Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő készül el (102 db)

Lehűtött kész ételek mennyi ideig állnak el a mélyhűtőben?

Legjobb válasz: Egy normál hûtõ mélyhûtõ részében 2, max. 3 hét. Fagyasztó ládában, vagy fagyasztó szekrényben több hónap, félév, akár egy év is.

Egy normál hûtõ mélyhûtõ részében 2, max. 3 hét. Fagyasztó ládában, vagy fagyasztó szekrényben több hónap, félév, akár egy év is.
A kérdező hozzászólása: Nem értem mi a különbség a fagyasztó rész és a mélyhütõ között.
Amikor még nem találták fel a fagyasztó-ládákat, minden hûtõnek volt egy külön kis mélyhûtõ része. Ebben viszont csak pár hétre volt tanácsos elraktározni a kajákat, a hûtõ teljesítménye miatt. Ma már vannak olyan fagyasztó ládák, vagy fiókos fagyasztó szekrények, ill. vannak az u.n. kombi-hûtõk is, amelyek hatásfoka lényegesen magasabb, és hosszabb ideig lehet benne tárolni a kaját. Mivel te mélyhûtõrõl írtál, és nem tudtam eldönteni, hogy melyikrõl beszélsz, azért írtam le mindkét változatot.
A kérdező hozzászólása: Hütõben van egy fagyasztó rész, viszont az teljesen lefagyasztja az ételt.

Mennyi idő alatt készül el egy csuklóra készített tetoválás?

körülbelül 3 cm széles és 1 cm vastag a bal csuklómra az lesz írva hogy Dad a jobbra meg hogy Mom szép bet?típussal

Legjobb válasz: Nekem ugyan még nincs, de ahogy láttam ez tõled és a tetoválótól is függ. Ha találtál már valakit, akkor kérdezd meg, hogy kb. mennyi idõbe telik. Nem tudom mennyire bírod a fájdalmat, ha izegsz-mozogsz lassabban készül. Szóval sok minden befolyásolja. :)

Nekem ugyan még nincs, de ahogy láttam ez tõled és a tetoválótól is függ. Ha találtál már valakit, akkor kérdezd meg, hogy kb. mennyi idõbe telik. Nem tudom mennyire bírod a fájdalmat, ha izegsz-mozogsz lassabban készül. Szóval sok minden befolyásolja. :)

Ma átlagosan mennyi idő alatt készül el egy személyautó?

Az érdekelne, hogy ma egy teljesen átlagos személyautó, mennyi idő alatt készül el, és ezen összesen hány ember dolgozik? (Csak azok az emberek számítanak, akik ténylegesen részt is vesznek a gyártás folyamatában). És ehhez képest az 1900-as évek elején mennyi idő alatt készült el egy Ford T-modell autó? És egy autóhoz mennyi ember munkája kellett? Sokat segítene, ha egy hozzáértő ezt meg tudná válaszolni, köszönöm.

Legjobb válasz: Ha pl.: az esztergomi Suzuki gyárat vizsgáljuk, évi 180 000 autó körül termelnek, azaz egy óra alatt durván 20 db autó készül el. Wikipedia szerint a kezdeti idõkben 19,5 óra kellett egy darab Ford T-modell elkészítéséhez, de ez rohamosan fejlõdött, és a vége fele már 90 perc is elegendõnek bizonyult a T-modell elkészítéséhez.

Ha pl.: az esztergomi Suzuki gyárat vizsgáljuk, évi 180 000 autó körül termelnek, azaz egy óra alatt durván 20 db autó készül el. Wikipedia szerint a kezdeti idõkben 19, 5 óra kellett egy darab Ford T-modell elkészítéséhez, de ez rohamosan fejlõdött, és a vége fele már 90 perc is elegendõnek bizonyult a T-modell elkészítéséhez.


Mennyibe kerül egy ilyen tetoválás, és mennyi idő alatt készül el?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m409jm02Aa1qltviko1_400.jpg

Legjobb válasz: Hát egy ilyet maximum 10 000ft-ért tudsz csináltatni és kb másfél óra alatt kész is van! tudtommal nem kell visszamenned utána a tetoválóhoz

Hát egy ilyet maximum 10 000ft-ért tudsz csináltatni és kb másfél óra alatt kész is van! tudtommal nem kell visszamenned utána a tetoválóhoz
egy ilyen miniatûrt megcsinálnak 3-4ezerért, csak egy fekete szín, könnyen kivitelezhetõ megvan 30 perc alatt is
Nincs tetoválásom de szerintem kb 30-40perc és kb 3-5ezer Ft helytõl függõen.
Ez kb 15-20 perc, de maximum! annál több nem. Az ára attól függ ki csinálja, valahol alkalomárat számítanak, valahol pontos méret alapján mondanak árat. De gyakori hogy egy bizonyos összeg alatt (pl 5ezer) nem állnak neki semminek, hiába ilyen kicsi mint ez. Mert neki ugyanúgy el kell használnia egy tût, festétes edénykét stb.stb.
Elsõ válaszoló. Az a másfél óra honnan jött? :D

Mennyi idő alatt készül el a Dm-es fotónaptár?

Hogyan értesítenek, ha kész van?

