Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő készül el a (51 db)

Lehűtött kész ételek mennyi ideig állnak el a mélyhűtőben?

Legjobb válasz: Egy normál hûtõ mélyhûtõ részében 2, max. 3 hét. Fagyasztó ládában, vagy fagyasztó szekrényben több hónap, félév, akár egy év is.

Egy normál hûtõ mélyhûtõ részében 2, max. 3 hét. Fagyasztó ládában, vagy fagyasztó szekrényben több hónap, félév, akár egy év is.
A kérdező hozzászólása: Nem értem mi a különbség a fagyasztó rész és a mélyhütõ között.
Amikor még nem találták fel a fagyasztó-ládákat, minden hûtõnek volt egy külön kis mélyhûtõ része. Ebben viszont csak pár hétre volt tanácsos elraktározni a kajákat, a hûtõ teljesítménye miatt. Ma már vannak olyan fagyasztó ládák, vagy fiókos fagyasztó szekrények, ill. vannak az u.n. kombi-hûtõk is, amelyek hatásfoka lényegesen magasabb, és hosszabb ideig lehet benne tárolni a kaját. Mivel te mélyhûtõrõl írtál, és nem tudtam eldönteni, hogy melyikrõl beszélsz, azért írtam le mindkét változatot.
A kérdező hozzászólása: Hütõben van egy fagyasztó rész, viszont az teljesen lefagyasztja az ételt.

Mennyi idő alatt készül el a jogosítványom?

Ma adtam be az okmányirodába, körülbelül mennyi id? múlva érkezik meg???

Legjobb válasz: El szokták mondani, hogy mennyi idõ. 1-másfél hét

El szokták mondani, hogy mennyi idõ. 1-másfél hét
10munkanap

Átlagosan mennyi idő alatt készül el a csirkepöri?

Legjobb válasz: Egy étel elkészülési idejébe beletartozik az elõkészület is. Hagyma vágás-piritás stb. Szerinted mindez fél óra a kész pörköltig - kedves Utolsó.?

Egy étel elkészülési idejébe beletartozik az elõkészület is. Hagyma vágás-piritás stb. Szerinted mindez fél óra a kész pörköltig - kedves Utolsó.?
Kb l óra.
3/4 óra fõzésnél több nem igazán kell neki.
Attol függ mibõl van, comba vagy mell, máj, mert utobbi kettönek elég kb.fél is.Ha rendesen nagy darabokban van benne a comb meg a többi akkor kell kicsivel több.
azért fél óra után nézd meg, nem jön-e le a csontról a hús, mert nagyon hamar szét lehet fõzni. és inkább rázogasd, mint kevergesd, így nem zúzod szét. nagyon csúgya tud lenni egy rakás csont, mellete meg húsmassza.
nem tudom mi nem érthetõ, én fél óra fõzési idõ utáni figyelésre gondoltam. más sem érttete??? nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindegyõtöknek!Most fõ egy órája a pöri, azt hiszem mindjárt kész, a husi kezd leválni a csontról.


Mennyi idő alatt készül el a Dm-es fotónaptár?

Hogyan értesítenek, ha kész van?

