Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő kezd (322 db)

A dohányzásról való leszokás után mennyi idővel kezd javulni a tüdő kapacitása, mennyi idő alatt távoznak a szervezetből a káros anyagok, stb?

Legjobb válasz: Ennek én is a neten néztem anno utána. Már 8 óra után is ürül, de évekbe telik még teljesen kiürül a szervezetbõl, viszont sajnos nem múlik el nyomtalanul a dohányzás hatása. A tüdõ sokat erõsödik, fõleg ha terheled, valamelyest kidolgozza magát. Én három éve nem dohányzom, de sokkal elõbb kifulladok mint mások. Sok év volt elõtte a bagós év. :(

Ennek én is a neten néztem anno utána. Már 8 óra után is ürül, de évekbe telik még teljesen kiürül a szervezetbõl, viszont sajnos nem múlik el nyomtalanul a dohányzás hatása. A tüdõ sokat erõsödik, fõleg ha terheled, valamelyest kidolgozza magát. Én három éve nem dohányzom, de sokkal elõbb kifulladok mint mások. Sok év volt elõtte a bagós év. :(
ha a mereganyagok tavozasat akarod gyorsitani, menj el szaunazni! allitolag hasznal. es ha sportolsz az is sokat segit, erositi a tudodet (is). en usztan es dohanyoztam parhuzamosan 4 evig, kb semmi valtozast nem ereztem a tudokapacitassal kapcsolatban mint a nemdohanyzo korszakomban.

Szülés megindulás előtt kb. mennyi idővel kezd a pocak lefelé ereszkedni?

Eddig nagyon fent volt a pocakom, az elmúlt 2-3 napban szépen lassan kezd lefelé ereszkedni és feszülni. Hátam fájdogál, és hol enyhe, hol er?sebb mesi szer? görcsölgetés naponta párszor el?fordul. 35 hkm

Legjobb válasz: Én állandóan vártam, hogy ereszkedjen le a pocakom, mikor már tudtam, hogy már nincs sok a szülésig, de nekem nem ereszkedett le. A görcsök természetesek, nekem is voltak a dokim szerint a méh felkészül a szülésre. Én úgy tudom, hogy ebbõl nem lehet megállapitani, hogy mennyi idõ van még a szülésig. Könnyü szülést neked!

Én állandóan vártam, hogy ereszkedjen le a pocakom, mikor már tudtam, hogy már nincs sok a szülésig, de nekem nem ereszkedett le. A görcsök természetesek, nekem is voltak a dokim szerint a méh felkészül a szülésre. Én úgy tudom, hogy ebbõl nem lehet megállapitani, hogy mennyi idõ van még a szülésig. Könnyü szülést neked!
Nekem 35 hetes koromtól hol fentebb hol lentebb volt a pocim. Attól függött hogy épp milyen pózban van a babó. 40+1 lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt, hogy holnap megyek pont dokihoz, és 3 hete mikor vizsgált még zárva voltam. Mindent rendben találta az uh-n is.
Nekem már kb a 34 héten leereszkedett a védõnõ ijjesztgetett is hogy koraszülés lesz...Ehhez képest 2 nappal túlhordtam :)
Nekem már a 34. héttõl lejjebb ereszkedett a pocim. Még egyben vagyok, jóslókkal, keményedésekkel... 37+1 hkm
Nekem egyáltalán nem ereszkedett, csak a szülõszobán. El is volt deformálódva és nagyon fura volt, puha, még a babát is ki tudtam benne tapogatni. :)
Bocsi, elõzõ vagyok, nem ide szántam a választ, nem tudom mit keresek itt.
Lehet, hogy a nyákdugó. De ha az is akkor sincs semmi jelentõsége, nekem 2 héttel a szülés elõtt ment el, 38+2-n szültem. Amúgy meg ha most születne meg a babód se lenne semi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szeretném már a karjaimban tartani a picikémet, de azért még csak maradjon bent pár hétig :)
Nekem sem ereszkedett le, sokáig is tartott a vajúdás. Mindig mondta a doktornõ, hogy még nem repeszt burkot, mert nagyon magasan van a baba buksija.
Nem mindenkinek száll le a pocakjak, szülés elõtt.Valakinek csak a kórházban szüléskor, vagy szülõágyon megy le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Doki szerint minden rendben, még zárva vagyok. Azt mondta, hogy csak helyezkedik, készülõdik a baba, de egyenlõre nem akar még kijönni:)

Szülés után mennyi időre kezd elmúlni a terhességi csík a hasról? És mennyi időre a többi csík a hasról ill combról?