Legjobb válasz: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.
Én múlt hét szombaton adtam le a neten, és talán csütörtökön értesítettek, hogy kész van. Email-en kaptam az értesítést. A honlapjukon volt vmi ismertetõ, hogy talán 10-éig kellett leadni, hogy biztos kész legyen. De szerintem simán megvan 4-5 nap alatt.
Ha neten rendeled, értesítenek, hogy elkészült a termék. Mikor én csináltattam nem volt valamiért összeköttetés, így cd-n adtam le a boltban, fotótasakban. 4 munkanap múlva bementem megnézni, és akkor már készen volt!
Az van a honlapon, hogy dec. 10-ig le kell(ett volna) adni a rendelést, hogy meglegyen karácsonyra. De a Rossmann és a Müller oldalán késõbbi dátum van... Ott még nem késtél le semmirõl.
A kérdező hozzászólása: Nem néztem most a honlapjukat. Most eléggé megijedtem, hogy nem lesz kész, most küldtem el neten. Mondjuk én vagyok a béna, mert már 2 hete elkezdtem, de mindig volt valami, ami miatt nem tudtam befejezni csak most. Azért reménykedem, hogy kész lesz! Köszönöm az infókat.
Szia! Én múlt kedden este/éjjel rendeltem meg a programjukkal. Azt írták, 10 munkanapon belül elkészül. Erre már csütörtökön jött az értesítõ, hogy kész, 1 munkanappal késõbb átvehetem. Holnap megyek érte.
Szia! Az utolsó vagyok. Ma átvettem a naptárt, és gyönyörûûûûû:) Kuponnal meg még olcsóbb is volt. Remélem Neked is idõben kész lesz és csodás ajándék lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, tegnap már el is készült, és nagyon szép lett! Nagyon örülök neki! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Mennyi idő alatt készül el a jogosítványom?

Ma adtam be az okmányirodába, körülbelül mennyi id? múlva érkezik meg???

Legjobb válasz: El szokták mondani, hogy mennyi idõ. 1-másfél hét

El szokták mondani, hogy mennyi idõ. 1-másfél hét
10munkanap

Mennyi idő alatt készül el egy részleges protézis?

Édesanyám részleges protézist csináltat. A meglév? fogait le reszelte a fogorvos, ideiglenes koronák kerültek rá. Ennek már egy hónapja. Borzasztóan szenved most.Érzékenyek így a fogai,rágni sem tud rendesen. Még fél hónapot várnia kell így, akkor lesz kész a fogsor./csak alul kell./ Azok válaszát várom akik érintettek a témában.

Legjobb válasz: Ha meg volt a lenyomatvétel, 2 hét múlva harapás, rá két hétre ,10 napra a fogpróba, utána 10 napra szokott lenni a készrevitel, illetve az átadás. Most nem tiszta elõttem. Kivehetõ fogsor készül anyukádnak, vagy híd munka? Mindez OEP rendelõben?

Ha meg volt a lenyomatvétel, 2 hét múlva harapás, rá két hétre , 10 napra a fogpróba, utána 10 napra szokott lenni a készrevitel, illetve az átadás. Most nem tiszta elõttem. Kivehetõ fogsor készül anyukádnak, vagy híd munka? Mindez OEP rendelõben?
A kérdező hozzászólása: Kivehetõ, belsõ elhorgonyzású, elég bonyolult technológia. A rendelõt azt nem tudom.Köszönöm a választ, akkor ez máshol is ilyen idõigényes.

Mennyi idő alatt készül el az útlevél?

Nyáron szeretnék utazni,és mindenképpen meg szeretném csináltatni az útlevelet!Kb. mennyibe kerül,és mennyi idő alatt készül el ha nem sürgősségivel csináltatom?

Legjobb válasz: 5 évre 7500 forint, 10 évre 14000 forint. Nagyjából 1 hónap alatt készül el, de felárért lehet gyorsabban is.

5 évre 7500 forint, 10 évre 14000 forint. Nagyjából 1 hónap alatt készül el, de felárért lehet gyorsabban is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!Hasznos volt!

Mennyi idő alatt készül el egy személyi igazolvány?

személyi igazolvány

Legjobb válasz: Szia. Novemberben csináltattam. Azt mondták elméletileg 2 hét, de általában elõbb kész van. Keddi napon csináltattam, pénteken már hozta a postás.

Szia. Novemberben csináltattam. Azt mondták elméletileg 2 hét, de általában elõbb kész van. Keddi napon csináltattam, pénteken már hozta a postás.
én augusztus 9.én csináltattam és 19.-én hozta a postás
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Én már nem is írom le, hogy 15 naptári nap a hivatalos maximum idõtartam.. ^^
Én ma igényeltem és azt mondták nekem hogy 30nap :O leesett az állam :D
Utolsó: Mennyi idõ alatt jött meg? Nekem is azt mondták, hogy harminc nap, de szükségem lenne már rá a jövõ hét végén. Remélem megjön hamarabb.

Átlagosan mennyi idő alatt készül el a csirkepöri?

Legjobb válasz: Egy étel elkészülési idejébe beletartozik az elõkészület is. Hagyma vágás-piritás stb. Szerinted mindez fél óra a kész pörköltig - kedves Utolsó.?

Egy étel elkészülési idejébe beletartozik az elõkészület is. Hagyma vágás-piritás stb. Szerinted mindez fél óra a kész pörköltig - kedves Utolsó.?
Kb l óra.
3/4 óra fõzésnél több nem igazán kell neki.
Attol függ mibõl van, comba vagy mell, máj, mert utobbi kettönek elég kb.fél is.Ha rendesen nagy darabokban van benne a comb meg a többi akkor kell kicsivel több.
azért fél óra után nézd meg, nem jön-e le a csontról a hús, mert nagyon hamar szét lehet fõzni. és inkább rázogasd, mint kevergesd, így nem zúzod szét. nagyon csúgya tud lenni egy rakás csont, mellete meg húsmassza.
nem tudom mi nem érthetõ, én fél óra fõzési idõ utáni figyelésre gondoltam. más sem érttete??? nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindegyõtöknek!Most fõ egy órája a pöri, azt hiszem mindjárt kész, a husi kezd leválni a csontról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!