Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő kell (2970 db)

Mennyi idő kell ahhoz hogy rendesen kiismerje az ember a párját? Mennyi idő kell min. elteljen hogy lefeküdjön vele?

lehet hogy kicsit rosszul kérdeztem, tudom hogy meg kell jól ismerni egymást, egymás testét de kb. mennyi id???? 4hónap, 6 hónap???? többb?

Legjobb válasz: Középiskolásan állandó téma volt, hogy mennyit fogunk járni, ha majd lesz barátunk. 1 év, fél év, 4 hónap, 1 hónap...aztán már csak jöjjön valaki. NIncs ilyen,hogy mennyi idõnek kell eltelnie. Ahogy érzed, hogy már megbizol a partneredben. (Akár 1 nap. :D) Bár én azt mondom, hogy nekem jobb volt, amikor elõször megtörtént és utána ismerkedtünk, úgy könnyebb volt. Nem aggódtam azon, hogy nem felelek-e meg neki. De valakivel 1 évnyi ismeretség után sem lettem volna képes megtenni. Ha azon aggódsz, hogy mi illik.. manapság bár nem kell várni..

Középiskolásan állandó téma volt, hogy mennyit fogunk járni, ha majd lesz barátunk. 1 év, fél év, 4 hónap, 1 hónap...aztán már csak jöjjön valaki. NIncs ilyen, hogy mennyi idõnek kell eltelnie. Ahogy érzed, hogy már megbizol a partneredben. (Akár 1 nap. :D) Bár én azt mondom, hogy nekem jobb volt, amikor elõször megtörtént és utána ismerkedtünk, úgy könnyebb volt. Nem aggódtam azon, hogy nem felelek-e meg neki. De valakivel 1 évnyi ismeretség után sem lettem volna képes megtenni. Ha azon aggódsz, hogy mi illik.. manapság bár nem kell várni..
Szerintem helyzettol meg a parodtol, meg kortol (de mar ettol nem igazan). Nekem voltak olyan kapcsolataim ahol nem azt mondom h az elso nap de eleg rovid idei ismerettseg utan megtortent, nalam ezek nem lettek tartos kapcsolatok. vhogy jobban erdekeltek a sexulais resze a dolognak mint az h ki is vagyok valojaban. volt olyan kapcsolatom ahol ez hosszabb ideig tartott mert a fiu nem akarta h ugy erezzem h en erre kellek neki. Na itt nem mondom h nem futott vegig az agyamban h most de jo lenne, mert akkor hazudnek de nagyon becsultem ahogy kozelitett es megtortent a dolog. szerintem embere valogatja. nem mindenki egyforma.
Változó.Én a férjemel az elsõ randin az ágyban kötöttem ki.Amúgy az elsõ aktuskor úgy szexeltünk együtt, mintha gyakorlott páros lennénk, és kimondatlanul is tudtuk a másik mire vágyik.Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy az leírhatatlan...mondjuk ezért is lett a férjem:) De volt olyan pasi is, akivel hónapok teltek el az elsõ aktusig, és hiába ismertem a lelkének minden rezdülését, de a teste távol maradt. Az idõ, az attól függ, hogy mennyire vagy tapasztalt, mennyire vagy jó emberismerõ, illetve a másik mennyire nyilt, és mennyire vagytok egy hullámhosszon.Így van akit soha nem fogsz igazán ismerni és mindig lutri marad, van olyan is, akit pillanatok alatt, minden rezdülését.
hidd el lesznek olyanok akikhez egy élet is kevés hogy kiismerd mert nem adnak ki magukból semmit, pl én! aztán valakik meg szeretik elbizalmaskodni a dolgokat, mert a csajok azt szeretik, de bennük is vannak jócskán meglepetések, azt meg hogy osztod be az idõdet, te magad döntöd el épp ahogy jön magától!
Ez egyén függõ!Mi 3-4 hétig randizgattunk a párommal és csak utána feküdtünk le egymással és ennek már több mint 4 éve! Szerintem fiatalabb korban több idõ kell megismerni a másikat!
Ezváltozó, a másiktól is függ, nekem volt akivel 1 hónap után, de volt akivel a 3. alkalomkor, mert annyira passzolt minden. ha nem ez az elsõ kapcsolatod, felesleges hónapokat húzni, annak nincs értelme, ha elsõ, akkor meg ahogy érzitek, csak ne siessétek el.