Legjobb válasz: Elmúlni nem fog (mert ott megszakad a bõr ill. kötõszövet) csak összébb húzódni, halványulni fog. Nekem elsõ terhességem után olyan 8-9 hónappal már szinte teljesen elhalványult, aztán olyan még pár hónapra rá már bõrszínû gyöngyházfényû lett. Sajnos látszik és utálom mert csúnya, dehát ez legyen a legnagyobb bajom:) Cserébe van 2 egészséges gyerekem.

Elmúlni nem fog (mert ott megszakad a bõr ill. kötõszövet) csak összébb húzódni, halványulni fog. Nekem elsõ terhességem után olyan 8-9 hónappal már szinte teljesen elhalványult, aztán olyan még pár hónapra rá már bõrszínû gyöngyházfényû lett. Sajnos látszik és utálom mert csúnya, dehát ez legyen a legnagyobb bajom:) Cserébe van 2 egészséges gyerekem.
szervezettöl függ.. es a csikok vastagsagarol ill. mellyedeseitöl! en olajoztam magam megis csikokat kaptam..nem sokat de mellyeket es szeleseket.. 3evig tartott mig egy bikinibe tettem magam. elötte mindeg latszottak halvanyrozsaszinünek...mara mar kifeheredtek, de meg mindeg.. mintha op lett volna.. nem vok vele megelegedve, de a figyelmetlensegemet annora nem tudom visszaforditani.
3 hónapja szültem. A hasam nem repedt, az oldalamon lévõ néhány csík már alig látszik. Majdnem fehér. A combom viszont nagyon szétrepedt, ott még rózsaszín csíkok éktelenkednek, de most kb. 2 hete kezdtek el végre halványodni.
7 honapja szultem. A barna csik a hasamon meg mindig latszik, de mar csak nagyon halvanyan. Szerencsere nem lettem strias sehol :)
Nekem nagyon enyhék voltak a csíkjaim, és mostanra (7 hónap után) szinte teljesen eltûntek. De van, akinek csak halványodik, viszont megmarad.
6, 5 hónapja szültem, a hasamon a csíkok még mindig látszanka, alig halványodott valamit:(
Elsején lesz 5 hós a lányom, a hasamon a repedések halványodtak, de a barna pigment csíkom még mindig nem tûnt el csak halványodik és belül az egész köldököm sötét, pedig nem volt az. 19 kilót híztam, szülés után 8, 30-al voltam könnyebb, most még 2 kg van rajtam a starthoz képest. Remélem lesznek még halványabbak is a csíkok, most 1részes fürdõrucit kajtatok :)
8 hós a babám, és még mindig piros a csik...Nekem nem akar halványulni, nem tudom miért...?
nekem félidõ után sötétült
A kérdező hozzászólása: Nekem sokan mondják, hogy már a legelejétõl, még sokan nem is tudják, hogy terhesek csak errõl veszik észre, hát ez egyéni.gondolom
Nekem most, a 18. héten már sötétebb, valami enyhe kis szivárgás is tapasztalható, de ez kb. a 10-12. hét után kezdõdött. A sötétedés. A szivárgás kb egy hete.
Én kb. már 16 hetes lehettem, amikor elkezdett sötétülni. Nem igazán ez tartozik a kezdõ tünetek közé!

Szülés elött mennyi idövel kezd el a szervezetem tejet termelni?