Legjobb válasz: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.
Én múlt hét szombaton adtam le a neten, és talán csütörtökön értesítettek, hogy kész van. Email-en kaptam az értesítést. A honlapjukon volt vmi ismertetõ, hogy talán 10-éig kellett leadni, hogy biztos kész legyen. De szerintem simán megvan 4-5 nap alatt.
Ha neten rendeled, értesítenek, hogy elkészült a termék. Mikor én csináltattam nem volt valamiért összeköttetés, így cd-n adtam le a boltban, fotótasakban. 4 munkanap múlva bementem megnézni, és akkor már készen volt!
Az van a honlapon, hogy dec. 10-ig le kell(ett volna) adni a rendelést, hogy meglegyen karácsonyra. De a Rossmann és a Müller oldalán késõbbi dátum van... Ott még nem késtél le semmirõl.
A kérdező hozzászólása: Nem néztem most a honlapjukat. Most eléggé megijedtem, hogy nem lesz kész, most küldtem el neten. Mondjuk én vagyok a béna, mert már 2 hete elkezdtem, de mindig volt valami, ami miatt nem tudtam befejezni csak most. Azért reménykedem, hogy kész lesz! Köszönöm az infókat.
Szia! Én múlt kedden este/éjjel rendeltem meg a programjukkal. Azt írták, 10 munkanapon belül elkészül. Erre már csütörtökön jött az értesítõ, hogy kész, 1 munkanappal késõbb átvehetem. Holnap megyek érte.
Szia! Az utolsó vagyok. Ma átvettem a naptárt, és gyönyörûûûûû:) Kuponnal meg még olcsóbb is volt. Remélem Neked is idõben kész lesz és csodás ajándék lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, tegnap már el is készült, és nagyon szép lett! Nagyon örülök neki! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Az Esta turista vízum kérelem benyújtására mennyi időt kell várni a válaszra? Továbbá Mennyi idő alatt készül el a dombor-nyomott hitelkártya?

Legjobb válasz: Választ azonnal kapsz! A kártya elkészítési ideje pedig banktól függ, errõl ott tudsz érdeklõdni.

Választ azonnal kapsz! A kártya elkészítési ideje pedig banktól függ, errõl ott tudsz érdeklõdni.

Kb. mennyibe kerül az alsó-fölső fogszabályzó? és kb. mennyi idő alatt készül el a fogszabályzó?

Legjobb válasz: Az ár afogszabályzótol függ. Ismerõs elõször egy 500.000 Ft-ost választott. Nekem a készülék kb. 50-60 ezer volt, de erre jött még az elkészítés, felrakás és igazítás. De nekem speciális kellett. Nekem elég hamar elkészítették.

Az ár afogszabályzótol függ. Ismerõs elõször egy 500.000 Ft-ost választott. Nekem a készülék kb. 50-60 ezer volt, de erre jött még az elkészítés, felrakás és igazítás. De nekem speciális kellett. Nekem elég hamar elkészítették.
A kérdező hozzászólása: és fogszabival mit lehet enni??és mit nem lehet enni??

Mennyi idő alatt készül el a diákigazolvány?

Ha jöv? hétf?n megcsináltatom a képet, és ugye most új rendszer van tudtommal. Moduloban is elintézem a dolgokat, akkor mennyi id? még, amíg meglesz?

Legjobb válasz: Elviekben max 2hónap, de mikor én év elején kértem egyet mert elveszítettem a régit akkor elhúzták 3.5 hónapig :D konkrétan mikor a már új típusú diákot megkaptam a rajta levõ kiállítási dátum után voltunk 3héttel... Szóval készülj fel rá, hogy lehet el fog tartani egy ideig viszont kérhetsz ideiglenes diákot amivel ugyan úgy elvagy.

Elviekben max 2hónap, de mikor én év elején kértem egyet mert elveszítettem a régit akkor elhúzták 3.5 hónapig :D konkrétan mikor a már új típusú diákot megkaptam a rajta levõ kiállítási dátum után voltunk 3héttel... Szóval készülj fel rá, hogy lehet el fog tartani egy ideig viszont kérhetsz ideiglenes diákot amivel ugyan úgy elvagy.
Az azért durva :D ideiglenest én azonnal kaptam az irodában, semmi sem kellett hozzá mivel csak egy A4-es lapot nyomtattak ki arról, hogy ki vagyok meg hova járok.
Egyik ismerõsöm az ideiglenesre is 4 hónapot várt, az állandóra 6 hónap simán kinéz mostanában.

Mennyi idő alatt készül el a 17cm * 1 cm-es egyszínű (fekete) tetoválás? Egy arab feliratról lenne szó. Csupán kíváncsiságból kérdezem.