Államvizsgára ki mennyi idő alatt készült fel? Általánosságban mennyi idő kell, hogy jól felkészüljünk?

Legjobb válasz: Ugyan már! Egy hét alatt maximum valami kis büfészakon lehet felkészülni államvizsgára! Nálunk egy szigorlatra többet kellett tanulni. Az az igazság, hogy erre nem lehet konkrét idõt mondani. Függ attól, hogy mennyire tanultad meg az anyagot akkor, amikor vizsgáztál belõle. csak átpuskáztad magad kettesekkel a vizsgákon vagy tényleg megtanultad, amit kellett. Elsõ esetben nyilván sokkal több idõ kell. Én legalább 3 hetet foglalkoztam az intenzív felkészüléssel. Mondjuk nem a kettesre hajtottam.

Ugyan már! Egy hét alatt maximum valami kis büfészakon lehet felkészülni államvizsgára! Nálunk egy szigorlatra többet kellett tanulni. Az az igazság, hogy erre nem lehet konkrét idõt mondani. Függ attól, hogy mennyire tanultad meg az anyagot akkor, amikor vizsgáztál belõle. csak átpuskáztad magad kettesekkel a vizsgákon vagy tényleg megtanultad, amit kellett. Elsõ esetben nyilván sokkal több idõ kell. Én legalább 3 hetet foglalkoztam az intenzív felkészüléssel. Mondjuk nem a kettesre hajtottam.
Hat hét, ez idõ alatt 5 tárgyból négy vizsga volt (kettõ összevonva).
Mindenképpen több hét
Kedves Második válaszoló, ha az "ugyan már" felkiáltásod nekem szólt (Elsõ válaszoló vagyok), akkor elmondanám, hogy jogi egyetemrõl beszéltem, és négy vizsgánk volt, több hetes különbségekkel elosztva, így jött ki az így utólag kiszámolva még jóval több is, mint hat hét, ugyanis: 1. közig-alkotmányjog államvizsga elõtt három hét felkészülés 2. jog- és állambölcselet államvizsga elõtt két hét felkészülés 3. polgári jog államvizsga elõtt három hét felkészülés 4. büntetõjog államvizsga elõtt két hét felkészülés. És ez központilag így van beosztva, kevesebb idõ nem is lehet!

Szülés után mennyi idő kell a méhnek, hogy felkészüljön a következő terhességre? Mennyit várjunk az újabb teherbeeséssel?

Legjobb válasz: Hát szerintem ezt ne itt, hanem az orvosodtól kérdezd. Ez mindenkinél más lehet, ott bent helyre kell állnia mindennek, minden visszahúzódik, begyógyul. Ahhoz idõ kell, mindenkinál válozó lehet, hogy mennyi idõ.

Hát szerintem ezt ne itt, hanem az orvosodtól kérdezd. Ez mindenkinél más lehet, ott bent helyre kell állnia mindennek, minden visszahúzódik, begyógyul. Ahhoz idõ kell, mindenkinál válozó lehet, hogy mennyi idõ.
Szia! Szerintem két-három hónapot várjatok. Én ugyan még nem vagyok anyuka, de egy kisbaba eléggé "lefárasztja" a szüleit az elsõ hónapokban.
A szervezeted eldönti. 6 hetet amúgy is szokás várni a szülés után. Van ismerõsöm, akinek 13 hónap van a két fia között. Számold ki, olyan 3-4 hónappal szülés után esett teherbe :)
Szia! Ez mindenkinel kulombozo.Nekem pl.azt mondta a dokim, hogy fel evet varjunk, de nem valoszinu, hogy elobb teherbe esnek.Hat az tortent, hogy 3 honapra ra ujra babas lettem.A dokim ketelkedett az utolso pillanatig, de amikor meglatta az ultrahangon, akkor mar elhitte, de nagyon csodalkozott.Szoval, minden megtortenhet!Ja, es En mar 35 eves vagyok. Sok sikert! Egy 14 hetes kismami!