Legjobb válasz: az 1.babámmal olyan 20hetesen már volt néha néha egy egy csepp elõtej,most 15hetes vagyok és már van.Igaz teherbe esésem elõtt 1,5hónappal még szoptattam. de igazán beindulni a tejtermelés csak a szülést követõ 1-3napban indul majd be

az 1.babámmal olyan 20hetesen már volt néha néha egy egy csepp elõtej, most 15hetes vagyok és már van.Igaz teherbe esésem elõtt 1, 5hónappal még szoptattam. de igazán beindulni a tejtermelés csak a szülést követõ 1-3napban indul majd be
Nem mindenkinek termelõdik elõtte. Általában csak a szülés utáni 2-4. napon.
40 hetes vagyok, nincs elõtejem. Majd lesz ha megszülök.
42 hetesen szültem, és semmi elõtejem nem volt. (na de azután... 6 hónapig kizárólag anyatejes volt a babám, most 14 hónaposan is még 2x szopik)
nekem mar a 18-19. hettol van egy kis elotejem. elso baba. 25 km
Sok mindentõl függ. Az elsõ két terhességnél már a 25. hét körül melltartóbetét kellett, hogy ne ázzon át a pólóm, most a harmadikkal a 35. héten is csak úgy van, hogy ha fejni próbálom, illetve, ha a kicsi szopni próbál (néhány naponta ellenõrzi, hogy még mindig fúj ízû-e a régen finom tejecskéje). A vajúdás alatt beindul az elõtej-termelés, mikor megszülsz pár cseppnyi mindenképp van, akkor is, ha látványosan nem érzékeled, így azt hiszed, hogy nincs is. Fokozatosan nõ a mennyisége a tejtermelés beindulásáig (ált. 2-3. nap), amikor is fokozatosan átvált "normál" anyatejre, sûrûsödik, fehéredik. Az elõtej megjelenésének idõpontja, mennyisége egyáltalán nem elõrejelzés arra nézve, mennyi tejed lesz késõbb. Bár a jelenléte megnyugtató arra nézve, hogy biztos lesz tejed.
Nekem nem volt elõtejem terhesség alatt. Császár utáni 3. nap belövellt, 2 hónapos a lányom, a fagyasztó már tele anyatejjel. Nem ettõl függ hogy lesz-e tejed.
3. terhességem, 32 hetes vagyok, és nincs elõtejem.

33hetes vagyok, és tegnap este pisilés után egy apró piros pöttyött láttam a wc-ben. Ez lehetett nyákdugó darab? Szülés elött mennyi idővel kezd kilökődni?

Azt olvastam, hogy hogy a nyákdugó darabokban is távozhat.

Legjobb válasz: 33 hetssen nem gondolom hogy nyákdugó lenne!igaz nem értek hozzá:nekem 38 hét betölte után ment el(véres-nyálkás) és aznap megis szültem.de te ne akarj még megszülni.pár hétig bírd ki!!!!!!

33 hetssen nem gondolom hogy nyákdugó lenne!igaz nem értek hozzá:nekem 38 hét betölte után ment el(véres-nyálkás) és aznap megis szültem.de te ne akarj még megszülni.pár hétig bírd ki!!!!!!
Szia sajnos nem tudom mi lehetett, de a nyákdugó szerintem még nem.Nekem közvetlen a szülés elött ment el pár órával.Ha esetleg görcseid volnának akkor hívd fel az orvosodat.Most a másik babámat várom de még a nyákdugó sajnos a helyén van.Kedden töltöm a 40 hetemet.Ne aggódj ha nincs vérzés akkor minden ok.
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen még nem is akarok szülni, tudom azért min.1hónapot még egyben kellenne maradnunk. sok boldogságot nektek is
A kérdező hozzászólása: ja!és akkor, ha nem nyákdugó darab volt, mi lehetett?
Szia, nekem a nyákdugó olyan volt mint a puding, és véres, de nem mindenkinél véres, elõfordul hogy teljessen áttlátszó vagy enyhén sárgás színe van.Ha nagyon zavar hogy mi lehetett akkor kérdez rá az orvosodtól.Nekem volt hasonló a 30 hétben a szex után, de én akkor többet találtam a wc-be.Akkor az orvosom eltiltott a szextõl nehogy koraszülés legyen.Most már nem bánnák ha a kicsike itt volna kint.Üdv 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi.nem volt szex.semmi, csak simán elmentem pisilni és utána a piros pötty. sok sikert neked 40hetes kismama
Szia köszönöm a jókívánságot.Azóta nem láttál semmit?minden ok veled?Ha igen akkor ne aggódj, és pihenj sokat.40hetes kismama vagyok.

