babám még csak négy hónapos de már két kis fehér vonal látszik az ínyében.

Legjobb válasz: Az én lányom 5 hónapos, 3 hete látom a két kis fehér vonalat, de még mindig nem törte át az ínyét a fogacska, meg is szenved vele a kis drágám rendesen, remélem nektek hamarabb kibújik.

Az én lányom 5 hónapos, 3 hete látom a két kis fehér vonalat, de még mindig nem törte át az ínyét a fogacska, meg is szenved vele a kis drágám rendesen, remélem nektek hamarabb kibújik.

Mennyi idő még teljesen kibújik a fogacska?

Ma reggelre látható a kis teteje, babám 4 hós.

Legjobb válasz: Változó. mire teljesen kibújik akár 1-2hónap is eltelhet., Viszont nem egyedül nõnek általában, az elsõ elõbújt hamarosan jön a következõ! Az én kicsimnek 1 éves korára 12foga volt! most 19hós és 16 van. Van akinek azonban csak 7-8hónaposan jön az elsõ.

Változó. mire teljesen kibújik akár 1-2hónap is eltelhet., Viszont nem egyedül nõnek általában, az elsõ elõbújt hamarosan jön a következõ! Az én kicsimnek 1 éves korára 12foga volt! most 19hós és 16 van. Van akinek azonban csak 7-8hónaposan jön az elsõ.
Babámnak 8 hónaposan koccant az elsõ alsó bal metszõje. Ma egy hete múlt 9 hónapos és már kinn van az alsó két, és felsõ két metszõk. Bár a felsõk nem teljesen persze, de az alsó egészében. Szóval ezek, amik vékonyabbak max egy hónap alatt kibújnak, a hátsó õrlõ nehezebb, mert vastagabb. Az jön nehezebben. (De gondolom ez is változó.)
Nekünk is egy hete nõtt ki(3 és fél hós) azóta már nõtt egy picit. Alul kettõ:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!