Mennyi idő kell neki?

Brassói aprópecsenyével próbálkozom, most el?ször csirkemellb?l. Szerintetek a kockára vágott csirkemellnek mennyi id? kell, hogy finom omlós legyen?

Legjobb válasz: 10-15 perc múlva szerintem kész, de ha kiveszel 1 szemet és megkóstolod, biztosan érezni fogod. Azt, hogy egy kaja mennyi idõ alatt van kész, hiába kérdezitek. Meg kell kóstolni!!!! Függ attól, hogy mekkora hõfokon készíted, függ attól, hogy villany-, vagy gáztûzhelyen, függ a gáz fûtõértékétõl, amit viszont csak a szolgáltató tud szabályozni. Függ, hogy alapjáraton fõzöd-e, vagy kicsit visszafogtál rajta, és takarékon, függ, hogy van-e rajta födõ, vagy anélkül. Miért kérdezi mindenki azt, hogy mennyi idõ???? Kóstolj bele!

10-15 perc múlva szerintem kész, de ha kiveszel 1 szemet és megkóstolod, biztosan érezni fogod. Azt, hogy egy kaja mennyi idõ alatt van kész, hiába kérdezitek. Meg kell kóstolni!!!! Függ attól, hogy mekkora hõfokon készíted, függ attól, hogy villany-, vagy gáztûzhelyen, függ a gáz fûtõértékétõl, amit viszont csak a szolgáltató tud szabályozni. Függ, hogy alapjáraton fõzöd-e, vagy kicsit visszafogtál rajta, és takarékon, függ, hogy van-e rajta födõ, vagy anélkül. Miért kérdezi mindenki azt, hogy mennyi idõ???? Kóstolj bele!
Én is szoktam brassói apró pecsenyét készíteni baromfihúsból, de inkább pulykamellbõl, de természetesen csirkemellbõl is lehet. Elõször nagy lángon szoktam átforgatni kifehéredésig, egy kicsit meg is lehet kapatni a húst, utána viszont én teszek rá vöröshagymát felkockázva, és fokhagymát is apróra vágva, z.paprikát, paradicsomot, és kevés vízzel felöntve ezekkel együtt párolom, kb 30 percig. Lesütöm zsírjára, de kevés szaftot hagyok rajta, hogy ha a sült krumplival összekeverem - csak tálalás elõtt- ne legyen száraz.

Körülbelül mennyi idő kell még a striák úgymond kifehérednek?

U.I.: Mellemen és a combomon van :S Nagyon zavar,hogy élénk lilák,ez még a maradék önbizalmamat is elvette..Folyamatosan olyan ruhákba járok,hogy még véletlenül se látszanak :S 18/L

Legjobb válasz: Azt kérded mennyi idõ kell "még", dehát mihez képest? Mióta várod hogy elmúljanak? Mióta fogyózol, mennyirõl és mennyit fogytál? Mennyit sportolsz? Nekem most 4 hónap mindennapos fizikai munka után kezdenek halványodni. Tehát napi 8 óra mozgás. Fontos, hogy rengeteget igyál, az kell a bõr regenerációjához. Fõleg vizet. Mondjuk napi 2-3-4 litert.