Mennyi idos koraig jo egy babat kezben elaltatni? Meddig nem elkenyeztetes ez? Es mennyi ido normalis mire elalszik a baba ha minden ok?

Legjobb válasz: Nem jó ke´zben altatni,mert ha nagyon megszokja,még 2-3 évesen is így altathatod.Ha kézben van,ilyen kicsi korban nem kényeztetés.A szomszédomak mindíg ke´zben volt a baba,mára a gyerek 1 éves,nem hajlandó a babakocsiban ülni,üvölt.Az anyja kézben viszi,a kocsit meg tolja.Itthon is folyton kézben volt idáig,mert most már mászik. nekem is a lányom sokat van kézben,de nem altatom így.

Nem jó ke´zben altatni, mert ha nagyon megszokja, még 2-3 évesen is így altathatod.Ha kézben van, ilyen kicsi korban nem kényeztetés.A szomszédomak mindíg ke´zben volt a baba, mára a gyerek 1 éves, nem hajlandó a babakocsiban ülni, üvölt.Az anyja kézben viszi, a kocsit meg tolja.Itthon is folyton kézben volt idáig, mert most már mászik. nekem is a lányom sokat van kézben, de nem altatom így.
Az lemaradt, hogy a lányom ha fáradt, 10-15 perc e´s alszik.5, 5 hónapos.1-2 hónapos korában volt hogy ke´zben kellett altatni, mert hasfa´jós volt, és sokat sírt.Ez szerrencse´re elmúlt, ma´r "csak"összerakjuk a fejünket, és alszik.
Nekem ez a kézben altatás fura dolog.Szerintem ez szokás kérdése . Nekem sose aludtak kézben a gyerekeim (de mégis ha sétáltunk és elaludtak, volt hogy apa nyakában :) ). Meg volt a napirendünk , szopi után betettem a kiságyba elköszöntem tõle és elaludt .Persze ez nem ment mindig ilyen simán! De nem döncöltem , nem sétáltam fel-alá, csak betettem az ágyába.Mellettünk akkor szokott aludni baba(vagy gyerek)ha beteg, vagy annyira fáradt voltam hogy szoptatás közben elaldtam.
Én is ugy szoktatam hogy egyedül aludjon el. az elsö hetekben a mi szobánkban volt a kiságya azután a saját szobájában alszik el egyedül. persze saját lámpával és zenedobozzal. mostanra 1, 1/2 éves ö kapcsolja be mint a kettöt egyedül. es nem is szeret velünk aludni mert a saját ágyát szokta meg. az idõ meg mindenkinél más ha nem éhes meg nincs bekakilva meg nem fáj semmije akkor lehet hogy csak nem álmos. majd megszokja hogy mikor kell aludni. nállunk ez 4 honap után beált de vannak akinél 3 nap után elalszik a baba.
Én egészen 5 nappal ezelõttig kézben altattam a lányomat, õ most 5 hónapos, és 8 kiló. Szóval egy kicsit kezdtem fáradni, és elhatároztam, hogy most, vagy soha, megtanítom aludni. Azt a módszert választottam, hogy nem hagyom sírni, hanem kiveszem, és megnyugtatom, ha már nagyon sír, majd visszateszem az ágyába. Annyiszor veszem ki ahányszor csak kell. Az elsõ nap egy picit nehéz volt, de a második nap már jóval könnyebb - most pedig 5 perc alatt elalszik! Beteszem az ágyba, simogatom, beszélek hozzá, csitítgatom halkan, és szépen elalszik.
Nekem még csak 4 hetes lesz a kislányom, de a cicin elalszik, felveszem böfizni, és a vállamon alszik megint. És így teszem le a kiságyba. Igaz, van , hogy felsírja magát, eddig mindig felvettem ilyenkor, megint elaltattam a vállamon, és úgy tettem vissza. VAn hogy 4-5 alkalommal is így kellett. De most már kezdek rászokni, hogy nem veszem fel , csak emgsimogatom, bezsélek hozzá, és elalszik magától pár perc nyügi után. Persze van, hogy nem, és egyre keservesebben sír, ilyenkr felveszem. Sokszor csak pátyolgatásra vágynak. Ha álmos, hamar elalszik, de van, hogy ébren akar maradni. Ha nem álmos, akkor nehéz vele, akkor nyûgösködni fog, de elbb utóbb akkor is elalszik.
Szia. Az én lányom is sokáig kézben aludt el. Már elmult jóval 1 éves és õ kezdte azt hogy ne fogjam õ saját maga lefeküdt igaz a mi ágyunkra és ott aludt el. Szerintem ez mindenkinek más. Csináld ugy ahogy jónak látod szerintem. Vagy ha már nem kényelmes vagy nehéz akkor már ne altasd kézbe. Lehet hogy õ is igényelné hogy ne kézben aludjon. Ugyis olyan rövid a babázós idõ olyan hamar elmegy ki kell használni míg lehet õket szeretgetni. Ez az én véleményem.
igazad van utolsó válaszoló:-))))))
Én is egyetértek az utolsó elõtti válaszolóval!!! Úgy csináld, ahogy nektek jó! Az enyém is rajtam alszik el és annyira jó érzés, de sajnos nem tart sokáig. Felnõnek. :)