Az oldalamon lesz függ?legesen. Valakinek van tapasztalata? Mennyire fáj ezen a területen?

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen vastagok a betûk.. milyen hosszu a szöveg, attól függ h mennyi idõ alatt... 17cm hosszú és 1cm magas, vagy az 1cm az a betûk vastagsága?? Láttam már akinek éppen csinálták az oldalára, eléggé fájt neki... sztem ott nagyon fájhat, mert vékonyabb a bõr..stb.. de mindenkinek más... nekem az egyik fájt ami a lapockámon van de nem mindig csak mikor a szélét csinálta, a nyakamnál meg egyáltalán nem fájt, jó érzés volt, ahogy rezgett ott:D:)

Hát attól függ milyen vastagok a betûk.. milyen hosszu a szöveg, attól függ h mennyi idõ alatt... 17cm hosszú és 1cm magas, vagy az 1cm az a betûk vastagsága?? Láttam már akinek éppen csinálták az oldalára, eléggé fájt neki... sztem ott nagyon fájhat, mert vékonyabb a bõr..stb.. de mindenkinek más... nekem az egyik fájt ami a lapockámon van de nem mindig csak mikor a szélét csinálta, a nyakamnál meg egyáltalán nem fájt, jó érzés volt, ahogy rezgett ott:D:)
A kérdező hozzászólása: nem a betûvastagság 1 cm, hanem a légkiugróbb betû/karakter 1cm. én csak attól félek, hogy megijedek az elsõ tûszúrásoknál és megmozdulok és elrontom az egészet:\
Ja értem, majd megtapasztalod h fáj-e neked vagy sem..:) Nem olyan borzalmas egyébként:) Elsõ voltam:)

Mennyi idő alatt készül el a kontaktlencse?

Legjobb válasz: Ezt nem készítik úgy mint a szemüveget, készen árulják különbözõ dioptriákban, bemész, mondod milyet kérsz és már veszik is le a polcról. :) De van ahol csak dobozostól árulják, és egy dobozban 6 darab van, olyanor meg kell venni az egész dobozzal, ha nem egyforma a szemeid dioptriája akkor a másik dioptriából is kell egy dobozzal venni. És ez így együtt marhadrága. De egyre több optikában árulnak már darabra lencsét, épp azért mert senki nem akar egyszerre otthagyni tízezret a boltban. Egy db lencse kb 1700 Ft.

Ezt nem készítik úgy mint a szemüveget, készen árulják különbözõ dioptriákban, bemész, mondod milyet kérsz és már veszik is le a polcról. :) De van ahol csak dobozostól árulják, és egy dobozban 6 darab van, olyanor meg kell venni az egész dobozzal, ha nem egyforma a szemeid dioptriája akkor a másik dioptriából is kell egy dobozzal venni. És ez így együtt marhadrága. De egyre több optikában árulnak már darabra lencsét, épp azért mert senki nem akar egyszerre otthagyni tízezret a boltban. Egy db lencse kb 1700 Ft.
Az elõzõ tiszta hülyeség!!!! Azt direkt a saját szemedre gyártják, elõször olyan fura csövön át lefényképezik és kb 1 hét amígy elkészül.

A járási hivataloknak köszönhetően kb. mennyi idő alatt készül el a jogosítvány?

Legjobb válasz: Pont ugyanannyi idõ alatt mint eddig, attól hogy átnevezik a rendszert még ugyanúgy fog mûködni.

Pont ugyanannyi idõ alatt mint eddig, attól hogy átnevezik a rendszert még ugyanúgy fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert a TV- ben mondta valaki, hogy aznap amikor bement megcsináltatni, már készen is lett, délután.
Azt kizártnak tartom, mert a jogsit nem helyben gyártják le, hanem központilag. Fizikailag lehetetlen, hogy néhány óra alatt kész legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!