Azt kérded mennyi idõ kell "még", dehát mihez képest? Mióta várod hogy elmúljanak? Mióta fogyózol, mennyirõl és mennyit fogytál? Mennyit sportolsz? Nekem most 4 hónap mindennapos fizikai munka után kezdenek halványodni. Tehát napi 8 óra mozgás. Fontos, hogy rengeteget igyál, az kell a bõr regenerációjához. Fõleg vizet. Mondjuk napi 2-3-4 litert.
A kérdező hozzászólása: Már féléve megvannak...:S Fogyózni sose fogyóztam és nem is szándékozom A sport szinte mindennapos.. Köszönöm a válaszodat :)
Egy élet is kevés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) )
több hónapig muszáj mert különben a varrat elszakad
nekem egy elég nagy volt, túl sokáig vártam vele.. így kb 8 hét volt, mire bármit csinálhattam, persze fokozatosan.
Mibõl állt a mûtét?

A csajoknak mennyi ido kell h elmenjen? Es mennyi a fiuknal?

Legjobb válasz: Errõl szerintem nincs statisztikai adat. Nálad ez hogy van? Mennyi idõ kell hoyg elmenj?Te megtudod mondani? Mérted már az idõt?

Errõl szerintem nincs statisztikai adat. Nálad ez hogy van? Mennyi idõ kell hoyg elmenj?Te megtudod mondani? Mérted már az idõt?
Nálunk én megyek el hamarabb, a pasim tovább birja..:DDD
Szia!Én lány vagyok.Az aktus minõségétõl, intenzitásától függ, meg attól, h mikor elégültem ki utoljára.Van, h elég pár perc is hozzá és van, h tovább húzom 15-20perc, tovább nem szoktam, mert ha már fáradok, akkor nehezebben megy.De ha pl az elõzõ órákban már volt orgazmusom, akkor nem 100%, h menni fog utána.Vagy ha 2-3 napja nem volt, akkor meg seperc alatt elmegyek.Szeretkezés/dugás közti különbség is számít...Szerencsére mi a párommal már megtanultunk egyszerre elélvezni.Ha sietünk, akkor neki is elég néhány perc, de Õ is bírja sokáig..akár 30-40 percig is.Szóval sok minden besolyásolja, igyekeztem mindet leírni. /Szmötyi/
Fogalmam sincs, mert nem mérem, de kb 10 perc lehet.
fél perc is elég fiúnak 27/f
Nekem ez túl gyorsnak tûnik
alapállapotból, de csak akkor sikerül, ha magamnak csinálom. de persze nem mindig tudok ilyen gyors lenni, legtöbbször nem is akarok.
Honnan számolod a 1, 5 percet?
én csaj vagyok, változó, 1, 5-5 perc alatt elmegyek. pasik 1 percen belül is elmennek, ha akarják.
ez foleg csajfuggo. pl a baratnomnek kb 10-15 perc kell es nehezen is nedvesedik, de a szeretom mar kb egy erintestol csopog es nehany pillanat alatt elmegy. mire nekem sikerul addigra neki mar tobb is volt. baratnommel egyszerre szoktunk elvezni es tobbnyire midnketten csak egyszer.

Mennyi időt kell várni, a debreceni Kaáli intézetbe egy időpont foglalásra?

Legjobb válasz: Idõpont foglalásra nem kell várni, Te döntöd el, hogy szeretnél-e babát. Ha tényleg szeretnél, akkor hívd fel õket. Kapsz idõpontot, bementek a pároddal, beszélgetnek veletek, megtörténnek a kivizsgálások. Megmondják, hogy milyen gyógyszereket, injektiókat javasolnak. Megmondják, hogy kb. mennyibe fog kerülni, mivel csak a beavatkozást fizeti a TB, a gyógyszereket neked kell fizetni. Ez lehet kb. 100000- több százezer Ft. Ha minden simán megy, akkor akár 3-4 hónapon belül megtörténhet a beültetés.