Mennyi idő után kezd nedvesedni a csaj?

Függ attól is hogy hogy izgatom vagy az id?höz van kötve, hogy kb 5 perc után.

Legjobb válasz: Egy csaj annyi idõ után kezd nedvesedni, amennyi idõ után feláll a farkad. Ahhoz mennyi idõ kell? Függ attól, hogy hogy izgatnak, vagy csak idõhöz van kötve? Õk sem mûködnek ám annyira másként...

Egy csaj annyi idõ után kezd nedvesedni, amennyi idõ után feláll a farkad. Ahhoz mennyi idõ kell? Függ attól, hogy hogy izgatnak, vagy csak idõhöz van kötve? Õk sem mûködnek ám annyira másként...
Ez olyan mint nálad a merevedés neked se pl csak 5 perc után áll. Ez teljesen attól függ mennyire izgatott
Úgy van ahogy az elsõ mondja. Pl. ha nagyon kíván húde hamar nedves lehet, mire leveszed a nadrágját már át lesz ázva a bugyija. És ennek a fordítottja is igaz, pettingpettin, és még mindig sivatag a lány. Légy ügyes, tedd ami neki jó, akkor élvezi = jön a niagara
nekem van, hogy már akkor benedvesedek, ha magához szorít a párom. de van, hogy még negyed óra után sem. attól függ, épp milyen kedvem van.
Most õszintén, Te tényleg ennyire hülye vagy? Szerinted ha egy nõ arra gondol, már meg is eresztik a csapot?
lehet hogy elég csak a közelséged és már nedvesedik de csak lehet , mert ha közömbös vagy számára akkor semmi esetleg be nedvesited

Én tegnap vettem egy hullámos papagájt s kb mennyi idő mire hozzá szokik új környezetéhez? Vagy Mennyi idő mire kézhez lehet szokni s a picur név neki jó nem? Elöre is kösszi a válaszokat ;)

Legjobb válasz: Madártól függ kb- olyan 1-2 hét addig lehet ne riogazsd kézhez szoktatáshoz türelem kell de ha egyedül van akkor jobbab elöbb kézre meny

Madártól függ kb- olyan 1-2 hét addig lehet ne riogazsd kézhez szoktatáshoz türelem kell de ha egyedül van akkor jobbab elöbb kézre meny
Jó név neki. Ez madártól is függ de általában 1-2 hét alatt meg szokja a helyet. A szelidség már más téma. Álltalában 1 hónap mire a kezedre ül de olyan 2-3 mikor már nem repül és tõled és simagadhatot is. De ez is madártól függ. Nekem egyszer volt 3 is ami alapból szelídebb volt mint a többe és nekik elég 3 hét a kézhez de amúgy meg olyan max 2 hónap.
1-2 hétig ne nagyon zavard ne vidd egyik szobábol a msáikba .. lehetõleg legyen egy helyen .. ha 1 vagy 2 hét után ugy látod , hogy megszokta akkor kezd el a kézhez szoktatást ... egy kis eleséggel a kezedben ..... sok sikert
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat persze hogy egy helyen van :) de ha látom már h kékesedik neki a csörén lévõ böréteg akkor az azt jeleni hogy valószinüleg hím lessz?:) énis kb ugy gondoltam h 1-2hét mire megszokja csak én most tartok elsõnek papagáj voltak elöte madaraim sõt most is van egy gyémánt pintyem:) persze nem egymás mellet vannak hanem egy polc válassza el õket csak mikor megvettem a papagájt egy picikét megijedt hogy más madár hangját halja de gondolom majd idõvel megszokja a picurom hogy más madár is van egy szobába:)
Ha kék akor igen hím lesz :) ha bõrszinû vagy barnás akkor tojó :) Egyébként tényleg meg fogja szokni :) nekem hullámos papagájom is volt már mondjuk õt sajnos nem sikerült megszeliditenem .. gondolom kevés türelmem volt igy inkább nem zavartam :) de elõtte volt egy nimfa papagáj tojóm õt a szülei ütötték meg a tollat lecsipkedték a fejérõl tiszta vér volt szegáényke de ps volt igy hát ugyis nyáriszünet volt és befogatdam behoztam egy kalitkába csináltam neki egy kis fészket és fõtt tojással etettem amig megnõtt .. angyon nagyon hozzám volt nõve imádtam és õ is engem csak egyszer télen kivittük a garázsba a többi madár mellé egy kicsit "beszélgetni" a kalitkáját felakasztottuk a többi kalitka mellé és nagyon jól elvolt.. aztán pár napra rá köszvényes lett(lebénult a lába de ez ár másik madaramnál is elõfodult csak az meg végig bent volt) és elpusztult annyira sajnáltam ..:( és egyébként tényleg sok sikert hozzá ha megszelidül biztos igazi jóbarát lesz belõle nagyon ragaszkodóak :) mint egy ember megsértõdnek utána megbékülnek a helyzettel és folytatódik az élet :)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek el picurom alig egy hónapja van meg s sokat változott ki szoktam engedni röptetni s nagyon élvezi, vissza repül a saját helyére meg a kalitka tetején szokott lenni repül egy két kört s pihizik s utána megint repül:) de azon lepõdtem meg hogy be volt hajtva a kalitka ajtaja s mikor egyik nap haza értem már kint repdesett szerencsére mindig van itthon valaki aki figyelj rá gyorsan megtanulta, ráadás estére magától vissza megy a helyére de napközben sokat bohóckodik :) örülök neki nagyon hogy hamar megszokta a helyét. :)

Mi a véleményetek errõl a tömeg növelõrõl milyen hatékony mennyi ideig elég egy 60kg 17 éves Fiú kezdõ testõrségnek és ti mit ajánlotok?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mi a véleményetek errõl a tömeg növelõrõl milyen hatékony mennyi ideig elég egy 60kg 17 éves Fiú kezdõ testépítõ és ti mit ajánlotok?

A kérdező hozzászólása: Mi a véleményetek errõl a tömeg növelõrõl milyen hatékony mennyi ideig elég egy 60kg 17 éves Fiú kezdõ testépítõ és ti mit ajánlotok?
Egy rakáscukor, nem való semmire. Mennyi ideig elég, Mennyit használnád? Nekem sokáig, mert nem használnám ezt.
Cukor 37 g kuka.
A kérdező hozzászólása: ÉS MIT AJÁNLOTOK.
Whey Protein Professional + valami gyors ch:Szõlõcukor, Carb-F
kezdõ testõrségnek ez hogy jött?
Én meg azt ajánlom, hogy inkább egyél többet. 60 kg-osan nem egy nagy dolog betartani egy tömegnövelõ diétát, ha valaki 90 kg-osan is betudja, akinek másfélszer annyi kell.
A kérdező hozzászólása: MÁR 2 ÉVE EZT CSINÁLOM 5 kg HAMIZTAM.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!