Idõpont foglalásra nem kell várni, Te döntöd el, hogy szeretnél-e babát. Ha tényleg szeretnél, akkor hívd fel õket. Kapsz idõpontot, bementek a pároddal, beszélgetnek veletek, megtörténnek a kivizsgálások. Megmondják, hogy milyen gyógyszereket, injektiókat javasolnak. Megmondják, hogy kb. mennyibe fog kerülni, mivel csak a beavatkozást fizeti a TB, a gyógyszereket neked kell fizetni. Ez lehet kb. 100000- több százezer Ft. Ha minden simán megy, akkor akár 3-4 hónapon belül megtörténhet a beültetés.

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy a hüvelyszárazságra, és a hüvelyfájdalomra 13 darab kúpot elhasználtam már, de csak egy igen halvány javulást tapasztaltam idáig. Mennyi ideig kell még használnom, hogy teljesen tünetmentes legyek? És

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy a hüvelyszárazságra, és a hüvelyfájdalomra 13 darab kúpot elhasználtam már, de csak egy igen halvány javulást tapasztaltam idáig. Mennyi ideig kell még használnom, hogy teljesen tünetmentes legyek? És ha ettől mégsem jövök teljesen rendbe, mit tegyek? Válaszát nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel: B.S.-né

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori hüvelyszárazság, illetve az ebből fakadó panaszok eltérő súlyosságúak lehetnek, függően attól is, hogy mennyi ideje áll fenn a sorvadás, milyen jelentősek a kialakult elváltozások. Ennek megfelelően gyakran több hónapos kezelésre van szükség ahhoz, hogy a panaszok mérséklődjenek. Idővel teljes tünetmentességre számíthat, azonban azt sajnos nem lehet megjósolni, hogy mennyi idő eltelte …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A változókori hüvelyszárazság, illetve az ebből fakadó panaszok eltérő súlyosságúak lehetnek, függően attól is, hogy mennyi ideje áll fenn a sorvadás, milyen jelentősek a kialakult elváltozások. Ennek megfelelően gyakran több hónapos kezelésre van szükség ahhoz, hogy a panaszok mérséklődjenek. Idővel teljes tünetmentességre számíthat, azonban azt sajnos nem lehet megjósolni, hogy mennyi idő eltelte … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy a hüvelyszárazságra, és a hüvelyfájdalomra 13 darab kúpot elhasználtam már, de csak egy igen halvány javulást tapasztaltam idáig. Mennyi ideig kell még használnom, hogy teljesen tünetmentes legyek? És

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy a hüvelyszárazságra, és a hüvelyfájdalomra 13 darab kúpot elhasználtam már, de csak egy igen halvány javulást tapasztaltam idáig. Mennyi ideig kell még használnom, hogy teljesen tünetmentes legyek? És ha ettől mégsem jövök teljesen rendbe, mit tegyek? Válaszát nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel: B.S.-né

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori hüvelyszárazság, illetve az ebből fakadó panaszok eltérő súlyosságúak lehetnek, függően attól is, hogy mennyi ideje áll fenn a sorvadás, milyen jelentősek a kialakult elváltozások. Ennek megfelelően gyakran több hónapos kezelésre van szükség ahhoz, hogy a panaszok mérséklődjenek. Idővel teljes tünetmentességre számíthat, azonban azt sajnos nem lehet megjósolni, hogy mennyi idő eltelte …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A változókori hüvelyszárazság, illetve az ebből fakadó panaszok eltérő súlyosságúak lehetnek, függően attól is, hogy mennyi ideje áll fenn a sorvadás, milyen jelentősek a kialakult elváltozások. Ennek megfelelően gyakran több hónapos kezelésre van szükség ahhoz, hogy a panaszok mérséklődjenek. Idővel teljes tünetmentességre számíthat, azonban azt sajnos nem lehet megjósolni, hogy mennyi idő eltelte … Olvass tovább »


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!